#Küçük bey

Uyuşturucu Satıcısını Tekme Tokat Döve Adamlar (Küfür İçerir) 00:53

Uyuşturucu Satıcısını Tekme Tokat Döve Adamlar (Küfür İçerir)

Küçük çocuklara uyuşturucu satan vicdansız adamı yakalayıp bir güzel döven yüreği güzel insanların kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi 07:41

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi

Malzemeler 5 adet yufka Ben kuru yufka kullandım iç malzemesi için gerekenler yaklaşık 200 gram kadar beyaz peynir küçük bir soğan bir tutam maydanoz 1 tatlı kaşığı pulbiber 2 yemek kaşığı sıvıyağ( beyaz peynirinizi ..

Yalnız Hayaller Kaldı Orijinal Fragmanı 01:55

Yalnız Hayaller Kaldı Orijinal Fragmanı

Emekli dul matematik öğretmeni Doğan, çocuklarına bakabilmek için elinden geleni yapmaktadır. En büyük kızı Neval, evlendikten sonra Almanya'ya taşınmıştır. Hukuk Fakültesi'nde okuyan kızı Umut, özel üniversitede okuyan ..

Evdeki Düşman Orphan Türkçe Dublaj Hd İzle 2:02:55

Evdeki Düşman Orphan Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bebekleri ana karnındayken yaşamını yitiren Kate ve John büyük bir travma yaşamışlardır. Hayatları perişan olan çift bir çıkış yolu bulmak zorundadırlar. Bu elim olay, hem evliliklerini hem de Kate'in kırılgan r..

Yumuşacık Mayalı Kremalı Poğaça Tarifi 12:56

Yumuşacık Mayalı Kremalı Poğaça Tarifi

MALZEMELER Su bardagimin ölcüsü 250 ml 2 su bardagi ilik süt 1 paket krema200 gr(schlagsahne) 1 su bardagi ilik su Yarim su bardagi siviyag 1 paket yas maya(kuru maya kullanmak isterseniz iki yemek kasigi kullanin.) 3 ye..

Sinirli Maymunun Saldırısına Uğrayan Kadın 00:40

Sinirli Maymunun Saldırısına Uğrayan Kadın

Görüntüde hayvanat bahçesine gelen kadın küçük bir maymuna fazla yaklaşınca maymun kadının aklnı alıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çilingire Para Vermemek İçin Ufak Çocuğu İple Damdan Sarkıtan Adam 00:55

Çilingire Para Vermemek İçin Ufak Çocuğu İple Damdan Sarkıtan Adam

Kahramanmaraş'ta kaydedilen görüntülerde, evde unutulan anahtar için küçük bir çocuğun ölüme gönderilmesine neden oldu. Çilingir çağırmak yerine evin ufaklığını iple damdan sarkıtan kişinin o anları.....

  • JET TV tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çukur 19. Bölüm 1. Fragmanı 00:44

Çukur 19. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Fındık Kurabiye Tarifi 04:49

Fındık Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 200 gr yumusak tereyagi yada margarin 1 cay bardagi seker 1 tane vanilya 1 bucuk su bardagi ögütülmüs findik 2 su bardagi un Üzerine batirmak icin findik üzerine serpmek icin pudra sekeri Hazirlanisi Yogurma..

Poğaça Pizza Tarifi 08:41

Poğaça Pizza Tarifi

MALZEMELER Su bardagi ölcüm 250 ml. 2 su bardagi ilik süt yarim su bardagi siviyag 1 tane yas maya(kurumayada olur 1 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz 2 tane yumurta sarisini üstüne beyazi hamura girecek. Yaklasik 6 ..

Öğrenci İşi Kolay Mozaik Pasta Tarifi 10:55

Öğrenci İşi Kolay Mozaik Pasta Tarifi

½ bardak şeker ½ bardak süt 2 çorba kaşığı tereyağı 1,5 çorba kaşığı kakao 1,5 paket sade pötibör bisküvi ½ yumurta 2 çorba kaşığı tereyağını, 1,5 çorba kaşığı kakaoyu bir tencereye koyun ve ocağın üzerine alın...

Ev Yapımı Cips Tarifi 04:12

Ev Yapımı Cips Tarifi

MALZEMELER 5 adet lavaş, 3/4 çay bardağı sıvı yağ, 1 adet küçük boy soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 dilim kurutulmuş domates, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı kekik, 1 çay kaşığı tuz...

200 Km Hızla Çukura Giren Motosiklet 00:32

200 Km Hızla Çukura Giren Motosiklet

Saatte yaklaşık 200 km hızla giden bir motosiklet sürücüsü küçük bir çukura girince dengesini kaybetti ve metrelerce yalpalandı. Büyük bir kaza atlatan sürücü dengesini sağlayarak yoluna devam etti...

  • JET TV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yok Artık Dedirten Moğolistanlı Çocuğun Şarkı Söylemesi 00:41

Yok Artık Dedirten Moğolistanlı Çocuğun Şarkı Söylemesi

Küçük Çocuğun Söylediği Şarkıyı Dinledikçe Dinleyesiniz Geliyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sevdiğim Şarkı Çalınca Ben 00:55

Sevdiğim Şarkı Çalınca Ben

Drake'in şarkısıyla kendinden geçen küçük kız ...

