#Küçük hesapların uzmanı 10 İnsan

Akciğer Kanserinin Türleri Nelerdir 01:16

Akciğer Kanserinin Türleri Nelerdir

Akciğer kanseri küçük hücreli ve küçük hücreli dışı kanserler olarak ikiye ayrılır...

  • NABIZ tarafından
  • 491 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuk Güzellik Yarışmalarının Sırları 04:11

Çocuk Güzellik Yarışmalarının Sırları

Dünya üzerinde son dönemlerde yayılmaya başlayan bir popüler bir yarışma var. Küçük bayanlara olarak seslenilen bu küçük çocuklar, güzellik yarışması adı altında yarıştırıyorlar. Bu yarışmanın ne kadar iyi ve ya kötü tar..

  • JET TV tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi 12:50

VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi

VW Polo vs Ford Fiesta son nesilleriyle Otomobil Dünyam'da karşılaştı. Karşılaştırma ile ilgili varsa sorularınızı yorum kısmına bekliyoruz. polo vs fiesta karşılaştırması Herkese Merhabalar, Otomobil Dünyam'da küçük s..

  • BETA tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
VW T-Roc - Bilmeniz Gerekenler 04:03

VW T-Roc - Bilmeniz Gerekenler

Günümüzün en popüler sınıflarından biri olan küçük crossover sınıfında artık VW de var! Yeni T-Roc ile küçük crossover sınıfına giriş yapan VW’in, Audi Q2, Nissan Juke, Toyota C-HR ve Seat Arona gibi rakiplerin yarıştığ..

  • BETA tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amerikan (Rus) Salatası Nasıl Yapılır 03:57

Amerikan (Rus) Salatası Nasıl Yapılır

1 küçük Patates 1 küçük Havuç 2 yemek kaşığı Bezelye 3 adet Turşu Mayonez Tuz, Karabiber..

Kabak Sandal Tarifi 01:25

Kabak Sandal Tarifi

Malzemeler 2 adet kabak 1 adet yumurta 2 yemek kaşığı sıvı yağ Tuz 1 küçük çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 1 küçük çay bardağı rendelenmiş beyaz peynir Kıyılmış dereotu..

Nachos Nasıl Yapılır Cips Sosu 07:01

Nachos Nasıl Yapılır Cips Sosu

2-3 bardak Tortilla Cips 2 adet Domates 1 küçük Kırmızı Soğan Kişniş/Maydanoz 100 gram Kıyma 100 gram Meksika Fasulyesi 2 diş Sarımsak 1 küçük Soğan Kimyon Pul biber Acısso 1 yemek kaşığı Un 1 yemek kaşığı Tereyağı 200 m..

Çikolatalı Tart Kek Tarifi 04:45

Çikolatalı Tart Kek Tarifi

2 tane yumurta 1 cay bardagi yogurt 1 cay bardagi seker yarim cay bardagi siviyag 1 su bardagi un 1 paket kabartmatozu 1 paket vanilya üzerine dökmek icin 1 paket krema 1 paket bitter yada sütlü cikolata Hazirlanisi Çırp..

Galeta Unlu Muska Börek 02:06

Galeta Unlu Muska Börek

Galeta Unlu Muska Börek Tarifi İçin Malzemeler 5 adet yufka İçi için; 1 adet kuru soğan 2 adet patates 2 yemek kaşığı sıvı yağ Bir tutam maydanoz Karabiber Pul biber Yeteri kadar tuz Sosu için; 1 orta boy çay bardağı ..

Bulgur Salatası 01:46

Bulgur Salatası

Bulgur Salatasının Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı pilavlık bulgur (çok irisinden değil) 1 kg közlenmiş kırmızı biber Yarım bağ dereotu 5 adet taze soğan Yarım bağ maydanoz 10 adet kornişon turşu Sosu için: Nar ekşi..

