#Küsmek hiç bu kadar tatlı olmamıştı

Desenli Örgülü Pratik Milföy Börek Tarifi 03:46

Desenli Örgülü Pratik Milföy Börek Tarifi

Malzemeler: 6 yada 8 adet dikdörtgen milföy hamuru (Ya da istediğiniz kadar) Sevdiğiniz bir börek harcı Benimkisi: Beyaz peynir, taze kaşar rendesi ve maydanoz dan oluşuyor.. Tezgaha serpek için un merdane üzeri için: yu..

Mantarlı Ciğer Sote Tarifi 03:22

Mantarlı Ciğer Sote Tarifi

Tavada, çok uğraşmadan kavurarak 10-15 dakika da mantarlı ciğer sote hazırlayabilirsiniz. Ciğer soteyi kuzu veya dana ciğeri ile yapabileceğiniz gibi tavuk ciğeri de kullanabilirsiniz. Malzemeler: 500gr. kuzu, daha veya ..

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm 2. Fragmanı 01:00

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat, gerçek babasının kimliğini öğrenecek mi? Ferhat, babası Nejdet'in ölümünde parmağı olan Namık Emirhan'ı yakalamış ve onu öldürmek üzeredir. Fakat Namık'ın ağzından..

Elma Tatlısı Tarifi 03:40

Elma Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 7-8 adet veya arzu ettiğiniz kadar AMASYA elması yaklaşık 1 buçuk su bardağı tozşeker 8-10 adet hibiskus 2 parça karanfil baharatı yaklaşık 1 su bardağı su (tencerenize göre) servis için: 1 su bardağına yakı..

Mor Lahana Salatası Tarifi 03:08

Mor Lahana Salatası Tarifi

Malzemeler: 1 orta boy mor lahana 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 3-4 diş sarımsak, tuz yeterince (1-2 kase kadar) yoğurt veya bir kısmı mayonez karışık..

Tavada Kolay Kazandibi Tarifi 03:46

Tavada Kolay Kazandibi Tarifi

Malzemeler: 1 litre süt 3 yemek kaşığı tepeleme un 1 su bardağı tozşeker 1 yumurta sarısı 1 çay kaşığı damla sakızı veya vanilya Kazanın DİBİ için :) 1 yemek kaşığı kadar oda ısısında tereyağı 2-3 yemek kaşığı tozşeker v..

Tek Yufka İle Pratik Börek Tarifi 03:33

Tek Yufka İle Pratik Börek Tarifi

Malzemeler: 1 adet yufka (tercihen hafif kurumuş) 2 adet yumurta yarım su bardağı süt 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 büyük tutam kıyılmış maydanoz yarım su bardağı kadar beyaz p..

Tel Şehriye Kaplı Çıtır Patates Topları Tarifi 03:41

Tel Şehriye Kaplı Çıtır Patates Topları Tarifi

Çıtır Tel Şehriye Kaplı Patates topları için malzemeler: 5-6 adet orta boy haşlanmış patates 1 adet yumurta (akı dışına kullanılacak) 2 yemek kaşığı nişasta veya un veya galeta unu damak tadınıza göre tuz, karabiber, ..

Kıyafete Karışan Anneler ( Miray Akovalıgil ) 05:26

Kıyafete Karışan Anneler ( Miray Akovalıgil )

Anneniz kıyafetinizi görünce hangi eylemde bulunur? A) Gözlerini belertir, konuşmasına gerek bile kalmaz... B) Ah benim güzelime, ne giyse yakışır diyip nazar duası okur... C) Onun istediğini giyene kadar nefes almada..

