#Küçük bey

PKK son iki yılda 316 çocuğu dağa kaçırdı 01:36

PKK son iki yılda 316 çocuğu dağa kaçırdı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, bölücü terör örgütü tarafından son iki yılda 18 yaşından küçük 88'i kız 316 çocuğun dağa kaçırıldığını ve kız çocuklarının tecavüze uğradığını söyledi. Katırcıoğlu,..

Köpeğin Erken Uyarı Sistemi 00:24

Köpeğin Erken Uyarı Sistemi

Evin sevimli kızı ders çalışmak yerine oyalanmayı tercih etmiş. Tam annesi odaya girecekken evin köpeği birilerinin geldiğini havlayarak belli etmiş. Küçük kız bunun üzerinde hemen dersini yapmaya başlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bumblebee Türkçe Dublajlı Tanıtım Fragmanı 02:34

Bumblebee Türkçe Dublajlı Tanıtım Fragmanı

Yönetmenliğini Travis Knight’ın (“KUBO VE SİHİRLİ TELLERİ,” “KORALİN VE GİZLİ DÜNYA”) yaptığı filmde oyuncular; Hailee Steinfeld (“EDGE OF SEVENTEEN”), Pamela Adlon (“BETTER THINGS,””LOUIE”), John Cena (“BABALAR SAVAŞIYO..

Çek Kopar Ekmek Tarifi 02:46

Çek Kopar Ekmek Tarifi

MALZEMELER 1 adet yuvarlak Ekmek, 1 yemek kaşığı tereyağı, küçük parçalar halinde doğranmış, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 adet kırmızı biber, minik minik doğranmış, 1/2 su bardağı minik doğranmış sucuk, 1 a..

Tereyağlı Yumurta Kapama Tarifi 01:44

Tereyağlı Yumurta Kapama Tarifi

Malzemeler: 2 adet Yumurta, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 çay kaşığı pul biber, 1 çay kaşığı nane, 1 çay kaşığı kekik, Tuz. ************************ Hani bazı tarifler vardır ya nasıl yapsak..

Cem Belevi - Leyla & Mecnun 03:01

Cem Belevi - Leyla & Mecnun

Söz: Cem Belevi Müzik: Cem Belevi, Asil Gök Aranje: Asil Gök, Görkem Oker Yönetmen: Murad Küçük Hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak bazı şeyler Hiçbir zaman eskisi gibi durmayacak Aynı kıyafetler Makbulmüş bin yıldan ber..

Sağlık çalışanlarını adım adım takip edip böyle darp ettiler 01:20

Sağlık çalışanlarını adım adım takip edip böyle darp ettiler

Bahçelievler’de 2 sağlık çalışanını adım adım takip edip sonra da darp eden şahıslar polis tarafından yakalandı. Darp olayı kameraya yansırken, yaşı küçük olan şahıslar serbest bırakıldı..

Hayvancılık Yapan Güzel Hatunlar 04:54

Hayvancılık Yapan Güzel Hatunlar

Elinin hamuru ile erkek işine giren hatunlar küçük baş ve büyük baş hayvancılıkla uğraşıyorlar. Hatunların güzelliği de ayrı bir olay...

  • PengoTV tarafından
  • 140 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hamsi avı yasağı başladı! 02:04

Hamsi avı yasağı başladı!

TEZGAHLAR PARMAK BOYUNDAN KÜÇÜK HAMSİLERLE DOLUNCA BAKANLIK DURUMA EL KOYDU, 10 GÜNLÜK AV YASAĞI GETİRDİ... YASAĞI DUYAN VATANDAŞ İSE BALIKÇILARA KOŞTU, SON HAMSİLER HEMEN KAPIŞILDI.....

Yastık savaşı kazası! 01:40

Yastık savaşı kazası!

BABASIYLA YASTIK SAVAŞI YAPARKEN KIRILAN AVİZENİN PARÇASI KÜÇÜK KIZIN SAĞ GÖZÜNE SAPLANDI. DOKTORLAR ''İYİLEŞME ŞANSI ÇOK DÜŞÜK'' DEDİ. AMA 9 YAŞINDAKİ BELİNAY GEÇİRDİĞİ AMELİYATLA GÖZÜNÜ MUCİZEYE AÇTI....

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı

TÜR: 3D Epik Macera OYUNCULAR: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide ve Stephen Lang YÖNETMEN: Christian Rivers YAZARLAR: Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jac..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi 03:17

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi

Malzemeler : 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 su bardağı un, 3 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 1 su bardağı Damla çikolata. **********************..

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı 02:33

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı

Ekler tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı pekte zor olmayan ekler yapımı videomuzda aşama aşama anlatıldı. İlk olarak soğuması için ekler kremasını hazırlıyoruz. Hazırladıktan sonra daha iyi ..

Kızakla Kayarken Çarptığı Çocuğuda Alıp Giden Adam 00:11

Kızakla Kayarken Çarptığı Çocuğuda Alıp Giden Adam

Karın keyfini çıkarmak isteyen adam kızağa oturup kaymaya başlamış. Adam kayarken küçük bir kıza çarpmış ve kızı müthiş bir refleks ile kızı yakalayıp yoluna devam etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Düğüne Siyah Çelenk Getirmek 00:13

Düğüne Siyah Çelenk Getirmek

Düğünde damadın arkadaşları küçük bir sürpriz hazırlamış. Siyah çelenk yaptıran gençler hüzünlü bir müzikle düğün salonuna giriş yapmışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 184 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yoğurtlu Sultan Kebabı İftar Yemekleri 04:14

Yoğurtlu Sultan Kebabı İftar Yemekleri

Sultan Kebabı icin Malzemeler 3 adet taze yufka İç malzemesi için 1 adet büyükk tavuk göğsü ( eğer çok küçükse 2 adet kullanabilirsiniz ) Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 adet yeşil biber (yoksa 1 adet soğan kullanın ) 1 ..

