#Küçük bey

Künkün İçine Sıkışan Çocuğu İtfaiye Ekipleri Kurtardı 01:46

Künkün İçine Sıkışan Çocuğu İtfaiye Ekipleri Kurtardı

İstanbul Bağcılar’da arkadaşları ile oyun oynayan minik çocuğun boynundaki kolye, caddede bulunan künkün içine düştü. Künkün içerisine girerek kolyesini almaya çalışan çocuk, sıkışıp kaldı. Küçük çocuğu sıkıştığı yerden ..

  • JET TV tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sevimli Köpeğin Koruma İçgüdüsü 00:31

Sevimli Köpeğin Koruma İçgüdüsü

Küçük dostunun tehlikeli yerde oynadığını ve başına bir şey gelebileceğini düşünen sevimli köpeğin koruma içgüdüsü kameraya böyle yansımış..

  • JET TV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kanka Yaparsın Kankalar Kıran Kırana Kapışıyor 24:57

Kanka Yaparsın Kankalar Kıran Kırana Kapışıyor

Yeni bir kanka kapışması ile beraberiz. Her zaman olduğu gibi birbirinden eğlenceli küçük oyunlarımız var. Bakalım kimin kankası daha başarılı olacak?..

  • JET TV tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mini Pizza Yeme Kapışması - Kim Pes Edecek 20:01

Mini Pizza Yeme Kapışması - Kim Pes Edecek

Yeni bir yeme kapışması ile beraberiz. Bu kez önümüzde birbirinden lezzetli küçük pizzalar var. Bu yarışmada kazanmak için hem şans gerekiyor hem de büyük mide...

  • JET TV tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tencerede Sünger Kek Nasıl Yapılır 03:12

Tencerede Sünger Kek Nasıl Yapılır

Tencerede kek tarifi 1.1 küçük boy su bardağı şeker, 2 adet yumurta çırpma kabına alınarak köpük köpük oluncaya kadar çırpılır. 2.1 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı süt, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 1.5 s..

Makaron Tarifi 11:11

Makaron Tarifi

Makaron için gerekli malzemeler: 80 gram Yumurta Akı 160 gram Toz Şeker 140 gram Badem Unu 50 gram Pudra Şekeri 50 gram Krema 100 gram Beyaz Çikolata Makaron Nasıl Yapılır? Kremayı kaynatın, içine çikolatayı koyun, ka..

Çukur 24. Bölüm 1. Fragmanı 00:54

Çukur 24. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Tavuklu Beşamel Soslu Kabaklı Sandal Yemeği 08:08

Tavuklu Beşamel Soslu Kabaklı Sandal Yemeği

Bu tarifte ben tavuk kullandim sizler kiyma yada kusbasi dana etiylede yapabilirsiniz.besamel sos yapmadan direk kasari serpip yapabilirsiniz.Ben kabagi kizarttim sizler birazcik yaglayip tuzlayip firina atin öylede yumu..

2019 4.SINIF MATEMATİK DOĞAL SAYILAR YUVARLAMA VE SIRALAMA 12:50

2019 4.SINIF MATEMATİK DOĞAL SAYILAR YUVARLAMA VE SIRALAMA

VİDEOMU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER KANALIMA ABONE OLMAYI VİDEOYU BEĞENDİ İSENİZ BEĞEN TUŞUNA BASMAYI UNUTMAYALIMn2019 4.SINIF DOĞAL SAYILAR YUVARLAMA VE SIRALAMAnEN YAKIN ONLUĞA YUVARLAMAnEN YAKIN YÜZLÜĞE YUVARLAMAnBÜY..

Çukur 24. Bölüm 2. Fragmanı 01:03

Çukur 24. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Aloo Kachaloo Kahan Gaye - Hintçe Rhymes - Jugnu Çocuklardan Tekerlemeler 23:28

Aloo Kachaloo Kahan Gaye - Hintçe Rhymes - Jugnu Çocuklardan Tekerleme

Aloo Kachaloo Kahan Gaye - Hintçe Rhymes - Jugnu Çocuklardan Tekerlemeler Dinle Aloo Kachaloo Kahan Gaye, küçük çocuklar için favori tekerlemeler. Çocuklar sadece Aloo'yu severler, tatlı ve sevimli 3D Karakterlerimiz gü..

Atom Kurabiye Tarifi 06:20

Atom Kurabiye Tarifi

1 tane yumurta 125 gr yumuşak tereyağı ya da margarin 1 çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı yoğurt 1 paket vanilya Yarım su bardağı pudra şekeri 1 tatlı kaşığı limon suyu 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Yaklaşık 4 su bard..

Patates Mantısı Tarifi 01:55

Patates Mantısı Tarifi

Patates mantısı nasıl yapılır? 4-5 adet haşlanmış patates soyularak yoğurma kabına alınır. El ile yoğrularak patatesler püresi haline getirilir. Tuzu ayarlanır, pul biber, karabiber ve kıyılmış maydanoz eklenerek güzelce..

Gereksiz Atraksiyon Yaparak Siparişi Geciktiren Kokoreççi 00:59

Gereksiz Atraksiyon Yaparak Siparişi Geciktiren Kokoreççi

Nusret'in mekanına gelen müşterilerine sunum yaparken sergilediği hareketlere özenen küçük esnaflar bazen bu işin cılkını çıkartıyor. Bu kokoreççi abide bunlardan biri. ver artık şu siparişi diyesiniz gelecek...

  • JET TV tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yağız - Yaşayamam (Ben Seni Çok Sevdim) 04:34

Yağız - Yaşayamam (Ben Seni Çok Sevdim)

Yağız - Yaşayamam (Ben Seni Çok Sevdim) Dinle Söz & Müzik: Mustafa Küçük Düzenleme: Kenan İlgen Yönetmen: Ali Seydi Işıklıgil..

Merdivenden Köprü Olmaz 00:29

Merdivenden Köprü Olmaz

Küçük bir akar sudan karşıya geçmek isteyen adam köprü olarak merdiven kullanmak istemiş ancak merdiven adamın ağırlığınca dayanmayınca adam suyu boylamış...

  • JET TV tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dünyanın En Sorumsuz Annesi 00:25

Dünyanın En Sorumsuz Annesi

Küçük kızını kullandığı motosikletin arkasına bindiren anne kızının uyumasına aldırış etmeden , hiçbir güvenlik önlemi almadan yoluna devam etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 6 yıl önce
PKK Suriye'nin Kuzeyinde Tünel Kazmaya Devam Ediyor 01:19

PKK Suriye'nin Kuzeyinde Tünel Kazmaya Devam Ediyor

YPG/PKK'nın örgütün Münbiç ve Aynularab (Kobani) ilçelerindeki tünel kazma çalışmaları Aralık 2018'de görüntülenmişti. Örgütün süren kazıları bugün yine görüntülendi. YPG/PKK söz konusu iki ilçedeki mevcut tünelleri uza..

Elimi Neye Soktum - Ödüllü Oyun 16:36

Elimi Neye Soktum - Ödüllü Oyun

Yeni bir eğlenceli oyun ile birlikteyiz. Bu kez arkadaşlarımız görmeden ellerini deliklere sokuyorlar ve şanslarına ne gelirse elleyerek ödül için küçük topu bulmaya çalışıyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 120 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fincan Tatlısı 02:14

Fincan Tatlısı

Uygun bir tencereye 1 litre süt, 2 kahve fincanı un, 2,5 kahve fincanı şeker alınarak koyulaşana kadar karıştırılarak pişirilir, Kullanılan kahve fincanları 90ml kapasitelidir, Muhallabi koyulaşıp göz göz olduğunda 1 ye..

Nohutlu Tel Şehriye 08:34

Nohutlu Tel Şehriye

1 su bardağı (100 gr) tel şehriye 3 avuç (150 gr) haşlanmış nohut 1,5 çorba kaşığı tereyağı 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 100 gr Erzincan tulum peyniri 1 adet kuru kırmızı biber 1 dal biberiy..

 Hızlı Tantuni 05:58

Hızlı Tantuni

300 gr bonfile 2 adet lavaş 1 adet kapya biber 2 adet köy biberi 1 adet havuç 2 fındık büyüklüğünde zencefil 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı isot 4 adet tane karanfil 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı ..

Otomobilin Bisikletliye Çarpma Anı Kamerada 00:25

Otomobilin Bisikletliye Çarpma Anı Kamerada

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bir otomobilin bisikletli sürücüye çarpma anı şehir hatları minibüsünün araç kamerasına takıldı. Kamera görüntülerinde otomobil sürücüsü, aniden önüne kıran bisiklet sürücüsüne arkadan..

Çalışan Alev Makinesi Sahnedeki Şarkıcının Yüzü Yaktı 00:25

Çalışan Alev Makinesi Sahnedeki Şarkıcının Yüzü Yaktı

Meksika'da sahne alan Francisco Elizalde, şarkı söylediği sırada, sahne kenarında bulunan alev makinesi çalıştı. Yaşanan kazada, şarkıcının yüzünde küçük çaplı yanıklar olduğu belirtildi...

Hediye Kapma Makinesi - Para Tutan Oyuncağı Kap 10:46

Hediye Kapma Makinesi - Para Tutan Oyuncağı Kap

Bu videoda hediye kapma veya küçük oyuncak kapma makinesi diye bilinen lunapark aleti ile bir kapışma yapıyoruz. Bizim oyuncaklarda 200 TL, Cumhuriyet Altını gibi ödüller var. O yüzden de tabii heyecan epey yüksek...

  • JET TV tarafından
  • 215 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Küçücük Motosiklete Binen Sarışının Sonu 00:17

Küçücük Motosiklete Binen Sarışının Sonu

Oğlunun küçük motosikletine binmek isteyen sarışın. Tüm güvenlik önlemlerini almasına rağmen , o motosikletin ona göre olmadığını unutmuş...

  • JET TV tarafından
  • 132 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dört X 4'Lü - 12. Bölüm İzle 12:27

Dört X 4'Lü - 12. Bölüm İzle

Dörtlümüz topaç çevirirlerken topaçlardan biri ağaçlara doğru gider ve kaybolur. Kaybolan topacı ararlarken ne olduğunu anlamadıkları, düğmesine basınca ışıldama olan bir küçük cihaz bulurlar. Cihazın düğmesine bastıkt..

  • ÇocukTV tarafından
  • 381 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çikolatalı Pasta Tarifi (Kinder Délice) 10:11

Çikolatalı Pasta Tarifi (Kinder Délice)

5 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 3 yemek kaşığı un (tepeleme) 2 yemek kaşığı nişasta (tepeleme) 2 yemek kaşığı kakao 1 paket kabartma tozu Keki ıslatmak için şerbet hazırlayalım. 3 yemek kaşığı şekeri 1 ..

Kadınbudu Köfte Tarifi 02:41

Kadınbudu Köfte Tarifi

1.Küçük bir tencereye 1 çay bardağı pirinç ve üzerini geçecek kadar su eklenerek pirinçler yumuşayana kadar pişirilir. 2.Tavaya 2 yemek kaşığı kadar sıvı yağ alınır ve 1 adet yemeklik doğranmış kuru soğan eklenerek soğan..

Çukur 25. Bölüm 1. Fragmanı 00:58

Çukur 25. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..