#Küsmek hiç bu kadar tatlı olmamıştı

 Kamyon Leo Ve Robotlar Seçkin Bölümler Vinç Ve Karusel 12:54

Kamyon Leo Ve Robotlar Seçkin Bölümler Vinç Ve Karusel

Küçük kamyon Leo ile eğitici çizgi film ve araba videoları - seçkin bölümler - Türkçe izle! Leo ve Robotlar vinç ve karusel yapacaklar! Oyuncak arabalar Lifty ve Scoop robotlarla eski arabaların hurdalığında saklambaç o..

  • ÇocukTV tarafından
  • 140 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Furkan Kızılay - Kırmızı 03:12

Furkan Kızılay - Kırmızı

Kırmızı şarkı sözleri ile Tuzak, tuzak soru bu Tuhaf, tuhaf olurdu Gördüğümde seni kocaman sarılmak istiyorum Uzak, uzak bir tutku Yasak, yasak bir duygu Böyle sonsuza kadar yanında olmak istiyorum Birlikte voltranı ..

Gülüşüyle Kendinden Soğutan Kız 00:10

Gülüşüyle Kendinden Soğutan Kız

Arabada gülmeye başlayan kızlardan biri iğrenç gülüşüyle o kadar itici bir hal almış ki... Sen bir daha gülme diyeceksiniz...

  • PengoTV tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İngiltere Brexit Yoluna Girdi 00:41

İngiltere Brexit Yoluna Girdi

İngiltere parlamentosu, ülkenin Avrupa Birliği’nden ayrılmasıyla ilgili müzakereleri başlatması için hükümete yetki verdi. Avam Kamarası’nda yapılan oylamada, AB’den ayrılma sürecini başlatacak Lizbon Anlaşması’nın 50. ..

Gökhan Türkmen - İnsanız Ayıbı Yok 04:51

Gökhan Türkmen - İnsanız Ayıbı Yok

Zamanla eskiyor her şey Şimdi! Aylar sonra ışığın tükendi. Bitik bir gaz lambası gibi Yanıp sönüyorsun zihnimde Dönüş yok! İzin yok! Zor olmalı yokluğum, kendimi kandırmam Bir o kadar kolay olmalı, insanız ayıbı yok! T..

tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı 01:26

Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı

Ukrayna’nın doğusunda yeniden şiddetlenen çatışmalar Rusya ve Ukrayna’yı yine karşı karşıya getirdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’yı sivillerin olduğu bölgelerde ateş açarak Cenevre Sözleşmesi’ni ihlal etmekle ve ..

Kung Fu Ustası Çocuk 00:10

Kung Fu Ustası Çocuk

Kung Fu ile ilgilenen çocuk bu konuda ne kadar usta olduğunu bir ipe bağladığı pet şişe ile göstermiş. Çocuk hareketleriyle usta kung fu yapanları aratmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kilosu 400 TL, milyonlarca arı 100 gramını bir günde topluyor 04:55

Kilosu 400 TL, milyonlarca arı 100 gramını bir günde topluyor

Türkiye'nin bal üretiminde ilk sıralarda yer alan ve 34 tane bal ormanı bulunan Mersin'de, milyonlarca arının gram gram topladığı, kilogram fiyatı 400 TL'ye kadar çıkabilen polende sezonun ilk hasadı gerçekleştirildi...

Türk donanmasının hayalet gücü 07:18

Türk donanmasının hayalet gücü

Dünyanın en modern denizaltılarından biri olan TCG 18 Mart, Mavi Vatan'da Türkiye'nin hak ve menfaatlerini koruma maksadıyla göreve hazır bekliyor. Denizaltı, sığ sulardan derin okyanuslara kadar her ortamda görev yapabi..

Evren Uysal & Billur Yapıcı - Mona Lisa 03:25

Evren Uysal & Billur Yapıcı - Mona Lisa

Yıldızını kaybetmişsin Yokuşları yol seçmişsin Ardına bakmadan yılları saymadan Kararından dönmemişsin Farklı yüzlere dokunmuş ama Farklı ellere vermişsin Ne kadar çok ağlamış ve az gülmüşsün Yeniden özlemişsin Bir l..

Evde Kolay Röfle Yapma Tekniği 05:04

Evde Kolay Röfle Yapma Tekniği

Röfle saçlara simetrik olarak uygulanmış ana saç renginden ton olarak açık ( sarı renk tonları ) renkte uygulanan saç boyama şeklidir. Belli aralıklarla saç diplerinden başlanarak saçlara uygulanır. Çeşitleri vardır ba..

  • Kadınca tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Federal Yargıç, Donald Trump'ın Vize Yasağını Durdurdu 01:09

Federal Yargıç, Donald Trump'ın Vize Yasağını Durdurdu

ABD’de federal bir yargıç, Başkan Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke ve mültecilere getirdiği ülkeye giriş yasağını geçici olarak durdurma kararı aldı. Seattle kentinde görev yapan yargıç James Robart hükümetin vize yasağı..

Eğitimci Robotlar Çok Yakında Sınıflara Girecek 03:50

Eğitimci Robotlar Çok Yakında Sınıflara Girecek

Gelecek nesillere robotlar eğitim verecek. Avustralya’dan Avrupa’ya hatta Amerika Birleşik Devletleri’ne kadar bir çok ülkede pilot aşamada bulunan ve çeşitli testlerden geçen robot eğitmenler 24 / 27 Ocak tarihleri aras..

Kaplumbağanın İmdadına Yetişen Adam 00:19

Kaplumbağanın İmdadına Yetişen Adam

Hayvanat bahçesinde kaplumbağaların bulunduğu alanda bir kaplumbağa yan yatmış ve her ne kadar çaba harcasa da bir türlü düzelememiş. Ziyaretçilerden biri durumu fark edip bir ağaç dalı yardımıyla kaplumbağayı düzeltmiş..

  • PengoTV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Asgari Ücretin Kaderi- En Az Kaç Bin Lira Olmalı 04:16

Asgari Ücretin Kaderi- En Az Kaç Bin Lira Olmalı

Asgari ücrete temmuzda ara zam yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret tespit komisyonunun çalışmalarını haftasonuna kadar tamamlayacağını açıkladı. Komisyon ilk toplantısını çarşamba günü saat 14'te yapacak...

Dolar ve Altın Düşecek Mi- İslam Memiş, 'Taarruz Ayı' Diyerek Temmuz İçin Tahminini Açıkladı 11:23

Dolar ve Altın Düşecek Mi- İslam Memiş, 'Taarruz Ayı' Diyerek Temmuz İ

Piyasalar haftaya nasıl başladı? Dolar ve altın daha ne kadar düşer? Dolar 16 TL altına düşer mi? Finans Analisti İslam Memiş Temmuz ayı için tahminini açıkladı...

Fransa'daki orman yangınlarında yaklaşık 4 bin hektar alan kül oldu 01:44

Fransa'daki orman yangınlarında yaklaşık 4 bin hektar alan kül oldu

Fransa'nın güneybatısındaki Gironde bölgesinde devam eden iki orman yangınında şu ana kadar 3 bin 750 hektar arazi küle döndü...

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragman 00:50

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragman

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Artur Mas Anayasaya Aykırı Hareket Suçlamasıyla Hakim Önünde 01:04

Artur Mas Anayasaya Aykırı Hareket Suçlamasıyla Hakim Önünde

İspanya’da Katalonya özerk bölgesinin eski başkanı Artur Mas hakim önüne çıktı. Mas döneminde Katalunya’nın bağımsızlığı için referandum düzenlenmişti. Oylama öncesinde Madrid hükümeti referanduma karşı olduğunu duyurur..

Duman - Aman Aman 04:10

Duman - Aman Aman

Duman - Aman Aman Albüm Adı : Seni Kendime Sakladım Düzelten : BayanPisi Nereye gider başını alıp sorarsın Kim bilir durmadan nasıl susarsın Bilmeden boşuna atıp tutarsın Su gibi akıp geçer zaman Gezdin tozdun aman..

