#Küçük kurbağa

Aleyna Tilki 17 Yaşında! 00:21

Aleyna Tilki 17 Yaşında!

Genç popçu Aleyna Tilki, yeni yaşını sosyal medya hesabından duyurdu. Cevapsız Çınlama şarkısıyla büyük çıkış yakalayan Aleyna Tilki, yaşının 18'den küçük olması nedeniyle sık sık gündeme gelmişti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mesut Özil'in Sihirbazlık Gösterisi 00:09

Mesut Özil'in Sihirbazlık Gösterisi

Bir Çocuğun Gülmesiyle Güzelleşecek Dünya sloganıyla gerçekleştirilen akıma Mesut Özil de katılıyor ve küçük kıza gizli bir numara yapıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.270 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adventure Time 15.Bölüm 10:42

Adventure Time 15.Bölüm

Salyangoz: Birçok bölümde gizli yerlerde saklı kameraya el sallayan küçük bir salyangozdur. Lich onun zihnini ele geçirip onu bir süre kullanmıştır. Ölümsüz Delirir bölümünde Lich kaçmak için salyangozun zihnini kontro..

Tamam mı Yüz Numaralı Adam 02:33

Tamam mı Yüz Numaralı Adam

Mükemmel bir film.Küçük eğlenceli bir kısımı...

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 03:42

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖ şüphelisi karı koca, Edirne İpsala Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalandı. Gözaltına alınan çift ve aileye organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 organizatör ve hudut kapısında i..

Vera feat. Aylin Aslım - Elveda 03:34

Vera feat. Aylin Aslım - Elveda

Sen kaşları keman bir güzel hanım eye muhtaçtın bende olmayan git diyemem seni bırakamam gel saklanalım küçük evimizde sen nağme dudaklı çocuk bakışlı asla suçun yok lütfen ağlama sokaklar tekinsiz hüzünlü ve sessiz e ol..

Canım Kardeşim 11.Bölüm 09:47

Canım Kardeşim 11.Bölüm

Küçük kız Mine okul öncesi yaşta, ablası Müge ikinci sınıfa gidiyor.Bir abla kardeş ilişkisini, evin bir parçası olan kedileri ile yaşamlarını anlatıyoruz...

Fahir Atakoğlu Kimdir? 01:10

Fahir Atakoğlu Kimdir?

Küçük yaşlarında eski piyanosuna hayat veren Atakoğlu, 7-8 yaşlarına geldiğinde annesine yaptığı ısrarların sonucunu almış ve yeni piyanosuna kavuşmuştu. Hocası Muzaffer Uz tarafından Cemal Reşit Rey ile tanıştı. 1977 - ..

Catherine Zeta Jones Kimdir? 01:12

Catherine Zeta Jones Kimdir?

25 Eylül 1969 tarihinde İngiltere'de Galler'in bir balıkçı köyünde doğmuştur. iki erkek kardeşi vardır. 4 yaşında Katolik kilisenin düzenlediği toplantılarda şarkı söyleyip dans eden küçük yıldız, 11 yaşına gelince sahne..

Pırdino 10.Bölüm 13:07

Pırdino 10.Bölüm

Küçük dostları Sansar ve Porsuk Tarık'ı çok sevmişlerdir. Porsuk'un macera aşkı da Sansar'ı zor durumda bırakmıştır. İkisi birlikte arabanın arkasına saklanıp şehre doğru yolculuğa başlamışlardır. Sansar ve Porsuk artık ..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı 00:35

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

My Little Lover – Minami kun no Koibito 1.Bölüm İzle 43:38

My Little Lover – Minami kun no Koibito 1.Bölüm İzle

My Little Lover – Minami kun no Koibito 1.Bölüm izle türkçe Alyazılı Çizgi Roman Serisi Shunichi Minami, iyi görünüme sahip, başarılı bir liselidir. Chiyomi Horikiri, dansı seven parlak bir kızdır. İkisi çocukluktan ark..

  • Tv Series tarafından
  • 54.402 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada 02:12

Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada

Avustralya’da içinde bir pilot ve 4 yolcu bulunan uçak havalandıktan kısa bir süre sonra alışveriş merkezinin üzerine düştü. Kazada uçaktakilerden kurtulan olmadı. Alev topuna döndü Avustralya’dan Tazmanya’ya golf oynama..

  • PITIRCIK tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canım Kardeşim 31.Bölüm 10:57

Canım Kardeşim 31.Bölüm

Lale hanım kızlarla birlikte bahçeye küçük bir tarlacık yaparlar. Ama kargalar burada ki tohumlara ve fidelere musallat olurlar. Ve galip beyin önerisiyle bahçeye bir korkuluk yapılır. Mine korkuluğun sabit durmasından h..

