#Küçük kurbağa

4 Yaşındaki Yetenekli Motosiklet Sürücüsü Tima Kuleshov ile Tanışın! 02:04

4 Yaşındaki Yetenekli Motosiklet Sürücüsü Tima Kuleshov ile Tanışın!

Ukraynalı ufaklık, küçük yaşına rağmen yeteneği ile büyülüyor. Tima Kuleshov isimli çocuk henüz 4 yaşında ancak bisiklet ve motosiklet yeteneği çok çok üst seviye!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Selena Gomez - Kill Em With Kindness 03:43

Selena Gomez - Kill Em With Kindness

Music video[Selena] The world can be a nasty place You know it, I know it, yeah We don’t have to fall from grace Put down the weapons you fight with Kill 'em with kindness Kill 'em with kindness Kill 'em, kill 'em, kill..

  • Candy tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Arkadaş Edinmek 07:00

Çizgi Film Rubi ve Jojo Arkadaş Edinmek

Rubi ve Jojo dizisi küçük çocuklar için. Her bölüm hem eğitici hem de eğlenceli. Jojo oynamaya bir arkadaş arıyor. Bakalım utangaç timsahla arkadaş olabilecek mi...

Çizgi Film  Musti  Kızak Kayma Türkçe Dublaj 05:01

Çizgi Film Musti Kızak Kayma Türkçe Dublaj

Musti dizisi küçük çocuklar için. Musti karda oynamayı çok seviyor...

Çizgi Film  Musti  Tavşancıklar Nerede  Türkçe Dublaj 05:02

Çizgi Film Musti Tavşancıklar Nerede Türkçe Dublaj

Kedicik Musti arkadaşı bay tavşan ile top oynamak istiyor. Ama bay tavşanın yerine onun küçük yeğeniyle karşılaşır. Belli ki evden kaçmış. Diğer kardeşleri de ortada yok. Umarız Musti onları bulur...

Çizgi Film  Musti  Yavru Kuşlar  Türkçe Dublaj 05:03

Çizgi Film Musti Yavru Kuşlar Türkçe Dublaj

Musti dizisi küçük çocuklar için. Bu bölümde Musti yavru kuşlarla tanışır. Anne kuş Musti'den yavrulara bakmasını ister. Bakalım bu görevi başaracak mı. Neyse ki bayan kaplumbağa da Musti'ye yardım eder...

Eğitici Çizgi Film  Neşeli Şekiller  Traktör 02:58

Eğitici Çizgi Film Neşeli Şekiller Traktör

Küçük çocuklar şekilleri öğreniyor. Okul öncesi eğitime uygun çizgi film.Traktör için hangi şekiller gerekiyor?..

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar 04:36

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar

Batman merkeze bağlı köyde birkaç yıl önce bir köylünün sigarayı bırakmasıyla birlikte başlattığı kampanya yayıldı. Neredeyse bütün vatandaşların sigarayı bıraktığı köyde sigara içmek yasaklanırken, köyün girişine “Sigar..

İki İskoç Yabani Dağ Tavşanının Bir Eş İçin Yumruklu Kavgası 00:59

İki İskoç Yabani Dağ Tavşanının Bir Eş İçin Yumruklu Kavgası

Tavşan, tavşangiller (Leporidae) familyasını oluşturan memeli türlerin ortak adıdır. Doğurarak çoğalırlar. Yavru bakımları çok azdır. 7 gün baktıktan sonra anne tavşan yavru tavşanı bırakır. Tavşangiller familyası yakla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çığlık Atan Tavuk Oyuncağıyla Oynayan At 00:54

Çığlık Atan Tavuk Oyuncağıyla Oynayan At

At, Atgiller (Equidae) familyasına dâhil otobur bir memeli hayvandır. Evcilleri olduğu gibi, Amerikan bozkırlarında “Mustang” ve Altay dağlarının her iki yanındaki açık arazilerde “Prezewalski” denen yabani atlar sürüler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eğitici Çizgi Film Neşeli Şekiller  Damperli Kamyon 03:06

Eğitici Çizgi Film Neşeli Şekiller Damperli Kamyon

Küçük çocuklara şekilleri öğrenmelerine yardım ediyoruz. Bu bölümde bir kamyon yapıyoruz. Amaç çocukları hem eğlendirmek hem de eğitmek.Damperli Kamyon için hangi şekiller gereklidir...

Güzel Su Mumu Yapımı (DIY Beautiful Water Candle) 02:51

Güzel Su Mumu Yapımı (DIY Beautiful Water Candle)

Çok ucuz bir şekilde güzel bir su mum yapmak için gerekli olan malzemeler ve yapım aşamaları... İhtiyacınız olacak şeyler: 1.Cam bardak 2.Su 3.( Ya da pişirme yağı)yağ lambası 4.Mum fitili 5.Pusula 6.Makas 7.Teyp 8.Şeff..

  • Kadınca tarafından
  • 1.670 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyond 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Pilot 43:03

Beyond 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Pilot

Beyond Tüm Sezonlar Tüm Bölümleri Full Hd izle. Holden isimli genç bir adam küçükken yaşadığı bir kaza sonrasında komaya girer. Doktorların mucize dediği bir şekilde 12 yıl sonra uyanır. Bedeni yaşlanmıştır ancak zihni h..