Teyze Çöreği Tarifi 02:38

Teyze Çöreği Tarifi

Teyze Çöreği Tarifi İçin Malzemeler; Hamuru için; 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağından 2 parmak eksik sıvı yağ 1 su bardağından 2 parmak eksik ocakta eritilmiş margarin 1 kabartma tozu 1 çay kaşığı tuz Un İç malzemesi ..

Çikolatalı Tatlı Ekmek  Brioche Bread 10:04

Çikolatalı Tatlı Ekmek Brioche Bread

Yarım kilo un 1 su bardağı ılık süt (250ml) 1 tane yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı Yarım paket yas maya (ya da 1paket kuru maya) 5 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 1 çay kaşığı tuz İsteğe bağlı olarakta şekil verirken ..

Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:06

Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Anne ve babaları öldürüldüğü gün ormanda ortadan kaybolan iki küçük kızın hikayesini anlatan doğaüstü bir gerilim filmi. Yıllar sonra kurtarılan kızlar yeni bir hayata başlar ancak geceleri hala biri ya da bir ş..

Ayva Reçeli 01:30

Ayva Reçeli

4 adet ayva 4 su bardağı toz şeker 3 su bardağı su 1 yemek kaşığı limon suyu 3-4 adet karanfil Hazırlanışı; 1.4 adet ayvanın kabuklarını soyup çekirdeklerini çıkartarak bir kenarda biriktirelim. 2. Ayvalarımızı küçük k..

Dokunduğu Hayvanı Saniyeler İçinde Uyutan Ufak Kız 05:10

Dokunduğu Hayvanı Saniyeler İçinde Uyutan Ufak Kız

Küçük kız saniyeler içinde bir kuş, timsah, köpek ve kertenkeleyi uyuttu. İzleyenlerin şaşkın bakışları altında bir şov programında bunu başaran küçük kız daha sonra bir sözüyle tüm hayvanları aynı anda uykusundan uyandı..

  • JET TV tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Daha İyisi Yapılana Kadar En İyisi Bu İzlerken Gözyaşlarınızı Tutamayacağınız Muhteşem Bir 'Gerçek Büyü' Gösterisi 06:39

Daha İyisi Yapılana Kadar En İyisi Bu İzlerken Gözyaşlarınızı Tutamaya

İngiltere Yetenek Yarışmasına katılan Marc Spelmann isimli illüzyonist bugüne kadar gördüğünüz en iyi illüzyon gösterisini yapmış olabilir. Sunuculara rubik küpü, pastel boya ve bir kitap veren Marc'ın gösterisindeki des..

  • JET TV tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Talaş Böreği Tarifi 01:54

Talaş Böreği Tarifi

Malzemeler; 3 adet yufka İçi için; 1 kavanoz garnitür 1 adet tavuk göğsü 2 yemek kaşığı sıvı yağ Tuz, pul biber, karabiber Sosu için; 100 gram eritilmiş tereyağ veya margarin Yarım su bardağı ılık su Üzeri için: Yumu..

Kahvaltılık Patates Tarifi 01:11

Kahvaltılık Patates Tarifi

Malzemeler; 4 adet yumurta 4 adet rendelenmiş patates 1 adet rendelenmiş soğan Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 küçük kase rendelenmiş kaşar peyniri Karabiber, pul biber 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karbonat Hazırla..

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj Fragmanı 01:32

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Tavuk Paça Çorba Tarifi 05:41

Tavuk Paça Çorba Tarifi

Tavuk paçası çorbası tarifi Malzemeler yaklaşık 200 300 gram kadar tavuk göğsü 5 su bardağı su 1 çay bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı un 1 tane yumurta 2 3 diş ezilmis sarmısak 1 tatlı kaşığı toz biber 1 yemek kaşığ..

Köfteli Bezelye Tarifi 01:36

Köfteli Bezelye Tarifi

Köfteli Bezelye Yemeği Tarifi İçin Malzemeler Köftesi için; 200 gr kıyma 2 yemek kaşığı ince bulgur 1 diş rendelenmiş sarımsak 1’er çay kaşığı pul biber ve kekik İstenilen miktarda tuz Diğer malzemeler; 1 adet soğan 1 di..

