#Küsmek hiç bu kadar tatlı olmamıştı

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti 01:05

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti

Arjantin’de merkez bankasıyla yaşanan uyumsuzluk maliye bakanını kabine dışına itti. Ekonomik krizden çıkış yolu aranan ülkede Maliye Bakanı Alfonso Prat-Gay faizlerin düşürülmesini istiyordu. Ancak onun bu talebi “enfla..

Kayahan - 365 Gün Dinle 04:12

Kayahan - 365 Gün Dinle

Eser Adı: 365 Gün Albüm Adı: 365 Gün Söz & Müzik: Kayahan Sen sevdanın sultanısın Hem güneşim mehtabımsım 365 gün canım hayatımın tamamısın Akşamımsın sabahımsın her zamanım mekânımsın Ezberledim aşkım seni hayatımın ta..

  • Candy tarafından
  • 3.117 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Garip Aşk 36. Bölüm Fragmanı 00:46

Bir Garip Aşk 36. Bölüm Fragmanı

Bir Garip Aşk 36. bölüm fragmanı yayınlandı! ARNAV, LAVANYA’DAN AYRILDIĞINI HERKESE SÖYLER Arnav, Lavanya’dan ayrılma kararı aldığını herkesle paylaşır. Raizada ailesi büyük bir şaşkınlık içerisindedir. Ancak Anjali diğe..

  • PengoTV tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Otobüs şoföründen örnek davranış 01:36

Otobüs şoföründen örnek davranış

YOĞUN KARDA DIŞARIDA OTOBÜS BEKLEYENLERİN İMDADINA OTOBÜS ŞOFÖRÜ YETİŞTİ... NE VAR BUNDA DEMEYİN, ÇÜNKÜ O ŞOFÖR, GÜZERGAHININ DIŞINA ÇIKIP, YOLDA KALANLARI GİTMEK İSTEDİĞİ YERE KADAR GÖTÜRDÜ....

Kuyumcu Soygununda İstifini Bozmayan Köpek 00:27

Kuyumcu Soygununda İstifini Bozmayan Köpek

Bir kuyumcu tarafından beslenen köpek yemek sonrası kenarda keyif yapmak istemiş. Köpek keyfine o kadar düşkünmüş ki içeri gelen soyguncuya bile aldırış etmemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
‘Sonun Özgecan gibi olacak’ tehdidine hapis istemi 02:20

‘Sonun Özgecan gibi olacak’ tehdidine hapis istemi

İstanbul’da sosyal medya üzerinden bir kadını ’Sonun Özgecan gibi olacak’ diyerek tehdit eden şahıs hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede şüphelinin ‘silahla tehdit’ su..

Özgün - Şimdi Burada Olsan (Official Video) 04:41

Özgün - Şimdi Burada Olsan (Official Video)

Şarkı Sözleri: Kaç Ay Oldu Ne Haber Var Ne De Selam Yani O Kadar Mı El Olduk Nasıl Savrulduk Böyle Gelişin Gibi Gidişin De Görkemli Oldu Yani Gözde Sel Olduk İşte Öyle Gel Sen Unut Hadi Öyle Bir Gücün Varsa Keşke Herşey ..

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar 01:36

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar "Gülün

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri liderliğindeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonu teröre destek vermekle suçladı. Dün Ankara’ya resmi bir ziyarette bulunan Gineli mevkidaşı Alph..

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır 02:17

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır

39 insanımızın hayatını kaybettiği, Beşiktaş Ortaköy'de bir gece kulübüne düzenlenen terör saldırısıyla ilgili A Haber canlı yayınına katılarak önemli açıklamalarda bulunan Eski İstihbarat Dairesi Başkanvekili Bülent Ora..

AK Parti İstanbul'da Kan Değişikliği 02:56

AK Parti İstanbul'da Kan Değişikliği

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Kongresi'nde konuştu. Gündeminde Kanal İstanbul'dan Ayasofya'nın açılışına kadar birçok konu vardı. Muhalefete yüklendi. 2023'te sandıkta hesaplaşacağız dedi...

