#Kılıçdaroğlu: suçsuzsan gelirsin türkiyeye

Tel Örgü 1995 Türk Filmi İzle 1:37:11

Tel Örgü 1995 Türk Filmi İzle

Konusu : Bulgar zulmünden kaçan,türkiyeye dönemek isyeyen bir grup insanın öyküsü. Yıl : 1995 Tür : Dram Senaryo : Sadık Şendil Yönetmen : Sırrı Gültekin Oyuncular : Hulusi Kentmen, Ayhan Işık, Reha Yurdakul, Mualla ..

Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Orhan Gencebay - Efkar Bastı Gönlümü 03:28

Orhan Gencebay - Efkar Bastı Gönlümü

Efkar bastı gönlümü yine feryat ediyor Senden gelen dert ile sana hitap ediyor Sen açtın bu yarayı dermanını ver artık Yıllardır bekliyorum geleceksen gel artık Yeter yeter bu ayrılık yeter Yeter yeter bu kadar naz..

Tugba Ozerk - Bitter Cikolata 04:16

Tugba Ozerk - Bitter Cikolata

Güzel, demli, yanık canım tuzlu tenine Bitter çikolatam benim gel geceme Hastayım gülüşüne ayva göbeğine Acı çikolatam benim gel geceme Aşk mı meşk mi hepsi bende Gölgem bile sahilde sevişir senle Gün olur güzelim..

Sezen Aksu Geri Dön 04:19

Sezen Aksu Geri Dön

Alışırım zannettim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımla Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver eli..

Güler Duman - Vefasız Türkü 05:02

Güler Duman - Vefasız Türkü

Vefasız yar aşkın ile ben yandım Gittiğin o yerden gelirsin sandım Şahin gibi semalarında döndüm Göremedim seni döndüm ağladım Yazılmış anlıma bu karayazı İndirdi yüreğe derin bir sızı O yari gördünmü sehir yıldızı Göre..

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız 03:19

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız Albüm Adı : Seviyorum GÖZLERİN PARLIYOR GECEMDE YILDIZ GİBİ ÇOCUKLAR KADAR SAF ÖYLE SEVİMLİ AKLIMA GELİRSİN GÖZÜMÜ AÇAR AÇMAZ KİMSE SENİN GİBİ BENİ YAKAMAZ GÖRÜR GÖRMEZ SENİ DÖNDÜM BAK ŞAŞK..

Vedat Özkaya - Eskiden 04:13

Vedat Özkaya - Eskiden

Vedat Özkaya - Eskiden Dinle ESKİDEN Toprak kokan gündüzlere uyandım Sürdüm izlerini yoktun Bu sokaklar, bu binalar Eskiden, senden hatıraa Sana varmıyor yollarım Seni duymuyor kulaklarım Sana uçmuyor uçurtmalarım Art..

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler 02:55

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler

Patron Güzel Kızlar Patron Dinler Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Şu güzelim surata bak Şu gülüşe, dudağa bak Tutsağım tuzağına, uzak kal uzağıma Ey, çirkin değil o taraf delirme Çekilir fotoğraf benimle İstersen ..

Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Sancak - Düşün Ki 03:02

Sancak - Düşün Ki

Sancak - Düşün Ki Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yine içimde sen uyandın, yıllardır bundan usandım Kapındayım ümitlerle, git dersen anlarım Ya tutarsın kollarımı ya da kalmaz bir anlamı Ya gelirsin peşimden ya da çık git i..

Bilal SONSES - Dön Diyemem (Video Klip) 03:39

Bilal SONSES - Dön Diyemem (Video Klip)

Söz: Bilal Sonses Müzik: Cahit Berkay Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix, Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Ahmet Can Tekin Yapım: Babba Media & DMC Produktör: Samsun Demir Menajerlik: Kadir Kortan Kurnaz Radyo Pr: Emel Yalç..

Tamer - Biri Vardı 04:27

Tamer - Biri Vardı

Biri Vardı şarkı sözleri ile Siyah degibeyazdi sana olan bütün bu duygularim, Dayanilir gibi degiartik senli rüyalarim Cözülür yavas yavas dügmeler, Arzular beden tüm hücreler, Bak kopuyor kiyametler koptugu yerdeyim ..

