#Küçük kıza yumruk atan maskot

Ormandan Gelen Kafir Cinler 01:58

Ormandan Gelen Kafir Cinler

Soğuk bir kış gecesi köyümüzdeki evde uyurken kapımız çaldı. Kimse o saatlerde acil bir hasta olmadığı sürece birbirinin kapısını çalmazdı korkarak kapıyı açtım. Kapıda hiç tanımadığım yaşlı bir adam vardı. Bu s havada ş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşkım Kapışmak Kimdir? 01:23

Aşkım Kapışmak Kimdir?

Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Lise yıllarında birçok sahne deneyimi oldu. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek ..

Atiye Kimdir? 01:45

Atiye Kimdir?

Annesi Hollandalı, babası Türk olan Atiye, 22 Kasım 1988’de Almanya’nın Bremen şehrinde doğdu. Babası Antakya doğumludur.[kaynak belirtilmeli] Küçük yaşlarda piyano ve dans derslerine başladı. 8 yaşında Almanya’dan Ameri..

Fahir Atakoğlu Kimdir? 01:10

Fahir Atakoğlu Kimdir?

Küçük yaşlarında eski piyanosuna hayat veren Atakoğlu, 7-8 yaşlarına geldiğinde annesine yaptığı ısrarların sonucunu almış ve yeni piyanosuna kavuşmuştu. Hocası Muzaffer Uz tarafından Cemal Reşit Rey ile tanıştı. 1977 - ..

Catherine Zeta Jones Kimdir? 01:12

Catherine Zeta Jones Kimdir?

25 Eylül 1969 tarihinde İngiltere'de Galler'in bir balıkçı köyünde doğmuştur. iki erkek kardeşi vardır. 4 yaşında Katolik kilisenin düzenlediği toplantılarda şarkı söyleyip dans eden küçük yıldız, 11 yaşına gelince sahne..

Pırdino 10.Bölüm 13:07

Pırdino 10.Bölüm

Küçük dostları Sansar ve Porsuk Tarık'ı çok sevmişlerdir. Porsuk'un macera aşkı da Sansar'ı zor durumda bırakmıştır. İkisi birlikte arabanın arkasına saklanıp şehre doğru yolculuğa başlamışlardır. Sansar ve Porsuk artık ..

İstanbul Muhafızları 13.Bölüm 14:25

İstanbul Muhafızları 13.Bölüm

Yaklaşık 400 yıl Osmanlı İmparatorluğu'nun yönetildiği ve bir çok padişahın yaşadığı Topkapı Sarayı, Fatih Sultan Mehmet tarafından 1478 yılında yaptırılmıştır. Dünya çapında da büyük bir üne sahip olan Topkapı Sarayı Os..

İstanbul Muhafızları 14.Bölüm 14:36

İstanbul Muhafızları 14.Bölüm

Sultan Abdülaziz tarafından küçük kız kardeşi Adile Sultan'a armağan etmek için bu kasır yaptırılmıştır. Tarihi değeri ve muhteşem mimarisinin yanında bizler bu sarayı çok daha yakından tanımaktayız çünkü Rıfat Ilgaz'ın ..

Onlarca Ödül Almış Kısa Film Uçurtma 12:25

Onlarca Ödül Almış Kısa Film Uçurtma

Mustafa ve Baran Suriye sınırında yaşayan iki küçük kardeştir. Savaş uçaklarının seslerinden çok korkan Mustafa; uçakların insanları öldürdüğünü öğrenince korkusunun yerini öfke almıştır. Bir gün abisinin “Uçurtmalar çok..

850 Beygirlik Canavar Küba Sokaklarında 09:05

850 Beygirlik Canavar Küba Sokaklarında

Ken Block’un başrolünü aldığı Gymkhana akrobasi serisi yayınladığı ilk günden itibaren büyük-küçük herkese nefes kesen bir deneyim yaşatıyor. 5 yılı aşkın süredir yeni projelerle meraklılarının karşısına çıkan bu ekibe b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Canım Kardeşim 31.Bölüm 10:57

Canım Kardeşim 31.Bölüm

Lale hanım kızlarla birlikte bahçeye küçük bir tarlacık yaparlar. Ama kargalar burada ki tohumlara ve fidelere musallat olurlar. Ve galip beyin önerisiyle bahçeye bir korkuluk yapılır. Mine korkuluğun sabit durmasından h..

Canım Kardeşim 40.Bölüm 10:42

Canım Kardeşim 40.Bölüm

Galip bey ve çocuklar birlikte film seyrediyorlar. Film bitince çocuklar ve galip bey birlikte film çevirmeye karar verirler. Herkes bir rol üstlenir. Ve evin içinde küçük bir plato kurulur. Mine ve Müge kafalarında çocu..

Canım Kardeşim 41.Bölüm 10:35

Canım Kardeşim 41.Bölüm

Müge her küçük çocuk gibi gözlük takmanın iyi bir şey olmadığına inanır. Ve göz doktoruna gitmek istemez. Lale hanım ve Galip bey bu konu da Müge’yi ikna etmek için çok özel gözlük sayesinde görünmez olacağına inandırırl..

Çalıkuşu 4.Bölüm 47:20

Çalıkuşu 4.Bölüm

İstanbullu bir subayın kızı olan Feride, küçük yaşta annesini kaybetmiştir; yanına gönderildiği babaannesinin de ölümü üzerine Notre Dame de Sion Fransız yatılı okulunda okur...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 3.399 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aqua Barbie Girl 03:21

Aqua Barbie Girl

- hi barbie! merhaba barbie - hi ken! merhaba ken - you wanna go for a ride? gezintiye çıkmak ister misin? - sure, ken! tabi ken - jump in! atla - ha ha ha ha! I'm a barbie girl in the barbie world barbie dü..

Hamileyim Ben Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:14

Hamileyim Ben Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Hoşsun Yerine Hoşafsın Mı Dedi Acaba 01:40

Hoşsun Yerine Hoşafsın Mı Dedi Acaba

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

En Tehlikeli Cin Kabileleri İfritler 02:55

En Tehlikeli Cin Kabileleri İfritler

18 yaşından küçük olanlar izlemesin...

  • ZULMA tarafından
  • 1.644 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uyandırılan Kaplanın Çılgına Dönmesi 00:53

Uyandırılan Kaplanın Çılgına Dönmesi

Gün ortasında uyku sefası çeken kaplan küçük bir çocuk onu izlerken arkadaşı tarafından uyandırılınca bir anda sinir patlaması yaşadı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! 01:15

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! "Rusya Dizlerinin üstüne koymadı!"

Kalmuk, Sasha Dzhevakov yetenekli çocuklar. O sadece 6 yaşında, ama o zaten vatandaşlarımıza ve internet kullanıcılarının milyonlarca binlerce kalbini kazandı. O ustalıkla samimiyetle Puşkin'in şiirlerini, yılbaşı, Prota..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gupse Özay Kimdir? 01:30

Gupse Özay Kimdir?

Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyl..

Ece Seçkin Kimdir? 00:49

Ece Seçkin Kimdir?

Müzik hayatına 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başladı. Sadece piyano ve solfej üzerine müzik çalışmalarını sürdürürken, 1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazan..

Yılan Balığından Beklenmeyen Saldırı 00:37

Yılan Balığından Beklenmeyen Saldırı

Kuyruklu yılan balığını oltayla yakalamayı başaran çocuk balıkla oynarken beklemediği bir saldırıya maruz kalıyor. Sosyal medyada balık avlarını yayınlayan küçük çocuğun bu görüntüleri büyük ilgi çekti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.261 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 35.Bölüm Fragman 00:36

Hangimiz Sevmedik - 35.Bölüm Fragman

Büyük nefretlerinin altında, ölümsüz bir aşkı da besleyen Münir ve Adile, artık hem dünür, hem de ortaktırlar. Tarık ve Itır evliliklerini nasıl açıklayacaklarının yollarını ararken, ikilinin çekişmeleri her seferinde en..

Hızlı ve Öfkeli Serisinin 16 Yıllık Evrimi 06:47

Hızlı ve Öfkeli Serisinin 16 Yıllık Evrimi

Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi bu hafta vizyona giriyor. Serinin derin mazisini hatırlamayanları bu yedi dakikalık videoyu izlemeye davet ediyoruz. 2001’de hayatımıza giren Hızlı ve Öfkeli serisi 16 yıldır aksiyon..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cansever Kimdir? 01:19

Cansever Kimdir?

Cansever, Temmuz 1967 yılında Makedonya’da Veles şehrinde 7 çocuklu ailede en küçük çocuk olarak doğmuştur. Gerçek adı Dzansever Dalipova’dır. Babası Makedonya’da tarlada çalışan bir ırgattı. Cansever, daha 12 yaşında kü..

Feride Hilal Akın - Vesaire 02:05

Feride Hilal Akın - Vesaire

Kabul Et Artık Aşkta Çıkmaz Yoldasın Eline Yüzüne Bulaştırdın Herşeyi Ne Eşin Ne Dostun Seni Benden Sormasın Tükendi Sayfalar Çöpe Attım O Defteri Bugün Yarın Düzelir Elbet Diye… Boşu Boşuna Bekledim Durdum Geç De ..

Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle 13:14

Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle

Hale ve Sevim mahallede ikram etmek için limonata yapıp tattırmak için birilerini beklemektedirler. Bu esnada Akın yanlarına gelir. Ona bir bardak limonata ikram edip nasıl olduğunu sorarlar. Akın limonataya tam not veri..

Barış Manço Kol Düğmeleri 1964 04:20

Barış Manço Kol Düğmeleri 1964

Hatırlarım bugün gibi sessiz geçen son geceyi Başın öne eğik bir suçlu gibi bana verdiğin hediyeyi İki küçük kol düğmesi bütün bir aşk hikayesi İki düğme iki ayrı kolda bizim gibi ayrı yolda Akşam olunca sustururum ..