#Küçük kızın Ölmeden Önce söyledikleri herkesi Şok etti

Çikolatalı Tart Tarifi 04:21

Çikolatalı Tart Tarifi

Malzemeler:Tabanı için; 20 adet petit beurre bisküvi, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 tepeleme yemek kaşığı kakao. Üzeri için; 200 gr Çikolata (damak zevkinize göre bitter veya sütlü olabilir), 100 gr tereyağ, 3 yemek..

Kaymak Tadında Kremasıyla Çıtır Çıtır Kadayıflı Muhallebi 09:31

Kaymak Tadında Kremasıyla Çıtır Çıtır Kadayıflı Muhallebi

400-500 gr kadayıf Yarım çay bardağı toz şeker 1 yemek kaşığı tereyağ İsteye bağlı yarım su bardağından biraz fazla kırılmış ceviz kreması için 1 litre süt 1 su bardağı toz şeker 3 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişa..

Aşure Tarifi  Aşure Nasıl Yapılır  Aşure Yapımı 03:25

Aşure Tarifi Aşure Nasıl Yapılır Aşure Yapımı

MALZEMELER 1.5 su bardağı buğday Yarım su bardağı nohut Yarım su bardağı fasulye 4 su bardağı şeker 1 su bardağı kuru üzüm 5.6 adet kuru incir 10 adet kuru kayısı Yarım çay bardağı kuş üzümü Portakal kabuğu 1 su bardağı ..

 Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer  Nasıl  Yapılır 12:34

Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer Nasıl Yapılır

Katmer için malzemeler 1 kg un ( 8 su bardağı un ) Bir tatlı kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı instant maya 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 yemek kaşığı tuz 3 su bardağı kadar su (azar azar ilave ediyoruz ) Ara katlar i..

Hamuru Yoğrulmadan Yumuşak Sünger Poğaça Tarifi Papatya Poğaça Nasıl Yapılır 05:30

Hamuru Yoğrulmadan Yumuşak Sünger Poğaça Tarifi Papatya Poğaça Nasıl Y

Pamuk Poğaça için Malzemeler 1 çay bardağı ılık süt 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 2 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya vey..

Sulu Köfte Tarifi Sulu Köfte Yemeği Nasıl Yapılır  Bulgurlu Etli Yemek Tarifleri 06:18

Sulu Köfte Tarifi Sulu Köfte Yemeği Nasıl Yapılır Bulgurlu Etli Yemek

MALZEMELER Yarım Kg. Kıyma 1 kahve fincanı kırık pirinç 1 kahve fincanı köftelik bulgur 4 yemek kaşığı sıvı yağ 2 adet soğan 1 adet domates 9-10 sap maydanoz 1 adet patates 1 orta boy havuç 1 yemek kaşığı salça 1 tatlı k..

Etli, Kaşar Peynirli Musakka Tarifi,Ana Yemek Tarifi 04:41

Etli, Kaşar Peynirli Musakka Tarifi,Ana Yemek Tarifi

4 adet orta boy patlıcan kızartmak için sıvıyağ çok az sıvıyağ ve tuz iç malzemesi için 400 – 500 gr kırmızı et yarim Çay bardağı siviyag 1 adet buyuk boy kuru soğan 1 adet kırmızı biber yarim cay kasığı kara biber y..

Muhlama Tarifi 02:18

Muhlama Tarifi

Karadeniz Bölgesinin en sevilen yemeklerinden biri olan muhlama en pratik anlatımıyla sizlerle. Malzemeler: 2 yemek kaşığı tereyağ, 2 yemek kaşığı mısır unu, 2 su bardağı ılık su, 150 gr eriyebilen peynir (Trabzon peyni..

Mabel Matiz - Comme Un Animal 04:25

Mabel Matiz - Comme Un Animal

Comme Un Animal sözleri ile; Ellerim saçlarında dolaşırken Ellerim saçlarında Yatır beni Şu küçük tembeli kaşı kendinle Yatır beni Şu küçük tembeli kaşı kendinle Oooo Sevsen de yutamıyorsun ya hani Oooo Benden de mi u..

