#Küsmek hiç bu kadar tatlı olmamıştı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik 02:10

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik Suriye'ye insani yardım ulaştırılması konulu toplantıda, ağır eleştirilerin hedefi olan Rusya'nın BM Daimi temsilcisi, Vaaz dinlemek istesek kiliseye..

İlhan İrem ANLASANA 04:25

İlhan İrem ANLASANA

Her sevinci her kederi En olumsuz sevgileri Sonsuz denen gokleri Herseyin sonu varsa Ayrılıkların da sonu var Bir gün çıkıp geleceksin İçimde bir ümit var Yeniden seveceksin Yıllar var ki ben böyle Bekliyorum özleminle..

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı 01:05

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı Adana'da gidecek yeri olmadığı için parkta yaşam mücadelesi veren yaşlı adamın banka hesabında, 90 bin lira ve 3 bin 500 dolar para çıktı 90 yaşındaki Sabri Baran, Se..

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı 00:35

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı

Almanya, Türkiye Maslahatgüzarını Görüşmeye Çağırdı HDP'ye yönelik operasyonların ardından Almanya'dan önemli adım. Alman Dışişleri Bakanlığı, konuyu görüşmek üzere Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliği Maslahatgüzarını dış..

Drama Köprüsü Bre Hasan 05:01

Drama Köprüsü Bre Hasan

Drama köprüsü bre hasan dardır geçilmez Soğuktur suları hasan bir tas içilmez Anadan geçilir bre hasan yardan geçilmez At martini de bre hasan dağlar inlesin Drama mahpusunda bre hasan dostlar dinlesin Mezar taşlarını br..

Makaram Sarı Bağlar sözleri ( Hasan Özel ) Diyarbakır yöresi 03:56

Makaram Sarı Bağlar sözleri ( Hasan Özel ) Diyarbakır yöresi

Makaram Sarı Bağlar Diyarbakır-Selahattin Mazlumoğlu-Muzaffer Sarısözen Makaram Sarı Bağlar (Oy) Kız Söyler Gelin Ağlar Niye Ben Ölmüşmüyem (lo) Asyem Karalar Bağlar O Perde O Perde Zülfün Yüzüne perde Devriyele..

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar 01:14

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar FETÖ-PKK, Türk bankalarını hedef aldı. Yurtdışındaki Türkler'in birikimlerini kara propagandayla Avrupa'ya çekmeye çalışan örgüt üyeleri Paranıza el konula..

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak 01:32

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak ABD'de 225.8 milyon seçmenin 8 Kasım'da sandık başına gideceği başkanlık seçimlerine saatler kaldı. ABD Başkanı Obama'nın üvey kardeşi, oyunun rengini açıklayarak Trump'ta..

Canim Kardeşi̇m 78.Bölüm Ben Sana Küstüm 09:38

Canim Kardeşi̇m 78.Bölüm Ben Sana Küstüm

Mine ve Müge hiç nedeni olmadığı halde küçük bir tartışma sonucu birbirlerine küserler. İkisi de birbirleriyle konuşmamak için direnirler. Galip ve Lale ne yaptıysalar iki kardeşin küslüğüne son veremezler. Lale ve Galip..

  • ÇocukTV tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 86.Bölüm Canim Kardeşi̇m Gazetesi̇ 10:29

Canim Kardeşi̇m 86.Bölüm Canim Kardeşi̇m Gazetesi̇

Galip beyin önerisiyle Mine ve Müge gazetecilik yapmak için harekete geçerler. Ama gazetecilik hakkında hiç bilgileri yoktur. Önce babaları, daha sonra anneleri ile ilgili haberler yaparlar. Daha çok haber toplamak ve ya..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.598 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başka Dilde Aşk Full Hd Türk Filmi İzle 1:33:44

Başka Dilde Aşk Full Hd Türk Filmi İzle

Özet ve Detaylar Onur’un tüm yaşamı, beraber spor yaptığı arkadaşlarından birinin doğumgünü partisinde beklenmedik bir dönüşüme uğrayacaktır. Beraberce kürek takımında yeraldığı arkadaşı Vedat’ın doğumgünü partisinde Zey..

