#Küçük kıza yumruk atan maskot

Kool Savas - Nichts Bleibt Mehr 03:43

Kool Savas - Nichts Bleibt Mehr

Şarkı Sözleri: Yaşam bir nehir sen de küçük bir balıksan burada yüzgeç sallayn aktıntıya Karşi da yümeyi öğrenmelisin mutlaka zaman geçmeden bu nehir her zaman Köpük köpük akmayabilir balcık kaplı olabilir tabanı yer ..

Gupse Özay Kimdir ? 03:47

Gupse Özay Kimdir ?

Gupse Özay (d. 30 Temmuz 1984, İzmir), Türk oyuncu ve senarist. Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv..

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir? 04:30

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Mustafa ve Yıldız İmirzalıoğlu çiftinin en küçük çocukları olarak, 18 Haziran 1974 tarihinde, Ankara'ya bağlı olan Bala'da Üçem Köyü'nde dünyaya geldi. Derviş ve Yasemin adında kardeşleri vardır...

BMW ile Evi Yıkmaya Çalışmak 00:52

BMW ile Evi Yıkmaya Çalışmak

Bir adamın BMW 5 serisi ile ev yıkmaya çalışması sosyal medyada olay oldu. Adam çok uğraşmasına rağmen evin sadece küçük bir bölümünü yıkabildi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 588 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sihirli Gökkuşağı Eğitici Çizgi Film  Renkler  Çekici 02:52

Sihirli Gökkuşağı Eğitici Çizgi Film Renkler Çekici

Çocuklar için renkleri ve çeşitli nesnelerin adını öğretiyoruz. Dizide küçük sevimli bir güneş de var. O da bize yardım ediyor. Çocuklar bu çizgi filmini çok eğlenceli bulacak...

Sen Olsan Ne Yapardın Engelli Çocuğu Azarlayan Garsona Tepkiler 03:29

Sen Olsan Ne Yapardın Engelli Çocuğu Azarlayan Garsona Tepkiler

Bedensel engelli küçük bir çocuk ve onu azarlayan bir garson....Bu durumda ne yapardın......

 İşte Banu Alkanın Genç Sevgilisi! 02:06

İşte Banu Alkanın Genç Sevgilisi!

Renkli Sayfalar programına katılan Banu Alkan'ın kendisinden 31 yaş küçük çok merak edilen sevgilisi...

  • ANKA tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DÜNYA HABERLERİ: Saarland Seçimlerinde Merkel'in Partisi Zirvede 00:52

DÜNYA HABERLERİ: Saarland Seçimlerinde Merkel'in Partisi Zirvede

Almanya'nın en küçük eyaletlerinden Saarland'da yapılan seçimlerde Angela Merkel'in partisi zirvede yer aldı. Sandık çıkışı anket sonuçlarına göre eyaletin Hristiyan Demokrat Birlik partili (CDU) Başbakanı Annegret Kra..

Rüveyda Öksüz Kimdir? 01:47

Rüveyda Öksüz Kimdir?

(d. 24 Mayıs 1994, İstanbul), Miss Turkey 2013 birincisi olan 2013 Türkiye güzeli Türk model ve oyuncu.24 Mayıs 1994'te İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Rizeli olan ailenin 4 çocuğundan en küçük olanıdır. İstanbul Üniver..

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu 18:18

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu

Said Hatipoğluunun eşsiz anlatımlarının bir araya gelmesiyle muhteşem bir hal alan sohbet sizleri bekliyor. Eski milletlerden bir adamın sadaka olarak verdiği paranın kendine ve sadaka verdiği kişilere faydası anlatılmak..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Geldi Yaz  Edis ile Feris  Çocuk Şarkıları 02:05

İşte Geldi Yaz Edis ile Feris Çocuk Şarkıları

Çıkar terliklerini, yumuşak kumlara bas Uzan sıcaklığına, işte geldi yaz Küçük bir balık gibi, öğrenince yüzmeyi Çok seversin rengarenk denizin içi Güneş parlıyor, yaz bizi çağırıyor Açmış kollarını deniz mavi mavi bekl..

Hangimiz Sevmedik - 33.Bölüm Fragman 00:36

Hangimiz Sevmedik - 33.Bölüm Fragman

Büyük nefretlerinin altında, ölümsüz bir aşkı da besleyen Münir ve Adile, artık hem dünür, hem de ortaktırlar. Tarık ve Itır evliliklerini nasıl açıklayacaklarının yollarını ararken, ikilinin çekişmeleri her seferinde en..

Bebeği Görmek İçin Kendini Paralayan Köpek 01:34

Bebeği Görmek İçin Kendini Paralayan Köpek

Yatan küçük bebeği görmek için canını dişine takan köpek amacına ulaşabiliyor mu ?..

  • KAPALI SET tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Derya Uluğ Kimdir? 01:38

Derya Uluğ Kimdir?

Derya Uluğ, Türk şarkıcı. İzmir'de doğdu ve büyüdü. Küçük yaşlardan beri müziğe ilgili olan Derya Uluğ, henüz 8 yaşındayken bir ses yarışmasına katılmıştır. Doğum: 21 Şubat 1986 (31 yaşında), İzmir..

Maşa ile Koca Ayı 62.Bölüm Mawa Kawa 07:23

Maşa ile Koca Ayı 62.Bölüm Mawa Kawa

Maşa adında küçük bir Rus kızı ile sirkten emekli, Mişka adında bir ayı arasında geçen maceraları konu edinmektedir...

Çin'de Doğan Fragman 02:10

Çin'de Doğan Fragman

Çin'de doğan Çin vahşi içine Venturing bir panda ayısı ve onun büyüyen yavru, onun küçük kardeşi yerinden hisseden genç altın maymun ve onun iki yavrularını yetiştirmek için mücadele eden bir annenin kar leoparı ile sam..

Çöp Şehri Mısır'dan Haberler 01:06

Çöp Şehri Mısır'dan Haberler

Kahire'nin Moqattam tepelerinde tünemiş olan Manshiyat Nasır sakinleri (çoğunlukla Kıpti Hıristiyanları). başkentin son 70 yıldaki çöp toplama belgesinin olmaması için bir geçici çözüm olarak hizmet ediyorlar. Kahire ..

Camide Namaz Kılan Cinler 02:17

Camide Namaz Kılan Cinler

Her zamanki gibi sabah namazı için erkenden uyanıp köyümüzün camisine gittim. Genelde bu saatlerde 4-5 kişi olurduk ancak camiye girdiğimde kalabalık bir cemaatin namaza başladığını gördüm. Çok şaşırmıştım. belki bir düğ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.482 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ogeday Girişken Kimdir? 01:11

Ogeday Girişken Kimdir?

Ogeday Girişken 1992 yılında Adana şehrinde doğdu ve beraberinde eğitim hayatına orada devam etti. Ancak üniversite eğitimi için girdiği bir sınav sonucunda bir başarı elde etti ve Marmara Üniversite' sinde Beden Eğitimi..

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy 02:31

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy

Muğla’nın Kıbledere Köyü’ndede yaşananlar gazetelere çıkmış daha sonrada filmlere konu olmuştu. Köy artık bomboş bir harabe halinde. Köyü terkedenler ise hala bu konu üzerine konuşmak istemiyor. Hepsinin belli nedenlerle..

  • ZULMA tarafından
  • 15.362 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Riverdale Fragman 01:10

Riverdale Fragman

Archerry ve arkadaşlarını yıkıcı bir yaklaşımla ele alıp, küçük kasaba hayatını, Riverdale'in sağlıklı cephesinin altında kabaran karanlık ve garip şeyleri keşfediyorlar...

Şimdi  Animasyon Kısa Film 04:18

Şimdi Animasyon Kısa Film

50'den fazla ödül kazanan çok güzel bir animasyon film The Present ,sakın kaçırmayın. Oyun bağımlısı engelli çocuğa annesi küçük bir köpek hediye alıyor. Önce çocuk köpek yavrusunu görmezden geliyor, ancak köpek yavrusu ..

Dünya Haber: Peru'da Uçak Kazası 00:35

Dünya Haber: Peru'da Uçak Kazası

Peru'da bilinmeyen bir nedenden dolayı arızalanan yolcu uçağı, ülkenin iç bölgelerindeki Jauja kasabasındaki küçük bir havaalanına zorunlu iniş yaptı. Pilotların, üstün çabasıyla başarılı bir iniş yapan uçakta bulunan 1..

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The 9th Life Of Louis Drax Orijinal Fragman 02:05

The 9th Life Of Louis Drax Orijinal Fragman

Liz Jensen'ın çok satan romanından beyazperdeye uyarlanan yapım bilim kurgu ile fantastik türlerinin sınırlarını genişletiyor. 9 yaşındaki Louis Drax'ı temel alan filmde 9 yaşına dek 8 ölümcül kazayı atlatmış olan küçük ..

Canavar Kamyonlar 01:30

Canavar Kamyonlar

Küçük bir kasabada bir petrol şirketi petrol arıyor. Jeolog Dowd patronu Tenneson'a sondaj haklarını etkileyebilecek bir ekosistem olabileceğini tespit ettiğini bildirdi. Fakat Tenneson onlara devam etmelerini söyler ve ..

Aleyna Tilki 17 Yaşında! 00:21

Aleyna Tilki 17 Yaşında!

Genç popçu Aleyna Tilki, yeni yaşını sosyal medya hesabından duyurdu. Cevapsız Çınlama şarkısıyla büyük çıkış yakalayan Aleyna Tilki, yaşının 18'den küçük olması nedeniyle sık sık gündeme gelmişti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adventure Time 15.Bölüm 10:42

Adventure Time 15.Bölüm

Salyangoz: Birçok bölümde gizli yerlerde saklı kameraya el sallayan küçük bir salyangozdur. Lich onun zihnini ele geçirip onu bir süre kullanmıştır. Ölümsüz Delirir bölümünde Lich kaçmak için salyangozun zihnini kontro..

Tamam mı Yüz Numaralı Adam 02:33

Tamam mı Yüz Numaralı Adam

Mükemmel bir film.Küçük eğlenceli bir kısımı...

Canım Kardeşim 11.Bölüm 09:47

Canım Kardeşim 11.Bölüm

Küçük kız Mine okul öncesi yaşta, ablası Müge ikinci sınıfa gidiyor.Bir abla kardeş ilişkisini, evin bir parçası olan kedileri ile yaşamlarını anlatıyoruz...