#Küçük kurbağa

Kek Tarifi 07:58

Kek Tarifi

Tencerede Kek Tarifi ve Malzemeler : 2 tane yumurta 1 su bardağından iki parmak eksik şeker (tatlı seviyorsanız bardağı tam doldurun) 1 su bardağından iki parmak eksik süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket k..

Muhallebili Havuç Tatlısı Tarifi 01:27

Muhallebili Havuç Tatlısı Tarifi

Malzemeler 4 adet orta boy havuç 1 su bardağı toz şeker 1 paket petibör bisküvi 1 su bardağı ceviz(isteğe bağlı) Hindistan cevizi (tabanı için) Üzeri için: Tarçın Hindistan cevizi Muhallebi için; 4 su bardağı süt 2 çor..

Cinayet Büronun En İyi Uzmanlarını Verseler Bu İşin İçinden Çıkamaz 11:32

Cinayet Büronun En İyi Uzmanlarını Verseler Bu İşin İçinden Çıkamaz

Eda Pera Küçük sevgilisi Tolga Pancaroğlu'nun kendisine şiddet uyguladığı iddia etti. Eda Pera Küçük'ün şiddet iddialarına eski sevgiliden açıklama gecikmedi... Öte yandan karmaşık hal alan bu konu ile ilgili en ilginç y..

  • BETA tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyti Kebap  Kremalı Sebze Çorbasının Tarifi 14:50

Beyti Kebap Kremalı Sebze Çorbasının Tarifi

Kremalı Sebze Çorbası Tarifi ve Malzemeler : 1 tane kuru soğan 1 diş sarımsak 1 küçük kabak 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber Bir avuç brokoli (250gr.) 1 tane patates 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı un Yarım paket..

Selanik Gevregi Biscotti  Tarifi 06:20

Selanik Gevregi Biscotti Tarifi

Malzemeler 4 tane yumurta 1 su bardagi arti 1 cay bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 yemek kasigi sirke 1 tane portakal kabugu rendesi 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu Herbirinden 1 cay bardagi kadar koydum kuru üz..

Patlıcanlı Ekmek Kebabı Nasıl Yapılır 01:58

Patlıcanlı Ekmek Kebabı Nasıl Yapılır

Ekmek Kebabı Tarifi İçin Malzemeler 300 gr kıyma 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet soğan 1 adet yeşil ve kırmızı biber 1 adet domates Tuz, karabiber ve toz kırmızı biber 4-5 dilim ekmek 3 adet patlıcan Üzeri için 1-2 diş s..

Hipertansiyon Nasıl Teşhis Edilir 02:34

Hipertansiyon Nasıl Teşhis Edilir

Hipertansiyon, tansiyon ölçümüyle teşhis edilir. Büyük tansiyon için 120'nin, küçük tansiyon için 80'in altındaki değerler, ideal değerler olarak kabul edilir. Büyük tansiyon, 140'ın üzerindeyse ve/veya küçük tansiyon, 9..

  • NABIZ tarafından
  • 497 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi 01:58

Milföy Çanağında Muhallebi Tarifi

Bugün sizlere çıtır çıtır milföy çanağında muhallebi tarifini paylaşıyoruz. Şık görünümü ile beğenileri kazanacağından emin olduğumuz tatlı tarifimizin lezzeti de bir o kadar muhteşem. Çıtırdayan milföyün arasında muhall..

İçli̇ Köfte Tari̇fi̇ 09:46

İçli̇ Köfte Tari̇fi̇

İçli Köfte Tarifi İçin Malzemeler : İçli köfte hamuru için: 2 su bardağı köftelik bulgur 1 su bardağı irmik 3 su bardağı sıcak su 1 çay bardağı un 1 adet yumurta 1 tatlı kaşığı biber salçası Pulbiber Karabiber Tuz İçl..

