#Küsmek hiç bu kadar tatlı olmamıştı

'Seçimin En Büyük Kaybedeni CHP' 13:32

'Seçimin En Büyük Kaybedeni CHP'

İbrahim Karagül, seçim sonuçlarının ardından yaptığı ilk analizde CHP ile Meral Akşener'in büyük kaybına dikkat çekerek “Seçimin en büyük kaybedeni CHP oldu. CHP'liler, HDP'ye barajı geçirttiler. Meral Akşener balonu efs..

Çağla Şikel Makyaj Hataları 90'lardaki Gibi Makyaj Yapıyorum Güzellik Bakım 12:58

Çağla Şikel Makyaj Hataları 90'lardaki Gibi Makyaj Yapıyorum Güzellik

Neden eski fotoğraflara bakınca tövbeler olsun diyoruz?:) makyaj yapmayı bilmiyormuşuz da ondan. Gerçi benim doğru makyajı bulmam uzun sürdü ama umarım sizin için o kadar da uzun sürmez. Bu vesileyle bu videoyu yayınlıyo..

Şeyda Erdoğan Makyajla Erkeğe Dönüştüm 11:19

Şeyda Erdoğan Makyajla Erkeğe Dönüştüm

Herkese tekrar merhaba! Kendimde görsel olarak değişiklik yaratan makyajlar yapmayı çok seviyorum. Bu sefer de makyajla ne kadar erkeğe benzeyebilirim bunu göreceğiz. İyi seyirler!..

Cansu Yegin Makyajla Burun Estetiği 12:14

Cansu Yegin Makyajla Burun Estetiği

Bu videoda aslında yoğun makyaj yaptığım birçok videomda ufak ufak değindiğim ama bu kadar detaylı göstermediğim bir uygulamayı gösterdim.Özellikle çoğu instagram fotoğraflarında burnumun incecik çıkmasının sebebi! ???? ..

Sebile Ölmez Ürün Dedektifi Miniso Makyaj Ürünleri İnceleme Altında 17:21

Sebile Ölmez Ürün Dedektifi Miniso Makyaj Ürünleri İnceleme Altında

Miniso Japan Markasında makyajdan cilt bakım ürünlerine, kulaklıktan saklama kaplarına kadar birçok ürün mevcut. Sizlerden gelen istekler doğrultusunda Miniso markasının makyaj ürünlerini inceledim. Diğer Ürün dedektifi ..

Aygül Yılmaz Isısız Saç Düzleştirme 06:06

Aygül Yılmaz Isısız Saç Düzleştirme

Bu videomda sizlere ısısız saç düzleştirme yöntemini anlattım. Düzleştirici ya da fön ile olduğu kadar pratik olmasa da zararsız bir yöntem olduğu için bence gayet tercih edilebilir. Isı kullanmadan nasıl saç düzleştiril..

Midye Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 05:43

Midye Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis bir midye poğaça tarifi videosu hazırladık. Lezzeti de görüntüsü kadar mükemmel içi peynirli bir hamur işi dir. Peynirli midye poğaça nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedi..

Beyin Ve Kaslar İle Hareket Ettirilen Robot 01:46

Beyin Ve Kaslar İle Hareket Ettirilen Robot

Dünyanın en önemli üniversitelerinden biri olan MIT’nin Bilgisayar Bilimi ve Yapay Zeka Laboratuvarı’nda (CSAIL) gerçekleştirilen bir çalışma, robot-insan etkileşiminde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Şu ana kadar pe..

  • JET TV tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oyuncak Kaplanıyla Oynayan Kedi 00:34

Oyuncak Kaplanıyla Oynayan Kedi

Komşuya gidip oyuncağını alıp müsait bir yerde oynayan sevimli kediyi hep birlikte izliyoruz efendim. Şu kadar sevilsek yeterdi.....

  • JET TV tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebzeli Yoğurtlu Kıymalı Çorba Tarifi - Çorba Tarifleri 04:01

Sebzeli Yoğurtlu Kıymalı Çorba Tarifi - Çorba Tarifleri

Çorba tarifleri sevenler için nefis, sebzeli yoğurtlu ve kıymalı çorba tarifi videosu hazırladık. Çok doyurucu ve sağlıklı bir çorbadır ve yapımı da bir o kadar kolaydır...

Tuğçe Bozkırlı Düğün Makyajı 10:08

Tuğçe Bozkırlı Düğün Makyajı

Herkese yeniden merhabalaaarrr fazla doğal bir video oldu sonuna kadar izlemeyi unutmayın sonu süprizli!..

Sebile Ölmez Ürün Dedektifi Dünyanın En Kapatıcı Fondöteni 11:46

Sebile Ölmez Ürün Dedektifi Dünyanın En Kapatıcı Fondöteni

Dermacol'ün reklamlarını sürekli görüyorsunuzdur. Geçtiğimiz gün tesadüfen karşıma çıktı ve bu kadar reklamı yapılan ürünü denemek istedim. Sürekli en kapatıcı fondöteni aradığım doğru. Dünyanın en kapatıcı fondöteni ola..

Sebile Ölmez Bilmeniz Gereken 36 Ruj İpucu 11:28

Sebile Ölmez Bilmeniz Gereken 36 Ruj İpucu

Kadınların makyajda en çok tercih ettiği ürün olan ruj'un sürülmesi ile ilgili videoda yer alan ve videodan sonra aklıma gelen o kadar çok ipucu var ki. 40 düz rakam süper olurdu. Ama yoğunluktan çekim sırasında aklıma g..

Fırında Etli Türlü Tarifi 02:26

Fırında Etli Türlü Tarifi

Etli yemek tarifleri serimize bugün nefis bir lezzet olan fırında etli türlü tarifi videosu ile devam ediyoruz. Sebze ve etin tadına ayrı ayrı varacağınız nefis bir yemek, mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz. ÜStelik yap..

Doluya Meydan Okuyan Karton Adam 01:53

Doluya Meydan Okuyan Karton Adam

Sosyal medyada çok konuşulan Karton Adam Show Haber'e konuştu. Doluyla ilgili birçok paylaşım yapıldı ama hiçbiri Karton Adam'ın fotoğrafları kadar konuşulmadı. Kemal Gören nam-ı diğer Karton Adam dolu günü kendisini kor..

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Evin Bahçesini Rehin Alan Kara Ayı Ailesi 13:03

Evin Bahçesini Rehin Alan Kara Ayı Ailesi

Ev sahibi ve arkadaşı daha önce bu kadar da beş kara ayıyı bir arada görmediklerini söyleyip o andan kısa süre önce bahçenin çimleri biçtikten sonra balkondan baktıklarında böyle bir manzarayla karşılaşınca şaşkına dönmü..

  • JET TV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Para Ağacına Dönüşen Damat 00:40

Para Ağacına Dönüşen Damat

Düğünde damata bir sürü kağıt para takılıyor o kadar çok para takılıyorki damarın elbisesi görünmemeye başlıyor parayla örtülüyor...

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sevilmek İçin Sırasını Bekleyen Horoz 00:31

Sevilmek İçin Sırasını Bekleyen Horoz

Sevilmek için sırasını bekleyen horoz hayvanların ne kadar duyarlı olduğuna bir örnek. Kızın kucağındaki horoz gidince yerini almak için bekliyor...

  • JET TV tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kolay Patlıcan Oturtma + Cheesecake + Pilav Tarifi Akşam Menüsü 07:37

Kolay Patlıcan Oturtma + Cheesecake + Pilav Tarifi Akşam Menüsü

Akşam yemeğine 2 saat kala ne yapsam diye düşünüyorsanız sizinle aynı durumda olduğum bir gün tatlısından yemeğine ve pilavına kadar hazırladığım pratik menümü izleyin...

Kuru Yufkadan Tavuklu Börek Tarifi 02:25

Kuru Yufkadan Tavuklu Börek Tarifi

Yemek tarifleri kanalımıza değişik ve bir o kadar da lezzetli tariflerimize bir yenisini daha ekledik. Kuru yufkadan tavuklu börek tarifi videosu...

Yarışmacıların İnanılmaz Değişimi 113. Bölüm Survivor 2018 03:33

Yarışmacıların İnanılmaz Değişimi 113. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018 yarışmacılarının yarışmanın başından sonuna kadar yaşadıkları değişim büyük finalde ekrana geldi. İşte yarışmacıların yaşadığı büyük değişim izle..

  • BETA tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 6 yıl önce
YKS'ye Giren Gençten Dikkat Çeken Sözler 'Okusam 3 Bin Lira Maaş Alacağım Kasmaya Gerek Yok' 01:13

YKS'ye Giren Gençten Dikkat Çeken Sözler 'Okusam 3 Bin Lira Maaş Alaca

Milyonlarca öğrenci üniversite hayaliyle YKS'ye girdi. Heyecanın tavan yaptığı sınav oturumlarından birinde isebir öğrencinin açıklaması dikkat çekti. Gökhan Varlık isimli öğrenci, 'Amacım falan yok. O yüzden heyecanlı f..

  • JET TV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kayısı Reçeli Yapmanın 04:55

Kayısı Reçeli Yapmanın

Kayısı reçeli 2 kg yaş kayısı 1 kg şeker 1 yemek kaşığı kadar limon suyu..

Yoğurtlu Bulgur Salatası Tarifi 03:59

Yoğurtlu Bulgur Salatası Tarifi

Misafir günlerinde kapışılan az malzemeli bol lezzetli bir salata tarifi. Malzemeler: 1 su bardağı ince Bulgur, 3/4 su bardağı su, 6 yemek kaşığı Yoğurt (tercihen süzme Yoğurt, yoksa normal yoğurdu 15-20 dk kadar süzgeç..

Patatesli Makarna Tarifi - Makarna Tarifleri 03:30

Patatesli Makarna Tarifi - Makarna Tarifleri

Makarna tarifleri sevenler için nefis bir patatesli makarna tarifi videosu hazırladık. Çok besleyici ve bir o kadar da lezzetli olan patatesli makarna nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir tüm ayrıntılarıyla ..

Günlerdir İsrail Zindanlarında: Ebru Özkan 01:13

Günlerdir İsrail Zindanlarında: Ebru Özkan

İsrail askeri mahkemesi, Kudüs'e yaptığı ziyaretin ardından 11 Haziran'da Türkiye'ye dönmek için geldiği Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'nda gözaltına alınan Ebru Özkan'ın gözaltı süresini 3 Temmuz'a kadar uzattı. Eb..

Tuğçe Ay Genital Bölge Hakkında Bilinmesi Gerekenler 10:09

Tuğçe Ay Genital Bölge Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Merabaaaaaa Bugün ki konumuz Genital bölge ve dikkat edilmesi gerekenler. Aslında biçoğumuz dikkatsiz bi şekilde iç çamaşırı seçimi, temizlik, traş yapıyoruz. Aslında en dikkat edilmesi gereken bölgelerden biri olduğ..

Yoğurtlu Şehriye Salatası 06:02

Yoğurtlu Şehriye Salatası

Misafirlerim tarafından daima tam not alan,sebzeli şehriye salata tarifim çay sofralarına olduğu kadar iftar sofralarına da çok yakışır. Afiyet şifa olsunn...

Tuğçe Ay Çok Eğlendik İkiz Makyajı 15:48

Tuğçe Ay Çok Eğlendik İkiz Makyajı

Nadireyle size elimizden geldiği kadar bi makyaj uygulaması yaptık :) Video da anılarımızdan, bilmediğimiz makyaj teknikleriden falan bahsettik :)..

Tuğçe Ay Yüzünde Leke Mi Var 07:38

Tuğçe Ay Yüzünde Leke Mi Var

Kendi ölçülerim ; 1 çorba kaşığı kırmızı pancar suyu 1 çorba kaşığı yoğurt Video da bir detayı atlamışım; pancarı rendeledikten sonra elimle sıktım 1 çorba kaşığı kadar su çıktı onu yoğurtla karıştırdım. Miss gibi ..