#Küsmek hiç bu kadar tatlı olmamıştı

Katmer Tarifi 18:14

Katmer Tarifi

Malzemeler 5 su bardagi un 2 su bardagi su 1 tatli kasigi dolusu tuz Aralarina sürmek icinde 125 gr eritilmis tereyagi 1 cay bardagi siviyag Hazirlanisi Hamur yogurma kabina unu koyun tuzuda ilave edip elinizle karisti..

Kolay Peynirli Poğaça Tarifi 04:25

Kolay Peynirli Poğaça Tarifi

Peynirli Mayasız Poğaça İçin malzemeler: 2 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı yoğurt 1 yumurta (akından çırpıp yarısını ayırın) yarım su bardağı mısır unu yarım su bardağı siyez unu (yoksa normal un ekleyin) 1 su barda..

Şekersiz Meyveli Diyet Kurabiye Tarifi 03:47

Şekersiz Meyveli Diyet Kurabiye Tarifi

Şekersiz hurmalı kurabiye tarifi için malzemeler: 10 adet yumuşak çekirdeği çıkarılmış hurma 1 yumurta yarım çay bardağı zeytinyağı (50ml kadar) 1 yemek kaşığı tahin 2 yemek kaşığı kuru üzüm 1 su bardağı un 1 çay kaşığı ..

Gemici Çorbası Tarifi 03:33

Gemici Çorbası Tarifi

Gemici Çorbası için malzemeler: yarım su bardağından fazla barbunya veya kuru fasülye, hafif diri haşlanmış 1 adet soğan 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı (çok tepeleme olmasın) domates salçası yarım yemek kaşığ..

Tavuklu Beşamel Soslu Kabaklı Sandal Yemeği 08:08

Tavuklu Beşamel Soslu Kabaklı Sandal Yemeği

Bu tarifte ben tavuk kullandim sizler kiyma yada kusbasi dana etiylede yapabilirsiniz.besamel sos yapmadan direk kasari serpip yapabilirsiniz.Ben kabagi kizarttim sizler birazcik yaglayip tuzlayip firina atin öylede yumu..

Efsane Lezzetli İncirli Cevizli Pratik Pasta Tarifi 08:14

Efsane Lezzetli İncirli Cevizli Pratik Pasta Tarifi

İncirli Cevizli Pasta İçin Malzemeler: Keki için: 3 yumurta 1 su bardağından biraz az tozşeker (250ml lik bardak), 1 çay bardağı süt (125ml) 1 su bardağı + 2 yemek kaşığı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 8-9 ade..

Sivas Katmeri Nasıl Yapılır 11:16

Sivas Katmeri Nasıl Yapılır

1 kilo artı 1 su bardağı daha un kullandım 2 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 3 yemek kaşığı sıvıyağ Yarım paket yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 2 tatlı kaşığı tuz Üzerine sürmek için 1 tane yumurta sarisi ve 1 ye..

Ekmek Tarifi 04:48

Ekmek Tarifi

Evde yeni pişmiş çıtır bir ekmeğe kim hayır diyebilir? İçine eklediğim patates ile içi yumuşak ve geç bayatlayan nefis bir ev ekmeği tarifi paylaşacağım sizinle. Evde ekmek yapmak aslında sanıldığından kolay. Ancak bazı ..

Kolay Kurabiye Nişasta Kurabiyesi Tarifi 02:47

Kolay Kurabiye Nişasta Kurabiyesi Tarifi

Nişasta kurabiyesi için malzemeler: 125gr. Tereyağı 1su bardağı pudra şekeri 2 yumurta 1 su bardağı un yaklaşık 3-4 su bardağı nişasta 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya Kolay nişastalı kurabiye yapılışı ..

Gül Şeklinde Pamuk Poğaça Tarifi 02:40

Gül Şeklinde Pamuk Poğaça Tarifi

1.1.5 yemek kaşığı kuru maya yoğurma kabına alınır. 2.2 su bardağı ılık süt ilave edilerek mayanın çözülmesi beklenir. 3.Diğer taraftan ayrı bir kapta 1 yemek kaşığı şekerle 2 adet yumurtanın beyazı çırpılarak mayaya e..

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi  Nişastalı Ağızda Dağılan Nefis Tat 02:53

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi Nişastalı Ağızda Dağılan Ne

Üzeri ceviz parçlarıyla dolu nefis bir ağızda dağılan tarçınlı kurabiye nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız kesinlikle doğru adrestesiniz. Ev yemeği tarifleri sizler için hazırladığı bu kurabiye tarifinde cevizleri kurab..

Granola / Müsli Nasıl Yapılır 03:45

Granola / Müsli Nasıl Yapılır

Malzemeler: 4 bardak yulaf ezmesi yarım bardak çiğ ayçekirdeği ve kabak çekirdeği içi veya ikisinden biri yarım bardak kadar fındık veya ceviz içi (kavrulmuş ise sonradan eklenecek) 1 çay kaşığı kadar tuz 1 silme tatlı..

Fenomen Pasta Despacıto 02:02

Fenomen Pasta Despacıto

Despacito Pasta Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; Keki için; 3 yumurta 1/2 su bardağı şeker 1/2 su bardağı un 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 yemek kaşığı kakao Kahveli Şurubu için; 1 su bardağı süt 1 yem..

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi 03:19

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi

Sebze yemekleri içinde belki en bilinenlerden birisi içinde bulgur ve pirinç bulunan nefis ıspanak yemeği tarifi. Bazıları bu harika ve besleyici sebze yemeğini kıymalı olarakta yapıyor fakat biz ev yemeği tarifleri olar..

Karnabahar Kızartması Tarifi 02:46

Karnabahar Kızartması Tarifi

MALZEMELER 1 orta boy karnabaharın yarısı, 1 yumurta, 3/4 çay bardağı süt, 3 yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 silme çay kaşığı karabiber, Kızartmak için sıvı yağ. **************************** Birçok kişinin kar..

Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi 04:33

Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta (birinin sarısı üzerine sürülmek için ayrılacak), 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 150 gr tereyağ (eritilmiş), 6-7 su bardağı un, 1 küçük paket (instant) toz maya, 2 yemek kaşığı toz şe..

Ali Nazik Kebabı Tarifi 03:52

Ali Nazik Kebabı Tarifi

Ali Nazik Kebabı Tarifi MALZEMELER 7 adet patlıcan, 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 500 g yoğurt, 2 diş sarımsak, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı..

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi 01:18

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi

Elma dilim patates yapımında dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden birisi patatesleri pişirmeden önce kabuklarını iyi temizlemek. Soslu patatesler kabukları ile birlikte yenecekleri için mutlaka iyi temizlenmiş olm..

Böyle Lezzetli Haşhaşlı Rulo Çörek Görmediniz  Haşhaşlı Rulo Çörek 07:57

Böyle Lezzetli Haşhaşlı Rulo Çörek Görmediniz Haşhaşlı Rulo Çörek

1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta beyazı içine sarısı üstüne sürülecek 2 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1 paket ( 1.5 tatlı kaşığı ) instant maya Alabildiği ka..

Mercimek Köftesi Tarifi 03:50

Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler : 1,5 su bardağı kırmızı Mercimek, 1 su bardağı ince bulgur, 4 su bardağı su, 1 adet kuru soğan, Büyük bir avuç dereotu, Büyük bir avuç maydanoz, Bir avuç taze nane, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı şal..

 Hazırlardan Daha Güzel Donut  Tarifi 11:59

Hazırlardan Daha Güzel Donut Tarifi

Donut tarifi için malzemeler 4,5 su bardağından birazcık daha fazla un ( 600gr ) 2 adet orta boy yumurta 100 gr hafif yumuşak tereyağı 2 yemek kaşığı doku olacak şekilde toz şeker ( 40 gr) 1 tatlı kaşığı tuz (8..

Bulgur Pilavı Tarifi  Domatesli Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır 02:39

Bulgur Pilavı Tarifi Domatesli Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır

DOMATESLİ BULGUR PİLAVI MALZEMELER 2 Su bardağı pilavlık bulgur 2 adet domates 3 adet sivri biber 1 yemek kaşığı salça 1 yemek kaşığı tereyağ 4 yemek kaşığı mısır özü yağı Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz..

Milyon İzlenen Arap Tatlısı Yaprak Tatlısı 07:35

Milyon İzlenen Arap Tatlısı Yaprak Tatlısı

Nasıl yapıldığını görünce şaşıracaksınız? :) Milyonlarca izlenen, şekli farklı, gösterişli ama yapması bir o kadar kolay Arap tatlısını denedim. Malzemeler: yarım ufak çay bardağı sıvıyağ 1 ufak çay bardağına yakın su 1..

Etli Kuru Dolma Tarifi 06:27

Etli Kuru Dolma Tarifi

Etli Kuru Dolma Tarifi ve Malzemeler : Yaklaşık 20 patlıcan 20 biber kullandım. 200 gr. kıyma 1 Su bardağı yıkanmış pirinç (isterseniz 2-3 yemek kaşığı pilavlık bulgurda koyun) 2 Orta boy kuru soğan 3 Diş sarımsak Bir t..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

İlkan Günüç - Dejavu 04:17

İlkan Günüç - Dejavu

İlkan Günüç - Dejavu Dinle DEJAVU şarkı sözleri ile Sonbahardın bir tatlı rüzgar üşüttü geçti Görsen anlardın zaman hep kötüyü seçti Kafam çok karışık düşünemiyorum ben neden? Aşk dejavu tekrarlıyor kendini hiç sevd..

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde 02:45

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde

Kalbim Tatilde şarkı sözleri ile Belki uyanırız bi sahilde Dur konuşma uzat ellerini sakince Anlatayım en basit tabirle Vurunca aşk sanki kalbim her gün tatilde Biliyor musun Böyle gülmezdim senden önce Böyle do..

Ver Elini Aşk - Ayperiden Kızlara Altın Öğüt! 02:20

Ver Elini Aşk - Ayperiden Kızlara Altın Öğüt!

Ayperi, Kaan ile yaptığı anlaşmaların imam nikahına kadar gelmesinden dolayı çok öfkelidir! Ablası Kiraz, taze görümcesi Lalin ve bebek Sue'yu karşısına alır ve onlara öğüt verir. Erkeklere güvenmemeleri konusunda sert s..

  • ANKA tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahibinin Şarkısına Eşlik Eden Kedi 00:15

Sahibinin Şarkısına Eşlik Eden Kedi

Sahibiyle tatlı mı tatlı şarkı söyleyen kedi bu kadar yeter izleyin anlarız ...

  • JET TV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Papatya Poğaça Tarifi 02:02

Papatya Poğaça Tarifi

malzemeler ; 125 g margarin (oda sıcaklığında yumuşamış) 1/2 su bardağı ılık süt 1 tane yumurta 10 g instant maya ( yada yarım paket yaş maya) 1/2 tatlı kaşığı şeker 1/2 tatlı kaşığı tuz Un (yaklaşık 2-2,5 bardak kadar)..