#Küçük bey

Kuru Ciltler İçin Nasıl Maske Yapılır? 02:27

Kuru Ciltler İçin Nasıl Maske Yapılır?

Yağlı cilde oranla, daha az sivilce ve siyah nokta oluşan, gözenekleri daha küçük olduğu için daha pürüzsüz görünen, aşırı parlamayan ve daha az bakım gerektiren kuru cildin de, kendine göre bazı dezavantajları vardır. K..

  • Kadınca tarafından
  • 1.747 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hop Hoop N'oluyoruz 02:19

Hop Hoop N'oluyoruz

Birbirlerine darılan karı kocayı barıştırmak için uğraş veren küçük bir kızın hikayesi.Fatma Girik & Parla Şenol..

Romantik Ve Hassas Kalbin Titredi 01:11

Romantik Ve Hassas Kalbin Titredi

Filmin Adı: Küçük Beyefendi Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Fatma Girik, Göksel Arsoy Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1962..

Recep Tayyip Erdoğan Konuşurken, Gazi Çocuğu Sahneye Fırladı 01:06

Recep Tayyip Erdoğan Konuşurken, Gazi Çocuğu Sahneye Fırladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcihi töreninde yaptığı konuşmada, gazi ve şehit yakınlarının Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni şereflendirdiği..

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı 00:36

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 501 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu 02:12

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu

Şımarık’ı 15 günlük yavruyken aldığını ve beslemeye başladıklarını anlatan 45 yaşındaki iki çocuk babası Zülfikar Aylan, “Şımarık şu anda 3 aylık. Aslında binadakiler ve yakınlarımdan kimisi Şımarık, kimisi Cici Kuş, kim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 8.932 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Günün Salağı Pozunu Verdi 00:03

Günün Salağı Pozunu Verdi

Küçük şelale kenarından sarmaşığa tutunarak inmeye çalışan kadının taklaya gelmesi kameralara böyle yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama 04:43

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayacak referandum süreci öncesi yapılacak saha çalışmalarının Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirile..

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi 01:56

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi

Pluto’ya iniş yapmak nasıl olurdu? NASA, bu rüya gibi deneyimi bizlere yaşatmak için ‘New Horizons’ (Yeni Ufuklar) adlı uzay aracından çekilen görüntülerle hazırlanmış bir video yayınladı. Bu ‘cüce gezegen’e şimdiye kad..

Beşik Kertmesi 01:27

Beşik Kertmesi

Zühtü (Ergun Köknar) cimriliği ile ünlü bir taşra tüccarıdır. İstanbul'daki işleriyle oğlu Kamil ilgilenmektedir. Küçük oğlu Mahmut'u (Mehmet Ali Erbil) abisinin yanına göndermek istemektedir...

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Ayrılamıyorum Çünkü Vazgeçemiyorum Senden 00:41

Ayrılamıyorum Çünkü Vazgeçemiyorum Senden

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Yavrumun Hakkını Yediniz 01:06

Yavrumun Hakkını Yediniz

Bir konfeksiyon dükkanında tezgahtar olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep'e..

Avusturya'da Burka Yasağı Hükümet Programına Girdi 01:13

Avusturya'da Burka Yasağı Hükümet Programına Girdi

Avusturya’da beş gün süren pazarlıklar neticesinde koalisyon hükümeti yeni programı üzerinde uzlaştı. Sosyal Demokrat Parti ile koalisyonun küçük ortağı muhafazakar Avusturya Halk Partisi, hükümet programlarına aşırı sağ..

Maceracı _ Trabzon 1:08:26

Maceracı _ Trabzon

Maceracı’nın Anadolu yollarındaki macerası devam ediyor. Murat Yeni’nin renkli ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen “Maceracı” bu hafta, Karadeniz’in gözdesi Trabzon’da… Murat Yeni bu hafta, Trabzon’dan muhteşem manz..

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı 03:54

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı

Kara mamba (Dendroaspis polylepis), Elapidae familyasından son derece saldırgan ve zehirli bir yılan türü. Anavatanı Afrika olup, dünyanın ikinci en uzun zehirli yılanıdır. Erişkin kara mambaların ortalama boyu 2,5 metr..