  • JET TV tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaydıraktan Kaymayı Keşfeden Sevimli Köpekler 01:07

Kaydıraktan Kaymayı Keşfeden Sevimli Köpekler

Barınaklar da keşke bu kadar eğlenceli olsa sizler için. Bu sevimli çocukların eğlencelerini hep birlikte izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yürüyen Merdiveni Kaydırak Olarak Kullanmanın Hazin Sonu 00:21

Yürüyen Merdiveni Kaydırak Olarak Kullanmanın Hazin Sonu

Çocuklar kadar şen yaşayan genç, yürüyen merdivenden daha hızlı aşağıya inmek için kısa ve tehlikeli yolculuğun tadına böyle varmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kremalı Mantar Çorbası Tarifi 02:36

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi

Malzemeler: 1 paket (yaklaşık 400gr. mantar) 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı tereyağı 3 silme yemek kaşığı un 1 paket süt kreması veya yarım paket süt kreması + 1 su bardağı süt veya sadece 1 buçuk bardak kadar..

Üç Renkli Börek Tarifi 02:51

Üç Renkli Börek Tarifi

Malzemeler: 4 yufka yarım su bardağı sıvıyağ yarım su bardağı su 1 yumurta susam çörekotu iç harçlar için: 1 bağ doğranmış tuzla karıştırıp hafif beklemiş pazı veya iki bağ kadar ıspanak yarım kase peyaz peynir veya kaş..

Üç Harfliler Beddua Fragman 01:45

Üç Harfliler Beddua Fragman

Lise arkadaşı olan Melek, Burcu, Eda ve Ayla aradan geçen yıllara rağmen birbirinden kopmamıştır. Hayatlarında her şey yolundadır; ta ki Havel adında Şaman bir kadınla tanışana kadar. Bir gece Havel ile karşılaştıktan so..

Bosna Hersek'te Ramazan Heyecanı Başladı 01:03

Bosna Hersek'te Ramazan Heyecanı Başladı

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da Ramazan'ın başlangıcı tüm heyecanıyla kutlanmaya başlandı. Sebil Meydanı'nda toplanan aileler kutlama etkinlikleri için topçu tepesine doğru yürüyüşe geçti. Her yıl düzenlenen etkin..

Hobbit ile Hayırlı Ramazanlar 01:17

Hobbit ile Hayırlı Ramazanlar

Winterfell'den, Shire, Minas tirith'ten, Ağrı Doğubeyazıt'a kadar uzanan mükemmel bir ramazan coşkusu...

  • JET TV tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Time Lapse Görüntüler ile Suyla Hayat Bulan Çiçeğin Muhteşem Anları 01:59

Time Lapse Görüntüler ile Suyla Hayat Bulan Çiçeğin Muhteşem Anları

Solmuş bir çiçek biraz su ile saatler içerisinde hayata tutunuyor! Canlılar için suyun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlayacağınız o muhteşem görüntüler.....

  • JET TV tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çavuşoğlu: Bağımsız Bir Filistin Devletinin Tanınması İçin Gece Gündüz Çalışacağız 01:46

Çavuşoğlu: Bağımsız Bir Filistin Devletinin Tanınması İçin Gece Gündü

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Artık bağımsız bir Filistin devletinin tanınması ve Birleşmiş Milletler'e üye olması için gece gündüz çalışacağız ve bu oluncaya kadar da durmayacağız, yorulmayacağız. dedi...

Sense8 3. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 02:01

Sense8 3. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Sonuna kadar beraber. Kümemizin kümenize bir mesajı var. Sense8 Dizi Finali 8 Haziran'da Netflix'te...

Bülbül Yuvası Tatlısı  Tarifi 06:44

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi

Şerbetli Tatlıların içinde baş rollerde bulunan Türk mutfağının değişmezlerinden harika bir tatlıdır. Her ne kadar şerbetli tatlılardan biraz uzak durmak istesekte bazı zamanlar sözümüzü tutamıyoruz. Hele ki Ramazanda ka..

Anne Frank'ın Ergenliği 01:00

Anne Frank'ın Ergenliği

Holokost kurbanlarından Anne Frank'ın Nazi işgali sırasında Amsterdam'da tuttuğu dünyaca ünlü günlüğün, bugüne kadar bilinmeyen iki sayfası ortaya çıktı. Anne Frank'ın bu iki sayfada cinsel eğitim ve cinsel içerikli fıkr..