  • PengoTV tarafından
  • 1.891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kış Testinde Yakalalan BMW X7 05:31

Kış Testinde Yakalalan BMW X7

BMW’nin yeni amiral gemisi ilk kez bu kadar net karşımızda. “Gerçekten mükemmel olacak.” BMW geliştirme ekibinin bu cümleyle tanımladığı X7 projesinde her geçen gün sona yaklaşıyoruz. Geçtiğimiz kasım ayı içerisinde kamu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 8 yıl önce
10 bin dolarlık halıyı çaldı! 01:55

10 bin dolarlık halıyı çaldı!

EN KIYMETLİ VARLIĞI BÜYÜK DEDESİNDEN MİRAS ANTİKA HALIYDI... HAVALANSIN DİYE BALKONA ÇIKARDI... AMA HAYATININ HATASINI YAPMIŞ OLDU... YERE DÜŞEN HALIYI GÖREN MOTOSİKLETLİ HIRSIZ AYAĞINA KADAR GELEN FIRSATI KAÇIRMADI...

Nazilli’de 6 saatte 8 kaza meydana geldi 03:14

Nazilli’de 6 saatte 8 kaza meydana geldi

Aydın'ın Nazilli ilçesinde akşam saatlerinde başlayan ve gece 02.00'ye kadar meydana gelen 8 trafik kazasında çok sayıda kişi yaralandı...

Bu haberi izlemeden tatile çıkmayın! 02:48

Bu haberi izlemeden tatile çıkmayın!

BU YAZ YİNE AYNI DEFTERLER AÇILDI... HERKES TATİL YÖRELERİNDEKİ FİYATLARI KONUŞMAYA BAŞLADI... UĞUR ALAATTİNOĞLU VE KAMERAMAN AHMET BOLAT'TAN OLUŞAN SHOW HABER EKİBİ BU SABAH HEM ESNAFIN NABZINI TUTMAK, HEM DE TATİLCİLER..

KURUYAN GÖLÜ JANDARMA KORUYOR! 02:03

KURUYAN GÖLÜ JANDARMA KORUYOR!

Türkiye’nin bir dönem en önemli sulak alanlarından ve göçmen kuşlarının konaklama yeri olan Marmara Gölü’nün kuruması sonrası bölgede izinsiz tarımsal faaliyet yürütmek isteyen şahıslar arasında çıkan kavgalarda bugüne k..

Aşırı Yakışıklı Olduğu Gerekçesiyle Sınır Dışı Edilen Adam!!! 01:08

Aşırı Yakışıklı Olduğu Gerekçesiyle Sınır Dışı Edilen Adam!!!

Bu kadar ünlü olması çok yakışıklı olmasından ziyade Suudi Arabistan'ın tuhaf sınırdışı sebebi!!!Aşırı yakışıklığı' yüzünden Suudi Arabistan'dan sınır dışı edilen dubaide modellik yapan Irak asilli Omar Borkan Al Gala Ya..

  • ANKA tarafından
  • 1.726 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli - Söz Aramam 03:44

Mustafa Ceceli - Söz Aramam

Ey Aşk! Döndür hadi onu yolundan Alma benim yanımdan Etme beni sağımdan solumdan elimden kolumdan Ey Aşk! Ayrılığın farkı yok ölümden Ne çektiysem dilimden Etme beni canımdan ciğerden yurdumdan yerimden Arada kaldım yi..

Mustafa Ceceli - Ayşe 04:07

Mustafa Ceceli - Ayşe

Ne söylersen söyle konu Her ne olursa olsun Haklısın, Sen haklısın Pardon nerde kalmıştık Neyse boşver Ne kadar da tatlısın Çok tatlısın Yıldız yağmurları gibi Yağıverdin mahallenin üstüne Pırıl pırıl yüzün Hüzün eşlik..

The Lego Ninjago Movie - Fragman (2017) 02:38

The Lego Ninjago Movie - Fragman (2017)

Bu yıl içinde vizyona girecek olan Ninjago temalı yeni Lego filmi The Lego Ninjago Movie’nin ilk fragmanı yayınlandı. The Lego Batman Movie, önümüzdeki cuma gösterime girecek. Ancak Lego ve Warner Animation Group, bu sır..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce