#Küsmek hiç bu kadar tatlı olmamıştı

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı 04:19

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı

Azerbaycan’ın ulusal lideri Haydar Aliyev Bakü’de düzenlenen törenle anıldı. Büyük devlet adamı Haydar Aliyev, vefatının 13. yılında başkent Bakü ve ülke genelinde anıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, babası H..

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada 01:13

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursasspor taraftarları başta olmak üzere birçok takım taraftarı hain terör saldırısını lanetleyerek, patlamanın gerçekleştiği noktaya gitti. Akşam saatlerinde Beşiktaş Köyiçi meydan..

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı 01:26

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı

Venezuela bu sefer Kolombiya sınırındaki uyuşturucu kaçakçılığını bitirmekte kararlı. Hükümet en yaygın kullanılan banknotu 100 Venezuela Bolivarını tedavülden kaldırılacağını açıklamasının ardından Venezuela-Kolombiya s..

Bakan Soylu- Gergerlioğlu FETÖ'cü bir teröristtir 03:41

Bakan Soylu- Gergerlioğlu FETÖ'cü bir teröristtir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Uşak’ta çıplak arama yapılmasına yönelik iddialar hakkında, “HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu FETÖ'cü bir teröristtir, müptezeldir. Türk Polis Teşkilatı’na bu iftirayı atan ..

Jeotermal serada yılda bin ton domates üretiliyor 04:34

Jeotermal serada yılda bin ton domates üretiliyor

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde kurulan bir serada jeotermal enerji kaynaklarından faydalanılarak yılın 12 ayında inorganik domates üretimi gerçekleştiriliyor. Yılda bin tona kadar üretimi yapılan domatesler, Avrupa ülkeleri ..

Kuş fiyatları uçtu! 02:32

Kuş fiyatları uçtu!

PANDEMİ SÜRECİNDE EVE KAPANANLAR, SIKINTIDAN KUŞ BESLEMEYE BAŞLADI... TALEP O KADAR FAZLA Kİ, FİYATLAR DA KANATLANIP UÇTU...

Geceden sabaha balık hali 02:14

Geceden sabaha balık hali

Kış aylarının gelmesiyle deniz ürünlerine ilgi artarken, İstanbul Su Ürünleri Hali’nde her gece balıkçıların sabaha kadar sürecek hareketli mesaisi başlıyor...

Fotoğraf Çekimi Sırasında Ailesinin Hayallerini Suya Düşüren Bebek 00:32

Fotoğraf Çekimi Sırasında Ailesinin Hayallerini Suya Düşüren Bebek

Fotoğraf çekimi sırasında kakasını yapan bebek o kadar sevimli ki kimse kızamıyor. Fotoğrafçı bebeği çekim için ayarlarken bebek salıveriyor.....

  • PengoTV tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuruyan Ömerli Barajı'nda mahsur kalan yavru balıkları kurtarma operasyonu havadan görüntülendi 08:21

Kuruyan Ömerli Barajı'nda mahsur kalan yavru balıkları kurtarma operas

Kuraklıklar nedeniyle Ömerli Barajındaki su seviyesi 16.87’ye kadar gerileyerek en düşük seviyesine ulaştı...

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımına Gidiyor 01:03

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımı

Sorunlu kredi miktarının fazlalığı yüzünden kriz yaşayan İtalyan bankaları arasında yer alan Uni Credit, 13 milyar euroluk sermaye artırımına gitmeyi ve maliyetleri kısmayı planlıyor. Bankanın, 1.7 milyar euroluk maliye..

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı 01:12

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) üyelerinin kendi aralarındaki anlaşmanın ardından, örgüte üye olmayan petrol üreticisi ülkelerle de üretim miktarını azaltma konusunda anlaşmalarıyla petrol fiyatları son 18 ayın e..

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi 01:36

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi

Avrupa Birliği tarafından ilk uydusu 2005 yılında uzaya gönderilen uluslararası nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi. ABD Ordusu’nun denetimi altındaki GPS ile Rus Glonass’a alternatif olacak olan yön bulma sistemi ..

Kıvanç Tatlıtuğ beraat etti! 01:29

Kıvanç Tatlıtuğ beraat etti!

ÜNLÜ OYUNCU KIVANÇ TATLITUĞ BERAAT ETTİ... GEÇMİŞ YILLARDA, SAHTE FATURA KESTİĞİ VE VERGİ KAÇIRDIĞI İDDİASIYLA HAKKINDA 10 YILA KADAR HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILMIŞTI... BUGÜN MAHKEMEDEN ÜNLÜ OYUNCUYA MÜJDE GELDİ.....

Sel önüne çıkanı sürükledi! 04:06

Sel önüne çıkanı sürükledi!

FIRTINA, SEL PEK ÇOK KENTİ ESİR ALDI. MİNARELER DEVRİLDİ, AĞAÇLAR YIKILDI. İZMİRSE DÜN GECE KELİMENİN TAM ANLAMIYLA FELAKETİ YAŞADI. YAŞLI BİR KADIN SUYA KAPILDI,, BİR SÜRÜCÜ SUYA GÖMÜLEN OTOMOBİLİNDE MAHSUR KALDI. SELE ..

Balık avı mı, işkence mi? 01:00

Balık avı mı, işkence mi?