  • JET TV tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bilgisayarzede ( Miray Akovalıgil ) 01:51

Bilgisayarzede ( Miray Akovalıgil )

Günlerdir üzerinde çalıştığınız dokümanı bilgisayarda kaybedince aşağıdaki eylemlerden hangisini yaparsınız ? A) Derin bi nefes alır, sonra hönkürerek ağlarım. B) Bildiğim tüm duaları dokümanı bulana kadar yüksek sesle ..

  • JET TV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 6 yıl önce
THY'den 50 Bin Lira Maaşlı İş Çağrısı 07:56

THY'den 50 Bin Lira Maaşlı İş Çağrısı

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, gençleri pilot olmaya davet ederek, İlk girişinizde 12 bin lira maaşla başlıyorsunuz, 50 bin lira maaşa kadar çıkan bir ücretiniz var. Meslek yüksekokulu, dört yıllık bir okul ..

Sahur Tarifi  Peynirli Pide 02:55

Sahur Tarifi Peynirli Pide

Ic malzemesi icin gerekli malzemeler: 300 gram beyaz peynir Yarim bag maydonoz Pidelerin üstünü süslemek icin: Sivri biber Ceri domates Üstüne sürmek icin Tereyagi Hamuru icin gerekli malzemeler. Yarim kilo un 1 Paket ..

Sucuklu Kaşarlı Pamuk Poğaça Tarifi I SahurTarifi I Ramazan Tarifleri 02:33

Sucuklu Kaşarlı Pamuk Poğaça Tarifi I SahurTarifi I Ramazan Tarifleri

1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi ilik su 1 paket yas maya 2 adet yumurta 1 yemek kasigi tozseker 1 yemek kasigi tuz Alabildigi kadar un (Ben 1 Kilo kullandim)..

Çukurca'da Petrol Kuyusu İçin İlk Kazma Vuruldu 01:32

Çukurca'da Petrol Kuyusu İçin İlk Kazma Vuruldu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, Şemdinli'den Cizre'ye, Van'dan Siirt'e kadar, alan içinde çok yoğun uçakla gravite veri toplama işlemine başladık. Bu, Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen bir adım. dedi...

'Rampa Çilesi' Tünellerle Son Bulacak 01:16

'Rampa Çilesi' Tünellerle Son Bulacak

Çanakkale-İzmir karayolunun Ayvacık-Küçükkuyu kesiminde bulunan ve yaklaşık 40 dakikada katedilebilen 24 kilometrelik Kazdağları rampaları, yapımı devam eden 2 tünelin 2023'te tamamlanıp hizmete açılmasıyla 5 dakika kada..

Kıymalı Kat Kat Kümbet Tarifi 06:26

Kıymalı Kat Kat Kümbet Tarifi

Hamuru icin gerekli Malzemeler: 2,5 su bardagi ilik su 1 Su bardagi ilik süt 1 yemek kasigi sirke 1 yemek kasigi tozseker 1 yemek kasigi tuz 1 paket kurumaya Alabildigi kadar un ( Ben 1 Kilo kullandim) Ic malzemesi icin..

İğne Yememek İçin Şebeklik Yapan Adam 03:03

İğne Yememek İçin Şebeklik Yapan Adam

Koca bir adam iğneden korkuyor ve bakın iğne korkusunu yenmek için neler yapıyor. Şebeklik yapmak bir yere kadar sonunda o iğne kıçına giriveriyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.985 görüntüleme
  • 6 yıl önce
El Açması Hindistan Cevizli Baklava Tarifi 08:31

El Açması Hindistan Cevizli Baklava Tarifi

Baklava icin gerekli Malzemeler: Hamuru icin gerekli malzemeler: 2 adet yumurta 1 cay kasigi tuz 2 yemek kasigi Siviyag 1 Su bardagi ilik su Alabildigi kadar un Ic malzemesi: Istege göre cekilmis Hindistancevizi Ayriyete..