#Küçük bey

Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi 04:33

Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta (birinin sarısı üzerine sürülmek için ayrılacak), 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 150 gr tereyağ (eritilmiş), 6-7 su bardağı un, 1 küçük paket (instant) toz maya, 2 yemek kaşığı toz şe..

7 Yaşındaki İkranur Kayıp 01:58

7 Yaşındaki İkranur Kayıp

Giresun'un İcili köyünde Cumartesi günü 7 yaşındaki İkranur evinin önünde oynarken kayboldu. Küçük kızı bulabilmek için köylüler ekipler harekete geçti. Bölgede arama çalışması başlattı. Çalışmalar 15 hektarlık ormanlık ..

Selçuk Şahin - YALAN (Official Video) 03:22

Selçuk Şahin - YALAN (Official Video)

Klip Yönetmeni: Selçuk Şahin Kamera: Rüya Studio Klip Montaj/ColorGrading: Selçuk Şahin Vokal: Ramazan Küçük Söz/Müzik: Selçuk Şahin Aranjör: Selçuk Şahin..

TikTok Uğruna Salıncağa Sıkışmak 01:00

TikTok Uğruna Salıncağa Sıkışmak

TikTok videosu çekmek için küçük salıncağa binmek isteyen 14 yaşındaki kız salıncağa sıkışınca yardımına itfaiye yetişmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 221 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Utku Barış Andaç - Resimdeki Gözyaşları & Ay Işığı (Official Video) 03:14

Utku Barış Andaç - Resimdeki Gözyaşları & Ay Işığı (Official Video)

Beste: Ludwig van Beethoven & Mehmet Soyarslan Yönetmen & Kurgu & Yaylı Düz: Utku Barış Andaç Colorist: Ercan Küçük Düzenleme: Oğuzhan Atar Miks & Mastering: Ozan Sarıboğa Kapak Tasarım: Özge Tığlı..

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi 03:11

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi

MALZEMELER 100 g (2 adet küçük boy) kırmızı pancar, 1/2 su bardağı buğday, 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 diş sarımsak, Yarım limonun suyu, Tuz, 4 su bardağı su, Servis sırasında süslemek için 1 avuç kıyılmış taze so..

Çukur 32. Bölüm Fragmanı 01:03

Çukur 32. Bölüm Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Limonlu Barlar Tarifi 04:40

Limonlu Barlar Tarifi

Tabanı İçin 2 su bardağı un 175 g küçük doğranmış tereyağ donmuş halde 2 yemek kaşığı şeker 1 limonun rendelenmiş kabukları Üst Harcı İçin 4 yumurta 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı un 3 limonun suyu 2 limonun rendele..

Şişli’de yangın paniği, vatandaşlar sokağa döküldü 01:44

Şişli’de yangın paniği, vatandaşlar sokağa döküldü

Şişli’de bir restoranda çıkan küçük çaplı yangın paniğe neden oldu, vatandaşlar sokağa döküldü. Yangının restoranda bulunan fritözden çıktığı öğrenildi...

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi 03:05

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi

Bugün sizlerle yapımı kolay kurabiye tarifi paylaşacağız. Çatlak kurabiye çikolata, tereyağı ve kakao ile yapılıyor. İçinde tereyağı ve çikolata bol olduğundan top haline getirdiğimiz kurabiyeler fırına atınca çatlıyor b..

Çilek Reçeli Tarifi Reçel Nasıl Yapılır 02:38

Çilek Reçeli Tarifi Reçel Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere adım adım çilek reçeli nasıl yapılır gösterdik. Aslında yapımı çok basit olan bu reçeli yaparken dikkat etmeniz gereken sadece bir kaç tane püf noktası var. Videomuz içinde geçen bu noktalara dikkat..

Babası zincire vurdu 01:39

Babası zincire vurdu

KÖTÜLÜK YÜZÜNÜ DAHA NE KADAR VAHŞİLEŞEREK GÖSTEREBİLİR, ŞEYTAN DAHA NE KADAR ETE KEMİĞE BÜRÜNEBİLİR DEDİKÇE EL BÜYÜTÜYORLAR..BİR BABA..DAHA DOĞRUSU SÖZDE BABA,,,11 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNU YARAMAZLIK YAPTIĞI GEREKÇESİYLE ZİNCİ..

Jandarmanın Araç Kapısı ile İmtihanı 01:37

Jandarmanın Araç Kapısı ile İmtihanı

Jandarma askerler devrelerine küçük bir şaka yapmış ve hep beraber eğlenmişler. Araç kapısını bozuk sana asker oldukça uğraşmış..

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Limon Hırsızının Elektrikli Telle İmtihanı 01:11

Limon Hırsızının Elektrikli Telle İmtihanı

Limon bahçesine birinin girdiğini fark eden bahçe sahibi hırsıza küçük bir sürpriz hazırlamış. Bahçe sahibinin bahçenin tellerine uçak çaplı elektrik vermiş...

  • PengoTV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 4 yıl önce
DENEMELİ DIŞ GİYİM ALIŞVERİŞİM & KOLEKSİYONUM 11:52

DENEMELİ DIŞ GİYİM ALIŞVERİŞİM & KOLEKSİYONUM

Bütün parçaları üstüme deneyerek gösterdim, kombinlediğim fotoğraflarım varsa kombin önerisi olarak küçük resim ekledim. Yeni aldığım ürünlerin linklerini aşağıda bulabilirsiniz. Bendeki eski sezon ürünlere benzer, video..