Canım Kardeşim 40.Bölüm 10:42

Canım Kardeşim 40.Bölüm

Galip bey ve çocuklar birlikte film seyrediyorlar. Film bitince çocuklar ve galip bey birlikte film çevirmeye karar verirler. Herkes bir rol üstlenir. Ve evin içinde küçük bir plato kurulur. Mine ve Müge kafalarında çocu..

Canım Kardeşim 41.Bölüm 10:35

Canım Kardeşim 41.Bölüm

Müge her küçük çocuk gibi gözlük takmanın iyi bir şey olmadığına inanır. Ve göz doktoruna gitmek istemez. Lale hanım ve Galip bey bu konu da Müge’yi ikna etmek için çok özel gözlük sayesinde görünmez olacağına inandırırl..

Çalıkuşu 4.Bölüm 47:20

Çalıkuşu 4.Bölüm

İstanbullu bir subayın kızı olan Feride, küçük yaşta annesini kaybetmiştir; yanına gönderildiği babaannesinin de ölümü üzerine Notre Dame de Sion Fransız yatılı okulunda okur...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 3.398 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Vampire Diaries 8.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 00:45

The Vampire Diaries 8.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD)

Elena'nın küçük erkek kardeşi,sonradan ortaya çıktığına göre aslında kuzeni, Jeremy Gilbert'ı Steven R. McQueen; Jeremy ve Elena'nın teyzesi ve yasal vasisi Jenna Sommers'ı ise Sara Canning canlandırır.[8] Katerina Graha..

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD) 01:29

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD)

Nina Dobrev, hikayenin ana kahramanı Elena Gilbert 3. sezon finalinde vampire dönüşmüştür. Nina Dobrev, aynı dizide ikiden fazla karakteri canlandırmıştır. Amara, Tatia, Katherine Pierce ve Elena Gilbert. Hikayenin en kö..

Hamileyim Ben Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:14

Hamileyim Ben Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Hoşsun Yerine Hoşafsın Mı Dedi Acaba 01:40

Hoşsun Yerine Hoşafsın Mı Dedi Acaba

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

En Tehlikeli Cin Kabileleri İfritler 02:55

En Tehlikeli Cin Kabileleri İfritler

18 yaşından küçük olanlar izlemesin...

  • ZULMA tarafından
  • 1.643 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uyandırılan Kaplanın Çılgına Dönmesi 00:53

Uyandırılan Kaplanın Çılgına Dönmesi

Gün ortasında uyku sefası çeken kaplan küçük bir çocuk onu izlerken arkadaşı tarafından uyandırılınca bir anda sinir patlaması yaşadı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı 00:38

The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

The Dınner Trailer (2017) 02:25

The Dınner Trailer (2017)

Stan Lohman (Richard Gere), vali için çalışan popüler bir kongre üyesi, onun sorunlu küçük kardeşi davet ettiğinde Paul (Steve Coogan) ve eşi Claire (Laura Linney ) onu ve şehrin en gözde restoranlarından birinde akşam y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı 00:49

Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı

Starling Şehri'nin ünlü milyarder playboy olan Oliver Queen (Stephen Amell) bir gemi kazasında babası Robert Queen'i ve sevgilisi Laurel Lance'in (Katie Cassidy) kız kardeşi olan Sara Lance'i (Caity Lotz) kaybettikten so..

Dan Asks For Chris' Help To Start The American Revolution - Season 1 Ep. 1 - Making History 02:12

Dan Asks For Chris' Help To Start The American Revolution - Season 1 E

Birlikte iki şov, her ikisi de bir sürükleyici tarihsel macera ve sevgi, dostluk ve giderek karmaşık ve kişiliksiz bir dünyaya sığmaya çalışan çağdaş bir komedi. DAN CHAMBERS (Adam Pally, Mindy Projesi , Happy Endings ..

Yılan Balığından Beklenmeyen Saldırı 00:37

Yılan Balığından Beklenmeyen Saldırı

Kuyruklu yılan balığını oltayla yakalamayı başaran çocuk balıkla oynarken beklemediği bir saldırıya maruz kalıyor. Sosyal medyada balık avlarını yayınlayan küçük çocuğun bu görüntüleri büyük ilgi çekti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.260 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 35.Bölüm Fragman 00:36

Hangimiz Sevmedik - 35.Bölüm Fragman

Büyük nefretlerinin altında, ölümsüz bir aşkı da besleyen Münir ve Adile, artık hem dünür, hem de ortaktırlar. Tarık ve Itır evliliklerini nasıl açıklayacaklarının yollarını ararken, ikilinin çekişmeleri her seferinde en..