Tel Şehriye Salatası 01:27

Tel Şehriye Salatası

Tel Şehriye Salatası Tarifi İçin Malzemeler: 1 buçuk su bardağı şehriye 2 adet közlenmiş kırmızı biber 1 adet havuç 4 adet kornişon turşu 1 su bardagı haşlanmış bezelye Dereotu Maydanoz Zeytinyağı Limon suyu Tuz Hazırla..

Buğday Salatası Tarifi 01:13

Buğday Salatası Tarifi

1 su bardağı buğday 1 adet kırmızı biber Yarım demet maydanoz Yarım demet dereotu 1 adet havuç 2 adet teze soğan Marul yaprağı (2-3 adet) Mor lahana Yarım limon suyu Tuz Zeytinyağı Hazırlanışı; 1.Karıştırma kabına bir ..

Sulu Köfte Tarifi 05:40

Sulu Köfte Tarifi

Sulu köfte tarifi Malzemeler yaklaşık yarım kilo dana kıyma yarım çay bardağı İnce köftelik bulgur yarım çay bardağı kırık pirinç (Almanya'dakiler kırık pirinç bulamıyorsa benim gibi yarım bardak pirincei 1 çay bardağ..

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır 11:41

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır

Turşunun altın oranı; 1 litre suya 1 çay bardağı sirke ve 2,5-3 çorba kaşığı rafine olmamış deniz tuzu. Az tuzlu isterseniz bu oranı 2 kaşığa kadar düşürebilirsiniz. Limonla yapmak isterseniz de, 1 litre suya 2 limonun ..

Künefe Tarifi 17:13

Künefe Tarifi

Malzemeler verecegim tariften bir kücük tava birda büyük tava cikiyor. 500 gr. taze Kadayif 3 tane (almanyadakiler icin)mozzarella tuzsuz peynir. türkiyedeki kardeslerim icinde ya tuzsuz künefe peyniri yada dil peyniri ..

Lokanta Usulü Orman Kebabı 02:28

Lokanta Usulü Orman Kebabı

Kaç Kişilik: 2-4 Hazırlama: 20dk Pişirme: 30dk Lokanta Usulü Orman Kebabı ( Detaylı Anlatımıyla ) Malzemeler 150 gr. Kuzu kuşbaşı 1 adet büyük boy soğan 1 adet orta boy havuç 1 adet orta boy patates Yarım tatlı kaşığı sa..

Salçalı Terbiyeli Sulu Köfte 02:48

Salçalı Terbiyeli Sulu Köfte

Kaç Kişilik: 2-4 Hazırlama: 10dk Pişirme: 15dk Salçalı ve Terbiyeli Sulu Köfte Malzemeler Köfteleri için; 300 gr köftelik kıyma 1 adet soğan 4 yemek kaşığı ince bulgur Tuz Karabiber Kimyon Yenibahar Kişniş Yarım yemek k..

Baharatlı Beyaz Peynir Tarifi 03:05

Baharatlı Beyaz Peynir Tarifi

Hazırlanışı : Ölçü vermiyorum istediğiniz kadar az ya da çok yapabilirsiniz. Kahvaltıda yediğimiz beyaz peyniri doğrayın. Küçük ya da büyük çok önemli değil. Ayrıca peyniriniz çok yağlı olmasın. Peyniri kavanoza ya da s..

Saç Kavurma Tarifi 06:28

Saç Kavurma Tarifi

1 kilo küçük doğranmış dana eti Kücük bir tane kuru soğan(rendelenmiş) 2 3 diş sarımsak(tüm halde koyun) 1 çay bardağı süt Yarım çay bardağı sıvıyağ Tuz karabiber kekik Not : Ben bazen 100 ml yani 1 çay bardağı da krema..