#Küçük orman

Canım Kardeşim 41.Bölüm 10:35

Canım Kardeşim 41.Bölüm

Müge her küçük çocuk gibi gözlük takmanın iyi bir şey olmadığına inanır. Ve göz doktoruna gitmek istemez. Lale hanım ve Galip bey bu konu da Müge’yi ikna etmek için çok özel gözlük sayesinde görünmez olacağına inandırırl..

Çalıkuşu 4.Bölüm 47:20

Çalıkuşu 4.Bölüm

İstanbullu bir subayın kızı olan Feride, küçük yaşta annesini kaybetmiştir; yanına gönderildiği babaannesinin de ölümü üzerine Notre Dame de Sion Fransız yatılı okulunda okur...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 3.400 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy 04:34

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy

Kırklareli - Samandağ Köyü 1982 yılında köyde gizemli bir şekilde çocuklar kaybolmaya başlar. Olayların büyümesi üzerine köylülerden ikisinin jandarmaya verdiği ifade aynen şöyledir. Köyün Muhtarı Cengiz S’nin ifadesi. ..

  • ZULMA tarafından
  • 4.499 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyin Yakan 8 İnanılmaz Göz Yanılması ! 04:04

Beyin Yakan 8 İnanılmaz Göz Yanılması !

lizyon gerçek bir nesnenin, duyular üzerindeki izlenimlerinin yanlış değerlendirilmesi olarak bilinmektedir ve büyük küçük herkesin ilgisini çekmektedir. Ve bizde sizler için ilgi çekici ilizyonları derledik, iyi deyirle..

Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili 03:29

Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir. Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlı..

Sezen  Aksu Küçüğüm 03:41

Sezen Aksu Küçüğüm

Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün hatalarım Öğünmem bu yüzden Bu yüzden kendimi Özel önemli zannetmem Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün saçmalamam Yenilmem bu yüzden Bu yüzden kendime hala güvensiz..

Kirpiklerimi Nasıl Boyuyorum? 06:47

Kirpiklerimi Nasıl Boyuyorum?

Şimdi yarım ay şeklindeki pamuğu ikiye ayırıyoruz ve ekstra pamuk almaya çalışıyoruz, pamuğu ince yapmaya çalışıyoruz. Şimdi yüz veya göz altı kremi al ve göz altında koyu bir kat sür. Ince yapılmış pamuk al ve onu göz ..

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem 01:30

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem

Vurgun başrollerinde Cüneyt Arkın ve Gönül Yazar'ın yer aldığı 1973 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Gönül (Gönül Yazar) ünlü ve çok zengin bir şarkıc..

Hamileyim Ben Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:14

Hamileyim Ben Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Kool Savas - Nichts Bleibt Mehr 03:43

Kool Savas - Nichts Bleibt Mehr

Şarkı Sözleri: Yaşam bir nehir sen de küçük bir balıksan burada yüzgeç sallayn aktıntıya Karşi da yümeyi öğrenmelisin mutlaka zaman geçmeden bu nehir her zaman Köpük köpük akmayabilir balcık kaplı olabilir tabanı yer ..

Gupse Özay Kimdir ? 03:47

Gupse Özay Kimdir ?

Gupse Özay (d. 30 Temmuz 1984, İzmir), Türk oyuncu ve senarist. Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv..

Hoşsun Yerine Hoşafsın Mı Dedi Acaba 01:40

Hoşsun Yerine Hoşafsın Mı Dedi Acaba

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

En Tehlikeli Cin Kabileleri İfritler 02:55

En Tehlikeli Cin Kabileleri İfritler

18 yaşından küçük olanlar izlemesin...

  • ZULMA tarafından
  • 1.645 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uyandırılan Kaplanın Çılgına Dönmesi 00:53

Uyandırılan Kaplanın Çılgına Dönmesi

Gün ortasında uyku sefası çeken kaplan küçük bir çocuk onu izlerken arkadaşı tarafından uyandırılınca bir anda sinir patlaması yaşadı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yılan Balığından Beklenmeyen Saldırı 00:37

Yılan Balığından Beklenmeyen Saldırı

Kuyruklu yılan balığını oltayla yakalamayı başaran çocuk balıkla oynarken beklemediği bir saldırıya maruz kalıyor. Sosyal medyada balık avlarını yayınlayan küçük çocuğun bu görüntüleri büyük ilgi çekti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rüveyda Öksüz Kimdir? 01:47

Rüveyda Öksüz Kimdir?

(d. 24 Mayıs 1994, İstanbul), Miss Turkey 2013 birincisi olan 2013 Türkiye güzeli Türk model ve oyuncu.24 Mayıs 1994'te İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Rizeli olan ailenin 4 çocuğundan en küçük olanıdır. İstanbul Üniver..

