#Kİrlİ

Ekmekçi Kadın 1965 Türk Filmi İzle 1:31:08

Ekmekçi Kadın 1965 Türk Filmi İzle

Ayşe, (Türkan Şoray) iki çocuklu muhtaç bir duldur. Çalıştığı fabrikayı kundaklayıp, patronunu ve bir mühendisi öldürmekten ömür boyu hapse mahkum olur. Gerçekte suçlu, aşkına cevap alamadığı için intikam alırken patronu..

Arka Sokaklar 464. Bölüm Fragmanı 00:49

Arka Sokaklar 464. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 464. Bölüm Fragmanı yayında! Selin, Rıza Baba tarafından açığa alınıyor! Selin, yeniden görevinin başına dönebilecek mi? Sinem, kirli işler peşinde koşmaya devam eder. Sinem'in yeni planları nasıl sonuçlan..

Varikosel Nedir 00:24

Varikosel Nedir

Varikosel, testisin etrafındaki kirli kanı uzaklaştıran toplardamarların kapakçıklarının iyi çalışamaması nedeniyle o damarın genişlemesi durumunda ortaya çıkar...

  • NABIZ tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hangi Faktörler KOAH'a Sebep Olur 00:51

Hangi Faktörler KOAH'a Sebep Olur

KOAH'a sebep olan dış faktörlere özellikle sigara kullanımı ve kirli havaya maruz kalmak örnek verilebilir. Bu hastalığın görülmesinde genetik faktörler de büyük rol oynar...

  • NABIZ tarafından
  • 578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Klima Kaynaklı Hastalıklar Nelerdir 00:51

Klima Kaynaklı Hastalıklar Nelerdir

Kış mevsiminde görülen zatüre ve nezle artışı yaz mevsiminde de klima nedeniyle görülebilir. Bunun yanı sıra klimanın filtrelerinin kirli olması kişilerin enfeksiyon kapmasına neden olur...

  • NABIZ tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Havuz Ve Deniz Kaynaklı Hastalıklar Nelerdir 02:15

Havuz Ve Deniz Kaynaklı Hastalıklar Nelerdir

Havuz ve deniz hastalıkları genellikle denizin ve havuzun temizliğine bağlı artar veya azalır. Havuz suyu durağan bir su olduğu için deniz suyundan daha kirlidir. Kulağa kirli su kaçması kulak enfeksiyonuna yol açabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terör Örgütü YPG Çocukları Kullanıyor 00:56

Terör Örgütü YPG Çocukları Kullanıyor

Uluslararası birçok sözleşmeye göre (1949 Harp Zamanında Sivillerin Korunmasına İlişkin Cenevre Sözleşmeleri, Cenevre Sözleşmelerine Ek Protokol, 1989 Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi ve Çocuk Hakları Sözleşm..

Temizlik İçin Su Altı Çim Biçme Makineleri 00:55

Temizlik İçin Su Altı Çim Biçme Makineleri

Dünya Sağlık Örgütü (WHO), dünyanın en kirli 20 şehrinden 13’ünün Hindistan’da olduğunu tespit etti. Hindistan bu bağlamda, gölleri ve nehirleri temizlemek için su altı çim biçme makinelerini kullanıyor...

  • JET TV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güney Ölüm Saçıyor 1969 Türk Filmi İzle 1:12:23

Güney Ölüm Saçıyor 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Güney ve Köksal isimli iki arkadaşın pek çok kirli işini yürüten bir çeteye karşı verdikleri mücadeleyi konu edinir. Güney ve Köksal çok yakın iki arkadaştır. Güney, çete liderinin karısıyla ilişkiye girer. Bu ..

İki Kafadar - Chinese Connection 2013 Türk Filmi İzle 1:26:54

İki Kafadar - Chinese Connection 2013 Türk Filmi İzle

Konusu: Çocukluklarından bu yana Mahmutpaşa Pasajı'nda çalışmakta olan Altan ve Şükrü artık çıraklığı bırakıp kendi işlerini yapmanın zamanı geldiğine karar verirler. Bu piyasadaki tanınmış tefecilerden biri olan Fadıl'd..

Elm Sokağında Kabus 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:31:11

Elm Sokağında Kabus 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Boşanmış bir aileye, dedikoducu arkadaşlara, kendisinin verebileceğinden oldukça fazlasını isteyen erkek arkadaşa sahip olan Nancy Thompson’ın (Heather Langenkamp) ile kirli, kahverengi şapkası, kırmızı, yeşil k..

Kanun Benim 1966 Türk Filmi İzle 1:37:40

Kanun Benim 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Hafızasını yitiren bir gençle, onu bulup iyileştirmeye çalışan bir genç kadının kirli işler çeviren bir şebeke arasında geçen maceraların öyküsü. Yapımı : 1966 Tür : Dram & Romantik Senaryo : Safa Önal Yönetme..

Kara Şahin 1964 Türk Filmi İzle 59:03

Kara Şahin 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Babasının katili ağanın kirli işlerini ortaya çıkarmak için kılık değiştiren kolej talebesi bir gencin öyküsü. YIl : 1964 Tür : Macera Senaryo : Azize Ar , Mustafa Alev Yönetmen : Nuri Akıncı Oyuncular : Yılma..

Bae'nin Somali Planı Ortaya Çıktı 01:00

Bae'nin Somali Planı Ortaya Çıktı

Dubai'den Somali'ye 9,6 milyon dolarla havalanan BAE uçağının perde arkasındaki kirli süreç.....

Piyasadaki Suların PH Testi İzlemeden Su Almayın 09:30

Piyasadaki Suların PH Testi İzlemeden Su Almayın

Bu test ile ilgili dikkat edilmesi gereken en önemli konu şu: bu testin sonucu suların kirli ya da temiz olduklarını veya sağlıklı/sağlıksız ayrımı yapmıyor. Bu test sadece ilan edilen pH değerleriyle gerçek değerler tut..

  • JET TV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karantina XII Fragman 02:19

Karantina XII Fragman

Cahit hoca yıllarını paranormal olaylarla ilgili araştırma yaparak geçirmiştir. Bu konuda bir kitap hazırlığında olan Cahit Hoca, kitabı XII Simya Kitabı için Şeytan ile anlaşma yapar. Bu sırada Cahit hocanın dersini ala..

Sessiz Ol Fragmanı 01:47

Sessiz Ol Fragmanı

Murat ve Aslı uyandıkların dehşet içerisinde kalırlar. Kendilerini elleri bağlı bir şekilde bilmedikleri bir yerde bulurlar. Üstelik odada tanımadıkları baygın bir genç ve küçük bir çocuk vardır. Yaşadıklarına anlam vere..

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:25

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Joseph Jackson 29 Ağustos 1958 yılında Gary, Indiana'da doğdu. 25 Haziran 2009'da Los Angeles, Kaliforniya'da hayatını kaybetti., Pop'un Kralı olarak tanınan Afro-Amerikalı şarkıcı, müzisyen, besteci, söz yazar..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı 01:05

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı yayında! Mehmed, arkasından çevrilen kirli oyunları öğrenebilecek mi? Çandarlı Halil Paşa, Mehmed'in ne işler peşinde olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Konstantinos, bütün şehrin..

Faça - Benden Hayata 03:53

Faça - Benden Hayata

Benden Hayata şarkı sözleri ile Biliyorum aldığım son nefesti bu Göremiyorum her yer çok karanlık Üşüyorum toprak kokusu sinmiş üstüme Duyuyorum yağmur yağıyor tenime Ben yokum artık bu kirli oyunda Malım mülküm alın h..

Fabrika Atıklarının Kirlettiği Mudurnu Deresi Siyaha Büründü 05:33

Fabrika Atıklarının Kirlettiği Mudurnu Deresi Siyaha Büründü

Sakarya’nın Akyazı ilçesinden geçmekte olan ve bölgedeki birçok köyün tarım için kullandıkları Mudurnu Deresi, iddiaya göre fabrika atıkları sebebiyle senelerden beri kirli akıyor...

Ülkemizde Konuşulmayanlar 58:55

Ülkemizde Konuşulmayanlar

Görünen o ki Twitter Elon Musk’la günah çıkartıyor ve hararetle pandeminin kirli çamaşırları konuşuluyor. Peki ülkemizde bunlar neden konuşulmuyor ?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 2 yıl önce
TÜRKİYE İÇİN KAOS PLANI 47:02

TÜRKİYE İÇİN KAOS PLANI

Türkiye İçin Planlanan Kirli Tezgah..

  • STUDIO AS tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Suçlular Aramızda 1964 Türk Filmi İzle 1:41:22

Suçlular Aramızda 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, zengin bir ailenin ustalıkla sakladıkları kirli dünyalarını anlatır. Oğlu Mümtaz’ı işlerinin başına geçiren armatör Halis Bey, emekliliği şerefine bir yemek düzenler. Yemek sonrası eve geldiklerinde gelin..

Yıldızların Altında 1965 Türk Filmi İzle 1:18:14

Yıldızların Altında 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, geçmişinden kurtulmaya çalışan bir adamın aşkı uğruna mücadelesi anlatılır. Turgut, genç bir tıbbiye öğrencisiyken Leyla’yı tanımıştır. Ünlü bir ses sanatçısı olan güzel kadın uğruna okulunu bırakmıştır..

İnsanlık Suçu 8. Bölüm Fragmanı (FİNAL) 01:02

İnsanlık Suçu 8. Bölüm Fragmanı (FİNAL)

İnsanlık Suçu 8. Bölüm Final Fragmanı yayında! Cemal, Suna'ya olan aşkını itiraf ediyor; tüm aile bu ilişkiye karşı çıkıyor! Cemal, tüm Gökdemir ailesini karşısına alarak Suna'ya olan aşkını ve birbirini sevdiklerini sö..

Cihan Mürtezaoğlu - Hangi Yol 04:04

Cihan Mürtezaoğlu - Hangi Yol

Cihan Mürtezaoğlu - Hangi Yol Dinle HANGİ YOL (2019 / DOKUZ SEKİZ MÜZİK) Yönetmen: İsa Kurt Oyuncu: Eylül Su Sapan Söz & Müzik: Cihan Mürtezaoğlu Düzenleme: Cihan Mürtezaoğlu Mix: Emre Nişancı Mastering: Tarık Ceran ..

Velev Ki - Yalan Dünya 04:25

Velev Ki - Yalan Dünya

Yalan Dünya Sözleri; Seyrim her halimle sahtekar değil mi? Kanar enayiler umrumda değil hiç Elimde kartlar var korkarlar karmamdan Bilirler aptallar kaybeder karşımda Hıh! Fairplay gerilla beynim Uh! Beyblade gibi ..

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti  Annesi Herkesi Uyardı 03:39

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti Annesi

Konu: Küçük çocukları olan bir anne için, bir gün bile oldukça zor geçer. Yerlerde her zaman oyuncaklar vardır. Çocuklar etrafa yiyecek ve içecek dökerker. Evi toplamayı bitirdiğiniz an bir anda karşınıza dağ gibi çamaşı..

  • JET TV tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 6 yıl önce