#Küsmek hiç bu kadar tatlı olmamıştı

İstanbul Muhafızları 13.Bölüm 14:25

İstanbul Muhafızları 13.Bölüm

Yaklaşık 400 yıl Osmanlı İmparatorluğu'nun yönetildiği ve bir çok padişahın yaşadığı Topkapı Sarayı, Fatih Sultan Mehmet tarafından 1478 yılında yaptırılmıştır. Dünya çapında da büyük bir üne sahip olan Topkapı Sarayı Os..

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd 1:46:42

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd

Filmin Diğer Adı:xXx: The Return of Xander Cage Filmin IMDB Puanı:5.6 Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Macera Filmin Yönetmeni:D.J. Caruso Filmin Senaristi:F. Scott Frazier, Chad St. John Filmin Oyuncuları:Ru..

  • Tv Series tarafından
  • 15.280 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar Candandan Dilaraya ŞOK Benzetme! 11:36

Bahar Candandan Dilaraya ŞOK Benzetme!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 29 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 105. bölümünde Bahar Candan, Dilara Taşkın'ın kombinini 3 Adam programı için uygun bulmayınca ikili arasında gerginlik yaşandı. Bahar daha sonra Dilara'nın..

  • ANKA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 8.Bölüm 15:17

İstanbul Muhafızları 8.Bölüm

Bizans İmparatoruluğu döneminde Bizans İmparatoru Jüstinyen tarafından yaptırılan ve Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethinden sonra camiye dönüştürdüğü Ayasofya tarihi yarım adanın en önemli eserlerinden biridir. Aynı..

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İmza Attı 05:00

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İm

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu par..

Gupse Özay Kimdir? 01:30

Gupse Özay Kimdir?

Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyl..

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım 02:19

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

Ebru Yaşar Kimdir? 01:30

Ebru Yaşar Kimdir?

Ebru Yaşar, 8 Ağustos 1978 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Aslen Ağrı-Eleşkirtlidir. Abisi vardır. Babası polis, annesi maliyede memur idi. İlkokul birinci sınıfa kadar Ankara’da okuduktan sonra babasının tayin olduğu Tok..

Ömür Varol Kimdir? 01:43

Ömür Varol Kimdir?

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-TV- Sinema bölümü mezunudur. 1992 yılında TRT İstanbul Haber merkezinde staj yaptı. 1993 yılında Kanal 6'da Bu Sabah adında sabah haberleri programında muhabirlik yaptı. Can..

Cara Delevingne Kimdir? 01:13

Cara Delevingne Kimdir?

Delevingne soyadı hem kulağa hoş gelen hem de bir o kadar önem taşıyan bir soyad. Anlayacağınız İngiltere’de tanınmış bir aileden geliyor Cara. ( Ne yazıkki keşfedilmesi pek de şans değilmiş ) Öncelikle; dedelerinden bi..

Cansever Kimdir? 01:19

Cansever Kimdir?

Cansever, Temmuz 1967 yılında Makedonya’da Veles şehrinde 7 çocuklu ailede en küçük çocuk olarak doğmuştur. Gerçek adı Dzansever Dalipova’dır. Babası Makedonya’da tarlada çalışan bir ırgattı. Cansever, daha 12 yaşında kü..

Aşkın Delisi İzle 02:17

Aşkın Delisi İzle

Bir Maraş dondurmacısının hayatında ne kadar farklılık olabilir ki! Ekrem uzun zamandır babasından aldığı meslek olan dondurmacılık mesleğini en iyi şekilde devam ettirmektedir. Bunun yanı sıra oldukça büyük bir aşkta be..

  • PengoTV tarafından
  • 1.602 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lise Devriyesi 3.Bölüm Fragman 00:35

Lise Devriyesi 3.Bölüm Fragman

Yiğit, bir yandan kodlarından bihaber olduğu liseye alışmaya ve popülerliği kadar acımasızlığıyla da nam salmış olan Fırat’la arkadaş olmaya çalışırken; diğer yandan da Başkomiser Necdet’in polisiye meraklısı kızı Işıl’a..

Feride Hilal Akın - Sarılınca Sana 02:37

Feride Hilal Akın - Sarılınca Sana

Ne kaldı geriye zaten bir sürü boş hatıra Yaşamak değil ki bu görüntüler var adeta Sana gülüm demiştim ya O gül soldu Hani bu son demiştim ya O gün sondu Sana gülüm demiştim ya O gül soldu Hani bu son demiştim y..

Rafadan Tayfa 14.Bölüm İzle 13:20

Rafadan Tayfa 14.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa ekibi Hale ve Sevim ile birlikte mahallenin boş alanında ortaya ip gerip voleybol oynamaktadır. Kamil, Hayri ve Mert bir takım Akın, Hale ve Sevim'de diğer takım olmuştur. Fakat Mertlerin takımı voleybol oy..

Feride Hilal Akın - Yokuş 02:00

Feride Hilal Akın - Yokuş

Müsadesi olmayan bir aşkı nasıl kabulleneyim Çekip mi gideyim yoksa ziyaret mi edeyim Kalabalık bir yerden tesadüfen selam vereyim Beni görür müsün bunu bilmem ama şansımı denerim Ama hoştun, boştun, yanımda duran bir y..

2 Dünya Savaşında Kullanılan 5 Fantastik Silah 07:23

2 Dünya Savaşında Kullanılan 5 Fantastik Silah

Bu videomuzda ise yukarıda bahsettiğimiz videonun ikincisinde ise şu silahları anlatıyoruz: 1- Enigma Öncelikle Enigma Makineleri rotor mekinazması sayesinde olaslılık üreten bir yapıya sahiptir ve 2. dünya savaşı sır..

Umudumuz Şaban  Muhtar Adayı Konuşması 01:32

Umudumuz Şaban Muhtar Adayı Konuşması

Umudumuz Şaban filminde muhtar adayı Şaban'ın halka yaptığı konuşma. Şimdi ben buraya neden çıktım? Niçin çıktım? Nasıl çıktım? Bunu izaha gerek yok. Gördünüz, yürüdüm çıktım. Ama çıkmamış da olabilirim. Çıkmışsam çıkmı..

Olay Olay!!Bahar Candanın Marka Terliklerini Kim Çöpe Attı! 11:10

Olay Olay!!Bahar Candanın Marka Terliklerini Kim Çöpe Attı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Öykü Serter, Bahar Candan'ın durgun olduğunu farkedince Bahar yeni aldığı terliğinin tekini birisinin çöpe attığını ve buna çok üzüldüğünü ..

  • ANKA tarafından
  • 1.234 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi 04:23

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi

17 Mayıs 1998 tarihinde İsmailağa Camisi İmamı Ali Muratoğlu camide öldürüldü. Görgü şahitleri uzun boylu sarışın ve takkeli bir gencin camiden koşarak çıktığını ve sadece oraları iyi bilenlerin girdiği bir sokağa girere..

  • ZULMA tarafından
  • 1.359 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rubato - Unuturum Diye Yorma Kendini 04:47

Rubato - Unuturum Diye Yorma Kendini

Unuturum diye yorma kendini Her sevenle beni bir tutamazsın Bu kadar yürekten sevmişken seni Öyle kolay değil unutamazsın unutamazsın Yıllar sonra bir gün beni ararsan Kulakların değil kalbin çınlasın Yıllar sonra..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.365 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FENERBAHÇE 3-1 AKHİSAR BELEDIYE GENİŞ MAÇ ÖZETİ 03:25

FENERBAHÇE 3-1 AKHİSAR BELEDIYE GENİŞ MAÇ ÖZETİ

M.S. Fenerbahçe kendi evinde 3-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu! 90'GOL! Maçı 3-1 yapan gol 90+1'de Van Persie'den geldi! 90'Akhisar hücumunda Fenerbahçeli Hasan Ali yerde kaldı. Pozisyonda iki Akhisarlı arasından Volk..

