#Küsmek hiç bu kadar tatlı olmamıştı

Tandır Gibi Kuzu İncik Tarifi 05:32

Tandır Gibi Kuzu İncik Tarifi

4 adet kuzu incik 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı Refika’ca kuzu kokusu 4 dal biberiye 1 adet kuru soğan 1 baş sarımsak 3 dal kereviz sapı 3 çorba kaşığı zeytinyağı 3 çorba kaşığı pekmez 2 çorba kaşığı kırmızı üzüm sirk..

Evde İzmir Kumrusu Tarifi 05:22

Evde İzmir Kumrusu Tarifi

1 adet somun ekmek 10-12 dilim fıstıklı salam 10-12 ince dilim sucuk 1-1,5 boğum dil peyniri 1 adet köy biberi 1 tatlı kaşığı susam 3 çorba kaşığı domates püresi 1 tatlı kaşığı domates püresi Servis için; 3-4 parça acu..

Fındıkpare Tarifi 04:07

Fındıkpare Tarifi

MALZEMELER 150 g oda sıcaklığında tereyağ, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı pudra şekeri, 1/2 su bardağı irmik, 1 su bardağı ince çekilmiş fındık, 1 paket kabartma tozu, 2-2,5 su bardağı un, Üzerleri için fındık. Şerbeti için;..

Karnabahar Kızartması Tarifi 02:58

Karnabahar Kızartması Tarifi

Ev yemeği tarifleri olarak sizlere bu kez karnabahar kızartması nasıl yapılır detaylı olarak anlattık. :) Aslında yapımı çok kolay olan bu kızartma tarifinin sadece bir kaç püf noktası var. İlk püf noktası tabi ki karnab..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Kolay Pide Tarifi 02:24

Kolay Pide Tarifi

Kıymalı Minik Nefis Pideler Tarifi İçin Malzemeler Hamuru İçin : 1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı kuru maya 1 yumurta(sarısı üzeri için) 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı toz şeker Aldığı kadar..

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi 11:08

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi

2 parça tavuk göğüs 3 parça kemiksiz tavuk but 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı biber salçası 2 çorba kaşığı yoğurt 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çay kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı kekik 1 tatlı kaşığ..

Paskalya Çöreği Tarifi 10:26

Paskalya Çöreği Tarifi

MALZEMELER Yarim paket yas maya 1 cay bardagi un 1 tatli kasigi seker 1 tatli kasigi mahlep Yarim su bardagi ilik su Yarim su bardagi ilik süt 1 cay bardagi seker 2 tane yumurta 125 gr eritilmis tereyagi Yaklasik 4 su b..

Bursum Yattı, Kıyma Aldım, Ev Ahalisine Kıyak Yaptım Pidesi 10:38

Bursum Yattı, Kıyma Aldım, Ev Ahalisine Kıyak Yaptım Pidesi

1 adet bayat ramazan pidesi 400 ml domates püresi (hazır alacaksanız 2 kutu) 2 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 dolu tatlı kaşığı kekik 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay k..

Boğaz Ağrısı İçin 5 Doğal Öneri 04:54

Boğaz Ağrısı İçin 5 Doğal Öneri

Boğaz ağrısına ve yutkunma zorluğuna iyi gelecek bitkisel öneriler: 1. Tuzlu su ile gün boyu gargara yapmak 2. 1 su bardağı kaynar suya 1 yemek kaşığı kekik ekleyip altını kapatın ve kapak örtüp 10 dakika demleyin. Ilık ..

Nohutlu Tel Şehriye 08:34

Nohutlu Tel Şehriye

1 su bardağı (100 gr) tel şehriye 3 avuç (150 gr) haşlanmış nohut 1,5 çorba kaşığı tereyağı 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 100 gr Erzincan tulum peyniri 1 adet kuru kırmızı biber 1 dal biberiy..

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır 03:16

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifmizde sizlere Antakya yöresinin ünlü bir kebap tarifi olan tepsi kebabı nasıl yapılır detaylı bir biçimde anlatacağız. Diğer bir adı sini kebabı tarifi olan bu lezzetli kebabın yapımı çok kolay. Belki en nefis et..

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği 05:57

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği

İki farklı isme sahip bu leziz patlıcanlı yemeği mutlaka denemelisiniz. İster patlıcan musakka deyin isterseniz kızartılarak yapılıp fırına atılan patlıcan oturtma tarifi deyin. Sizler için hazırladığımız bu nefis yemek ..

Lahmacun Tarifi  Lahmacun İçi ve Hamuru 03:28

Lahmacun Tarifi Lahmacun İçi ve Hamuru

Malzemeler Hamurun Malzemeler 3 su bardağı un Yarım paket (5gr) kuru maya 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker Kıymalı Harcın Malzemeleri 350gr kıyma 1 adet büyük boy soğan 2 adet domates rendesi 5-6 sap ince kıyılmış..

 Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte 05:26

Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte

Not : eğer domates kullanmayacaksanız önce 4 bardak köftelik bulguru 2 bardak kaynar su ile ıslatın10-15 dakika kadar bekletin soğan salça ve baharatları ilave edin iyice yoğurun ihtiyaç durumuna göre çok az daha su i..

Vedat - Yalnızlık 03:16

Vedat - Yalnızlık

Vedat Kazaz - Yalnızlık şarkı sözleri ile Yarinlar karanlik artik , bitek ölmek yarar bize Seni senden fazla sevdim oysa sadece bana zarardin hep Kapilar kapandi suratima zaten kendimden bile uzaktim Vursan nolur her ..

Tarkan Çok Agladim 04:34

Tarkan Çok Agladim

Haykırsam, duyup gelsen uzaklardan Dokunsam bir, son bir kez sana dokunsam Sarılsam, hayallerime sarılsam Uzansam bir, yanı başına uzansam www.sozlerisozu.com Bildiğin gibi değil hiç Çok ağladım ne çok ağladım Silinmiyo..

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta 05:42

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta

Daha önce etimek tatlısı yaptıysanız ne kadar lezzetli olduğunu bilirsiniz. Fakat biz sizlere çok farklı bir irmikli ve üzerine çikolatalı puding dökülerek hazırlanan çok farklı bir etimekli pasta hazırladık. Yapımını iz..

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi 05:10

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi

2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, 2 su bardağı cornflakes. *************************** Çıtır parça tavuklar bir nevi çerez ..

Etli Ekmek Nasıl Yapılır  Kapalı Lahmacun Tarifi 04:04

Etli Ekmek Nasıl Yapılır Kapalı Lahmacun Tarifi

Sizlere bu tarifimizde lahmacun tarifine çok benzeyen etli ekmek tarifi vereceğiz. Yani lahmacunun üzeri kapalı hali. Yapımı çok kolay olan bu tarif için pekte fazla malzemeye ihtiyacınız yok. Farklı bir açıdan bakıldığı..

Karışık Pizza Tarifi 04:54

Karışık Pizza Tarifi

Malzemeler: Hamuru için : 1+3/4 su bardağı un (2 su bardağından biraz daha az), 1/2 su bardağı ılık su, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı kuru maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. Üzeri için : 2 ..

Soğan Halkası Tarifi 05:58

Soğan Halkası Tarifi

Malzemeler: 2 adet orta boy beyaz soğan, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı mısır unu, 1 su bardağı sade maden suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı şeker, 1,5 su bardağı galeta unu, Kızartmak için sıvı yağ. Soğan Halkas..

Ramazan Pidesi 06:20

Ramazan Pidesi

Malzemeler: 3 su bardağı un, 1/2 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 2 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı toz maya, 1 tatlı kaşığı tuz, 2 tatlı kaşığı şeker, Susam, Çörekotu, 1 yumurta sarısı. Ramazan geldi h..

Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Sultan'ın Son Anları Final 07:02

Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Sultan'ın Son Anları Final

Final Sultan'ın Son Anları - Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Sultan, Ares’in itiraflarından sonra Emir Saadettin’i zindana attırmış, nihai kararını sefere gitmeden evvel vereceğini söylemişti. Sultan, sefere gitmeden önce kar..

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm Neden Bana Bunu Yaptılar 04:17

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm Neden Bana Bunu Yaptılar

Sultan, Ares’in itiraflarından sonra Emir Saadettin’i zindana attırmış, nihai kararını sefere gitmeden evvel vereceğini söylemişti. Sultan, sefere gitmeden önce kararını açıklamış, Emir Saadettin’e itham edilen suçların ..

Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Ertuğrul'un Kellesi 06:37

Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Ertuğrul'un Kellesi

Sultan, Ares’in itiraflarından sonra Emir Saadettin’i zindana attırmış, nihai kararını sefere gitmeden evvel vereceğini söylemişti. Sultan, sefere gitmeden önce kararını açıklamış, Emir Saadettin’e itham edilen suçların ..

Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Maria'nın İhaneti Ortaya Çıkıyor 02:37

Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Maria'nın İhaneti Ortaya Çıkıyor

Sultan, Ares’in itiraflarından sonra Emir Saadettin’i zindana attırmış, nihai kararını sefere gitmeden evvel vereceğini söylemişti. Sultan, sefere gitmeden önce kararını açıklamış, Emir Saadettin’e itham edilen suçların ..

 Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Sultan'ın Vasiyeti 05:20

Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Sultan'ın Vasiyeti

Sultan, Ares’in itiraflarından sonra Emir Saadettin’i zindana attırmış, nihai kararını sefere gitmeden evvel vereceğini söylemişti. Sultan, sefere gitmeden önce kararını açıklamış, Emir Saadettin’e itham edilen suçların ..

Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Bamsı Ve Turgut Barışıyor 02:32

Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Bamsı Ve Turgut Barışıyor

Bamsı ve Turgut Barışıyor - Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Sultan, Ares’in itiraflarından sonra Emir Saadettin’i zindana attırmış, nihai kararını sefere gitmeden evvel vereceğini söylemişti. Sultan, sefere gitmeden önce kara..