#Küsmek hiç bu kadar tatlı olmamıştı

Yurdum İnsanının Sanal Gerçeklik Gözlüğü İle İmtihanı 01:32

Yurdum İnsanının Sanal Gerçeklik Gözlüğü İle İmtihanı

Sanal dünya hiç bu kadar gerçek olmamıştı sanal gerçeklik gözlüğü kullanan iki vatandaşın verdiği tepkiler kahkahaya boğuyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kar Topu Savaşlarının Vazgeçilmezi Olacak 6 Kar Topu Yapıcı 12:08

Kar Topu Savaşlarının Vazgeçilmezi Olacak 6 Kar Topu Yapıcı

Kar topu yapmak hiç bu kadar zevkli olmamıştı bu aletler kar topu savaşlarının vazgeçilmezi olacak gibi görünüyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Teyzenin Sanal Gerçeklik Gözlüğü İle İmtihanı 00:15

Teyzenin Sanal Gerçeklik Gözlüğü İle İmtihanı

Bir teyzenin Oculus Rift ile imtihanı. Sanal dünya hiç bu kadar gerçek olmamıştı. Teyzenin sanal gerçeklik gözlüğü deneyiminden sonra yaşadığı korku yüzüne yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Teyzenin Sanal Gerçeklik Gözlüğü İle İmtihanı 01:03

Teyzenin Sanal Gerçeklik Gözlüğü İle İmtihanı

Bir teyzenin Oculus Rift ile imtihanı. Sanal dünya hiç bu kadar gerçek olmamıştı. Teyzenin vermiş olduğu tepkiler doğrultusunda ortaya birbirinden komik anlar ortaya çıkıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fernandao, Sanal Gerçeklik Gözlüğüyle Aklını Yitirdi 00:32

Fernandao, Sanal Gerçeklik Gözlüğüyle Aklını Yitirdi

Sanal dünya hiç bu kadar gerçek olmamıştı. Sanal gerçeklik gözlüğü kullanan Fenerbahçe'nin yıldızı Fernandao'nun verdiği tepki inanılmaz...

  • JET TV tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eza - Polis Alarmı 03:28

Eza - Polis Alarmı

Polis Alarmı şarkı sözleri ile Şansımı bahtımı yok edip bitirdi yeniden kader Yok olup gitmiştim rap kapımı çalana kadar Çalışabilirsin ama en fazla karınca kadar Daha da fazlası şu anda değil ama yapabilirsin olunca ka..

Simge - Misafir ( Remix ) 04:50

Simge - Misafir ( Remix )

Simge - Misafir (Remix) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gözü korktu sıkılıp kaçtı Ne kadar masumdu Ne kadar utangaçtı Masalın kahramanı gitti Ve masal böyle bitti Yoluna devam etti Anılar kaybolmadan Ve sabır usanmad..

Manuş Baba - Bu Havada Gidilmez 03:49

Manuş Baba - Bu Havada Gidilmez

Manuş Baba - Bu Havada Gidilmez Müzik Dinle Şarkı Sözleri Beni bırakıp gıtme bir yere Gidersen unutursun Dilerim böyle olmaz Bu havada gidilmez Güneşli günde gidilmez Aslında hiç gidilmez Son günüme kadar Kalp duran..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Nazlı - Saygı Duruşu 03:29

Nazlı - Saygı Duruşu

sen bu oyunu oynamaya devam et tek taraflı ben yokum artık bana selamet tatlı tatlı kendini tekrardan ibaret yok artık zorlamakmı? şimdi sensizliğe istikamet tatlı tatlı hiç düşündün mü ya biterse diye? bir anda çekipte ..

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET 03:13

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Fındık Lahmacun ..

Kolay Hamsili Pilav Tarifi 03:03

Kolay Hamsili Pilav Tarifi

Hamsili Pilavı hiç böyle yediniz mi? Baharatlı, salçalı nefis bir pilav hamsiyle buluşunca harika bir tat çıktı ortaya. Üstelik klasik hamsili pilavdan yapması oldukça kolay.. Malzemeler: yarım kilo kılçığı ayıklanmış h..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Hilal & Ferman Toprak - Söylesene Sevgili 04:44

Hilal & Ferman Toprak - Söylesene Sevgili

Sevmek dediler bana Bende kalmadı ki öldü bitti dedim Bir daha sevmek mi Aşka tövbeler ettim Bilmemişim ki sevmenin ne olduğunu O yüreğimdeki kalp acısını hissettiğimde Anladım ki sen benim en sevdiğim olmuşsun Benim y..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.451 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek 04:27

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek

Her yerde hatırası Her şeyde izleri var Kalbim onunla dolu İçimde nefesi var Acının en acısı İçimde yangını var Kaybettim artık onu Şimdi tek duası var O gitti dönmeyecek Yıllarca özlenecek Yüzüm ne kadar gülse İçim hi..

Emre Aydın - Hoşcakal 03:35

Emre Aydın - Hoşcakal

Emre Aydın - Hoşcakal Şarkı Sözleri Sen hiç görmedin Su vermeye benzedik Plastik çiçeklere Hiç görmedin Sen hiç görmedin Dans ettik durmadan Kırık camlar üstünde Sen öyle sana benzeyen her şey gibi Erirken avuçlarımda ..

  • Breath tarafından
  • 1.716 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Model - Değmesin Ellerimiz 04:24

Model - Değmesin Ellerimiz

Ah ne zormuş bitsin demek, Hala severken seni. Dudaklarını öpmemek, Bir yabancı gibi. Bilirsin ayrılık konusunda, İyi değiliz ikimiz de. Bir kıvılcım yeterdi her zaman, Koşup geri dönmemize. Değmesin ellerimiz,..

Mustafa Ceceli & İrem Derici - Kıymetlim 03:06

Mustafa Ceceli & İrem Derici - Kıymetlim

Seni benden alamazlar Fırtınada kalamazlar Canım canım gülüm En kıymetlim Beni sensiz bulamazlar Kuşlar bile uğramazlar Canım canım gülüm En kıymetlim Akşamlar ve sabahlar benim için hep aynılar Bakamam ki ne gerek var..

Mustafa Ceceli - Aşk Adına 04:07

Mustafa Ceceli - Aşk Adına

Dün gibi hatırlarım zorlanmam Hiçbir zaman çıkmadın ki dünyamdan Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Senin h..

Feride Hilal Akın - Yağmur 02:40

Feride Hilal Akın - Yağmur

Korkmuyorum artık senden gece. Korkmuyorum hiç karanlık. Üzerime gel istersen. Sar beni ben kaçıp gitmem. Korkmuyorum artık senden yalnızlık. Korkmuyorum hiç korkmuyorum. Yüreğime vur vur istersen. Kalmadı hiç kaç..

Gökhan Türkmen - Aşktır 04:03

Gökhan Türkmen - Aşktır

Başka bir hikaye var gözlerimizde Yarım kalmış hep defterlerimizde Yüzünü görmekten hiç mi hiç bıkmamışsın Bir eldin verdin, şimdi o el tam yüreğimde Ne olur, ne olur o gözlerin hiç kısılmasın Bir bakmışsın yanı başında..

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma 03:59

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma

Bugün sizlere beşamelli mantarlı patates oturtma tarifini paylaşıyoruz. Oldukça doyurucu olan dilim dilim patateslerin üzerine hazırladığımız kıyma, soğan ve mantar olan harcımızı döktükten sonra, beşamel sosu ve kaşar..

Portakallı Dondurma Tarifi 05:33

Portakallı Dondurma Tarifi

Portakallı Dondurma için malzemeler: 1 paket (200ml) süt kreması 1 buçuk tatlı portakal şekerlemesi yarım su bardağı + 1 yemek kaşığı pudra şekeri veya yarım su bardağı tozşeker + yarım su bardağı su ile yapılmış 5 dakik..

Mercimek Çorbası Tarifi 02:24

Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı kırmızı mercimek, 1 adet soğan, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 5 su bardağı oda sıcaklığında su, Tuz, pul biber, kekik. Mercimek Çorbası Tarifi..

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi 03:21

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi

Beşamel Soslu Patates Oturtma Tarifi için Malzemeler 6-7 adet orta boy patates 400 gram kıyma 3 adet iri kuru soğan 400 gram mantar 1 yemek kaşığı salça Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz Karabiber Yarım dem..

 Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda 12:40

Anne Köftesi, Kadınbudu Köfte ve Adana Kebap Tarifi Tek Videoda

Mükemmel Ev Köftesi Genişçe bir kaseye, ½ kg çift çekim dana döş kıymayı,1,5 adet soğanı ince ince, köftede çok görünmeyecek şekilde doğrayıp koyun. Dilerseniz soğanı mutfak robotunda da çekebilirsiniz ancak ç..

Ispanaklı Börek Tarifi 05:20

Ispanaklı Börek Tarifi

Ispanaklı börek için malzemeler: 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı su 1 silme tatlı kaşığı tuz 1 paket kabartma tozu yaklaşık 5 su bardağı un (değişebilir azar azar ekleyin) katları için 100gr. kadar tereyağı 4-5 yemek k..

 Haşhaşlı Ramazan Pidesi 07:51

Haşhaşlı Ramazan Pidesi

Bu Ramazan Pidesine Bayılacaksınız. Bol haşhaşlı katları hem lezzet katıyor hem de tel tel dağılmasını saplıyor. İster sahurda ister iftarda her zaman severek yiyeceğinizi düşünüyorum :) Haşhaşlı Efsane Ramazan Pidesi iç..

Yassı (Taş) Kadayıf Tarifi 10:43

Yassı (Taş) Kadayıf Tarifi

Yassi(taş kadayif) tarifi Malzemeler 2 su bardagi un 1 su bardagi irmik 1 tatli kasigi kuru maya 1 tatli kasigi seker cay kasiginin ucuyla tuz Yaklasik 2 yada 2 bucuk su bardagi ilik su(bende 2 su bardagi gitti ama sizde..

Sevda Özkaran - Gidemem 04:43

Sevda Özkaran - Gidemem

Sevda Özkaran - Gidemem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bazen daha fazladır her şey Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır ki anlam O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kita..