Lise Devriyesi - 4.Bölüm Fragman 00:35

Lise Devriyesi - 4.Bölüm Fragman

Yiğit, bir yandan kodlarından bihaber olduğu liseye alışmaya ve popülerliği kadar acımasızlığıyla da nam salmış olan Fırat’la arkadaş olmaya çalışırken; diğer yandan da Başkomiser Necdet’in polisiye meraklısı kızı Işıl’a..

Dünya'nın En Büyük ve En Etkili 10 Nükleer Bombası 05:22

Dünya'nın En Büyük ve En Etkili 10 Nükleer Bombası

Atom Bombası Nedir? Dünyanın en etkili ve en ölümcü bombalarından birisi de Atom bombasıdır.Atom bombasının patlaması kontrolsüz çekirdek tepkimesi yoluyla gerçekleşen bir bomba türüdür. Atom bombası patlamasında çekird..

Kuzey Kore ABD'ye Meydan Okudu Savaşa Hazırız 01:20

Kuzey Kore ABD'ye Meydan Okudu Savaşa Hazırız

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Kore Yarımadası’na savaş gemilerini göndermesinin ardından Pyongyang yönetimi Washington’a meydan okudu. Kuzey Kore Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Amerika’nın istediği..

Lyon 2-1 Beşiktaş Maç Özeti, Golleri İzle 03:37

Lyon 2-1 Beşiktaş Maç Özeti, Golleri İzle

Lyon 2-1 Beşiktaş (HD Kalite - Maç Özeti - 13 Nisan 2017) UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Beşiktaş, deplasmanda Fransız ekibi Olympique Lyon ile karşılaştı. Maç öncesi yaşanan olaylar nedeniyle 45 dakika geç ..

Hayırcılardan İbretlik Cevaplar Önce Hayır Diyor Sonra 00:58

Hayırcılardan İbretlik Cevaplar Önce Hayır Diyor Sonra

#Hayır diyen vatandaşlarımıza Anayasa teklifi maddelerini birebir okuduk ve Bunu Hayır Platformu hazırladı, teklif böyle olsa evet der miydiniz? diye sorduk. Gelen cevaplar bizi şaşırtmadı. Sırf bir partiye veya kişiye..

Tuğçe Ekim Kemal Doğuluyu Yanlış Anlayınca Olanlar Oldu! 08:50

Tuğçe Ekim Kemal Doğuluyu Yanlış Anlayınca Olanlar Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 121. bölümünde Tuğçe Ekim'de diğer yarışmacılar gibi Antalya'da tatile gittiğini söyleyince Öykü Serter herkesin Antalya'ya gitmesine şaşırdı. Tuğçe ise ..

  • ANKA tarafından
  • 1.591 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zikir - La ilahe illallah - Müthiş Zikir Halkası - 100 defa 05:55

Zikir - La ilahe illallah - Müthiş Zikir Halkası - 100 defa

La ilahe illallah ( Kelime i Tevhid ) zikri 100 defa ( Lütfen açıklamayı okuyun ) (Lütfen okuyun) Video hakkında: Video ve sesler düzenleme yazılımı ile düzenlenip hazırlanmıştır. Video, after effect, camtasia studio, au..

  • PengoTV tarafından
  • 3.655 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yusuf Hayaloğlu - Hayat Nedir Anne 04:41

Yusuf Hayaloğlu - Hayat Nedir Anne

İbrahim Tatlıses, Türk şarkıcı, besteci, yapımcı, oyuncu, televizyon programcısı, iş adamı. İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektörlerine de çeşitli yatırımlar yapmıştır. Örneği..

  • PengoTV tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 8 yıl önce