  • Tv Series tarafından
  • 1.258 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ejder Başlı Tırtıl 00:26

Ejder Başlı Tırtıl

Ejder başlı tırtılı görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Tırtıl gündüz ve gece kelebeklerinin larvasıdır. Göğüs bölümlerinde üç çift bacakları vardır. Tırtıl büyüdüğünde kelebek olacağını gösteren hiçbir ipucu verme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.341 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Balon Gezisi 06:59

Çizgi Film Rubi ve Jojo Balon Gezisi

Küçük çocuklar için eğlenceli ve eğitici çizgi film. Rubi ve Jojo bizi bugün bir balon gezisine götürecek. Yaramaz kuşlar balon delince bak neler olacak. İyi ki Rubi'nin babası hemen bir çare buluyor...

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Darts 06:59

Çizgi Film Rubi ve Jojo Darts

Küçük çocuklar için eğlenceli çizgi film. Rubi ve Jojo'nun yeni macerasına hazır mısın? Bu bölümde Kaktüs arkadaş onlara darts oyununu öğretiyor. Bakalım bu darts nasıl bir oyunmuş...

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Fotoğraf 06:08

Çizgi Film Rubi ve Jojo Fotoğraf

Rubi ve Jojo dizisi küçük çocuklar için. Rubi babasının fotoğraf makinesiyle resimler çekmek istiyor. Jojo çok güzel pozlar veriyor. Çufçuf da resim çekmek istiyor. Bakalım Rubi ve Jojo'nun resimleri güzel olacak mı...

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Okulun İlk Günü 06:58

Çizgi Film Rubi ve Jojo Okulun İlk Günü

Küçük çocuklar için çizgi film. Rubi ve Jojo çok heyecanlı. Bugün ilk kez okula gidecekler. Umarım Jojo yaramazlık yapmaz... Bakalım ilk gün nasıl geçecek...

Merve Boluğur Kimdir? 03:56

Merve Boluğur Kimdir?

Fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da canlandırdığı Ayşegül karakteri ile ünlenen, bu dizinin ardından Aşk Yeniden ve Kül ve Ateş adlı dizilerde rol alarak oyunculuk deneyimini arttıran Türk dizi, sinema ve reklam oyunc..

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret 01:48

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret

Rus istihbaratının Amerikan seçimlerine etki ederek Donald Trump’ın başkan seçilmesine yardım ettiği iddiaları Moskova’daki siyasi gündemin ana maddesi olmayı sürdürüyor. Amerikan istihbarat örgütleri seçimlere müdahale..

Kilo Verdiren 10 Yiyecek 02:56

Kilo Verdiren 10 Yiyecek

Konu ile İlgili Ek Açıklamalar ve Ek Bilgiler: Kilo Verdiren 10 Besin(Zayıflatan yiyecekler) 1- Yumurtanın tümüne yakını protein, bu nedenle önemli ölçüde tokluk hissi veriyor. İki ince dilim, esmek ekmek, az miktarda y..

  • Kadınca tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meryem Uzerli Kimdir? 03:52

Meryem Uzerli Kimdir?

12 Ağustos 1983 tarihinde, 4 çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızı olarak Almanya Hessen'in Kassel Şehri'nde Türk babadan ve Alman anneden dünyaya gelmiştir. İlerleyen yaşlarında Hamburg'a yerleşmiş ve Schauspiel S..

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Yapıştırıcı 07:00

Çizgi Film Rubi ve Jojo Yapıştırıcı

Küçük çocuklar için eğlenceli çizgi film. Bizim arkadaşlarımızın bu sefer başı dertte. Sormadan babanın yapıştırıcısını alıyorlar. İzle bakalım ve başlarını neler geleceğini gör.....

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Yarışma 06:08

Çizgi Film Rubi ve Jojo Yarışma

Rubi ve Jojo dizisi küçük çocuklar için. Bu bölümde okulda bir yarışma düzenleniyor. Beden eğitimi dersinde çok güzel oyunlar oynanacak. Bakalım arkadaşlarımız başarılı olacak mı. Kim birinci olacağını çok merak ediyoruz..

Eğitici Çizgi Film  Doktor Mac Wheelie Yarış Arabası 05:17

Eğitici Çizgi Film Doktor Mac Wheelie Yarış Arabası

Doktor Mac Wheelie küçük bir araba buluyor. Bu araba çok üzgün çünkü yarışa katılamıyor. Onu tamirhaneye götürüp bir yarış arabasına dönüştürebiliriz. Doktor Mac Wheelie bunu kesin başaracaktır. Bakalım yarışta kim birin..

Bodrum Masalı 20. Bölüm Fragmanı (22 Ocak Pazar) 01:01

Bodrum Masalı 20. Bölüm Fragmanı (22 Ocak Pazar)

Evren'le yollarını ayıran Yıldız'a, Ateş ve Su destek oluyor! Bodrum Masalı Konusu Bir çok otel sahibi varlıklı bir iş adamı olan Evren Ergüven karısı Yıldız çocukları Su ve Ateş'le birlikte mutlu ve lüks bir hayat sürme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Drone Ambulanslar Geliyor 00:40

Drone Ambulanslar Geliyor

Amerika merkezli Fast Company ekonomi dergisinin, sağlık alanında yaratıcı teknolojileri tanıttığı etkinliğinde, bir drone ambulans planı sergilendi. Hastaların, normal ambulanslardan ve helikopterlerden daha hızlı ve e..

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Eğitici Çizgi Film Akıllı Arabalar  Sebzeler 06:17

Eğitici Çizgi Film Akıllı Arabalar Sebzeler

Akıllı arabalar dizisi küçük çocuklar için. Hem eğleniyor, hem de bir şeyler öğreniyorlar. Bu bölümde sebzelerin adını öğretiyoruz...

Zeybek Bu Kadar Güzel Oynanır 03:30

Zeybek Bu Kadar Güzel Oynanır

Helal sana küçük bey...

  • KAPALI SET tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce