#Küçük hesapların uzmanı 10 İnsan

Sadece Minik Bi Yalandı 00:47

Sadece Minik Bi Yalandı

Yalan büyük olsada küçülten insan..

  • JET TV tarafından
  • 570 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elit Nedir 02:27

Elit Nedir

Elit aslında siyaset ve sosyoloji kuramlarında, fazlasıyla büyük miktarda sermayeyi veya iktidarı elinde tutan küçük bir insan grubuna verilen isimdir. Ancak günümüzde parası olan çoğunluğa elit denmektedir ki biz de bu ..

Bir Çok Kadının Çok İyi Bildiği 7 Şey 02:50

Bir Çok Kadının Çok İyi Bildiği 7 Şey

Pek çok insan tarafından küçük memeli kadınların Büyük memeli olanlara göre hayata 1-0 geride başladıkları düşünülür..

  • JET TV tarafından
  • 1.527 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı

Medeniyeti yok eden büyük felaketin ardından yıllar geçmiştir. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. İnsanlar kendilerine yeni bir yaşam biçimi geliştirmiştir. Yeryüzünde hareket eden büyük şehirler, daha küçük olan kas..

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

Beyond 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Pilot 43:03

Beyond 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Pilot

Beyond Tüm Sezonlar Tüm Bölümleri Full Hd izle. Holden isimli genç bir adam küçükken yaşadığı bir kaza sonrasında komaya girer. Doktorların mucize dediği bir şekilde 12 yıl sonra uyanır. Bedeni yaşlanmıştır ancak zihni h..

  • Tv Series tarafından
  • 1.258 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Prenses Sofia - Prenses Sofia'nın 1. Sezon Şarkıları 08:25

Prenses Sofia - Prenses Sofia'nın 1. Sezon Şarkıları

Küçük prensesimiz aslında sıradan bir insan olarak doğmuştur. Ancak günlerden bir gün annesi kralla evlenince kendisi de kraliyet ailesine adımını atmış olur…..

  • ÇocukTV tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9 10:20

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9

Baba kurt, yemek için olduğu yerden uzaklaştı ve o sırada kuyruklu bir hayvanı gördü. Kuyruklu hayvan, hemencecik baba kurdu öven kelimeler kullanmaya, iltifatlar yağdırmaya başladı. “Ey kurtların başı, sana avlarında k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi 01:56

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi

Pluto’ya iniş yapmak nasıl olurdu? NASA, bu rüya gibi deneyimi bizlere yaşatmak için ‘New Horizons’ (Yeni Ufuklar) adlı uzay aracından çekilen görüntülerle hazırlanmış bir video yayınladı. Bu ‘cüce gezegen’e şimdiye kad..

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video) 04:45

Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video)

NEZAKET Orta Yaşlar Yakın Artık Belirdi Tek Tük Beyazlar Ne Çok Zaman Harcamışız Meğer Şimdi Ne Koparırsam Kâr Dünya İşleri Beklesin Dinlensin Biraz Telaşlar Kaçırmadan Trenleri Küsüp Bizi Terk Etmeden Aşklar Dost G..

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ormandan Gelen Kafir Cinler 01:58

Ormandan Gelen Kafir Cinler

Soğuk bir kış gecesi köyümüzdeki evde uyurken kapımız çaldı. Kimse o saatlerde acil bir hasta olmadığı sürece birbirinin kapısını çalmazdı korkarak kapıyı açtım. Kapıda hiç tanımadığım yaşlı bir adam vardı. Bu s havada ş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşkım Kapışmak Kimdir? 01:23

Aşkım Kapışmak Kimdir?

Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Lise yıllarında birçok sahne deneyimi oldu. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek ..

Onlarca Ödül Almış Kısa Film Uçurtma 12:25

Onlarca Ödül Almış Kısa Film Uçurtma

Mustafa ve Baran Suriye sınırında yaşayan iki küçük kardeştir. Savaş uçaklarının seslerinden çok korkan Mustafa; uçakların insanları öldürdüğünü öğrenince korkusunun yerini öfke almıştır. Bir gün abisinin “Uçurtmalar çok..

Alacakaranlık 1 Twilight İzle 2:01:50

Alacakaranlık 1 Twilight İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Ölümcül Makineler Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:24

Ölümcül Makineler Türkçe Altyazılı Fragmanı

Konu: Medeniyeti yok eden büyük felaketin ardından yıllar geçmiştir. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. İnsanlar kendilerine yeni bir yaşam biçimi geliştirmiştir. Yeryüzünde hareket eden büyük şehirler, daha küçük o..

DAHA Fragmanı 01:13

DAHA Fragmanı

12 OCAK'TA SİNEMALARDA! 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır..

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate 01:02

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate

Eğer çamaşır katlamaktan nefret ediyorsanız, 800 dolarlık bu çamaşır katlama robotu işinizi görebilir. CES 2017’de tanıtılan ilginç ürünler arasına çamaşır katlama robotu da eklendi. Foldimate isimli ABD – İsrail şirketi..

  • PengoTV tarafından
  • 2.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Daha - Fragman 01:08

Daha - Fragman

DAHA (Sinema Filmi) 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır. G..

  • PengoTV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Damla Çikolatalı Muffin Tarifi 03:17

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi

Malzemeler : 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 su bardağı un, 3 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 1 su bardağı Damla çikolata. **********************..

Pratik Peynirli Pide Tarifi 04:45

Pratik Peynirli Pide Tarifi

Malzemeler: 1 adet baget ekmek, 200 g eriyebilen türde bir peynir, 5 dilim pastırma, 1/2 çay bardağı zeytinyağ, 1/2 su bardağı domates rendesi, 3 diş sarımsak. Genellikle Tarifi olan yemeklerin videosunu çekiyorum, ama ..

The Walking Dead 9. Sezon 5. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 47:00

The Walking Dead 9. Sezon 5. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

The Walking Dead 9. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 54:07

The Walking Dead 9. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

The Walking Dead 9. Sezon 7. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 44:13

The Walking Dead 9. Sezon 7. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Tık, tık, tık  ,  Kim o ? Hazırlan gidiyoruz | Önünde Umut Arkanda Pişmanlık Olmasın 02:12

Tık, tık, tık , Kim o ? Hazırlan gidiyoruz | Önünde Umut Arkanda Piş

Önünde Umut Arkanda Pişmanlık Olmasın... tık, tık, tık... kim o ? -hazırlan gıdıyoruz. -sen kımsın? nereye gıdıyoruz?nnTık, tık, tıkn- Kim o?n- Hazırlan gidiyoruz.n- Sen kimsin? Nereye gidiyoruz?n- Sıran geldi. Gerçek ev..

  • izle tv tarafından
  • 598 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir Denklem Barış Üretemez- 20:28

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir D

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine KKTC’ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkent Lefkoşa'daki Atatürk Anıtı'nı ziyaret ederek çelenk bıraktı. Cumh..