Coleslaw Salata Tarifi 02:18

Coleslaw Salata Tarifi

Malzemeler: 1 küçük baş lahananın yarısı (500-600 g), 1 adet havuç, 4 yemek kaşığı sulu yoğurt, 2 yemek kaşığı süt, 4 yemek kaşığı mayonez, 2 yemek kaşığı limon suyu, 2 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 yemek kaşığı toz şeke..

Çukur 33. Bölüm 1. Fragman (Sezon Finali) 00:59

Çukur 33. Bölüm 1. Fragman (Sezon Finali)

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Kardeşini kalbinden bıçakladı! 01:23

Kardeşini kalbinden bıçakladı!

DENİZLİ'NİN PAMUKKALE İLÇESİNDE BUGÜN BİR AİLE DAĞILDI. AĞABEY PARA İSTEDİĞİ ANNESİNİ BIÇAKLA KOVALADI. ARAYA GİREN KÜÇÜK KARDEŞ KALBİNDEN BIÇAKLANDI... ŞAFAK AİLESİ DAKİKALAR İÇİNDE PARAMPARÇA OLDU...

Borudaki kasa! 02:53

Borudaki kasa!

SIRADA ÖYLE BİR HABER VAR Kİ FİLM GİBİ. KANDEMİR ÇİFTİ 17 YILLIK BİRİKİMLERİNİ''GÜVENLİ'' DİYEREK MUTFAKTAKİ HAVALANDIRMA BOŞLUĞUNDA SAKLAMIŞTI. KÜÇÜK BİR TADİLAT YÜZÜNDEN ADETA GÜVENDİKLERİ DAĞLARA KAR YAĞDI. YAKLAŞIK ..

İddia Uğruna Suya Düşen Adam 00:41

İddia Uğruna Suya Düşen Adam

Ormanlık alanda akan küçük akarsudan karşı tarafa geçeceğini iddia eden adam kızı ile iddiaya girmiş. Adam hem iddiayı kaybetmiş hem ıslanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Anneye son bakış... 03:00

Anneye son bakış...

DOKTOR, ÖNCE DİYETİSYEN KARISINI SONRA KENDİNİ ÖLDÜRDÜ..ANTALYA'DA KORKUNÇ BİR TRAJEDİ YAŞANDI.., ÇİFTİN ARASINDA SIK SIK KISKANÇLIK YÜZÜNDEN TARTIŞMA YAŞANDIĞI İDDİA EDİLİYORDU..O TARTIŞMALARIN SONUNCUSU HER İKİSİNİN D..

''Kocası kıskanmasın diye...' 02:44

''Kocası kıskanmasın diye...'

GENCECİK YAŞINDA DOKTOR EŞİ TARAFINDAN KATLEDİLMİŞ, KÜÇÜK KIZININ GÖZYAŞLARI VE ANNEMİ İSTİYORUM FERYATLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLMİŞTİ..O CİNAYETE İLİŞKİN KAN DONDURUCU DETAYLAR ÇIKTI ORTAYA..DİYETİSYEN KADININ KOCASI T..

Çukur 33. Bölüm 2. Fragman (Sezon Finali) 00:58

Çukur 33. Bölüm 2. Fragman (Sezon Finali)

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Pratik Peynirli Pide Tarifi 04:45

Pratik Peynirli Pide Tarifi

Malzemeler: 1 adet baget ekmek, 200 g eriyebilen türde bir peynir, 5 dilim pastırma, 1/2 çay bardağı zeytinyağ, 1/2 su bardağı domates rendesi, 3 diş sarımsak. Genellikle Tarifi olan yemeklerin videosunu çekiyorum, ama ..

Pamuk Gibi Yumuşacık Rulo Poğaça Tarifi 06:45

Pamuk Gibi Yumuşacık Rulo Poğaça Tarifi

1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1,5 tatlı kaşığı instant maya ..

İlk sözü ''anne'' oldu 01:48

İlk sözü ''anne'' oldu

YAKLAŞIK 1,5 AY ÖNCE KONYA'DA 2 KATLI BİR EVDE YANGIN ÇIKTI. 23 YAŞINDA BİR ANNE O ALEV KAPANINDA HAYATINI KAYBETTİ. YANIBAŞINDAKİ 3 YAŞINDAKİ OĞLU İSE AĞIR YARALI KURTARILDI. KÜÇÜK ÇOCUK,HALA HASTANEDE, GÖZÜNÜ HER ARALA..

Anneye Yumurtadan Civciv Çıkarma Şakası 00:21

Anneye Yumurtadan Civciv Çıkarma Şakası

Sabah kahvaltısını hazırlamakta olan annelerine küçük bir şaka yapmak isteyen kardeşler. Annelerini yumurtadan civciv çıkıyor diyerek fena trollemişler...

  • PengoTV tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır 01:20

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır

Malzemeler: 1 kg hamsi 1 tatlı kaşığı tereyağı 2-3 yemek kaşığı mısır unu Tuz. Pilav için 1 su bardağı pirinç 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı çam fıstığı 1 yemek kaşığı kuş üzümü 1/2 çay kaşığı..

Lezzeti Tam Kıvamında Meşhur Ballı Bademli Pasta  Ballı Bademli Pasta Nasıl Yapılır 10:02

Lezzeti Tam Kıvamında Meşhur Ballı Bademli Pasta Ballı Bademli Pasta

Ballı badem pastası tarifi için malzemeler Dört adet yumurta Bir su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı ılık su Yarım çay bardağı ılık süt Bir su bardağı +1 su bardağından 1-2i parmak eksik un ( ilk bardak tepeleme olsun..