#Küçük bey

Neşeli Şekiller  Ekskavatör  Eğitici Çizgi Film 03:05

Neşeli Şekiller Ekskavatör Eğitici Çizgi Film

Neşeli şekiller dizisi küçük çocuklara hem şekilleri hem de çeşitli iş arabalarını öğretiyor...

4 Yaşındaki Yetenekli Motosiklet Sürücüsü Tima Kuleshov ile Tanışın! 02:04

4 Yaşındaki Yetenekli Motosiklet Sürücüsü Tima Kuleshov ile Tanışın!

Ukraynalı ufaklık, küçük yaşına rağmen yeteneği ile büyülüyor. Tima Kuleshov isimli çocuk henüz 4 yaşında ancak bisiklet ve motosiklet yeteneği çok çok üst seviye!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Arkadaş Edinmek 07:00

Çizgi Film Rubi ve Jojo Arkadaş Edinmek

Rubi ve Jojo dizisi küçük çocuklar için. Her bölüm hem eğitici hem de eğlenceli. Jojo oynamaya bir arkadaş arıyor. Bakalım utangaç timsahla arkadaş olabilecek mi...

Çizgi Film  Musti  Kızak Kayma Türkçe Dublaj 05:01

Çizgi Film Musti Kızak Kayma Türkçe Dublaj

Musti dizisi küçük çocuklar için. Musti karda oynamayı çok seviyor...

Çizgi Film  Musti  Tavşancıklar Nerede  Türkçe Dublaj 05:02

Çizgi Film Musti Tavşancıklar Nerede Türkçe Dublaj

Kedicik Musti arkadaşı bay tavşan ile top oynamak istiyor. Ama bay tavşanın yerine onun küçük yeğeniyle karşılaşır. Belli ki evden kaçmış. Diğer kardeşleri de ortada yok. Umarız Musti onları bulur...

Çizgi Film  Musti  Yavru Kuşlar  Türkçe Dublaj 05:03

Çizgi Film Musti Yavru Kuşlar Türkçe Dublaj

Musti dizisi küçük çocuklar için. Bu bölümde Musti yavru kuşlarla tanışır. Anne kuş Musti'den yavrulara bakmasını ister. Bakalım bu görevi başaracak mı. Neyse ki bayan kaplumbağa da Musti'ye yardım eder...

Murat Dalkılıç - Bu Nasıl Aşk 04:31

Murat Dalkılıç - Bu Nasıl Aşk

Atacaksan küçük at bari, Yalanları yerim o zaman, Takacaksan elleri koluna bu aşk nasıl derim o zaman? Sevdiğimi bildiğini, hayatımı sildiğimi Şu bedenden geçtiğimi bir çözemedin sen Nasıl çekip gittiğine İnanmadım bitt..

Hande Yener - Havaalanı ( Official Video ) 03:42

Hande Yener - Havaalanı ( Official Video )

Haha haha haha haha Haha haha haha haha Uçak gemi tren bir araba farketmez Bu yolu hiç dert etmez Kalbim kalbim Küçük ya da büyük Bir bavul hiç farketmez Anıları dert etmez Sildim sildim Tam şu anda çıkmalıyım ..

Pinokyo Çizgi Film Türkçe Masal 13 13:23

Pinokyo Çizgi Film Türkçe Masal 13

Pinokyo (Özgün adı: Le avventure di Pinocchio), İtalyan yazar Carlo Collodi'nin çocuk romanı. Dünya çocuk edebiyatının başyapıtlarından birisidir.[1] Carlo Collodi’nin 1881 yılında yazdığı ve bir çocuk gazetesinde tefri..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.112 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deniz toprak - mevlam ayrılık yazmış 03:51

Deniz toprak - mevlam ayrılık yazmış

Evumuzun önünden dere akar denize, Yaşlansayduk sevduğum seven ile diz dize. Karayemiş dalinun açti beyaz çiçeği, Bu sevdadan fayda yok geçirmişiz zamanı. Yüce dağ değilidum duman sardi başumi, Sevduğum beni ağlar ..

Aydilge - Aşk Olmak (Official Video) 03:26

Aydilge - Aşk Olmak (Official Video)

Söz - Müzik: Aydilge Düzenleme: Alen Konakoğlu Yönetmen: Murad Küçük Aşık olmak mı? Yoksa aşk olmak mı? Hangi dünya telaşı önler ki aşkı, ince sevdayı? Boş ver hangisi, gelmiş geçmişi, anda kalmak en iyisi Dinle beni Y..

Eğitici Çizgi Film  Neşeli Şekiller  Traktör 02:58

Eğitici Çizgi Film Neşeli Şekiller Traktör

Küçük çocuklar şekilleri öğreniyor. Okul öncesi eğitime uygun çizgi film.Traktör için hangi şekiller gerekiyor?..

Eğitici Çizgi Film Neşeli Şekiller  Damperli Kamyon 03:06

Eğitici Çizgi Film Neşeli Şekiller Damperli Kamyon

Küçük çocuklara şekilleri öğrenmelerine yardım ediyoruz. Bu bölümde bir kamyon yapıyoruz. Amaç çocukları hem eğlendirmek hem de eğitmek.Damperli Kamyon için hangi şekiller gereklidir...

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Balon Gezisi 06:59

Çizgi Film Rubi ve Jojo Balon Gezisi

Küçük çocuklar için eğlenceli ve eğitici çizgi film. Rubi ve Jojo bizi bugün bir balon gezisine götürecek. Yaramaz kuşlar balon delince bak neler olacak. İyi ki Rubi'nin babası hemen bir çare buluyor...