  • mathilda tarafından
  • 15.879 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Scooter 03:52

Kuzucuk Scooter

Kuzucuk scooterle gezerken çıkan rüzgar şapkasını uçurur. Bu sırada yüzüne bir kağıt yapışır ve dengesini kaybedip düşer. Kağıda sinirlendiği anda, kağıdın üzerindeki uçurtmayı görür ve kendisine uçurtma yapar. Uçurtması..

  • ÇocukTV tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak 01:04

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak Kremlin'e yakın bir haber sitesinde yer alan haberde, 2017 yılında Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakacağı iddia edild..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı 02:31

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örn

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı Eti Maden İşletmeleri, bor madeninin zararsız olduğunu kanıtlamak için madende çalışan evli 100 çiftten kan ve sperm örnekleri aldır..

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı 02:46

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı Şehit kaymakam Muhammed Fatih Safitürk için düzenlenen törende konuşurken gözyaşlarına hakim olamayan Bakan Soylu'nun Kimse ağzına PKK lafını bile alamayacak şeklindeki sö..

Bir Baba Hindu - Teaser 01:00

Bir Baba Hindu - Teaser

Türkiye’den Hindistan’a uzanan bir komedi! Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai’ye giden Fadıl’ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan’ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.819 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı 03:57

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Sevduğum Gözlerinde İki Damla Yaş Olsam Akşam Dereler Gibi Dudaklarına Dolsam Ver Bana Dertlerini Atayim Denizlere Koy Başını Omzuma Dal..

  • BLACKSEA tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Edis - Dudak 04:05

Edis - Dudak

Tatlım güzelsin de Korkak bir halin var Derdim biraz uyku Sonrası rüyalar Hayır anlamadım neyin havası bu Balkandan bile soğuk hava dalgası Yanına yakışacak bir başkası yok mu? Ser verip sır vermiyorsun ama Gözlerinden o..

Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video) 04:22

Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video)

ATEŞ BÖCEĞİ KALBİMİ KOPARDILAR KİM BİLİR KAÇ KEZ HİÇ HAKKIM YOK ŞİKAYETE BİLE BİLE LADES BELKİ DE ACISINDAN BESLENDİM AŞKIN YOKSA BİR GÜN BİTMEZ MİYDİ BU EDEPSİZ HEVES SIRA SENİN HADİ ÜZ BENİ YAZA KOYAR MI GÜZ BENİ GECE..

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki 02:07

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki TRT World için düzenlenen tanıtım gecesinde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altın Kelebek ödüllerinde Diriliş Ertuğrul'un ödül kazanmasına rağmen sahneden konuşma yapm..

Kong- Skull Island Trailer & TV Spot (2017) 02:49

Kong- Skull Island Trailer & TV Spot (2017)

Kong: Kafatası Adası, efsanevi Kong'un kökenini, yönetmen Jordan Vogt-Roberts'ın çekici ve orijinal bir macerasında yeniden canlandırıyor. Filmde, çeşitli kâşif ekibi Pasifik'teki keşfedilmemiş bir adaya derinlemesine gi..

  • PengoTV tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yirmi7 & Birol Namoğlu ( Gripin) - Muhtemel Aşk 04:32

Yirmi7 & Birol Namoğlu ( Gripin) - Muhtemel Aşk

Sözler: Muhtemel aşk için Aştım bendimi Yolculuk nereye Dinlemeden kendimi Ah ah muhtemelen aşk Bir anda çocuk oldum Saklandı kederlerim Yumdum gözlerimi Sana açtım kendimi Ah ah muhtemelen aşk Ah muhtemel aşk için..

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Merve Deniz - Dönsün Dünya 03:55

Merve Deniz - Dönsün Dünya

Akşamdan kalmayan Anlar Canını yakar mı sahi? Sabretseydin geçer miydi? Yarım kalan bu filmi Yalnız izlersin belki Sonu Bensiz Daha Iyi Miydi? Kaçacak yer kalmadı Tutulmuş Bu Gece Köşeleri Aşkın Kimse Sorsak Olmadı Bulun..