AMASYA'DA YAŞLI BİR ADAM YEŞİLIRMAK'TAKİ, DEV YAYIN BALIĞINI YAKALAMAK İÇİN SUYA ATLADI. BOYU KADAR OLAN BALIĞI, DÖVE DÖVE KIYIYA ÇIKARDI. O AVI İŞKENCEYE ÇEVİRİRKEN ETRAFTAKİLER DE TEZAHÜRAT YAPTI..

Yastık altında 10 bin dolar buldu! 01:47

Yastık altında 10 bin dolar buldu!

CUMHUR İTTİFAKI SONUNA KADAR YAŞAYACAK DEDİ, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN FARKLI SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİ İLE YAPTIĞI GÖRÜŞMELERE DESTEK VERDİ. DEVLET BAHÇELİ, HDP'NİN KAPATILMASI İLE İLGİLİ ÇAĞRISINI DA BİR KEZ DAHA TEKRA..

Erik altınla yarışıyor- Tanesi 20, kilosu bin lira 02:39

Erik altınla yarışıyor- Tanesi 20, kilosu bin lira

Yaz aylarında kilosu 2-3 liraya kadar düşen yeşil eriğin fiyatı altınla yarışıyor. Amasya'da 60 grama denk gelen 3 tane yeşil erik 60 liraya, kilosu ise bin liraya satılıyor...

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

01:15

"İsrail'in Topraklarını Kimseye Vermeyiz, Savaş Olsa Bile Biz Kazanaca

Batı Şeria’da Filistinlilere ait özel mülklerin üstüne kurulan Amona Yahudi yerleşim biriminin 25 Aralık tarihine kadar tahliye edilmesi bekleniyor. İsrail Yüksek Mahkemesi 2014 yılında verdiği kararda yasadışı olan yer..

Kar Yağışı Sonrası Tablo Gibi Görüntüler 02:26

Kar Yağışı Sonrası Tablo Gibi Görüntüler

Bursa'da etkili olan kar yağışı sebebiyle Kestel'de oluşan kartpostallık görüntüler, görenleri hayran bıraktı. Bursa'da dün akşam saatlerinde başlayan ve sabah saatlerine kadar devam eden kar yağışı, kentin tamamında etk..

Böyle kar sevinci görülmedi! 03:05

Böyle kar sevinci görülmedi!

O KADAR ÇOK BEKLENMİŞTİ Kİ, BÖYLE KAR SEVİNCİ GÖRÜLMEDİ. DÜN AKŞAM NEREDEYSE BÜTÜN TÜRKİYE SOKAĞA DÖKÜLDÜ. SEVİNÇTEN GÖBEK ATAN DA VARDI HALAY ÇEKEN DE. İŞTE MEMLEKETİN SIRADIŞI KAR MANZARALARI...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Atacağız Adımları Kimse Tayin Edemez 03:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Atacağız Adımları Kimse Tayin Edemez

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı sonrası dış politikayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan F-35'ten S-400'ün ikinci paket alımına kadar net mesajlar verdi...

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

Davetsiz Misafir _ Mersin HD 1:02:22

Davetsiz Misafir _ Mersin HD

Turgay Başyayla, bu hafta Akdeniz’in güzel şehri, tantuninin başkenti Mersin’de 120 yemek çeşidini ekrana getiriyor. Davetsiz Misafir, yeni lezzetler keşfetmek isteyenleri, Akdeniz’in çeşidi bol yemeklerini merak edenl..

Messi Derbide Şov Yaptı 04:01

Messi Derbide Şov Yaptı

Bugün kent derbisinin oynandığı Barselona’ya gidiyoruz. Barcelona ve Espanyol Camp Nou’da karşı karşıya geldi. Maç tam anlamıyla bir oyuncunun gösterisi ile sona erdi. Kimden bahsettiğimizi tahmin edebilirsiniz. İspanya..

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı 02:54

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı

Halep'e yardım için kumbarasındaki 825 TL parayı bağışlayan Yunus Emre Okulları 5’nci sınıf öğrencisi Muhammed Furkan Taşçı, Halep’teki kardeşlerim savaş altındalar. Ben de bundan etkilendim, kumbaramdaki playstation al..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Vatan Yansa Ateşinde Isınacaklar 02:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Vatan Yansa Ateşinde Isınacaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa Enerji Projeleri Toplu Açılış Töreni'ne canlı bağlantı ile katıldı. Erdoğan Türkiye'ye yönelik provokatif hareketleri sert bir dille eleştirdi; ''Vatan yansa ateşinde ısınacak kadar gözü kar..

Kardan adam çaldılar! 01:45

Kardan adam çaldılar!

HIRSIZLIK TARİHİNDE BİR İLKİN HABERİ GELECEK ŞİMDİ...ÜSTELİK KARLA DA YAKINDAN ALAKALI..SU SAATİ, MUSLUK, KAPI, PORTAKAL... SİZLERE ŞİMDİYE KADAR ÇEŞİT ÇEŞİT VE ÇOK ACAYİP HIRSIZLIK HABERİ VERDİK. AMA BUNU NE GÖRDÜK, NE ..

Kafe-restoranlardan 5'li teklif! 02:09

Kafe-restoranlardan 5'li teklif!

PAKET SERVİS, GEL AL BİR YERE KADAR ÇARE OLDU... YAKLAŞIK 10 MİLYON KİŞİNİN EKMEK YEDİĞİ KAFE VE RESTORANLAR AYAKTA KALABİLMEK İÇİN ÇARE ARIYOR... İŞLETMECİLER, 5 MADDELİK BİR TEKLİF HAZIRLADI... 'BUNLARA DİKKAT EDERSEK ..