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu 18:18

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu

Said Hatipoğluunun eşsiz anlatımlarının bir araya gelmesiyle muhteşem bir hal alan sohbet sizleri bekliyor. Eski milletlerden bir adamın sadaka olarak verdiği paranın kendine ve sadaka verdiği kişilere faydası anlatılmak..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.763 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Geldi Yaz  Edis ile Feris  Çocuk Şarkıları 02:05

İşte Geldi Yaz Edis ile Feris Çocuk Şarkıları

Çıkar terliklerini, yumuşak kumlara bas Uzan sıcaklığına, işte geldi yaz Küçük bir balık gibi, öğrenince yüzmeyi Çok seversin rengarenk denizin içi Güneş parlıyor, yaz bizi çağırıyor Açmış kollarını deniz mavi mavi bekl..

Camide Namaz Kılan Cinler 02:17

Camide Namaz Kılan Cinler

Her zamanki gibi sabah namazı için erkenden uyanıp köyümüzün camisine gittim. Genelde bu saatlerde 4-5 kişi olurduk ancak camiye girdiğimde kalabalık bir cemaatin namaza başladığını gördüm. Çok şaşırmıştım. belki bir düğ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.483 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 35.Bölüm Fragman 00:36

Hangimiz Sevmedik - 35.Bölüm Fragman

Büyük nefretlerinin altında, ölümsüz bir aşkı da besleyen Münir ve Adile, artık hem dünür, hem de ortaktırlar. Tarık ve Itır evliliklerini nasıl açıklayacaklarının yollarını ararken, ikilinin çekişmeleri her seferinde en..

Ogeday Girişken Kimdir? 01:11

Ogeday Girişken Kimdir?

Ogeday Girişken 1992 yılında Adana şehrinde doğdu ve beraberinde eğitim hayatına orada devam etti. Ancak üniversite eğitimi için girdiği bir sınav sonucunda bir başarı elde etti ve Marmara Üniversite' sinde Beden Eğitimi..

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hızlı ve Öfkeli Serisinin 16 Yıllık Evrimi 06:47

Hızlı ve Öfkeli Serisinin 16 Yıllık Evrimi

Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi bu hafta vizyona giriyor. Serinin derin mazisini hatırlamayanları bu yedi dakikalık videoyu izlemeye davet ediyoruz. 2001’de hayatımıza giren Hızlı ve Öfkeli serisi 16 yıldır aksiyon..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Yine Bir Gülnihal 03:24

Barış Manço - Yine Bir Gülnihal

Yine bir gülnihal Aldı bu gönlümü Sim ten gonca fem Bibedel ol güzel Ateşin ruhleri Yaktı bu gönlümü Pür eda pür cefa Pek küçük pek güzel Görmedim kimsede Böyle bir dilruba Böyle kaş böyle göz Böyle el böyle..

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy 02:31

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy

Muğla’nın Kıbledere Köyü’ndede yaşananlar gazetelere çıkmış daha sonrada filmlere konu olmuştu. Köy artık bomboş bir harabe halinde. Köyü terkedenler ise hala bu konu üzerine konuşmak istemiyor. Hepsinin belli nedenlerle..

  • ZULMA tarafından
  • 15.373 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The 9th Life Of Louis Drax Orijinal Fragman 02:05

The 9th Life Of Louis Drax Orijinal Fragman

Liz Jensen'ın çok satan romanından beyazperdeye uyarlanan yapım bilim kurgu ile fantastik türlerinin sınırlarını genişletiyor. 9 yaşındaki Louis Drax'ı temel alan filmde 9 yaşına dek 8 ölümcül kazayı atlatmış olan küçük ..

Ormandan Gelen Kafir Cinler 01:58

Ormandan Gelen Kafir Cinler

Soğuk bir kış gecesi köyümüzdeki evde uyurken kapımız çaldı. Kimse o saatlerde acil bir hasta olmadığı sürece birbirinin kapısını çalmazdı korkarak kapıyı açtım. Kapıda hiç tanımadığım yaşlı bir adam vardı. Bu s havada ş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Espriler Şakalar Fatma Girik & Göksel Arsoy 01:02

Espriler Şakalar Fatma Girik & Göksel Arsoy

Küçük Beyefendi, başrollerinde Fatma Girik ve Göksel Arsoy'un yer aldığı 1962 yapımı siyah beyaz Türk filmidir...

Altın Çocuk Göksel Arsoy ve Fatma Girik 01:40

Altın Çocuk Göksel Arsoy ve Fatma Girik

Filmin Adı: Küçük Beyefendi Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Fatma Girik, Göksel Arsoy Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1962..

Hop Hoop N'oluyoruz 02:19

Hop Hoop N'oluyoruz

Birbirlerine darılan karı kocayı barıştırmak için uğraş veren küçük bir kızın hikayesi.Fatma Girik & Parla Şenol..