#Kıev

Hızla Gelen Metronun Önüne Yatmak 00:39

Hızla Gelen Metronun Önüne Yatmak

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de Dvorets Sporta istasyonunda ilginç bir olay yaşandı. İstasyonda bekleyen yolcular, raylara yatan gençleri görünce dondu kaldı. Tam tren gelmeden önce raylara yatan iki genç korku dolu anların..

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Her Şeyi Tek Tek Anlattı Nazlı Hamarat'tan Olay İtiraflar 03:30

Her Şeyi Tek Tek Anlattı Nazlı Hamarat'tan Olay İtiraflar

Stil yarışması 'İşte Benim Stilim' ile tanınan, ilk eşi Emir Şaşmaz Kiev'de boğazı k.silerek .ldürülen Nazlı Hamarat, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programında hamileliğini, babasını kaybettikten sonra yaşadıklarını..

  • BETA tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ukrayna'nın Doğusunda Gerilim Düşmüyor 00:50

Ukrayna'nın Doğusunda Gerilim Düşmüyor

Son haftalarda kanlı çatışmalara sahne olan Ukrayna’nın doğusunda gerilim düşmüyor. Ukrayna ordusu sınır hattındaki Avdiivka kasabasını en az 7 askerin ölümüyle sonuçlanan çatışmaların ardından tahliye etmeye hazırlanıy..

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan 03:56

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan

Konu: Medyada tanık olduğumuz, insanlık dışı olaylara sürekli yenileri eklenirken, başkarları için kendini bile düşünmeden riske atan insanlar da var. Bu videoda cesaretleri, refleksleri ve soğukkanlılıklarıyla son saniy..

  • JET TV tarafından
  • 526 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şehrin girişlerine beton bariyerler kuruldu, siperler kazıldı 02:52

Şehrin girişlerine beton bariyerler kuruldu, siperler kazıldı

İrpin ve Bucha’da patlama sesleri artık giderek yükseliyor. Sivillerin tahliyesi bölgede kesilmiş durumda. Dün A Haber ekiplerinin yanına bomba düşmüştü. Sıcak noktadan Kiev merkeze gelen A Haber Programlar Şefi Emine Ka..

Show Haber ekibi çatışmanın ortasında kaldı! 04:41

Show Haber ekibi çatışmanın ortasında kaldı!

İNSANİ KORİDOR İÇİN VERDİĞİ SÖZÜ TAM ANLAMIYLA YERİNE GETİRMEYEN RUSYA, UKRAYNA'NIN BAŞKENTİ KİEV'İN KUZEY KAPISI İRPİN'DE, SİVİLLERİN TAHLİYESİ SÜRERKEN SALDIRIYA GEÇTİ... BOMBALAR, MERMİLER ARDI ARDINA ATEŞLENDİ.. SHOW..

ABD’li Gönüllü Askerler Ukrayna’ya Akın Etti 01:11

ABD’li Gönüllü Askerler Ukrayna’ya Akın Etti

Rus ordusuna karşı gösterilen direnişe Amerikalı askerler işte böyle destek gösterdi. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ediyor. Rusya vurmaya Ukrayna direnmeye devam ediyor. Savaşın başlangıcından bu yana dünyanın ..

Rus Ordusundan Temizlenen Borodyanka’da Arama Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor 01:15

Rus Ordusundan Temizlenen Borodyanka’da Arama Kurtarma Çalışmaları Dev

Ukrayna'nın başkenti Kiev'e yakın bölgede bulunan Borodyanka kentinin Rus ordusundan temizlenmesinin ardından bölgede arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor...