#Küçük kızın Ölmeden Önce söyledikleri herkesi Şok etti

Anon 2018 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:10

Anon 2018 Türkçe Dublaj Hd İzle

Yakın bir gelecekte insanların gözlerine yerleştirilen bir alet sayesinde artık suç diye bir şey kalmamıştı ve eğer birisi suç işlerse, suç işleyen kişi artık işlediği suçu saklayamıyordu. Fakat bu yeni teknolojik alet s..

Sarpsborg 2 - 3 Beşiktaş Uefa Şampiyonlar Ligi Maç Özeti 06:15

Sarpsborg 2 - 3 Beşiktaş Uefa Şampiyonlar Ligi Maç Özeti

Beşiktaş Avrupa Ligi I Grubu 5. maçında 2-0 geriye düştüğü maçta Sarpsborg'u 3-2 mağlup etti ve gruptan çıkma şansını devam ettirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında Beşiktaş kalesinde hiç beklemediği iki gol gördü. Maçın h..

Otobüs'de Ölümlü Kavga Anı - Kocaeli 05:50

Otobüs'de Ölümlü Kavga Anı - Kocaeli

Olayın detayları: Olay öğlen saatlerinde İzmit Kuruçeşme mevkii D-100 karayolu üzerinde meydana geldi. 121 Nolu Yahya Kaptan–Derince Sopalı hattında görev yapan otobüsle seyir halinde olan sürücü Hüseyin Göncü (37), İzm..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 6 yıl önce
'Ankara Havası'nın kralı Oğuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı 01:18

'Ankara Havası'nın kralı Oğuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Ankaralı sanatçı Oğuz Yılmaz, kalp krizi sonucu 53 yaşında hayata veda etti. Yılmaz için Ankara Karşıyaka mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. Eşi, çocukları ve sevenleri tabutunun başında gözyaşı döktü. 53 yaşında ha..

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin feryadı 04:28

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin fery

Van'da, 8 yıl nce kızı PKK'lı terörisitlerce dağa kaçırılan 5 çocuk annesi Nazlı Sancar, kızının fotoğrafını eline alıp, montuna sarılarak, gözyaşı dökerken, Kızım senin yerin dağ değil. Devlet babadır. Sen anneni görü..

ABD ve Taliban gizli anlaşma mı yaptı 02:01

ABD ve Taliban gizli anlaşma mı yaptı

CNN International, ABD'nin Kabil'deki vatandaşlarını tahliye etmek için Taliban ile gizli bir anlaşma imzaladığını yazdı. Pentagon yetkililerine dayandırılan habere göre ABD Özel Harekat Güçleri, havalimanında Gizli bir..

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı 07:59

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı

Çankırı’da tekstil, ambalaj ürünleri üretimi ile metal işleme yapacak ve 104 milyon liralık yatırım bütçesiyle 300 kişinin istihdam edileceği üç fabrikanın temeli atıldı. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)’nın danışma..

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı! 40 bin ton ürün bekleniyor 05:43

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı! 40 bin ton ürün bekleniyor

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı. İl Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Çelik, bu yıl yaklaşık 40 bin ton kuru fasulye üretimi beklediklerini söyledi. Bitlis'te 15 gün önce hasadına başlanan kuru fasulye Türkiye'nin yüzde..

Annesine Verdiği Öğütlerle İzleyenleri Kırıp Geçirdi 01:59

Annesine Verdiği Öğütlerle İzleyenleri Kırıp Geçirdi

Küçük Çocugun Annesine verdiği Öğütleri Duyan Şok Oldu.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayta İsmail'in Kaynanası Canlı Yayına Bağlandı Ağzına Geleni Saydırdı 21:03

Hayta İsmail'in Kaynanası Canlı Yayına Bağlandı Ağzına Geleni Saydırdı

Hababam Sınıfı'nın Hayta İsmail'i Ahmet Arıman ve kendisinden 39 yaş küçük eşi Kader Kaynak ilk kez canlı yayına çıktı. Arıman, gündem yaratan evlilikleriyle ilgili açıklamalar yaparken Kader Kaynak'ın annesi telefon bağ..

  • BETA tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehidin Kanı Yerde Kalmadı 05:38

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Hazro ilçesi Kırmataş köyü mülki sınırları içerisinde teşkil edilen Şok Yol Kontrol ve Arama Noktasında 16 Kasım 2017 Perşembe gü..

Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı 00:59

Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem, evde karşılaştığı manzara karşısında şok oluyor! Çocuklar Duymasın özetsiz yeni bölümüyle 17 Aralık Pazar günü 21.00'de Kanal D'de! Meltem ve Haluk mahkemeleri ertel..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Arkadaşları İçin Yakışıklı Dedi, Beklentiyi Arttırdı O Ses Türkiye 02:05

Arkadaşları İçin Yakışıklı Dedi, Beklentiyi Arttırdı O Ses Türkiye

Acun Ilıcalı, başarılı yarışmacı Yasir Mir'in kırmızı odadaki arkadaşlarıyla sohbet etti. İşte o keyifli anlar. Artık bu kanalda her şey olacak ve iddia ediyoruz ilk önce biz atıyoruz! Mutlaka Abone Olarak ilk önce siz i..

  • BETA tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarışmacıyı Takımına Kazandırmak İçin Her Şeyi Yaptı  O Ses Türkiye 03:37

Yarışmacıyı Takımına Kazandırmak İçin Her Şeyi Yaptı O Ses Türkiye

Murat Boz, Hadise ile birlikte döndüğü Özgür Özgül'ü takımına kazandırmak için yoğun çaba sarf etti. Artık bu kanalda O Ses Türkiye ve her şey olacak ve iddia ediyoruz ilk önce biz atıyoruz! Mutlaka Abone Olarak ilk önce..

  • BETA tarafından
  • 595 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adana'da Dev Yangın 02:32

Adana'da Dev Yangın

Adana'da daha önce sabun ve yağ fabrikası olarak kullanılan yemeklik yağ deposunda yangın çıktı. Olay Yüreğir ilçesine bağlı Yamaçlı Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre daha önce sabun ve yağ fabrikası olarak kullan..

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi 08:13

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi Adana'nın Aladağ İlçesi'nde yangın söndürme havuzuna düşüp boğularak can veren 11 yaşındaki Berkay Duysak'ın 8 yıl önce boşanan anne ve babası, mezarlık yeri konu..

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış 01:30

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağı

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış Diyarbakır'da emniyet binasına bomba yüklü araçla yapılan saldırıda kullanılan minibüsü fark eden taksici önünü kesti, kapıyı açtı, 'bomba' diye..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

Kullanılmayan Tekstil Ofisinde 5 Tabanca Bulundu 01:40

Kullanılmayan Tekstil Ofisinde 5 Tabanca Bulundu

Adana'da 15 yıldır kullanılmayan bir tekstil firmasının ofisinde çelik kasa içinde 5 tabanca bulundu. Edinilen bilgiye göre olay Seyhan ilçesine bağlı Karasoku Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir tekstil atölye..

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor 01:22

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor

Orgeneral Akar’ın ziyaretinin ardından Yunan askerleri bölgeye gelerek zaman zaman Türk karasularına girmiş ve sınır ihlali yapmıştı. 13 gün boyunca birçok kez Türk Sahil Güvenlik ekiplerini taciz eden Yunan Sahil Güvenl..