#Küsmek hiç bu kadar tatlı olmamıştı

Sibel Can - Vallahi Yalan 03:24

Sibel Can - Vallahi Yalan

Sibel Can - Vallahi Yalan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Canım çok özlüyormuş Bensiz çok üşüyormuş Gözüne uyku girmiyormuş Vallahi yalan Bir daha kadrimi bilicem Elleri güldürmeyicem Dedim de dinlemedin ki Vefasız niye b..

Rauf - Hevesim Kaçtı 03:03

Rauf - Hevesim Kaçtı

Rauf - Hevesim Kaçtı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gezdim gezdim durdum, Seninle beraber yoruldum, Ama bir şeyler hep eksik gidiyor, Beni sanki sen hiç anlamıyorsun. Sordum sordum buldum, İhanetin adını sen koydum, Yeni..

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip ) 03:02

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip )

Ben Fero - Biladerim İçin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Katlanarak her an katlanarak From zero Fero hero bro şakgadanak Before trap vakit geçerdi hep sallanarak (TRAP) Geriye dön bak deme lan bakamam (LET'S GO) Rakama değ..

Mehmet Erdem - Ağlayamam 03:42

Mehmet Erdem - Ağlayamam

Mehmet Erdem - Ağlayamam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu Yarınsız Mutluluğu Haklıyken Haksızlığı Kalabalık Yalnızlığı Seninleyken Öğrendim Ben Bu Sabahsız Akşamları Şu Vefasız Sırdaşlığı Anlamsız Savaşmayı Seninleyken Öğr..

Gökhan Akar -  Aşktan Ötesi 04:53

Gökhan Akar - Aşktan Ötesi

Gökhan Akar Aşktan Ötesi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Giden Gittiği Gün Silinir Kalpten Çok Nadirdir Bunu Becerebilen Kalbe Zor Söylemesi Gelmiyorki Hiç Gidesi Varmı Söyle Hadi Söyle Aşktan Ötesi Uzaktan Göründüğü Gibi K..

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver 04:39

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken d..

Öykü Gürman -  Ummadığım Anda ( Akustik ) 04:28

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik )

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Mektupları resimleri kaldıramam ki Sevdim seni başkasına yar edemem ki İki dünya bir araya gelse imkansız Seni benden başkasıyla düşünemem ki Sevgilim..

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim 02:58

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Ne verilecek hesabım var Ne sorulacak günahım var Sağımı solumu göremez oldum Dostu düşmanı seçemez oldum Artık ben beni bileme..

Cengiz İmren - Bitanem 03:46

Cengiz İmren - Bitanem

Cengiz İmren - Bitanem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir türküm olsun Ağıtlar yakan Bir sözüm olsun Destanlar yazan Bir gülüm olsun Solmadan dursun Hiç kırılmasın Koparılmasın Bitanem Deli gibi severim seni ben Gözüm gib..

Seda Sayan - Ah Geceler 04:07

Seda Sayan - Ah Geceler

Seda Sayan - Ah Geceler Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ah geceler sensiz geceler Kabus gibi çöker geceler Ayrılıklar vurur beni Sabahları dar geceler Sensizliği yaşarken Nerelere gideyim Herkes gülüp oynarken Ben se..

Yaşar - Ya Seninle Ya Sensiz 04:43

Yaşar - Ya Seninle Ya Sensiz

Yaşar - Ya Seninle Ya Sensiz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ya Hep Ya Hiç Sevgilim Ya Seninle Ya Sensiz Olamaz Başka Biri Ya Seninle Ya Sensiz İstersen Öldür Beni İstersen Güldür Beni Gün Gibi Güneş Gibi Ya Seninle ..

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden 04:00

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Olanları unutup geriye dönemem. Yandım çok; öylece sönemem. Bir kül kalır illa senden ya da benden Bölüm 1: Gel denizler aşalım, benimle gelmen şar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Rafet El Roman Feat. Derya - Unuturum Elbet 03:33

Rafet El Roman Feat. Derya - Unuturum Elbet

Rafet El Roman Feat. Derya - Unuturum Elbet Müzik Dinle Şarkı Sözleri Denize ay vurmuş bana ne Gün doğmuş çiçek açmış bana ne Benim acım aşkımdan sana ne İstemiyorum gelme Elini başkası tutmuş bana ne Gözlerine yaban..

Emrah Karaduman Feat. Derya Uluğ - Sürgün Aşkımız 03:29

Emrah Karaduman Feat. Derya Uluğ - Sürgün Aşkımız

Emrah Karaduman Feat. Derya Uluğ - Sürgün Aşkımız Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey bir hayal gibi uzaklarda, öyle yalnızım Ruhum kanatlanıp uçuverdi sanki ansızın Her gün biraz daha unutulmak nasıl zor gelir Ben hiç u..

Kalben - Derdimin Çiçeği 03:39

Kalben - Derdimin Çiçeği

Kalben - Derdimin Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hep başka biri olmak ister gibi bu halin. İçinde rüzgar esmede. Gölgeni taşır dalgalar, sabah 9 akşam 6. Hayat seni es geçmede. Bir bilen ya da falcı anlatır kaderini..

