#Küsmek hiç bu kadar tatlı olmamıştı

Orhan Osman - Arabesk Dünya 04:25

Orhan Osman - Arabesk Dünya

Arabesk Dünya şarkı sözleri ile SEVMEZ OLAYDIM DELİ GİBİ SANDIM Kİ SEVERSİN BENİ DÜNYALARIMIZ BİR DEĞİL Kİ YAKTIN YIKTIN YÜREĞİMİ AKLIM SENDE KALBİM SENDE GEL İNAT ETME YORMA BENİ DE RUHUM SENİN HEP SEVGİLİN DERDİM OLD..

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı 04:20

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı

Muş’un 1600 rakımlı Yukarıyongalı köyü sakinleri, etkili olan kar yağışı nedeniyle güne metrelerce kar sürpriziyle uyandı. Merkeze 50 kilometre mesafede bulunan Yukarıyongalı köyü, akşam etkili olan kar yağışıyla kara gö..

Katil iş ortağı tutuklandı! 06:07

Katil iş ortağı tutuklandı!

Eskişehir'deki korkunç cinayet. Katil zanlısı eski ortak tutuklandı. Tokkal çifti ve 4 yaşındaki oğulları 16 Şubat günü yeni taşındıkları evlerinde katledildi. Katil zanlısı eski ortağı çıktı. Katil zanlısını ele veren i..

Tugay - Yangın 02:54

Tugay - Yangın

Yangın şarkı sözleri ile Kaçamam hiç Bıraktım gönlümü avucuna Dedim ki bana yar olmaz İçtikce içtim ben yaramıza Sabret.. Umudum yoktu biri girdi bak aramıza Lanet olsunn... Çöker her gecenize fırtına Bir yanımız bo..

Zeynep Bastık, Hazal Kaya - Çalkala Akustik 04:16

Zeynep Bastık, Hazal Kaya - Çalkala Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Akustik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız “Çalkala” şarkı sözleriyle; Hepimize iyi kötü bir şeyler oldu Bir sana olmadı, hayret Sen gerine..

MUTİ x HEİJAN - ENAYİ (Official Video) #AFROdizyak 02:18

MUTİ x HEİJAN - ENAYİ (Official Video) #AFROdizyak

ENAYİ (feat.Heijan) yürü yürü yürü yürü lan enayi (x2) Her yerde polisler Basar evi kanıt ister Kapımı zorluyo illegal işler Üstüme geliyolar hep sabır işte Boş beleş işler Arıyorum hiç çıkış yok yok Sonum ölüm o..

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok 03:35

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok

Prod&mix: Berkay Kömürgöz Mastering: Evren Göknar Yönetmen: orkundk, Doğan Kınalı Görsel efekt: orkundk Color & DoP: Doğan Kınalı Cover Artwork: Şehinşah 3D El modelleme, texture: Batuhan Alper Bilginer 3D El parmakları..

Ziynet Sali - Efkarım Var 03:13

Ziynet Sali - Efkarım Var

Efkarım Var şarkı sözleri ile Her tekrarında Yıkıldık aşk etrafında Üzülme diyorlar bir de hiç dokunma Bırak efkarım var Bizi kandırıyor zaman eskisi gibi olmaz Hiçbir şey gelmez elimden Unutup gitmeli Ya da öyle d..

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video) 02:56

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video)

'NERDESİN DEME Şarkı Sözleriyle: Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık sarar dudaklarımı Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık ..

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio) 03:14

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio)

Şarkı Sözleri: İçinize işlemiş bak Biraz öfke biraz kin Düşmanımı sınar dilim Biraz bozuk biraz pis Hiphop bizde classic Biz varken kimse kral değil Sen kendi evinde misafir Bitch benim villam kira değil Siz karada kapta..

Mustafa Ceceli - Ölümlüyüm 03:29

Mustafa Ceceli - Ölümlüyüm

Söz- Müzik: Emir Şamur Düzenleme: Mustafa Ceceli - Emir Şamur Bağlama: Halil Şekeroğlu Perdesiz Gitar: Furkan Salihoğlu Mix- Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Enes Bilal Taşçı / Dark’n Dark Klip Yapım: Honeybee İ..

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurtardı 02:58

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurta

Kars’ta tarlada kargaların saldırısına uğrayan ve yaralanan Benekli Su Yelvesi’ni köylü kurtardı. Kargaların yaraladığı Su Yelvesi tedavisi yapılmak üzere Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim edildi..

Gökçe Kırgız - Adını Anmam 03:03

Gökçe Kırgız - Adını Anmam

Adını Anmam şarkı sözleri ile Çoktan bitmiş aslında anladım.. Belki de bu aşkı çok zorladım... Sözlerin bir faydası yok duymadın.. Artık ben de vazgeçtim sormadım Bitti seni kalbime sakladım.. Adını da anmam bir d..

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu 05:44

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu

Antalya'da 107 gün sonra tahliye olan 2 çocuk annesi Melek İpek, gözyaşları içinde geldiği baba ocağında, “Hayat yeniden başlıyor.Çocuklarıma kavuştum. Bu gece artık rahatça uyuyabileceğim dedi. Döşemealtı ilçesinde serv..

Şırnak'ta Terörden Temizlenen Topraklar Tekrar Üretici ile Buluştu 03:36

Şırnak'ta Terörden Temizlenen Topraklar Tekrar Üretici ile Buluştu

Bursa’dan, pandemi sürecinde memleketi Şırnak’ın Uludere ilçesine gelen Yekta Ürün, kaymakamlık ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün desteği ile sera kurdu. Yüzde 70 hibe desteği alan Ürün, kiraladığı 16 dönüm arazinin ..