Hakan Yılmaz ve eşine saldırı davası 01:40

Hakan Yılmaz ve eşine saldırı davası

ÜNLÜ OYUNCU HAKAN YILMAZ VE EŞİ, 2017 YILINDA İSTANBUL'DA LÜKS BİR OTELİN LOBİSİNDE SALDIRIYA UĞRAMIŞTI... ŞİKAYETÇİ OLDUKLARI 3 SALDIRGAN HAKKINDA AÇILAN DAVADA SAVCI MÜTALAASINI VERDİ. ÜÇÜ İÇİN 9 YILA KADAR DEĞİŞEN ORA..

Polis kovaladı, onlar yakaladı 01:54

Polis kovaladı, onlar yakaladı

İKİ OTEL ÇALIŞANI....MESAİLERİ BİTTİ, EVLERİNE GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKTILAR. KOŞAN 2 KİŞİYİ GÖRÜNCE ŞÜPHELENİP YAKALADILAR. DAKİKALAR SONRA DA NE KADAR İSABETLİ BİR ŞEY YAPTIKLARINI ANLADILAR...

Buz ve Karla Kaplı Şehir- Vorkuta 01:16

Buz ve Karla Kaplı Şehir- Vorkuta

Rusya Federasyonu’na bağlı Komi Cumhuriyeti’nin SSCB döneminde madencilik alanında önemli kentlerinden biri olan Vorkuta'nın oblast bölgeleri, SSCB’nin dağılmasından sonra madencilik alanında sıkıntılı günler yaşamaya ba..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Ekrem İmamoğlu'nun 2 Yıl Hapsi İstendi 01:37

Ekrem İmamoğlu'nun 2 Yıl Hapsi İstendi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, eski Ordu Valisi Seddar Yavuz'a hakaret ettiği iddiasıyla açılan davanın 6'ncı duruşması görüldü. Mütalaasını açıklayan savcılık, İmamoğlu hakkında altı aydan..

Anneye Doğalgaz Şakası 00:15

Anneye Doğalgaz Şakası

Doğalgaz fiyatlarının artışı ile birlikte vatandaşlar elinden geldiği kadar düşük sıcaklıklarda ısınmaya çalışıyor. Böyle yapan bir annede kızlarının şakasına maruz kalmış...

  • PengoTV tarafından
  • 172 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Katil zanlısı komşusu çıktı! 01:24

Katil zanlısı komşusu çıktı!

92 YAŞINDAKİ HANIM PINARLI, YALNIZ YAŞADIĞI EVİNDE ÖLÜ BULUNDU. POLİS ÖNCE HIRSIZLIK İHTİMALİ ÜZERİNDE DURDU, SADECE O KADAR DEĞİLDİ. 23 YAŞINDAKİ KOMŞUSU TARAFINDAN CİNSEL SALDIRIYA UĞRADIĞI, SONRA DA BOĞULARAK ÖLDÜRÜL..

O Ses Türkiye Jürisinden Muhteşem Düet (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 14:06

O Ses Türkiye Jürisinden Muhteşem Düet (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Şarkı Sözleri Bir eda bir çalım, aldın başını gittin Ne kadar masum, bir şeyi terk ettin Avunurken olur olmaz aşklarla Seni hem sevdim hem senden nefret ettim Ne sen unuttun ne ben unuttum Aldatma kendini gel Yanı..

  • PengoTV tarafından
  • 6.285 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sagopa Kajmer - 366.Gün 03:57

Sagopa Kajmer - 366.Gün

---366.GÜN--- 1.RAP Kurulu bir makinayım ,ya arıza yaparsam? İstemediğim halde ya devrelerimi yakarsam ? Dik durmam gerek,ya yere yıkılırsam? Ya bir çuval inciri mahveden ben olursam? Bir daha düşünecek olsam aynı yan..

  • PengoTV tarafından
  • 2.027 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şırdan - mumbar - karın dolması - şırdan dolması - mumbar dolması - Adana 01 - Kebap tarifleri 13:54

Şırdan - mumbar - karın dolması - şırdan dolması - mumbar dolması - Ad

Şırdan, midenin bir bölümüdür. Aynı zamanda sakatat yemeklerinden mumbar ve kokoreç gibi, Adana'da sıkça tüketilen ve Adana'nın yöresel nitelikteki yiyeceğidir. Şırdan olarak anılsa da asıl adı şırdan dolmasıdır . Bu do..

Zorla Spor Yaparken Hissettiğim 00:13

Zorla Spor Yaparken Hissettiğim

Aslında birçok insan bir zaman sonra böyle bir moda girmekte. Yani çevrenin zorlamalarıyla ancak bu kadar olur...

  • PengoTV tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Arabaya taksitli satış! 01:53

Arabaya taksitli satış!

TİCARET BAKANLIĞI KONUT VE OTOMOBİL SATIŞLARINDA ÇOK ÖNEMLİ BİR DÜZENLEMEYE GİTTİ. ARABA ALMAK İSTEYENLERE 60 AYA KADAR TAKSİT İMKANI GETİRİLİRKEN, KONUT SATIŞINDA TAKSİT SINIRLAMASI KALDIRILDI...

Paşinyan'a Kötü Haber Mahkemeden Geldi 01:34

Paşinyan'a Kötü Haber Mahkemeden Geldi

Ermenistan Başbakanı Paşinyan, Genelkurmay Başkanı Gasparyan'ın görevden alındığını duyurmuştu. Mahkeme, Gasparyan’ın yüksek mahkeme kararı verilene kadar görevinde kalmasına hükmetti. Bu arada Paşinyan, erken seçimin ya..

30 yıllık kuyumcudan alkışlanacak tavır! 02:09

30 yıllık kuyumcudan alkışlanacak tavır!

MEHMET YÜKSEL DİYARBAKIR'DA 30 YILDIR KUYUMCULUK YAPIYOR, ZAMAN ZAMAN ZORDA KALIP YÜZÜĞÜNÜ, BİLEZİĞİNİ GETİRENLERİN HALİNE O KADAR ÜZÜLÜYOR Kİ, O EŞYALARI EMANET KABUL EDİYOR, SONRA DA AYNI FİYATA SAHİBİNE VERİYOR.....

Fiyatı 'acılı' lahmacun! 02:40

Fiyatı 'acılı' lahmacun!

LAHMACUN, 7'DEN 70'E SEVİLEN BİR LEZZET... HEM DE EKONOMİK... AMA ŞU SIRALAR FİYATI ARTTI... PİYASADA TANESİ 12 LİRAYA KADAR ÇIKTI LAHMACUNUN... HATTA DAHA PAHALIYA SATAN YERLER DE VAR... PEKİ ÖZELLİKLE ÖĞRENCİLER BU İŞE..

Kadının Tüfek ile İmtihanı 00:22

Kadının Tüfek ile İmtihanı

Arkadaşının çiftlik evine giden kadın, tüfek ile bir atış yapmak istemiş. Ancak kadın tüfeğin bu kadar tepeceğini tahmin etmemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 135 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İngiltere'nin AB Büyükelçisi istifa etti 00:55

İngiltere'nin AB Büyükelçisi istifa etti

İngiltere’nin Avrupa Birliği Büyükelçisi İvan Rogers Brexit sürecinin başlamasına birkaç hafta kala sürpiz bir şekilde istifa etti. İvan Rogers 2013’te AB Büyükelçisi olarak görevlendirilmişti. Siyasi uzman Vivien Pertus..

Özel Harekatçı Polisimizden Güzel Bir Şiir- Bizimleydi 02:29

Özel Harekatçı Polisimizden Güzel Bir Şiir- Bizimleydi

Bizimleydi Kapı gibi çağ açıp kapatan Cennet mekan Fatih Sultan Mehmet Han Yeniden kükredi bugün Alparslan Bizimleydi Sur'da bizimle Allahsız zalimin zulmüne karşı Allah Allah diye inlettik arşı Semayı titretti İstiklal..

  • PoH tarafından
  • 5.199 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında 01:21

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında

Fransız bir çiftçi Afrikalı mültecilerin İtalya’dan Fransa’ya geçişine yardım ettiği suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Nice’de görülen mahkeme önünde Cedric Herrou için destek gösterisi yapıldı Herrou suçlu bulunması ..

Mishari Rashid Al Afasy - Rahman 04:35

Mishari Rashid Al Afasy - Rahman

Rahman Mishary Alafasy onun eşsiz sesi ve Kuran tilavetiyle tarzı için kabul edilir. Birçok okuyucuları uygulama ders onun modunu taklit etmeye geldim. O Medine İslam Üniversitesi Kur'an College Kur'ân'ı (Suudi Arabist..