#Kılıçdaroğlu: suçsuzsan gelirsin türkiyeye

Fetö-Chp  İlişkisindeki Sır Detaylar 07:40

Fetö-Chp İlişkisindeki Sır Detaylar

A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında CHP-FETÖ birlikteliği ele alındı. Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu konuya ilişkin çok çarpıcı analizlerde bulundu. Sofuoğlu Kılıçdaroğlu'nun eylem..

Adayım Akşener Açıklamasının Arkasında Pensilvanya Var 06:11

Adayım Akşener Açıklamasının Arkasında Pensilvanya Var

Sabah Gazetesi Editörü Kenan Kıran, FETÖ'nün Meral Akşener planını anlattı.İlk başta Kemal Kılıçdaroğlu ile başlayan projede daha sonra Ekmeleddin İhsanoğlu'nu denediler ancak o da tutmadı şimdi Akşener'i deneyecekler di..

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

İzlenme Rekoru Kıran Atlet Show 01:00

İzlenme Rekoru Kıran Atlet Show

atlet şov hiç böyle görmediniz..

Gökçek’ten ODTÜ Protestosu İle İlgili Açıklama 02:37

Gökçek’ten ODTÜ Protestosu İle İlgili Açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Aylin’in derdi başka tekrar CHP’ye dönmek istiyor ama kızcağızı almıyorlar. Ben buradan rica ediyorum Kemal Kılıçdaroğlu’na. Aylin’i affet partiye yeniden al, bak bu kada..

Üçok, Celal Çelik'in FETÖ Bağlantılarını Böyle Yüzüne Vurmuştu 02:35

Üçok, Celal Çelik'in FETÖ Bağlantılarını Böyle Yüzüne Vurmuştu

Eski Savcı ve Albay Ahmet Zeki Üçok, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alınan avukatı Celal Çelik ile çıktığı bir televizyon kan..

Mahir Ünal'dan Erken Seçim Açıklaması 00:43

Mahir Ünal'dan Erken Seçim Açıklaması

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal basın toplantısında konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun erken seçim talebiyle ilgili olarak Bu çok ucuz bir siyasi hamle..

Meclis'te Güldüren Anlar 03:17

Meclis'te Güldüren Anlar

Başbakan Binali Yıldırım Bütçe Görüşmelerinde konuştu. Başbakan Yıldırım'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarına cevap verdiği bölüm izleyenleri güldürdü...

15 Eylül 2002 Erdoğan'ın Dakikalarca Ayakta Alkışlanan O Konuşması 03:46

15 Eylül 2002 Erdoğan'ın Dakikalarca Ayakta Alkışlanan O Konuşması

Tarih '15 Eylül 2002 Erdoğan'ın dakikalarca Ayakta alkışlanan o konuşması Tarih 15 Eylül 2002. AK Parti'nin yüzde 34 oy ile tek başına iktidara geldiği 3 Kasım 2002 Genel Seçimlerinin hemen öncesi. AK Parti Genel Başkanı..

İşte CHP'nin İstanbul İçin Yaptıkları 01:16

İşte CHP'nin İstanbul İçin Yaptıkları

Vakit, CHP'nin belediye başkanlığı yaptığı dönemdeki İstanbul'u gözler önüne serdi. İşte CHP'li belediyelerin İstanbullulara yaşattığı unutulmaz kareler.... 1994'ten önce CHP'li Nurettin Sözen'in İstanbul Büyükşehir B..

CHP Aydın Milletvekili Yıldız, Tedavi Altına Alındı 01:19

CHP Aydın Milletvekili Yıldız, Tedavi Altına Alındı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki için başlattığı yürüyüş sırasında kalp spazmı geçiren Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Sağlık Bakanlığ..

Saadet Partisinden CHP'ye Uyum Yasası Ziyareti 02:15

Saadet Partisinden CHP'ye Uyum Yasası Ziyareti

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek partisinin uyum yasaları konusundaki görüşlerini anlattı...

O gece alçaklar darbeye direnenleri böyle katletmişti 03:59

O gece alçaklar darbeye direnenleri böyle katletmişti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun darbeci alçaklar için getirilen tek tip kıyafet düzenlemesini eleştirmesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da kendisine cevap vermesiyle birlikte gözler yeniden o gece verilen 251 şehi..

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Afrin Mutlaka Teröristlerden Tepeden Tırnağa Arındırılmalıdır 01:05

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Afrin Mutlaka Teröristlerden Tepeden Tırnağ

MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ne derse desin, nasıl kıvranırsa kıvransın Afrin’e mutlaka girilmeli, Afrin mutlaka teröristlerden tepeden tırnağa arındırılmalıdır. dedi...

CHP'li Öztürk Yılmaz'ın Canlı Yayında 'Zırhlı Araç-Telefon' İmtihanı 01:27

CHP'li Öztürk Yılmaz'ın Canlı Yayında 'Zırhlı Araç-Telefon' İmtihanı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, konuk olduğu programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faaliyetleri için 'harcama' imasında bulundu. Devletin verdiği uçakla önce Kurultaya ardından referandum programına gitmemesi ger..

CHP'li Vekilin Sosyal Medyayı Sallayan Canlı Yayını 00:51

CHP'li Vekilin Sosyal Medyayı Sallayan Canlı Yayını

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, partisinin grup toplantısını canlı yayınladığı sırada emojileri açık unutunca Kılıçdaroğlu'nu şekilden şekle soktu...

  • JET TV tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 6 yıl önce
CHP-İyi Parti İttifakı Akıllara Akşener'in 'Abidik Gubidik' Açıklamasını Getirdi 00:50

CHP-İyi Parti İttifakı Akıllara Akşener'in 'Abidik Gubidik' Açıklaması

Bugün, Ortak tuzak kurdular, boşa çıkarıldı. Kılıçdaroğlu'nun adımı her türlü takdirin üzerinde. açıklamasında bulunan Meral Akşener 11 Mart'ta Kayseri'de Biz şartlı, şurtlu, insanlarla el sıkışıp, sırf aday olabilmek..

Meral Akşener Erken Çark Etti 00:20

Meral Akşener Erken Çark Etti

10 Ocak günü partisini CHP ve HDP ile yan yana getirme çabasını çok çirkin, saygısız ve ayıp bulan Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde yapılan vekil transferinin ardından bugün de ittifak detayları için CHP genel Başkanı ..

Chp'nin Adayı Muharrem İnce 01:22

Chp'nin Adayı Muharrem İnce

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partilerinin cumhurbaşkanı adayının Yalova Milletvekili Muharrem İnce olduğunu açıkladı...

Erdoğan’dan Rol Çaldılar 01:00

Erdoğan’dan Rol Çaldılar

Son dönemlerde Erdoğan'ın adımlarını taklit eden CHP lideri Kılıçdaroğlu ve kurmayları, şimdi de Türk bayrağı hassasiyetinde Erdoğan'dan rol çaldı...

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

HDP, CHP, FETÖ, PKK Ve Diğerleri: Gölgelerdeki İhanetin Şifreleri 11:37

HDP, CHP, FETÖ, PKK Ve Diğerleri: Gölgelerdeki İhanetin Şifreleri

Türkiye, 24 Haziran seçimleri öncesi son dönemece girerken muhalefetin attığı adımlar soru işaretlerine yol açıyor. Sosyal medyada yayınlanan bir klip, Türk siyaset tarihine Erdoğan karşıtlığı olarak geçecek cephenin kod..

Erdoğan Muharrem İnce'ye Kendi Sözleriyle Yüklendi: 'Yenmiş De Yenmiş' 02:10

Erdoğan Muharrem İnce'ye Kendi Sözleriyle Yüklendi: 'Yenmiş De Yenmiş'

Muharrem İnce'nin geçmişte CHP genel başkanlığı için Kılıçdaroğlu'na söylediği sözleri mitinginde vatandaşa izleten Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnce'yi kendi sözleriyle vurdu...

Muharrem İnce'nin 'Çıkmışsın Yenmiş' Şarkı Versiyonu 01:03

Muharrem İnce'nin 'Çıkmışsın Yenmiş' Şarkı Versiyonu

Muharrem İnce'nin Kılıçdaroğlu'nu eleştirirken söylediği 'Çıkmışsın yenmiş' sözüne yapılan remix şarkıyı dinleyelim efenim :)..

  • JET TV tarafından
  • 1.210 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Üç Kişi Mültecileri Eve Kapatıp İşkence Etti 01:42

Üç Kişi Mültecileri Eve Kapatıp İşkence Etti

Afyon'da üç kişi zorla bir eve kapattıkları mültecilere küfür edip işkence uyguladı. Yaptıkları işkenceyi kaydeden kişiler, mültecilere zorla 'Atatürk, altı ok, Kılıçdaroğlu' gibi sözler söyletti...

Çakıcı'nın Mektubu Siyaseti Karıştırdı 03:05

Çakıcı'nın Mektubu Siyaseti Karıştırdı

Alaattin Çakıcı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik hakaret ve tehdit içeren mektubu siyaset arenasında tartışılmaya devam ediyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma başlattığı mektup olayına b..

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Muharrem İnce Böyle Fırçaladı 'Bu Kafayla İktidar Olmaz' 00:38

Muharrem İnce Böyle Fırçaladı 'Bu Kafayla İktidar Olmaz'

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile görüşecek olan Muharrem İnce'nin geldiği CHP Genel Merkezi'nde asansör krizi yaşandı. Yükün fazla gelmesiyle sinyal veren asansörden kimse inmeyince Muharrem İnce, Partinin niye iktida..

Akşener 15 Temmuz'da Köprüye Kaç Metre Uzaktaydı 00:59

Akşener 15 Temmuz'da Köprüye Kaç Metre Uzaktaydı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 15 Temmuz darbesinde halkla birlikte direnen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saklandığını iddia etti. Bu iftiraya imza atan Akşener ise CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu gibi darbeyi 15 Temmu..

Muharrem İnce'den CHP yönetimine sert sözler 01:57

Muharrem İnce'den CHP yönetimine sert sözler

HEDEFİNE KEMAL KILIÇDAROĞLU VE FAİK ÖZTRAK'I ALDI, CHP YÖNETİMİNE YİNE AĞIR İFADELERLE YÜKLENDİ.. CHP İLE YOLLARINI AYIRAN MUHARREM İNCE, PARTİSİNİ NE ZAMAN KURACAĞINI DA HABERTÜRK EKRANLARINDAN İLAN ETTİ...