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Darts 06:59

Çizgi Film Rubi ve Jojo Darts

Küçük çocuklar için eğlenceli çizgi film. Rubi ve Jojo'nun yeni macerasına hazır mısın? Bu bölümde Kaktüs arkadaş onlara darts oyununu öğretiyor. Bakalım bu darts nasıl bir oyunmuş...

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Fotoğraf 06:08

Çizgi Film Rubi ve Jojo Fotoğraf

Rubi ve Jojo dizisi küçük çocuklar için. Rubi babasının fotoğraf makinesiyle resimler çekmek istiyor. Jojo çok güzel pozlar veriyor. Çufçuf da resim çekmek istiyor. Bakalım Rubi ve Jojo'nun resimleri güzel olacak mı...

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9 10:20

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9

Baba kurt, yemek için olduğu yerden uzaklaştı ve o sırada kuyruklu bir hayvanı gördü. Kuyruklu hayvan, hemencecik baba kurdu öven kelimeler kullanmaya, iltifatlar yağdırmaya başladı. “Ey kurtların başı, sana avlarında k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.166 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canlı Yayında Beyin Kanaması Geçirdi (Mutlu Günler Türkiye) 01:20

Canlı Yayında Beyin Kanaması Geçirdi (Mutlu Günler Türkiye)

Çıkardığı 'Tek Başına' isimli kitaptan elde edeceği gelirle küçük bir ev alıp kiradan kurtularak, engelli iki çocuğuna bakmayı hayal eden Nazmiye Kocakulak'ı talihsizlikler bırakmıyor. Kitabının tanıtımı için Yılmaz Morg..

  • Cowboy tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İskilip Dolması Nasıl Yapılır... - 06:03

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... -

İskilip dolması, adını Çorum'un İskilip ilçesinden alan özel gün ve toplantılarda yapılan özgün bir pilav türü. Sadece deneyimli ustalar tarafından yapılan İskilip dolması yapılışı zor ve zahmetlidir. İskilip dolması, ö..

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Okulun İlk Günü 06:58

Çizgi Film Rubi ve Jojo Okulun İlk Günü

Küçük çocuklar için çizgi film. Rubi ve Jojo çok heyecanlı. Bugün ilk kez okula gidecekler. Umarım Jojo yaramazlık yapmaz... Bakalım ilk gün nasıl geçecek...

Merve Boluğur Kimdir? 03:56

Merve Boluğur Kimdir?

Fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da canlandırdığı Ayşegül karakteri ile ünlenen, bu dizinin ardından Aşk Yeniden ve Kül ve Ateş adlı dizilerde rol alarak oyunculuk deneyimini arttıran Türk dizi, sinema ve reklam oyunc..

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Meryem Uzerli Kimdir? 03:52

Meryem Uzerli Kimdir?

12 Ağustos 1983 tarihinde, 4 çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızı olarak Almanya Hessen'in Kassel Şehri'nde Türk babadan ve Alman anneden dünyaya gelmiştir. İlerleyen yaşlarında Hamburg'a yerleşmiş ve Schauspiel S..

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Yapıştırıcı 07:00

Çizgi Film Rubi ve Jojo Yapıştırıcı

Küçük çocuklar için eğlenceli çizgi film. Bizim arkadaşlarımızın bu sefer başı dertte. Sormadan babanın yapıştırıcısını alıyorlar. İzle bakalım ve başlarını neler geleceğini gör.....

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Yarışma 06:08

Çizgi Film Rubi ve Jojo Yarışma

Rubi ve Jojo dizisi küçük çocuklar için. Bu bölümde okulda bir yarışma düzenleniyor. Beden eğitimi dersinde çok güzel oyunlar oynanacak. Bakalım arkadaşlarımız başarılı olacak mı. Kim birinci olacağını çok merak ediyoruz..

Eğitici Çizgi Film  Doktor Mac Wheelie Yarış Arabası 05:17

Eğitici Çizgi Film Doktor Mac Wheelie Yarış Arabası

Doktor Mac Wheelie küçük bir araba buluyor. Bu araba çok üzgün çünkü yarışa katılamıyor. Onu tamirhaneye götürüp bir yarış arabasına dönüştürebiliriz. Doktor Mac Wheelie bunu kesin başaracaktır. Bakalım yarışta kim birin..

Eğitici Çizgi Film Akıllı Arabalar  Sebzeler 06:17

Eğitici Çizgi Film Akıllı Arabalar Sebzeler

Akıllı arabalar dizisi küçük çocuklar için. Hem eğleniyor, hem de bir şeyler öğreniyorlar. Bu bölümde sebzelerin adını öğretiyoruz...

500 Yıllık Koro, Unesco Dünya Kültürü Mirası Listesinde 06:24

500 Yıllık Koro, Unesco Dünya Kültürü Mirası Listesinde

500 yıllık Viyana Çocuk Korosu, UNESCO tarafından Somut Olmayan Kültürel Miraslar Listesi ne eklendi. Klasik müzikte dünyanın sayılı kurumlarıundan olarak gösterilen Viyana Çocuk Korosu, erkek çocuklara küçük yaştan iti..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.426 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: 02:30

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: "Şii Milisler Tahliye Konvoyunu Engell

Suriye’nin Halep kentinde, sivillerin ve isyancıların tahliyesi için kullanılan araçların Şii milisler tarafından durdurulduğu haberleri geliyor. İranlı milislerin, konvoyu serbest bırakmak için İdlib’e bağlı Kefraya ve ..