#Küçük bey

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi 08:07

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 limonun suyu, 1 limonun rendelenmiş kabuğu, 1 yemek kaşığı pudra şekeri, 2 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, Üzeri için 2 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ******..

Çukur 30. Bölüm 1. Fragmanı 01:04

Çukur 30. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Dövize Yatırım Yapan Dilenci Kadınlar 00:47

Dövize Yatırım Yapan Dilenci Kadınlar

İstanbul Eminönü'nde yanlarında küçük bir çocukla dilencilik yapan bir grup kadın, kameralara yakalandı.Yanlarındaki çocukla dilenen kadınlar, topladıkları paraları cadde üzerinde bir döviz bürosunda dövize çevirdiler...

  • JET TV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dayanıklılık Testi - Kim Daha Çok Dayanacak 15:00

Dayanıklılık Testi - Kim Daha Çok Dayanacak

Bu videoda arkadaşlarımız bir dayanıklılık testi yapıyor. Başrolde pirinç var ama onun dışında çeşitli küçük rahatsızlıklar da eksik değil...

  • JET TV tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Balinarın balıkları yemesi böyle oluyor 00:56

Balinarın balıkları yemesi böyle oluyor

Denizin kralı kendini göstermekte...büyük balık küçük balıkları yer !..

  • JET TV tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Are You Human? 1. Sezon 2. Bölüm 1:01:48

Are You Human? 1. Sezon 2. Bölüm

Nam Shin III, gerçek Nam Shin'in yerine geçtiği ilk gün, bir şirket etkinliğinde Suh Jong-gil'i küçük düşürür. Sonra, eski bir koruma olan kindar Kang So-bong'la görüşür...

  • Koreli tarafından
  • 3.646 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çukur 30. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Çukur 30. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi 02:02

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi

MALZEMELER 6 adet küçük boy kabuklu Patates, Haşlamak için su, Karabiber, Tuz, Zeytinyağ. ********************************** Et, tavuk, balık yemeklerinin en güzel garnitürüdür Patates. Salatası olur, püresi olur nasıl..

Frambuazlı Brownie Tarifi 03:47

Frambuazlı Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 1 su bardağı şeker 80 g bitter çikolata, 125 g tereyağı, 1/2 su bardağı süt, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1,5 su bardağı un, 1 su bardağı Frambuaz, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 4-5 damla taze sı..

Afrika ve Asya'da çekirge istilası 04:44

Afrika ve Asya'da çekirge istilası

Afrika ve Asya'da çok sayıda ülke çekirge istilasıyla mücadele ediyor. Birleşmiş Milletler (BM) İnsani Yardım Örgütü, küçük bir çekirge sürüsünün günde 35 bin kişinin yiyebileceği gıda miktarını tüketebileceği tahmininde..

Wuhan'da virüse yakalanıp iyileşen İngiliz anlattı- Kamyon çarpmış gibiydi 01:46

Wuhan'da virüse yakalanıp iyileşen İngiliz anlattı- Kamyon çarpmış gib

Dünya çapında 5 binden fazla kişinin ölümüne yol açan Coronavirüs salgınında ölümler toplam vakaların sadece küçük bir kesitini oluşturuyor. Şimdiye kadar hastalığı atlatan ve taburcu olanların sayısı da 69 bini geçmiş d..

Büyüyünce Kedi Olmak İsteyen Ufaklık 00:47

Büyüyünce Kedi Olmak İsteyen Ufaklık

Kedide de ne sabır varmış. Acaba küçük çocuk diye ondan mı sakin kalmış ? Ben aynısını yapsam üç kere bıçaklamıştı beni. Neyse izliyoruz....

  • PengoTV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hacı cafcaflı hamur yoğurma 00:16

Hacı cafcaflı hamur yoğurma

Karantinada 16. günü dolduran küçük çocuğun yarım işlerine erken girmesi...

  • PengoTV tarafından
  • 456 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Corona Virüse En Tatlı Tepkiyi Veren Ufaklık 00:43

Corona Virüse En Tatlı Tepkiyi Veren Ufaklık

Dünyada hayatı felç eden corona virüs park hayali kuran çocuklarında gündemine girmiş. Alya Timur isimli küçük minik kız bir kamu spotunu andıran ifadeleri izleyenleri gülümsetmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi  Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapılır 06:47

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi Şerbetli Tatlı Bülbül Konağı Nasıl Yapıl

Sizlere bu videomuzda bülbül konağı tarifi vereceğiz diğer bir adı bülbül yuvası olan bu şerbetli leziz bayram tatlısının yapımı çok kolay. Hemde çokta fazla malzemeye ihtiyacımız yok. Sadece evde bulabileceğiniz malzeme..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Hong Kong Kaza Sonucu yanan personele bir yakıt dolusu akaryakıt döken iş arkadaşı 00:44

Hong Kong Kaza Sonucu yanan personele bir yakıt dolusu akaryakıt döken

Hong Kong asfalt çalması yapan belediye personelleri kaza sonucu ateş çıkması sonucu personelin elin yanmaya başladı. arkadaşı dolu benzini su sanıp üstüne döktükten sonra iş işten geçmiş oldu. Mağdur insanı , Etraftaki ..