  • JET TV tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Havuçlu Karnabahar Çorbası Tarifi 03:32

Havuçlu Karnabahar Çorbası Tarifi

1 küçük karnabaharın yarısı (500 g), 1 adet büyük boy Havuç, 2 yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı tereyağı, 5 su bardağı oda sıcaklığında su, 1 su bardağı süt, 1 avuç kıyılmış dereotu, Tuz...

Unsuz Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi 02:30

Unsuz Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta, 4 adet küçük boy (ya da 2 adet büyük boy) olgun muz, 1 su bardağı fındık, 3/4 su bardağı damla çikolata...

Çukur 19. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Çukur 19. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Evde Biber Salçası Yapımı 11:23

Evde Biber Salçası Yapımı

5 kg kapya biber 2-3 çorba kaşığı zeytinyağı 20-25 adet küçük kuru acı biber Tuz Biberleri iyice yıkayın. Biberleri ucundan yukarı doğru keserek ortadan ikiye bölüp saplarını ve çekirdeklerini çıkarın. Kestiğiniz parça..

Havalı Pesto Sos Yapımı 11:29

Havalı Pesto Sos Yapımı

8 avuç fesleğen yaprağı 250 gr. parmesan peyniri 3 avuç dolmalık fıstık 5 diş sarımsak 4 kahve fincanı zeytinyağı 1 dolu tatlı kaşığı karabiber 1 silme tatlı kaşığı tuz Fesleğeni yıkayıp 8 avuç kadar yaprağı dallarında..

Sema Merve'nin Tavrından Rahatsız 50. Bölüm Survivor 2018 02:44

Sema Merve'nin Tavrından Rahatsız 50. Bölüm Survivor 2018

Sema, oyun alanında Ümit Karan'la yaşadığı küçük tartışmada araya girmeye çalışan Merve'nin tavrından rahatsız olduğunu söyledi...

  • BETA tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çocuklar Duymasın 38. Bölüm Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 38. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 38. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk’un başı eve gelen küçük misafirle derde giriyor. Haluk’un bu halleri ise en çok Meltem’i eğlendiriyor! Meltem’in eve getirdiği köpek, Haluk’un korkulu rüyası oluyor! Kö..

 Peynirli Börek Tarifi 02:59

Peynirli Börek Tarifi

6 adet yufka, 500 g ezilmiş az yağlı beyaz peynir, 1 küçük kase kıyılmış maydanoz, 1,5-2 su bardağı süt, 3/4 su bardağı sıvı yağ, Susam, Çörek otu, 1 yumurta sarısı...

Annesinin Dansına Çok Şaşıran Ufaklık 00:26

Annesinin Dansına Çok Şaşıran Ufaklık

Küçük siyahi çocuğun annesinin yaptığı dansa şaşkınlıkla bakmasını ve aşırı tatlılığını izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tahsin Hasoğlu Federasyon Şeysi 00:41

Tahsin Hasoğlu Federasyon Şeysi

Komedyen Tahsin Hasoğlu bu kez baltayı taşa vurmuş.İnsanları güldürmeyi hedefleyen bir sanatçı için yapılabilecek en zor ve hatta dahi imkansız şey,kendisi zaten komik olan bir durumun parodisini yapmaktır ki Hasoğlu da ..

  • JET TV tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nuggets Tarifi 05:31

Nuggets Tarifi

Malzemeler Yaklasik 700 gr tavuk gögsü 1 cay bardagi galete unu yarim cay bardagi süt 1 tatli kasigi karabiber 1 tatli kasigi tuz 1 tane yumurta Bulamak icin gereken malzemeler 2 yada 3 tane yumurta 1 su bardagi galete u..

Rulo Pizza Tarifi 07:48

Rulo Pizza Tarifi

MALZEMELER 1 su bardagi ilik su 1 cay bardagi ilik süt 1 paket kuru maya(yada yarim paket yas maya) 2 yemek kasigi siviyag 1 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 4 su bardagi un(lütfen kontrollü ekleyin herkest..

Rus Salatası Tarifi 04:29

Rus Salatası Tarifi

MALZEMELER 4 5 tane patates 2 tane havuc 1 su bardagi bezelye 5 6 tane hazir satilan kornison salatalik tursu 3 4 yemek kasik mayonez 3 4 yemek kasigi süzme yogurt(ben daha hafif olmasi icin yogurt katiyorum) tuz pulbibe..

Sebzeli Kuskus Pilavı 01:30

Sebzeli Kuskus Pilavı

Malzemeler 1 su bardağı kuskus 1 çay bardağı bezelye 1 adet soğan 1 adet küçük havuç 1 adet sulu domates 2 adet biber 2 su bardağı sıcak su 2 yemek kaşığı sıvı yağ Salça 1 yemek kaşığı margarin veya tereyağ 1 tatlı kaşığ..

Kiraz Mevsimi Fragmanı #2 00:59

Kiraz Mevsimi Fragmanı #2

Bir Anadolu kasabasında yaşayan Yılmaz, babası ile hayalleri arasında sıkışıp kalmıştır. Kendi işini kurmanın hayaliyle yaşayan Yılmaz, bunun için küçük bir traktör almak ister. Babası ve yaşadığı coğrafyanın şartları on..