Kalben - Al Beni 04:16

Kalben - Al Beni

Kalben - Al Beni Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kör suların kuyusunda, gönül gözü bulanınca Kalabalık kuytusunda, salındım ben tek başıma. Aynı olmaz dedi ayna: kendin çal ve kendin oyna. Mutsuzluğuna hiç doyma, suçlusun se..

Nilüfer - Son Arzum 03:47

Nilüfer - Son Arzum

Nilüfer - Son Arzum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gelse bile son günüm Koluna alsa ölüm Gözlerimin önünde Seninle geçen günüm Senden sonra kalbimi sevgilere kapattım Ben seninle o günü bin Yıl gibi yaşadım Son arzun nedir ..

Kahraman Deniz - Lapa Lapa 03:21

Kahraman Deniz - Lapa Lapa

Kahraman Deniz - Lapa Lapa Müzik Dinle Şarkı Sözleri sonunu bile bile bu sınırı geçtim ikimize de göre olanını seçtim hiçbir hayalim tabiatına uymaz onun yalnızca kendine faydası bu sefer kesin gidişim, dönüşü olmaz b..

 Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar 04:21

Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar

Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nedir onu hasta gibi kafama takan Yıllar oldu anlayamadım Gelip otursa yanıma kalmaz hiç tasam Çok istedim bağlayamadım Dedikodu sevmem ama bu kaçıncı adam Se..

Arda Balkay - İnadını Sevdiğim 02:58

Arda Balkay - İnadını Sevdiğim

Arda Balkay - İnadını Sevdiğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gör nereye gider sonum Koyduğun gibi bulamazsın ki Sana çıkan ışıklı yolun İstesende önünde durmazsın ki Bi hali var doymuş gibi Kalbi dondurulmuş gibi Hi..

Göksel - Uzaktan 03:55

Göksel - Uzaktan

Göksel - Uzaktan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Neden kaçtın, neden, mesut olurduk belki Korkuttum mu seni, benden ne zarar gelir ki Seni seyir etmem, gezmem lazımdı Bu yolun sonunu bulmam lazımdı Seni tanımam, bilmem laz..

Tuğçe Kandemir - Yelkovan 04:02

Tuğçe Kandemir - Yelkovan

Tuğçe Kandemir - Yelkovan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yıkadıkça geçmiyor, anıların izleri. Parçaladım peş peşe, söylediğin sözcükleri Pembe değil bu rüya, göre göre gerçeği Konu değil ayrılık bile bile seçmedim. Zaten ya..

Abyss 1. Bölüm İzle 1:06:38

Abyss 1. Bölüm İzle

Dizi, 'Abyss' adlı gizemli yuvarlak bir nesnenin sayesinde, ruhlarının güzelliklerine göre dış görünüşleri değişen iki insanın etrafında dönmektedir. Cha-Min (An Se-Ha) bir kaza sonucunda hayatını kaybeder. Kazaya neden ..

Abyss 2. Bölüm İzle 1:04:50

Abyss 2. Bölüm İzle

Dizi, 'Abyss' adlı gizemli yuvarlak bir nesnenin sayesinde, ruhlarının güzelliklerine göre dış görünüşleri değişen iki insanın etrafında dönmektedir. Cha-Min (An Se-Ha) bir kaza sonucunda hayatını kaybeder. Kazaya neden ..

Abyss 3. Bölüm İzle 1:05:30

Abyss 3. Bölüm İzle

Dizi, 'Abyss' adlı gizemli yuvarlak bir nesnenin sayesinde, ruhlarının güzelliklerine göre dış görünüşleri değişen iki insanın etrafında dönmektedir. Cha-Min (An Se-Ha) bir kaza sonucunda hayatını kaybeder. Kazaya neden ..

Şampiyon 5. Bölüm 2:22:48

Şampiyon 5. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnGüneş Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne ait yetiştirme yurtlarından birine yerleştirilmiş, hasret ve merak içerisinde babasını, onun verdiği sözü gerçekleştirmesini beklemektedir. Fı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şampiyon 8. Bölüm 2:30:27

Şampiyon 8. Bölüm

Şampiyon 8. Bölüm Özet:nnYaman, salonda illegal boks organizasyonu düzenlediği iddiası ile gözaltına alınırken, mühürlenen salon ve ekipler tarafından götürülen hocaları karşısında Kerem dahil salonda çalışan diğer çocuk..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şampiyon 10. Bölüm 2:16:23

Şampiyon 10. Bölüm

Şampiyon 10. Bölüm Özeti:nnFırat’ın maçı kazanması tüm dengeleri altüst etmiştir. Derviş Aladağlı bunun hesabını sormaya niyetlidir. Yaman ve Zafer maçın yapıldığı salona giderler. Ancak Fırat’la görüşemezler. Kötü şeyle..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 5 yıl önce