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır 04:23

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır

Bugünkü videomuzda sizlere nefis bir peynirli poğaça tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen gül poğaça nasıl yapılır sorularına kayıtsız kalamadık ve sizler için bu lezizmi leziz poğaça tarifini hazırladık. Hem çok az miktard..

Doğayı Katletmeye Devam Ediyoruz Köpek Balığının Midesinden Çıkanlar Karşısında Şok Olacaksınız 00:39

Doğayı Katletmeye Devam Ediyoruz Köpek Balığının Midesinden Çıkanlar K

Denizlerimizi kirletmeye son sürat devam ediyoruz. En çarpıcı gerçeklerden birisi de buradaki videoda yer alıyor. Bir balıkçı Avustralya'da yakaladığı köpek balığının midesinden çıkanlar karşısında şok oldu! Siz de olac..

  • JET TV tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çukur 31. Bölüm 1. Fragmanı 01:00

Çukur 31. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Cumhurbaşkanı Erdoğan F Klavye Şampiyonuyla Görüştü 02:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan F Klavye Şampiyonuyla Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, F klavye birincisi Nisa Maya Tunçoğlu ile telefonla görüştü. Erdoğan, küçük kızın başarısını kutladı...

Emlakçı ve Oto Galerilere Ayar 02:00

Emlakçı ve Oto Galerilere Ayar

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işyeri açma ve çalışma ruhsatı şartlarında değişiklik içeren bir düzenleme hazırlıyor. Düzenlemeye göre emlakçıların iş yeri 20 metrekareden küçük olamayacak. Oto galerilerin kaldırımda araç..

Dünya'nın En Uzun Tırnaklı Adamı Tırnaklarını Kesti 02:00

Dünya'nın En Uzun Tırnaklı Adamı Tırnaklarını Kesti

Sidhar Chillal 14 yaşında sol elinin tırnaklarını uzatmaya karar vermeden önce Hindistan'ın Pune kentinde yaşayan normal bir gençti. Tırnaklarını uzatmaya ise ilkokulda bir Hint geleneği olan küçük tırnak uzatma konusund..

  • PengoTV tarafından
  • 140 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Darısı Başımıza 1. Fragmanı 01:00

Darısı Başımıza 1. Fragmanı

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuy..

Pastane Açması Tarifi 05:18

Pastane Açması Tarifi

5-6 su bardağı un, 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 adet 42 g’lık yaş maya, 2 yemek kaşığı şeker, 2 tatlı kaşığı tuz, 100 gr oda sıcaklığında olduğundan daha yumuşak tereyağ, Üzeri ..

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır 03:16

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifmizde sizlere Antakya yöresinin ünlü bir kebap tarifi olan tepsi kebabı nasıl yapılır detaylı bir biçimde anlatacağız. Diğer bir adı sini kebabı tarifi olan bu lezzetli kebabın yapımı çok kolay. Belki en nefis et..

Berkay - Bana Sen Gel 04:39

Berkay - Bana Sen Gel

Şarkı Sözleri: Anladım ki bunca zamandır Bomboş gezip durmuşum Sol omuzumdaki küçük meleğimle Ben zaten çok mutluymuşum Islak bir halde kendimi karşısında Otururken bulmuşum Ne de güzelmiş senin yağmurun Ay değil ben t..

Üvey baba 3 yaşındaki Alperen'i boğarak öldürdü 02:03

Üvey baba 3 yaşındaki Alperen'i boğarak öldürdü

Kayseri’de üvey baba 3 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdükten sonra mahalle mezarlığına gömdü. Küçük çocuğun cesedi 6 gün sonra bulunurken kaçan baba aranıyor...

Günlük Hayattaki Şanssızlıklar 03:25

Günlük Hayattaki Şanssızlıklar

Herkesin başına en az biri veya bir kaçı mutlaka gelmiş olan şanssızlıklar/küçük kazalar müzik eşliğine toplu halde bir arada...

  • PengoTV tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 4 yıl önce
El Açması Baklava Tarifi 09:22

El Açması Baklava Tarifi

MALZEMELER 1 yumurta + 1 yumurta sarısı, 1 su bardağı oda sıcaklığında su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı sirke, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Çay kaşığının ucuyla tuz, 3,5-4 su bardağı un, Açmak için bolca nişas..