#Küçük kızın Ölmeden Önce söyledikleri herkesi Şok etti

Fblood - Dehb 03:12

Fblood - Dehb

D.E.H.B. şarkı sözleri ile Dikkatin eksik, dengen hep bozuk Beyninin içinde bağırır hep bi’ sokuk Sök at kafayı belki de bu senin tek çaren Kurtulamazsın asla sen bunla beraber ölcen. Doktora gittin yazdı kırmızı reçe..

Kivili Milföy Pasta Tarifi 04:55

Kivili Milföy Pasta Tarifi

2 adet kare milföy, 4 adet küçük boy kivi, Üzeri için pudra şekeri. Kreması için: 100-150 ml krema (kivilerin boyuna göre değişecektir), 1 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ***************************** Daha önce çil..

Bohça Kebabı Tarifi Krepli Manisa Kebabı 05:41

Bohça Kebabı Tarifi Krepli Manisa Kebabı

Bohça kebabi icin Malzemeler 500 gr kuzu eti veya tavuk göğsüde kullanabilirsiniz. 1 adet büyük kuru sogan 1 adet kirmizi biber 1 adet yesil biber 1 corba kasigi domates salcasi 1 tatli kasigi kekik 1 cay kasigi kirmiz..

Ünü Dünyaya Yayılan Derik Zeytininin Hasadı Başladı 02:27

Ünü Dünyaya Yayılan Derik Zeytininin Hasadı Başladı

Ünü dünyayı aşan ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren Mardin'in Derik ilçesinde yetiştirilen zeytinin hasat dönemi başladı. İngiltere'de düzenlenen Uluslararası Zeytinyağı Kalite Yarışmasında altın ve bronz madalya, t..

 Deniz Aslanı Vahşet Yaratıyor 02:15

Deniz Aslanı Vahşet Yaratıyor

Kanada'da Turistlerin deniz aslanlarını beslediği bir yerde iskelenin kıyısına oturan küçük bir kız, deniz aslanı tarafından ısırılarak suya çekildi. Küçük kız suya çekilir çekilmez kızın aile üyelerinden birisi olduğu b..

  • JET TV tarafından
  • 1.360 görüntüleme
  • 7 yıl önce
HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Sir Ağda Nasıl Yapılır 05:08

Sir Ağda Nasıl Yapılır

Bu videoda sizlere sir ağda uygulamasını tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştık. Uygulamaya geçmeden bilmemiz gereken bazı önemli noktalar var, ilk önce onlara değinmek istiyorum. Evde Sir Ağda Nasıl Yapılır ? Sir ağda;..

  • Kadınca tarafından
  • 1.514 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi 06:25

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi

Daha önce verdiğim ıspanaklı peynirli pide tarifinde pidemi öve öve bitirememiştim. Gelen yorumlar da beni doğrular nitelikte olunca hiç vakit kaybetmeden bir de kuşbaşılı kaşarlı Pide operasyonu yaptım. Ispanaklısını ar..

Kıymalı Yoğurtlu Kadayıf 17:48

Kıymalı Yoğurtlu Kadayıf

250 gr kadayıf 4 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı köfte baharı 1 dolu çay kaşığı kimyon 500 gr çift çekim dana döş kıyma 2 büyük soğan 10 dal maydanoz 1/3 muskat 1 kase yoğurt 6 dolu çorba kaşığı yoğurt 1 diş sarımsa..

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !! 03:17

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !!

Yıl 1898 Nicola Tesla küçük boyutlarda bir osilatör geliştirdi ve bu cihazı inşaat halindeki bir binada denemiş ve şöyle söylemiştir; “Cihazı çalıştırdıktan sonra saniyeler içinde binanın titremeye başladığını hissettim...

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Düğünde Yere Düşerek Romantizmin İçine Eden Adam 00:11

Düğünde Yere Düşerek Romantizmin İçine Eden Adam

Gelin ve damadın birbirlerine yeminlerini söyledikleri kısımda yüz üstü yere kapaklanan adam romantizmin adeta içine etti. Troll'lüğüne mi yaptı yoksa tansiyonu düştü de mi yere düştü bilmiyoruz. İşte o anlar.....