  • GÜL tarafından
  • 63 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sabah Şarkısı En  Güzel Bebek Şarkıları 12:21

Sabah Şarkısı En Güzel Bebek Şarkıları

Bu videomuzda birbirinden güzel ve eğlenceli çocuk şarkılarını bir araya getirdik. Okul öncesi dönemdeki küçük çocuklar ve bebekler hem öğreniyor hem de eğleniyor.nn..

  • GÜL tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır 02:34

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır

Bu tarfimizde sizler için etli taze fasulye yemeği nasıl yapılır videolu anlatımını hazırladık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu yemek en ünlü ev yemeği tariflerinden birisidir. Kanalımızın adına uygun olarak mümkün ol..

Ramazana Özel Nutella’lı Bülbül Yuvası Tarifi 07:05

Ramazana Özel Nutella’lı Bülbül Yuvası Tarifi

RAMAZANA ÖZEL Nutella’lı Bülbül Yuvası Nutella'nın Bülbül Yuvasına ne kadar yakıştığına çok şaşıracaksınız ve Lezzetine bayılacaksınız, Nutellalı Bülbül Yuvası 250 gr tereyağ 1 adet yumurta 1 kabartma tozu 3 yemek ..

 Fırında Kolay Burma Tatlısı 03:42

Fırında Kolay Burma Tatlısı

Not: Kullandığım borcam küçük olduğu için iki tane çıkıyor. Burma Kadayıf Tarifi için Malzemeler 500 gr taze kadayıf 125 gr tereyağı 1 çay bardağından biraz az sıvıyağ Arası için 300-400 gr badem veya şam fıstığı ( b..

Boğanın Kuyruğu ile Oynanmayacağını Öğrenen Köpek 00:15

Boğanın Kuyruğu ile Oynanmayacağını Öğrenen Köpek

Sevimli küçük köpek ahırdaki boğanın yanına gidip , boğanın kuyruğu ile oynamak istemiş. Ancak boğa bu işten hoşlanmamış ve köpeği tepmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Oyuncak Almak İçin Girdiği Makineden Çıkamayan Ufaklık 01:00

Oyuncak Almak İçin Girdiği Makineden Çıkamayan Ufaklık

Çin'de oyuncak almak istediği oyun makinesine elini uzatan abla, eli sıkışınca kardeşini makineye soktu. Küçük çocuk girdiği makineden çıkamayınca olay yerine itfaiye ekibi çağrıldı...

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sıkışan Trafikte Balık Tutan Sürücü 00:46

Sıkışan Trafikte Balık Tutan Sürücü

Trafik sıkışıklığına takılan bir kamyon şoförünün yol kenarındaki küçük bir kanalda balık tutarak zaman kaybettiği eğlenceli anları izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Bumblebee Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:34

Bumblebee Türkçe Altyazılı Fragmanı

Yönetmenliğini Travis Knight’ın (“KUBO VE SİHİRLİ TELLERİ,” “KORALİN VE GİZLİ DÜNYA”) yaptığı filmde oyuncular; Hailee Steinfeld (“EDGE OF SEVENTEEN”), Pamela Adlon (“BETTER THINGS,””LOUIE”), John Cena (“BABALAR SAVAŞIYO..

Damat Mendilini Kapmak İsterken Heba Olan Gençler 00:23

Damat Mendilini Kapmak İsterken Heba Olan Gençler

Adetten olsa gerek damadın içine bir miktar para koyup kapı önünde bekleyenlere attığı mendili kapmak isteyen gençler küçük bir kaza atlatmış...

  • PengoTV tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kaçırılmamış, kendini bağlatmış! 01:44

Kaçırılmamış, kendini bağlatmış!

İZMİR BORNOVA'DA POLİSİ BİLE ŞAŞKINA ÇEVİREN BİR OLAY YAŞANDI BUGÜN... İNŞAAT HALİNDEKİ BİR BİNADA,,, ELLERİ AYAKLARI BAĞLI, BAŞINA ÇANTA GEÇİRİLMİŞ 13 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU BULUNDU... OLAYIN GİZEMİ ÇÖZÜLDÜĞÜNDE İSE, HE..

Kaçırılmamış, kendini bağlatmış! 01:44

Kaçırılmamış, kendini bağlatmış!

İZMİR BORNOVA'DA POLİSİ BİLE ŞAŞKINA ÇEVİREN BİR OLAY YAŞANDI BUGÜN... İNŞAAT HALİNDEKİ BİR BİNADA,,, ELLERİ AYAKLARI BAĞLI, BAŞINA ÇANTA GEÇİRİLMİŞ 13 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU BULUNDU... OLAYIN GİZEMİ ÇÖZÜLDÜĞÜNDE İSE, HE..

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe 05:45

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Tirileçe tarifini daha önce yapmıştım ama o tarifim biraz daha ağır çünkü hem karamel hemde kremşanti kullanmıştım ilk tarifimde Sadece Türk sayfalarında arama yapmıştım ama bu defa ..

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı 01:02

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuy..

Bünyesi Dansı Kaldırmayan Şişman 00:08

Bünyesi Dansı Kaldırmayan Şişman

Şişman adam evinin salonunda küçük bir dans performansı sergilemiş. Ancak şişman adamın bu deneyimi fazla sürmemiş ve yere düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 62 görüntüleme
  • 4 yıl önce