  • PITIRCIK tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız 00:45

Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız

Ekrem (Cüneyt Arkın) küçük yaşta babasını yitirmiş ve amcası tarafından büyütülmüş ünlü bir sanatçıdır. Hastane yararına verdiği bir konserde tanıştığı güzel, iyi kalpli ve sevecen bir genç kız olan Fatoş'’a (Filiz Akın)..

Sadri Alışık'tan İlk Buluşmanın Hikayesi 00:45

Sadri Alışık'tan İlk Buluşmanın Hikayesi

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Kemal Doğulu İlk Kez AŞKINI Açıkladı -  Dün Buluştuk 10:29

Kemal Doğulu İlk Kez AŞKINI Açıkladı - Dün Buluştuk

işte Benim Stilim 7. Sezon 19 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 123. bölümünde Neslihan Doğrusöz ilk buluşma hikayesinin olmadığını söyleyerek Öykü Serter'in ısrarları üzerine genelde ilk buluşmadan ileri gidemediğini ..

  • ANKA tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap 01:13

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap

Amerika Birleşik Devletleri’nin balistik füze denemesi yapan İran’a yönelik yeni yaptırımlar uygulamasıyla iki ülke arasında tırmanan gerginlik artarak devam ediyor. Tahran yönetimi, Washington’a misillemede bulunulacağ..

BLOODRUNNERS Trailer (2017) Ice-T Vampire Horror Movie 02:11

BLOODRUNNERS Trailer (2017) Ice-T Vampire Horror Movie

Bloodrunners Filmi Orijinal Fragman Hakkında 1933 yılına gelindiğinde, Yasaklama, ortalama vatandaşların yasayı çiğnediği, gölgelerde saklandığı ve gece çalıştığı patlayan bir girişim olduğunu kanıtladı. Yeni dünya düzen..

  • PITIRCIK tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vera feat. Aylin Aslım - Elveda 03:34

Vera feat. Aylin Aslım - Elveda

Sen kaşları keman bir güzel hanım eye muhtaçtın bende olmayan git diyemem seni bırakamam gel saklanalım küçük evimizde sen nağme dudaklı çocuk bakışlı asla suçun yok lütfen ağlama sokaklar tekinsiz hüzünlü ve sessiz e ol..

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı 00:35

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

Kemal Doğuludan ŞOK Hareket! Bardakla Suyu Fırlattı! 07:21

Kemal Doğuludan ŞOK Hareket! Bardakla Suyu Fırlattı!

işte Benim Stilim 7. Sezon 19 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 123. bölümünde Simay Tokatlı podyuma Kerimcan Durmaz'ın asistanı ile çıkınca diğer yarışmacılar bu durumu kıskandı. Bahar Candan, Furkan'ın kendi hayranı ..

  • ANKA tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boşvermişim Boşvermişim Dünyayı 00:34

Boşvermişim Boşvermişim Dünyayı

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Sinan Ceceli feat. Ece Seçkin - O La La 03:19

Sinan Ceceli feat. Ece Seçkin - O La La

Söz & Müzik: Sinan Ceceli, Burak Konyar Düzenleme: Sinan Ceceli Yönetmen: Murad Küçük..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.470 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 03:42

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖ şüphelisi karı koca, Edirne İpsala Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalandı. Gözaltına alınan çift ve aileye organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 organizatör ve hudut kapısında i..

My Little Lover – Minami kun no Koibito 1.Bölüm İzle 43:38

My Little Lover – Minami kun no Koibito 1.Bölüm İzle

My Little Lover – Minami kun no Koibito 1.Bölüm izle türkçe Alyazılı Çizgi Roman Serisi Shunichi Minami, iyi görünüme sahip, başarılı bir liselidir. Chiyomi Horikiri, dansı seven parlak bir kızdır. İkisi çocukluktan ark..

  • Tv Series tarafından
  • 54.403 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Minik Sokak Şarkıcıları 01:55

Minik Sokak Şarkıcıları

Miniklerin küçük sokak konseri....

Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada 02:12

Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada

Avustralya’da içinde bir pilot ve 4 yolcu bulunan uçak havalandıktan kısa bir süre sonra alışveriş merkezinin üzerine düştü. Kazada uçaktakilerden kurtulan olmadı. Alev topuna döndü Avustralya’dan Tazmanya’ya golf oynama..

  • PITIRCIK tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 8 yıl önce