#Küçük orman

Derya Uluğ Kimdir? 01:38

Derya Uluğ Kimdir?

Derya Uluğ, Türk şarkıcı. İzmir'de doğdu ve büyüdü. Küçük yaşlardan beri müziğe ilgili olan Derya Uluğ, henüz 8 yaşındayken bir ses yarışmasına katılmıştır. Doğum: 21 Şubat 1986 (31 yaşında), İzmir..

Maşa ile Koca Ayı 62.Bölüm Mawa Kawa 07:23

Maşa ile Koca Ayı 62.Bölüm Mawa Kawa

Maşa adında küçük bir Rus kızı ile sirkten emekli, Mişka adında bir ayı arasında geçen maceraları konu edinmektedir...

Çin'de Doğan Fragman 02:10

Çin'de Doğan Fragman

Çin'de doğan Çin vahşi içine Venturing bir panda ayısı ve onun büyüyen yavru, onun küçük kardeşi yerinden hisseden genç altın maymun ve onun iki yavrularını yetiştirmek için mücadele eden bir annenin kar leoparı ile sam..

Çöp Şehri Mısır'dan Haberler 01:06

Çöp Şehri Mısır'dan Haberler

Kahire'nin Moqattam tepelerinde tünemiş olan Manshiyat Nasır sakinleri (çoğunlukla Kıpti Hıristiyanları). başkentin son 70 yıldaki çöp toplama belgesinin olmaması için bir geçici çözüm olarak hizmet ediyorlar. Kahire ..

Ayrılamam  Türk Filmi 1:34:13

Ayrılamam Türk Filmi

Başrollerini Küçük Emrah ve Nuri Alço'nun paylaştığı.Tahmin edebileceğiniz gibi işin içinde Emrah'ın Annesi nin (Meral Gökçe) de olduğu unutulmaz film. Ayrıca kötü adam olarak Nuri Alço'ya asist olarak Tecavüzcü Coşkun'..

Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video) 04:45

Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video)

NEZAKET Orta Yaşlar Yakın Artık Belirdi Tek Tük Beyazlar Ne Çok Zaman Harcamışız Meğer Şimdi Ne Koparırsam Kâr Dünya İşleri Beklesin Dinlensin Biraz Telaşlar Kaçırmadan Trenleri Küsüp Bizi Terk Etmeden Aşklar Dost G..

Zeytinyagli Biber dolmasi, kiymali tarhana corbasi,Mayali pişi tarifi(aksam yemegi) 11:33

Zeytinyagli Biber dolmasi, kiymali tarhana corbasi,Mayali pişi tarifi(

12 - 15 tane dolmalık biber 1 buçuk su bardağı pirinç 1 tane kuru soğan 3 diş sarmısak 1tutam maydonoz 1 tane domates 1 çay bardağı zeytinyağı 1 yemek kaşığı domates salçası yarım limon suyu baharat olarakta Tuz ka..

Riverdale Fragman 01:10

Riverdale Fragman

Archerry ve arkadaşlarını yıkıcı bir yaklaşımla ele alıp, küçük kasaba hayatını, Riverdale'in sağlıklı cephesinin altında kabaran karanlık ve garip şeyleri keşfediyorlar...

Şimdi  Animasyon Kısa Film 04:18

Şimdi Animasyon Kısa Film

50'den fazla ödül kazanan çok güzel bir animasyon film The Present ,sakın kaçırmayın. Oyun bağımlısı engelli çocuğa annesi küçük bir köpek hediye alıyor. Önce çocuk köpek yavrusunu görmezden geliyor, ancak köpek yavrusu ..

Dünya Haber: Peru'da Uçak Kazası 00:35

Dünya Haber: Peru'da Uçak Kazası

Peru'da bilinmeyen bir nedenden dolayı arızalanan yolcu uçağı, ülkenin iç bölgelerindeki Jauja kasabasındaki küçük bir havaalanına zorunlu iniş yaptı. Pilotların, üstün çabasıyla başarılı bir iniş yapan uçakta bulunan 1..

Canavar Kamyonlar 01:30

Canavar Kamyonlar

Küçük bir kasabada bir petrol şirketi petrol arıyor. Jeolog Dowd patronu Tenneson'a sondaj haklarını etkileyebilecek bir ekosistem olabileceğini tespit ettiğini bildirdi. Fakat Tenneson onlara devam etmelerini söyler ve ..

Simli Göz Makyajı 00:56

Simli Göz Makyajı

Bu yaz podyumlardan bir misafirimiz daha var: Simli makyajlar! Kullanım kolaylığı ve yakışma miktarı düşünüldüğünde simleri en rahat gözlere uygulayabileceğimizi söyleyebiliriz. Neredeyse her markada makyaj simleri bula..

Teletubbies Little Bo Peep 24:11

Teletubbies Little Bo Peep

Tinky Winky (Dave Thompson, Mark Heenehan ve Simon Shelton'ın) oynadığı ilk Teletubby karakteridir. Teletubbies'lerin en büyük olanıdır ve en mor kumaş'la kaplıdır ve kafasında bir üçgen anteni bulunur. Onun için her zam..

Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971 1:30:31

Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971

Hülagü Han (Kurt Katch) komutasındaki Moğol istilacılar Bağdat şehrini ele geçirirler. Bağdat Halifesi Hasan (Moroni Olsen) sürgünde yeni bir hükümet kurmak üzere Bağdat'ı terk etmek üzereyken baş veziri Kasım'ın (Frank ..

Aleyna Tilki 17 Yaşında! 00:21

Aleyna Tilki 17 Yaşında!

Genç popçu Aleyna Tilki, yeni yaşını sosyal medya hesabından duyurdu. Cevapsız Çınlama şarkısıyla büyük çıkış yakalayan Aleyna Tilki, yaşının 18'den küçük olması nedeniyle sık sık gündeme gelmişti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mesut Özil'in Sihirbazlık Gösterisi 00:09

Mesut Özil'in Sihirbazlık Gösterisi

Bir Çocuğun Gülmesiyle Güzelleşecek Dünya sloganıyla gerçekleştirilen akıma Mesut Özil de katılıyor ve küçük kıza gizli bir numara yapıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.270 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adventure Time 15.Bölüm 10:42

Adventure Time 15.Bölüm

Salyangoz: Birçok bölümde gizli yerlerde saklı kameraya el sallayan küçük bir salyangozdur. Lich onun zihnini ele geçirip onu bir süre kullanmıştır. Ölümsüz Delirir bölümünde Lich kaçmak için salyangozun zihnini kontro..

Tamam mı Yüz Numaralı Adam 02:33

Tamam mı Yüz Numaralı Adam

Mükemmel bir film.Küçük eğlenceli bir kısımı...

Canım Kardeşim 11.Bölüm 09:47

Canım Kardeşim 11.Bölüm

Küçük kız Mine okul öncesi yaşta, ablası Müge ikinci sınıfa gidiyor.Bir abla kardeş ilişkisini, evin bir parçası olan kedileri ile yaşamlarını anlatıyoruz...

Fahir Atakoğlu Kimdir? 01:10

Fahir Atakoğlu Kimdir?

Küçük yaşlarında eski piyanosuna hayat veren Atakoğlu, 7-8 yaşlarına geldiğinde annesine yaptığı ısrarların sonucunu almış ve yeni piyanosuna kavuşmuştu. Hocası Muzaffer Uz tarafından Cemal Reşit Rey ile tanıştı. 1977 - ..

 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..

Baba Candır 63. bölüm fragmanı 00:34

Baba Candır 63. bölüm fragmanı

Salih’in üç çocuğu da büyümüş ve hayata atılma yaşına gelmiştir. Salih’in hayattaki tek amacı çocuklarının hem iş hayatında, hem de özel hayatlarında mutlu olduklarını görmektir. Çocuklar ise, artık büyüdükleri için, bab..

Karadedeler OlayıCinli Köyde Bir Gece !!! Davutlu 42:00

Karadedeler OlayıCinli Köyde Bir Gece !!! Davutlu

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinin Davutlu köyünde Karadedeler Olayı gerçekleşmiş köylü halkı akşam 18:00'dan sonra yani hava karardıktan hemen sonra köpek havlamalarının ardından köyde yaklaşık 2-3 metre boylarında sim..

  • ZULMA tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Issız Cuma Mezarlığında  Bir Gece !!! Paranormal OLay 44:54

Issız Cuma Mezarlığında Bir Gece !!! Paranormal OLay

Issız Cuma Mezarlığı Türkiyenin en korkunç ve en ürpertici yerleri arasında ilk sırada yer alıyor ve cesareti olanlar ancak gidebilir deniliyor.... Çanakkale Yenice Issız Cuma Mezarlığı Hakkında: Çanakkale'de 'yer deği..

  • ZULMA tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Catherine Zeta Jones Kimdir? 01:12

Catherine Zeta Jones Kimdir?

25 Eylül 1969 tarihinde İngiltere'de Galler'in bir balıkçı köyünde doğmuştur. iki erkek kardeşi vardır. 4 yaşında Katolik kilisenin düzenlediği toplantılarda şarkı söyleyip dans eden küçük yıldız, 11 yaşına gelince sahne..

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

Pırdino 10.Bölüm 13:07

Pırdino 10.Bölüm

Küçük dostları Sansar ve Porsuk Tarık'ı çok sevmişlerdir. Porsuk'un macera aşkı da Sansar'ı zor durumda bırakmıştır. İkisi birlikte arabanın arkasına saklanıp şehre doğru yolculuğa başlamışlardır. Sansar ve Porsuk artık ..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Canım Kardeşim 31.Bölüm 10:57

Canım Kardeşim 31.Bölüm

Lale hanım kızlarla birlikte bahçeye küçük bir tarlacık yaparlar. Ama kargalar burada ki tohumlara ve fidelere musallat olurlar. Ve galip beyin önerisiyle bahçeye bir korkuluk yapılır. Mine korkuluğun sabit durmasından h..

Canım Kardeşim 40.Bölüm 10:42

Canım Kardeşim 40.Bölüm

Galip bey ve çocuklar birlikte film seyrediyorlar. Film bitince çocuklar ve galip bey birlikte film çevirmeye karar verirler. Herkes bir rol üstlenir. Ve evin içinde küçük bir plato kurulur. Mine ve Müge kafalarında çocu..