#Küçük kızın Ölmeden Önce söyledikleri herkesi Şok etti

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. 03:28

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. Suriye'deki hava savunma sisteminin Türk uçaklarına kilitlenmesi nedeniyle 20 gündür havalanamayan jetler, yeniden IŞİD mevzilerini..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Kredi çekip aldı omzundan indirmiyor! 01:57

Kredi çekip aldı omzundan indirmiyor!

Kredi çekip aldı, bir saniye bile yanından ayırmıyor Sivas'ta 13 yıl önce kredi çekerek aldığı Sabri isimli papağanını yanından ayırmayan Hateme Karabulut, her yere papağanıyla gidiyor Sivas'ta 13 yıl önce kredi çekere..

KAÇARAK EVLENDİĞİ KOCASI EVDEN KAÇTI 01:53

KAÇARAK EVLENDİĞİ KOCASI EVDEN KAÇTI

4 yıl önce kaçarak evlendiği dini nikahlı kocasından 3 çocuğu oldu ancak genç kadının kocası kısa süre önce evden kaçtı 2 ayda bir aldığı 450 lirayla çocuklarını büyütmeye çalışan 24 yaşındaki Yağmur Kalıca ailesi de sır..

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

20 Yıl Kaybettik! 1:02:10

20 Yıl Kaybettik!

01:47 Tevekkül noktasında bize örneksiniz 05:35 Bugünkü olayları yıllar önce anlattı! 17:50 Zihinde siyonizmi nasıl normalleştirdiler? 22:36 Büyücülükle ezoterizm olmaz 35:43 Dünyayı yöneten şeytani akıl orada tutu..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 9 ay önce
Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma 00:51

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma Türkiye ve Çin arasındaki ticari ve turizm ilişkilerini ilerletmek için Çin'e çıkarma yapan 18 kişilik Türk heyeti, yılda en az 1 milyon Çinli turisti..

Gripin ~ _Sen Gidiyorsun_ 05:28

Gripin ~ _Sen Gidiyorsun_

Sen Gidiyorsun un şarki sözleri Sen Gidiyorsun Gidiyor ellerin, gidiyor sesin, gidiyor nefesim Ama hepsinden önce sen gidiyorsun Gidiyor yarınım, gidiyor evvelim, yaşamım, sebebim gidiyor Ama hepsinden önce sen gidiyors..

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. 02:32

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ard

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. Kürt sorununun çözümü konusunda kendisine 'yeni muhataplar' arayan hükümet, Cumhurbaşkanlığı'nın başlattığı 'kanaat ..

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı 01:50

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı Mardin’in Kızıltepe İlçe Belediye binasına sabah erken saatlerde operasyon düzenlendi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Mardin İl Emniyet Müdürlüğ..

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Özgün - Aşk Çiçeği 04:29

Özgün - Aşk Çiçeği

Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bizim ols..

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü 01:41

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü

İstanbul’da Sultanahmet’teki iş yerine gitmek için metro ulaşımını kullanan Nesibe Koç’un Terazidere istasyonunda başına gelenler güldürdü. Koç’un ulaşım için kullandığı akbil kartının dolumunu gerçekleştirdikten sonra b..

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım) 05:06

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım)

Canım sevgilim bugün ayrılığımızın ilk günü Yürüyen, kocaman, açık bir yarayım şimdi Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım Nasıl ölesim var anlatamam ama Senden başka birşeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir y..

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi 01:58

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi

Avrupa Birliği devlet ve hükümet başkanları, yıl sonu zirvesi için Brüksel’de biraraya geldi. Zirvenin gündeminde göç, güvenlik, Avrupa Birliği-Ukrayna Ortaklık Anlaşması, Rusya, Brexit ve Suriye konuları var. Fransa Cum..

Dünyanın En Kolay Tatlısı 03:25

Dünyanın En Kolay Tatlısı

Halley Tatlısı Malzemeler: 12 tane Halley 2 paket krem şanti 2 bardak soğuk süt Çikolata sos için: 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kakao Yarım bardak toz şeker 1 Su bardağı su 1 Su bardağı süt Yapılışı: Önce kremşantim..

  • Kadınca tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muhallebili Havuclu Cevizli Kek Tarifi -Seyredelim.com 05:40

Muhallebili Havuclu Cevizli Kek Tarifi -Seyredelim.com

Muhallebili havuçlu cevizli kek tarifi Su bardagi ölcüm 250ml cay bardagi ölcüm 100ml malzemeler 4 tane oda ısısında yumurta 2 su bardağı rendelenmiş havuç 1 su bardağı kırılmış ceviz 1 su bardağı şeker 1 çay barda..

  • Kadınca tarafından
  • 1.393 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Citir citir Lokma Tarifi 09:18

Citir citir Lokma Tarifi

Malzemeler Hamuru icin gerekenler 6 su bardagi un 1 paket yasmaya(isteyenler kuru maya kullanabilir 2 yemek kasigi yeterli olur. 4 su bardagi ilik su 2 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Kizartmak icin 1 litre siviy..

  • Kadınca tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Dalkılıç - Kördüğüm 03:24

Murat Dalkılıç - Kördüğüm

Korkmadım yüzüme vurdun Tutunacak kırık bir dal bile yok Keşke ben o ben olaydım Sahibi olmadan sahip çıkardım Şimdi duymuyor o içimdeki çocuğu Önce haykırır insan yüreğine tokat gibi vurunca Aşk sana susmayı öğret..

İran_ Riyal Serbest Düşüşte 02:58

İran_ Riyal Serbest Düşüşte

İran’ın para birimi Riyal, Dolar karşısında tarihi bir düşüş kaydetti. Haziran ayından bu yana Riyal Dolar karşısında yüzde 20 değer kaybetti. 1 Dolar bugün 41 bin 300 Riyal’e eşit. Uzmanlara göre ülkede yaptırımlardan..

Ümit Besen - Nikah Masası 04:48

Ümit Besen - Nikah Masası

Nikahına beni çağır sevgilim İstersen şahidin olurum senin Bu adam kim diye soran olursa Eski bir tanıdık dersin sevgiim Hayaller kurardık biz yıllar önce Hiç yoktu hesapta ayrılık bizce Bilirsin ne kadar görmek is..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Semavere Tekme Atan Dayının Bulunması! 05:06

Semavere Tekme Atan Dayının Bulunması!

Gaziantep'te arkadaşıyla kurguladığı 'korku anı videosu ile ailesini güldürmek isteyen Cahit Yılmaz, zamanından önce düşen varil nedeniyle gerçekten korkunca semavere tekme attı. Semaveri tekmeyle deviren fenomen köylü v..

  • PITIRCIK tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi 02:21

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi

Kocaeli'de dün akşam arızalı telefonunu götürdüğü mağazada kimse ilgilenmeyince kamyonla içeriye dalan 22 yaşındaki Emre Torun konuştu. Olay, dün akşam saat 17.30 sıralarında Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan bir..

Yıldızlar Şahidim Tanıtımı | Yeni Dizi 00:49

Yıldızlar Şahidim Tanıtımı | Yeni Dizi

Yıldızlar Şahidim yakında Star'da! Bir süre önce çekimlerinin başladığı Yıldızlar Şahidim dizisi önümüzdeki günlerde izleyici ile buluşacak. Özge Gürel ve Berk Cankat’ın gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı dizinin ö..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.824 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Talimatı Verdi_ Sınıra Duvar Örülüyor 01:39

Talimatı Verdi_ Sınıra Duvar Örülüyor

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, Meksika sınırına duvar örme vaadini hayata geçirmek için ilk resmi adımı attı. Trump, iki ülke sınırına duvar örülmesiyle kaçak göçmenlere göz yuman eyaletlere mali yaptırım içeren iki..

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı 03:05

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı

İstanbul’da yaşayan Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü mezunu evli ve 2 çocuk Merve Seven, 6 ay önce Amasya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde başladığı formasyon eğitimlerini hamile olmasına r..

Rick Ross - I Think She Like Me ft. Ty Dolla $ign 04:07

Rick Ross - I Think She Like Me ft. Ty Dolla $ign

This the fliest shit ever This that rich forever part 2 Uh, uh Layin' in my bed, I'm under these gold chandeliers Can't say too many names in here these kinda years Night sweaters and these icy diamonds on my wrist Ice ..