İsrail Polisi Filistinli Çocuğu Boğdu 00:59

İsrail Polisi Filistinli Çocuğu Boğdu

İnsanlıktan Nem Almayan İsrail Polisinin Bir Başka İnsanlık Ayıbı. Küçük Bir Filistinli Çocuğu Boğmaya Çalışan Bir İsrail Polisi Amatör Kameralarca Böyle Görüntülendi. Uzun Uğraşlar Boyunca Küçük Bedeni İle Kurtulmaya Ça..

Akciğer Kanserinin Türleri Nelerdir 01:16

Akciğer Kanserinin Türleri Nelerdir

Akciğer kanseri küçük hücreli ve küçük hücreli dışı kanserler olarak ikiye ayrılır...

  • NABIZ tarafından
  • 491 görüntüleme
  • 7 yıl önce
VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi 12:50

VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi

VW Polo vs Ford Fiesta son nesilleriyle Otomobil Dünyam'da karşılaştı. Karşılaştırma ile ilgili varsa sorularınızı yorum kısmına bekliyoruz. polo vs fiesta karşılaştırması Herkese Merhabalar, Otomobil Dünyam'da küçük s..

  • BETA tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatalı Tart Kek Tarifi 04:45

Çikolatalı Tart Kek Tarifi

2 tane yumurta 1 cay bardagi yogurt 1 cay bardagi seker yarim cay bardagi siviyag 1 su bardagi un 1 paket kabartmatozu 1 paket vanilya üzerine dökmek icin 1 paket krema 1 paket bitter yada sütlü cikolata Hazirlanisi Çırp..

Çocuk Güzellik Yarışmalarının Sırları 04:11

Çocuk Güzellik Yarışmalarının Sırları

Dünya üzerinde son dönemlerde yayılmaya başlayan bir popüler bir yarışma var. Küçük bayanlara olarak seslenilen bu küçük çocuklar, güzellik yarışması adı altında yarıştırıyorlar. Bu yarışmanın ne kadar iyi ve ya kötü tar..

  • JET TV tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
VW T-Roc - Bilmeniz Gerekenler 04:03

VW T-Roc - Bilmeniz Gerekenler

Günümüzün en popüler sınıflarından biri olan küçük crossover sınıfında artık VW de var! Yeni T-Roc ile küçük crossover sınıfına giriş yapan VW’in, Audi Q2, Nissan Juke, Toyota C-HR ve Seat Arona gibi rakiplerin yarıştığ..

  • BETA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amerikan (Rus) Salatası Nasıl Yapılır 03:57

Amerikan (Rus) Salatası Nasıl Yapılır

1 küçük Patates 1 küçük Havuç 2 yemek kaşığı Bezelye 3 adet Turşu Mayonez Tuz, Karabiber..

Kabak Sandal Tarifi 01:25

Kabak Sandal Tarifi

Malzemeler 2 adet kabak 1 adet yumurta 2 yemek kaşığı sıvı yağ Tuz 1 küçük çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 1 küçük çay bardağı rendelenmiş beyaz peynir Kıyılmış dereotu..

Galeta Unlu Muska Börek 02:06

Galeta Unlu Muska Börek

Galeta Unlu Muska Börek Tarifi İçin Malzemeler 5 adet yufka İçi için; 1 adet kuru soğan 2 adet patates 2 yemek kaşığı sıvı yağ Bir tutam maydanoz Karabiber Pul biber Yeteri kadar tuz Sosu için; 1 orta boy çay bardağı ..

Bulgur Salatası 01:46

Bulgur Salatası

Bulgur Salatasının Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı pilavlık bulgur (çok irisinden değil) 1 kg közlenmiş kırmızı biber Yarım bağ dereotu 5 adet taze soğan Yarım bağ maydanoz 10 adet kornişon turşu Sosu için: Nar ekşi..

Teyze Çöreği Tarifi 02:38

Teyze Çöreği Tarifi

Teyze Çöreği Tarifi İçin Malzemeler; Hamuru için; 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağından 2 parmak eksik sıvı yağ 1 su bardağından 2 parmak eksik ocakta eritilmiş margarin 1 kabartma tozu 1 çay kaşığı tuz Un İç malzemesi ..

Nachos Nasıl Yapılır Cips Sosu 07:01

Nachos Nasıl Yapılır Cips Sosu

2-3 bardak Tortilla Cips 2 adet Domates 1 küçük Kırmızı Soğan Kişniş/Maydanoz 100 gram Kıyma 100 gram Meksika Fasulyesi 2 diş Sarımsak 1 küçük Soğan Kimyon Pul biber Acısso 1 yemek kaşığı Un 1 yemek kaşığı Tereyağı 200 m..

Dokunduğu Hayvanı Saniyeler İçinde Uyutan Ufak Kız 05:10

Dokunduğu Hayvanı Saniyeler İçinde Uyutan Ufak Kız

Küçük kız saniyeler içinde bir kuş, timsah, köpek ve kertenkeleyi uyuttu. İzleyenlerin şaşkın bakışları altında bir şov programında bunu başaran küçük kız daha sonra bir sözüyle tüm hayvanları aynı anda uykusundan uyandı..

  • JET TV tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatalı Tatlı Ekmek  Brioche Bread 10:04

Çikolatalı Tatlı Ekmek Brioche Bread

Yarım kilo un 1 su bardağı ılık süt (250ml) 1 tane yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı Yarım paket yas maya (ya da 1paket kuru maya) 5 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 1 çay kaşığı tuz İsteğe bağlı olarakta şekil verirken ..

Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:06

Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Anne ve babaları öldürüldüğü gün ormanda ortadan kaybolan iki küçük kızın hikayesini anlatan doğaüstü bir gerilim filmi. Yıllar sonra kurtarılan kızlar yeni bir hayata başlar ancak geceleri hala biri ya da bir ş..

Ayva Reçeli 01:30

Ayva Reçeli

4 adet ayva 4 su bardağı toz şeker 3 su bardağı su 1 yemek kaşığı limon suyu 3-4 adet karanfil Hazırlanışı; 1.4 adet ayvanın kabuklarını soyup çekirdeklerini çıkartarak bir kenarda biriktirelim. 2. Ayvalarımızı küçük k..

Daha İyisi Yapılana Kadar En İyisi Bu İzlerken Gözyaşlarınızı Tutamayacağınız Muhteşem Bir 'Gerçek Büyü' Gösterisi 06:39

Daha İyisi Yapılana Kadar En İyisi Bu İzlerken Gözyaşlarınızı Tutamaya

İngiltere Yetenek Yarışmasına katılan Marc Spelmann isimli illüzyonist bugüne kadar gördüğünüz en iyi illüzyon gösterisini yapmış olabilir. Sunuculara rubik küpü, pastel boya ve bir kitap veren Marc'ın gösterisindeki des..

  • JET TV tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Talaş Böreği Tarifi 01:54

Talaş Böreği Tarifi

Malzemeler; 3 adet yufka İçi için; 1 kavanoz garnitür 1 adet tavuk göğsü 2 yemek kaşığı sıvı yağ Tuz, pul biber, karabiber Sosu için; 100 gram eritilmiş tereyağ veya margarin Yarım su bardağı ılık su Üzeri için: Yumu..

Kahvaltılık Patates Tarifi 01:11

Kahvaltılık Patates Tarifi

Malzemeler; 4 adet yumurta 4 adet rendelenmiş patates 1 adet rendelenmiş soğan Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 küçük kase rendelenmiş kaşar peyniri Karabiber, pul biber 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karbonat Hazırla..

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj Fragmanı 01:32

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Tavuk Paça Çorba Tarifi 05:41

Tavuk Paça Çorba Tarifi

Tavuk paçası çorbası tarifi Malzemeler yaklaşık 200 300 gram kadar tavuk göğsü 5 su bardağı su 1 çay bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı un 1 tane yumurta 2 3 diş ezilmis sarmısak 1 tatlı kaşığı toz biber 1 yemek kaşığ..