Sessiz G3 - Faka Bastın 02:47

Sessiz G3 - Faka Bastın

Fak-a Bastın şarkı sözleri ile Çok uzun zaman unutturur mu yaptıklarını hiç Az mesafelerde giderilir mi özlem hiç Hep sınır koyar hayat,sınırsız olmaz hiç Hep bir hiç,bir içim hayat mı hiç Her sonuçta vardı hiç Sen bu ç..

Fermanhiphop - Gani Gani Gam 03:51

Fermanhiphop - Gani Gani Gam

Gani Gani Gam şarkı sözleri ile Radyo Skit: Türkçe Rapin keyifi,Phoenix FMden herkese günaydınlar sevgiler merhabalar işte yeni hafta başladı ve umarım keyifimiz yerinde güzel haberler aldığımız bir hafta olur bu sabahı..

Aras Bulut İynemli 7. Koğuştaki Mucize'de Rolüne Nasıl Hazırlandı 09:23

Aras Bulut İynemli 7. Koğuştaki Mucize'de Rolüne Nasıl Hazırlandı

7.Koğuştaki Mucize Filminin Galası Dün Akşam Kanyon'da Gerçekleşti! 7. Koğuştaki Mucize, 7 Yaşındaki Kızı İle Aynı Zeka Yaşına Sahip Bir Babanın Adalet Arayışını Konu Ediyor. 1983 Yılında Bir Ege Kasabasında Küçük Bir Kı..

  • BETA tarafından
  • 262 görüntüleme
  • 5 yıl önce
HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ] - 04:24

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ] -

Gecenin altındayım.. fikrimde ince bir titreme Sarılsam geçecek biliyorum.. Vücuduna vücudum 1571 kilometre. Gecenin altındayım.. Küçük küçük beyazlar düşüyor ortalık yere Ayaklarımın dibinden göğsüme tırmanıyorsun..

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ] 04:24

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ]

Gecenin altındayım.. fikrimde ince bir titreme Sarılsam geçecek biliyorum.. Vücuduna vücudum 1571 kilometre. Gecenin altındayım.. Küçük küçük beyazlar düşüyor ortalık yere Ayaklarımın dibinden göğsüme tırmanıyorsun..

11 yaşındaki çocuk, yavru köpek balığını sıkıştığı kayalıktan kurtardı 00:53

11 yaşındaki çocuk, yavru köpek balığını sıkıştığı kayalıktan kurtardı

Tazmanya Hobart'ın güneyindeki Kingston Beach'te yaşayan 11 yaşındaki Billie Rea isimli kız çocuğu kayalıkların arasında sıkışmış bir köpek balığı yavrusu görünce durumu annesine ve erkek kardeşine haber verdi. Annesi A..

Yılmaz Köleoğlu - Çocuk 03:51

Yılmaz Köleoğlu - Çocuk

Çocuk şarkı sözleri ile Yok, biliyorum.. Dönmeyeceksin. Sen hep haklıydın. Ben hatalıydım. İçimde küçük bir çocuk ağlar, Yar suçluyum. Anlamım sensin, Anladım sensin, Zor yokluğun zor.. Öyle derin bir uçurum ki Ne s..

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı 04:16

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı

Samsun'da 1 yaşındaki bebeğin 5 adet taş bulunan safra kesesi kapalı ameliyatla alındı. Laparoskopik cerrahi (kapalı ameliyat) operasyonunu gerçekleştiren Doç. Dr. Mithat Günaydın, Kesedeki küçük taşlar çocuklar için ri..

Ender AYAN - XANAX 03:00

Ender AYAN - XANAX

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; SAĞLIK İÇİN ZARARLI..

  • Ender AYAN tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Hani Her evin bir delisi olur ya :) 00:30

Hani Her evin bir delisi olur ya :)

Her evin delisi elbette olur .Küçük dostlarımızın da delisi kendisini belli etti :)..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Kuşu Sevmek Yerine Yemeye Çalışan Çocuk 00:21

Kuşu Sevmek Yerine Yemeye Çalışan Çocuk

Koluna konan kuşu sevmek isteyen küçük bir çocuk, kuşu ağzıyla yakalayarak yeme girişiminde bulundu. Minik çocuğun abisi, kuşu kurtarmak için duruma hemen müdahale etti. O anlar cep telefonuyla kaydedildi...

  • JokerS tarafından
  • 8.337 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya’da kardan kilise 00:59

Rusya’da kardan kilise

Sibirya'da kilisesi olmayan Sosnovka köyünün sakinlerinden Alexander Batyokhtin 12 metreküp kar ile iki ayda küçük bir kilise inşa etti. Sosnovkalıların artık bir kilisesi var, en azından havalar ısınana dek...

  • Umut Tv tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Farenin İştahlı Spagetti Yemesi Çok Tatlı 00:47

Farenin İştahlı Spagetti Yemesi Çok Tatlı

Küçük Farecik Önünde Duran Makarna Kasesini Çok Byük Bir İştahla Yemesi Hepimizi Mutlu etti..

  • PengoTV tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan Konuşurken, Gazi Çocuğu Sahneye Fırladı 01:06

Recep Tayyip Erdoğan Konuşurken, Gazi Çocuğu Sahneye Fırladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcihi töreninde yaptığı konuşmada, gazi ve şehit yakınlarının Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni şereflendirdiği..

Neslihanın Kombininde Merve Eli Değdi Bakın Ne İle Suçlandı 08:45

Neslihanın Kombininde Merve Eli Değdi Bakın Ne İle Suçlandı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 130. bölümünde Öykü Serter, Neslihan Doğrusöz'e ceketi giydirenin Merve Sevin olduğunu söyleyince Merve, Neslihan'ın kombininin eksik olduğunu düşündüğü i..

  • ANKA tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fikri Işık'ın Makam Aracı  Şehit Oğlunun Sünneti İçin Süslendi 07:10

Fikri Işık'ın Makam Aracı Şehit Oğlunun Sünneti İçin Süslendi

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Hakkari’de şehit olan Üsteğmen Serkan Çakal’ın oğlu Metehan’ın sünneti için makam aracını tahsis etti. Küçük Metehan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan konvoy istemişti...

O Ses Türkiye-Hadise'den Gökhan'a Net Mesaj 01:37

O Ses Türkiye-Hadise'den Gökhan'a Net Mesaj

Gökhan, yoğun konser programı sebebiyle küçük bir rahatsızlık geçirdiğini söyledi. Hadise ise hastalanan Gökhan'dan kendisinden bir süre uzak durmasını esprili bir dille rica etti...

  • ANKA tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evli̇li̇k Tekli̇fi̇ Var Mi Sorusu Keremcem’i̇ Terletti̇ 02:13

Evli̇li̇k Tekli̇fi̇ Var Mi Sorusu Keremcem’i̇ Terletti̇

Keremcem ve sevgilisi İlay Erkök dün akşam Cihangir’de görüntülendi. Her fırsatta kameralara el ele görüntü veren çift yaş farkı eleştirilerine sitem etti Keremcem kendisinden 15 yaş küçük olan sevgilisi için “Biz bunu s..

  • BETA tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kediyi Yola Fırlatarak Bacağının Kırılmasına Neden Olan Vicdansız Genç 00:13

Kediyi Yola Fırlatarak Bacağının Kırılmasına Neden Olan Vicdansız Genç

Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler sonucunda harekete geçen polis görüntülerdeki 16 yaşındaki çocuğu tespit etti. Yaşının küçük olması nedeniyle ismi açıklanmayan çocuk bir kediyi yolun ortasına fırlatırken görülüyo..

  • JET TV tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakıcısını Gören Aslanların Vefası 00:29

Bakıcısını Gören Aslanların Vefası

İsviçre ' de bir kadın küçük onlar iki dişi aslanlar ilgilendi ama sonra hükümet onları hayvanat bahçesinin içine koydu. 7 yıl sonra, onları ziyaret etti, bak ne oldu...

  • JET TV tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen insan olamazsın! 00:22

Sen insan olamazsın!

Tayland’da insan denilemeyecek bir yaratık, yolda yanından geçen çocuğa sebepsiz yere tekme attı. Küçük çocuk başına aldığı sert darbeyle yere yığılırken, yaratıksa hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Ne yapaca..