Erdoğan'dan _Kılıçdaroğlu'na Fetö Mağduriyeti ve Rıza Sarraf ve Abd'ye Suçlu Vermeyeceğiz 07:59

Erdoğan'dan _Kılıçdaroğlu'na Fetö Mağduriyeti ve Rıza Sarraf ve Abd'ye

Erdoğan'dan _Kılıçdaroğlu'na Fetö Mağduriyeti ve Rıza Sarraf ve Abd'ye Suçlu Vermeyeceğiz..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Almanya Başbakanı Merkel Ankara’da 02:00

Almanya Başbakanı Merkel Ankara’da

Başbakan Binali Yıldırım’ın daveti üzerine Türkiye’ye 1 günlük çalışma ziyareti gerçekleştirecek olan Almanya Başbakanı Angela Merkel’in uçağı, saat 13.00’te Ankara Esenboğa Havaalanıına iniş yaptı. Merkel ilk olarak Cum..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Erdoğan'dan Manidar Fıkra 02:39

Erdoğan'dan Manidar Fıkra

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terörle mücadelenin devam ettiğini ifade ederek, Bu ülkenin huzurunu bozanlara, tarihi bir ders veriyoruz, vermeye devam edeceğiz. 10 bini aşkın teröristi etkisiz hale getirdik dedi...

Zirveye Ulaşanlar 2.Bölüm 58:12

Zirveye Ulaşanlar 2.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Kemal Kılıçdaroğlu, Sırrı Gültekin, Seval Uğur, Sevim Tuna ve Nejat Saydam konuk olarak yer almaktadır...

Cumhurbaşkanı Erdoğanda Kılıçdaroğluna Hukuk Uyarısı 00:49

Cumhurbaşkanı Erdoğanda Kılıçdaroğluna Hukuk Uyarısı

Külliye'de devlet protokolü ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Bir yandan hukuka saygı deyip hukuku çiğnemek kimseye bir şey kazandırm..

Düzceli Vatandaşın Gübre Tepkisi 02:20

Düzceli Vatandaşın Gübre Tepkisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konakladığı alanın önüne hayvan gübresi dökülmesine sinirlenen Düzceli bir vatandaş önce Düzce Belediye Başkanı'nı aradı sonuç alamayınca da AK Parti İl Başkanı'na telefon etti. ..

  • JET TV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'cü Kadından Kaos Çağrısı 01:12

Fetö'cü Kadından Kaos Çağrısı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünde kameralar yeni bir skandalı daha kaydetti. Oğlu FETÖ üyeliğinden tutuklu olan bir kadın, kaos çağrısı yaptı....

Bakan Tüfenkci: Yolları 'Teröristler Yürüsün' Diye Yapmadık 00:10

Bakan Tüfenkci: Yolları 'Teröristler Yürüsün' Diye Yapmadık

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a yaptığı 'Adalet Yürüyüşü'ne yönelik sert ifadeleri gündem yarattı. Bakan Tüfenkci, Biz yollar yapıyoruz. Yolla..

Kalın Afrin'den Terör Tehdidi Gelirse Türkiye Misliyle Karşılık Verecek 00:41

Kalın Afrin'den Terör Tehdidi Gelirse Türkiye Misliyle Karşılık Verece

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 18 gün önce Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasını bardağı taşıran son damla olarak nitelendirip adalet yürüyüşünü başlatmıştı...

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun 09:42

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sayın Merkel sen teröristlere destek veriyorsun. 4 bin 500 dosya elinde ve sen bunun hesabını veremiyorsun. Senin devlet televizyonun 'hayır' için yayın yapıyor. İşte sen busun” dedi...

CHP'li Özcan Purçu Adalet Yürüyüşü'nde 01:50

CHP'li Özcan Purçu Adalet Yürüyüşü'nde

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 18 gün önce Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasını bardağı taşıran son damla olarak nitelendirip adalet yürüyüşünü başlatmıştı...

Adalet Mitingine Gidemedim Diye Salya Sümük Ağlayan Teyze 02:19

Adalet Mitingine Gidemedim Diye Salya Sümük Ağlayan Teyze

Görüntülerdeki teyzemiz, Kılıçdaroğlu'nun Maltepe'de düzenlediği Adalet mitingine katılamanın verdiği pişmanlıkla ağlayıp zırlıyor. Olan biten sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö-Chp Bağlantısı Deşifre Oldu 01:05

Fetö-Chp Bağlantısı Deşifre Oldu

Sabah gazetesi Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında CHP-FETÖ bağlantısını çok çarpıcı belgelerle deşifre etti. Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Fatih Gürsul'un FETÖ'nün siyaset...

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..