#Küçük kızın Ölmeden Önce söyledikleri herkesi Şok etti

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi 01:44

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi

Aydın'ın Söke ilçesinde kocası Ü.K. tarafından adeta işkence yapılan genç kadının yolunmuş saçları, mosmor olmuş yüzü görenlerin yüreklerini dağlıyor. Her gün darp edilip işkenceye tabi tutulduğunu ve şu anda kaçıp geldi..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Sefa Doğanaydan Emineye Canan Karatay Tarzı Yorum! 14:43

Sefa Doğanaydan Emineye Canan Karatay Tarzı Yorum!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 104. bölümünde Emine Aydın ve Simay Tokatlı, Londra'nın hava durumu yüzünden kavgaya başlayınca Bahar Candan, Emine'nin hayallerde gezindiğini iddia etti ve bu..

  • ANKA tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Neslihan Yıldız Tilbe Taklidi Yaptı Jüri Yerinde Duramadı 12:54

Neslihan Yıldız Tilbe Taklidi Yaptı Jüri Yerinde Duramadı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 11 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 116. bölümünde Kemal Doğulu daha önce taklitleriyle herkesi eğlendiren Neslihan Doğrusöz'den bu seferde Yıldız Tilbe taklidi istedi. Neslihan'ın taklidini çok..

  • ANKA tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğçenin Jüriye Sorduğu Soruya Merve Cevap Verince OLAY Oldu! 08:28

Tuğçenin Jüriye Sorduğu Soruya Merve Cevap Verince OLAY Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 131. bölümünde Tuğçe Ekim, Neslihan Doğrusöz'un elbisesini görünce önce kıskandı sonra yorumlarıyla yine herkesi güldürdü. Tuğçe jüri üyelerine Neslihan'ın si..

  • ANKA tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buzda kayıp düştü, hafızasını kaybetti 01:39

Buzda kayıp düştü, hafızasını kaybetti

İSTANBUL'A BİRKAÇ GÜN ÖNCE YAĞAN KAR HEMEN HEMEN HERKESİ MUTLU ETTİ, AMA O GÜNLERDE TALİHSİZLİK YAŞAYANLAR DA VARDI..17 YAŞINDAKİ GENÇ, BUZDA EĞLENİRKEN KAYARAK DÜŞTÜ... DÜŞERKEN ALDIĞI DARBEYLE YAŞADIĞI 2 GÜN HAFIZASIN..

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe 03:19

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

I threw a wish in the well, - Kuyuya bir dilek attım Don't ask me, I'll never tell - Hiç sorma, asla söylemeyeceğim I looked to you as it fell, - O dilek düşerken bende sana baktım And now you're in my way - Ve şi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..

ZHU - Nightcrawler 05:32

ZHU - Nightcrawler

[Pre-Chorus 1] Blink once, blink twice Blink, don't forget Blink once, blink twice Blink, don't forget Blink once, blink twice Blink, don't forget Blink once, blink twice Blink, don't forget [Chorus: ZHU] Nightcrawler, ..

Sosyete Mantısı Tarifi 02:20

Sosyete Mantısı Tarifi

Sosyete Mantısı Hazırlanışı Malzemeler 1 kilo yufka 1 bardak su yarım bardak sıvı yağ 1 yumurta sarısı içi için yeteri kadar kıyma (ben bir kase kullandım siz istediğiniz kadar kullanabilirsiniz) 1 kuru soğan 1 çay barda..

Tatlısından Tuzlusuna 4 Çeşit Yufkadan Gözleme Tarifi 11:57

Tatlısından Tuzlusuna 4 Çeşit Yufkadan Gözleme Tarifi

Dil Peynirli, Domatesli ve Naneli Gözleme 1 adet el açması yufka 2 boğum dil peyniri 4 dal nane 4 adet çeri domates 1 tatlı kaşığı tereyağı 1 adet el açması yufkayı tezgaha açıp artı şeklinde kesin. Ardından yuvarlak k..

Güliz Ayla - Öyle Sev ( Akustik ) 04:35

Güliz Ayla - Öyle Sev ( Akustik )

Güliz Ayla - Öyle Sev (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gece şehre düşmüş ben hala uyanık Görüntün bazen net bazen de bulanık Karma var kanıtlandı ben inandım artık Kimbilir kimler olduk ve kaç kere karşılaştık Önce..

Ravi İncigöz Feat. Mustafa Ceceli - Şeker 03:48

Ravi İncigöz Feat. Mustafa Ceceli - Şeker

Ravi İncigöz Feat. Mustafa Ceceli - Şeker Müzik Dinle Şarkı Sözleri Elin elimdeyken en sihirli kilit Hep mutluluğa açılır Essin dertler nereden eserse Gülüşünle hepsi dağılır Önce kalbime sonra evime, girdin ya nasıl..

Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3 03:05

Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3

Benjamins 3 şarkı sözleri ile Techno arabesk afrotrap hepsi kanımda Yine çalıyor arabada Stil Acid Arab Albino zencilerim gece gündüz yanımda Ara bul bizi karanlıkta ayışığında Kestim irtibatı bomboş insanlarla rahat..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..

Zeynep Bastık (& Kenan Doğulu) - Doktor Akustik 03:36

Zeynep Bastık (& Kenan Doğulu) - Doktor Akustik

Tuşlu Çalgılar: Mustafa Nuri Haybat, Çağrı Telkıvıran Elektro Gitar: Gökay Semercioğlu Bas Gitar: Orhan Deniz Akustik Gitar: Doğukan Aydın Davul: Nedim Ruacan Perküsyon: Abbas Karacan Trompet: Tolga Bilgin Trombon: Bulut..

Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada 01:46

Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada

Ankara'da kar maskeli kişilerin pompalı tüfek ile marketlerden gasp gerçekleştirmeleri güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Mamak ilçesinde 7 Kasım günü bir akaryakıt istasyonundaki markette kar maskeli ve av tüfek..

Enes Batur'dan kaza sonrası açıklama- 1998 fidan dikiyorum, belki insanlıktan nasibini alır 01:30

Enes Batur'dan kaza sonrası açıklama- 1998 fidan dikiyorum, belki insa

Geçtiğimiz haftalarda karantina kurallarına uymadığı gerekçesiyle Sancaktepe'deki yurda yerleştiğine ilişkin haberlerle gündeme gelen Enes Batur, dün Etiler'de trafik kazası geçirdi. Otomobilinin kontrolünü kaybeden Batu..

Gökhan Yabancı Güzeli Görünce Dili Tutuldu O Ses Türkiye 01:43

Gökhan Yabancı Güzeli Görünce Dili Tutuldu O Ses Türkiye

Vera Kılıçkan'ın performansına neden dönmediğini anlatmak isteyen Gökhan, söyledikleriyle stüdyoda bulunan herkesi güldürdü. Artık bu kanalda her şey olacak ve iddia ediyoruz ilk önce biz atıyoruz! Mutlaka Abone Olarak i..

  • BETA tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selenay Dağdelen  I Have Nothing  O Ses Türkiye 02:03

Selenay Dağdelen I Have Nothing O Ses Türkiye

Selenay Dağdelen - I Have Nothing | O Ses Türkiye performansıyla herkesi döndürdü. Artık bu kanalda her şey olacak ve iddia ediyoruz ilk önce biz atıyoruz! Mutlaka Abone Olarak ilk önce siz izleyin!!!..

  • BETA tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Tilbe Sahnede Devleşti Sesiyle Hayran Bıraktı O Ses Türkiye 05:01

Yıldız Tilbe Sahnede Devleşti Sesiyle Hayran Bıraktı O Ses Türkiye

Acun Ilıcalı rejiden El Adamı şarkısını Yıldız Tilbe'nin söylemesini istedikleri yönünde baskı olduğunu söyledi. Yıldız Tilbe rejiyi kırmayarak performansını sergiledi ve muhteşem sesiyle herkesi kendine hayran bıraktı. ..

  • BETA tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Boz'dan Gökhan'a Güldüren Uzaylı Sorusu  O Ses Türkiye 01:32

Murat Boz'dan Gökhan'a Güldüren Uzaylı Sorusu O Ses Türkiye

Murat Boz, O Ses Türkiye'nin renkli jüri üyesi Gökhan'a uzaylılara inanıp inanmadığını sordu. Araya giren Yıldız Tilbe verdiği yanıtla herkesi kahkahaya boğdu. Artık bu kanalda O Ses Türkiye ve her şey olacak ve iddia ed..

  • BETA tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Boz'dan Kahkahaya Boğan Şarkı İsteği  O Ses Türkiye 02:36

Murat Boz'dan Kahkahaya Boğan Şarkı İsteği O Ses Türkiye

Gökhan, sesini beğendiği Berin'den Adele'den bir şarkı seslendirmesini istedi. Araya giren Murat Boz herkesi güldüren bir şarkı isteğinde bulundu. Artık bu kanalda O Ses Türkiye ve her şey olacak ve iddia ediyoruz ilk ön..

  • BETA tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Boz Yabancı Güzeli Görünce Dayanamadı O Ses Türkiye 01:04

Murat Boz Yabancı Güzeli Görünce Dayanamadı O Ses Türkiye

Merem'le İngilizce konuşan Hadise'den sonra söz alan Murat Boz, söyledikleriyle stüdyoda bulunan herkesi güldürdü. Artık bu kanalda O Ses Türkiye ve her şey olacak ve iddia ediyoruz ilk önce biz atıyoruz! Mutlaka Abone O..

  • BETA tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doktorları Dinlemedi, Mucizeyi Gerçekleştirdi 00:42

Doktorları Dinlemedi, Mucizeyi Gerçekleştirdi

Doğum Kontrol Hapını Kusunca Hamile Kaldı . İngiliz Kadın Doktorları Dinlemedi, Hastalığa Meydan Okudu, Bebeğini Kucağına Aldı Her yediğini kusan akalazya hastası kadın, doğum kontrol hapını da kusunca hamile kaldı. Dok..

  • Cowboy tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Futbol Sahasında Mannequin Challenge Yapmak 00:40

Futbol Sahasında Mannequin Challenge Yapmak

Mannequin Challenge'ın Atasını Bulduk! 15 Sene Önce Çekilen Efsane Video Shaolin Soccer filmi bundan 15 yıl önce şimdilerde dünyayı kasıp kavuran Mannequin Challenge videolarının nasıl yapılacağını bizlere göstermiş. MAN..

  • Cowboy tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suitcase feat. Özge Fışkın - Benim Her Şeyim Tamam 03:59

Suitcase feat. Özge Fışkın - Benim Her Şeyim Tamam

Benim Her Şeyim Tamam şarkı sözleri ile Oturdum düşündüm kendi kendime beni Ne çabuk geçti zaman Unuttum her şeyi Başka biri vardı, şimdi bambaşka biri Önce bir ayna söyledi bunun sebebini Öyle günler var ki Yalnızlıkt..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

EMEKLİ DUL VE YETİM BAYRAM İKRAMİYESİ 2022 AÇIKLANDI SSK BAĞKUR İKRAMİYELER emekli bayram ikramiyesi 02:16

EMEKLİ DUL VE YETİM BAYRAM İKRAMİYESİ 2022 AÇIKLANDI SSK BAĞKUR İKRAMİ

Emekliye ikramiye müjdesi verildi. Ardından emeklilerle birlikte dul ve yetim vatandaşlara da verilecek olan ikramiye herkesi heycanlandırmaya başladı. Emekli dul ve yetim vatandaşlara ne kadar promosyon verilecek detayl..