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

Hande Yener - Kaç - (Official Video) 02:42

Hande Yener - Kaç - (Official Video)

KAÇ Ben defalarca o zamansız çırpınışlara Hep buldum diye benziyordum kuşlara Yüksek uçtum çabuk kaçtım Dayanamıyorum aşkım azalınca olayım bu Bulutların üstünde Olmalıyım bahsinde Benim olayım bu Yaşayamıyorum kola..

Bilal Sonses & Arda Han - Dayanırım (Official Video) 03:46

Bilal Sonses & Arda Han - Dayanırım (Official Video)

Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Kemal Yıldız Gitar: Cem Şengül Klavye: Davut Samet Sarıhan Yaylı Grup: İstanbul Strings (Özdemir Güz) Buzuki: Mustafa İpekçioğlu Yap..

Türkiye'de yangınlar - -Bize kim yardım edecek bilmiyorum 07:10

Türkiye'de yangınlar - -Bize kim yardım edecek bilmiyorum

Türkiye'yi kasıp kavuran yangınların ilk başladığı nokta Manavgat. Bölgedeki köyler büyük bir tedirginlik içinde, yangının kendi köylerine ulaşmasından endişe ediyorlar. Hava sıcaklığı 45 dereceye yakın, şiddetli poyra..

Ezel - Ezel 8.Bölüm | Akreple Kurbağa - HD 1:39:01

Ezel - Ezel 8.Bölüm | Akreple Kurbağa - HD

Ezel 8. Bölüm ÖzetnnBahar ortalıkta yok. Ezel, Bahar’a yaptığından hoşnut değil. Durup planını gözden geçirecek ama bu oyunda durup düşünmek yok. Durursa, sadece kendisini değil, ailesini de tehlikeye atmış olacak çünkü...

  • Dizi TV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Taliban hükümetinin Dışişleri Bakan Vekili Emirhan Muttaki, bugün Türkiye'ye geldi 02:22

Taliban hükümetinin Dışişleri Bakan Vekili Emirhan Muttaki, bugün Türk

Afganistan'daki Taliban hükümetinin Dışişleri Bakan Vekili Emirhan Muttaki, bugün Türkiye'ye geldi. Türkiye’ye gelen Muttaki, bazı Türk yetkililerle temaslarda bulunacak. Son dakika haberi: Afganistan'daki Taliban hüküme..

Ferhat Göçer - Hüküm (Official Performance Music Video) 04:01

Ferhat Göçer - Hüküm (Official Performance Music Video)

Söz: Şakir Askan - Ferhat Göçer Beste: Ferhat Göçer Düzenleme: Sonay Yağız Vokal / Ritim Gitar: Ferhat Göçer Solo / Ritim Gitar: Sonay Yağız ''Hüküm'' şarkı sözleri: Seni benden alan neyse Ömür boyu düşmanımdır benim S..

Hakan Altun - Son Buse (LyricVideo) 04:18

Hakan Altun - Son Buse (LyricVideo)

Söz&Müzik: Hakan Altun Düzenleme: Aydın Kara —————————————————————————— Son Buse (Şarkı Sözleri) Son vedalardır En zor olan iz bırakan Kapanmayan bir yaradır Ömür boyu içimde yanar Senle doğmuştu senle soldu bu yüre..

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik 02:55

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Klasik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Emre Türkoğlu Davul: Cenk Saraç Kayıt - Mix: Akın Erdem Kadız Yapım & Menajerlik Şirketi: Hypers New Media Yönetmen: Mali Ergin Uygulayıcı Yapımcı: Aytaç..

İlkay Karakılıç - Kar 03:20

İlkay Karakılıç - Kar

Kar şarkı sözleri ile Seni yakalayamamak akla zarar ,keserim yollarını Göremedim , çözemedim dillerini , öpemedim ellerini Üşüdüm üşüdüm çok üşüdüm , sar bana kollarını Soramam soramam hiç soramam , soramam hallerini ..

Tuna Kiremitçi Ceren Gündoğdu Sevmek Mi Sevilmek Mi 03:31

Tuna Kiremitçi Ceren Gündoğdu Sevmek Mi Sevilmek Mi

Sevmek mi Sevilmek mi (Tuna Kiremitçi Ve Arkadaşları III) şarkı sözleri ile Yolunda gitmeyen şeylerim var istersen Bildiğin sonlara benzeyen Suçluluklar, kalp ağrısı, vesaire Halimi yok ki hiç anlayan Kınında bekleyen..

Dilan - Bir Kulunu Çok Sevdim 04:21

Dilan - Bir Kulunu Çok Sevdim

BİR KULUNU ÇOK SEVDİM Döndüm kıbleye doğru açtım ellerimi Yalvardım Allah'ıma duysun diye beni Damla damla gözyaşım dökülürken gözümden Çektiğim acıları yaşıyorum yeniden Bir kulunu çok sevdim o beni hiç sevmiyor Kalbi..

İlyas Tuna - Canımsın Sen 04:20

İlyas Tuna - Canımsın Sen

Canımsın Sen şarkı sözleri ile Adın başka, tadın başka Sığmıyorsun ele avuca delisin sen Dilerim ki benle yaşa Bildiklerin ezber değil, yenisin sen Boşuna mı yaprak gibi rüzgarına kapıldım ben? Unutup kendimi bir diva..

Ramazan Küçük Kurşun 04:14

Ramazan Küçük Kurşun

Kurşun şarkı sözleri ile Senin kolların cennet, ben çok günahkarım Bilmediğim bu yollarda hiç kimseyim Gecenin kör kuytusunda delirmiş gibiyim Sağım solum hep sen oldun, aşk sensiz yalan Ben senin ellerini tutamadım k..