  • JET TV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı 06:15

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı

Manisa’da eşine aldığı sıfır otomobilin şoför koltuğundaki tozu silmek isterken döşeme altından eline saplanan 7 santimetrelik falçatayla hayatının şokunu yaşayan adam, otomobil firması hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:06

Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Anne ve babaları öldürüldüğü gün ormanda ortadan kaybolan iki küçük kızın hikayesini anlatan doğaüstü bir gerilim filmi. Yıllar sonra kurtarılan kızlar yeni bir hayata başlar ancak geceleri hala biri ya da bir ş..

Dışarıda Türkçe Altyazılı Fragman 01:38

Dışarıda Türkçe Altyazılı Fragman

Dışarıda, içine düştükleri tuzaktan kurtulmaya çalışan anne ve iki kızının hikayesini anlatıyor. Laura ve iki küçük kızı tatil yapmak için uzak bir göl evine gider. Genç anne eve vardıklarından burada yıllar önce yaşayan..

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Simge - Vicdanın Affetsin (Akustik Live Versiyon) 04:15

Simge - Vicdanın Affetsin (Akustik Live Versiyon)

Gitme beni üzme Biraz olsun hatırım yok mu? gitme Duyma, beni duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını dilenmek Ağlamamak için direnmek Senin yüzünden üzülmek Sana elveda demek var mı? Bir kırık kalp ah e..

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.776 görüntüleme
  • 8 yıl önce
El Açması Baklava Tarifi 09:22

El Açması Baklava Tarifi

MALZEMELER 1 yumurta + 1 yumurta sarısı, 1 su bardağı oda sıcaklığında su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı sirke, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Çay kaşığının ucuyla tuz, 3,5-4 su bardağı un, Açmak için bolca nişas..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Gece Hayvanları : Nocturnal Animals Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle 1:56:08

Gece Hayvanları : Nocturnal Animals Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle

Gerçek Dünya Angeleno sanat galerisi sahibi Susan Morrow, Edward'ın yaklaşan Los Angeles ziyareti sırasında akşam yemeği için davetiyeyle birlikte, eski kocası Edward Sheffield tarafından yazılan bir roman için el yazmas..

  • Tv Series tarafından
  • 3.861 görüntüleme
  • 8 yıl önce
13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geldi! 01:51

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geld

Adana'da 13 yıl önce ortadan kaybolduktan bir hafta sonra başından tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulunan 2 çocuk annesi Pakize Atar'ı (39), o dönem sevgilisi olan İbrahim Evren'in (52) öldürttüğü ortaya çıktı. Gözal..

Kerimcan Durmaz'dan Gülme Krizine Sokan Taklit! 11:11

Kerimcan Durmaz'dan Gülme Krizine Sokan Taklit!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 131. bölümünde Emine Aydın konseptince Kemal Doğulu ile nişanlandığını söyleyince Kemal Doğulu ile Emine dans etti. İvana Sert ise Emine'nin elbise ile yürüye..

  • ANKA tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Şehit Evinde Kur'an Tilaveti 02:06

Erdoğan'dan Şehit Evinde Kur'an Tilaveti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi Borsa İstanbul binası önünde şehit olan Fatih Satır'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Çıkışta vatandaşlara megafonla hitap eden Erdoğan, herkesi yarın yapılacak ..

Mezarına Tüküreceğim - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:15

Mezarına Tüküreceğim - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Sakin bir hayat yaşamayı tercih eden Jennifer Hills, toplumdan uzaklaşıp yalnız kaldığı bu dönem içerisinde roman yazmaya çalışan genç bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. Fakat genç bir kadının küçük bir evde ya..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Martin Garrix - Animals [Official Video] 03:07

Martin Garrix - Animals [Official Video]

Yayınlanmadan önce, parça, Hollandalı plak şirketi Spinnin 'Records'un sadece Hayvanlar (Teaser) başlıklı parçanın bir klipini piyasaya sürdükten sonra, yazar hakkında artan spekülasyonla isimsiz olarak oynandıktan son..