#Kılıçdaroğlundan bahçeliye başkanlık sistemi Çağrısı

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı 00:59

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı

Başkan Mevlüt Uysal’ın adı İBB Başkanlığı için ön plana çıktı Kadir Topbaş’tan boşalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılacak seçimde AK Parti’nin adayı için Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ad..

Kurtulmuş- Söz de Karar Da Milletindir 02:09

Kurtulmuş- Söz de Karar Da Milletindir

Kurtulmuş- Söz de Karar Da Milletindir Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin 2016-2017 akademik yılı açılış töreni sonrasında, gazetecilerin 'başkanlık sistemi ve referandum' tartı..

ANALİZ- Deniz Baykal Nereye Koşuyor 12:16

ANALİZ- Deniz Baykal Nereye Koşuyor

ANALİZ- Deniz Baykal Nereye Koşuyor CHP eski genel başkanı Deniz Baykal, son olarak başkanlık sistemi değerlendirilmeli sözleriyle gündeme geldi, sonra kendi açıklamasını yalanladı. Peki Baykal, neden zikzaklarla dolu..

Londra Metrosunda İzmir Marşı 00:44

Londra Metrosunda İzmir Marşı

Sosyal medya Londra metrosunda Türklerin hep bir ağızdan söylediği İzmir Marşı'nı konuşuyor. Rejim değişikliği ve başkanlık sistemi referandumu öncesi sosyal medyada hemen her gün ‘HAYIR' oyu verecek vatandaşlar tepkiler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Referandum İçin Evet Diyen Ünlüler Çığ Gibi Büyüyor 05:10

Referandum İçin Evet Diyen Ünlüler Çığ Gibi Büyüyor

Başkanlık sistemi için evet diyen ünlüler Çoğalıyor...

Hülya Koçyiğit - Bir Gün Herkes Erdoğana Teşekkür Edecek 04:15

Hülya Koçyiğit - Bir Gün Herkes Erdoğana Teşekkür Edecek

Hülya Koçyiğit katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanımız büyük ve kalıcı hizmetlere imza attı. Bir gün herkes Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür edecek. dedi...

  • ANKA tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı 02:35

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı’nın, ABD’nin YPG’ye desteğini eleştirdiği konuşmasında sarf ettiği, “Eğer DEAŞ’a karşı olanlar terör örgütü değilse o zaman El Nusra’ya niy..

Freedom House Raporuna Göre  Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında 03:15

Freedom House Raporuna Göre Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında

Freedom House'un özgürlükler alanındaki yeni raporu yayınlandı. Raporda Türkiye ilk kez 'kısmen özgür ülke' kategorisinden 'özgür olmayan ülkeler' ligine alındı. Rapora göre 71 ülkede sivil ve siyasi haklar konusunda g..

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..

ASELSAN Yapımı Bu Silah Atom Bombasını Dahi Durdurabiliyor 01:13

ASELSAN Yapımı Bu Silah Atom Bombasını Dahi Durdurabiliyor

Hava savunma Sistemi KORKUT dakikada 1100 atış yapabiliyor. AYRICA HAVADA PARÇACIKLI MÜHİMMAT DA KULLANILABİLİYOR......Ayrıca stinger füzeleri de entegre edilebiliyor. Ayrıca uzun menzilli füzelerde takılıp aynı hassasiy..

Soğuktan Titreyen Bariyer 00:32

Soğuktan Titreyen Bariyer

Rusya'nın soğuna dayanamayıp soğuktan titreyen Otomatik Kapı Sistemi sosyal medya da alay konusu oldu. Soğuk ve şiddetli rüzgarın etkisi ile sallanan Otomatik Kapı Sistemi bu görüntüleri ile izlenme rekorları kırıyor.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Öğrencileri İçin Kısıtlı İmkanlarla Fen Sınıfı Tasarlayan Fedakar Öğretmen 03:04

Öğrencileri İçin Kısıtlı İmkanlarla Fen Sınıfı Tasarlayan Fedakar Öğre

Tavanda güneş sistemi, duvarda Osmanlı tarihi. Sınıfının her köşesine taşıdığı bir bilgi ile Bayburt'ta öğrencilerine daha verimli eğitimi amaçlayan fedakar öğretmen Emre Özel ile tanışın!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.428 görüntüleme
  • 8 yıl önce
iPhone 7'de Windows XP Çalıştırdılar! 05:12

iPhone 7'de Windows XP Çalıştırdılar!

Efsane işletim sistemi Windows XP'nin iPhone telefonlarda çalışabileceğini düşünen bir kişi düşüncesinde haklı çıktı. iPhone 7'de XP'yi çalıştırmayı başardı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.758 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ Operasyonu- 15 Kişi Gözaltında 01:03

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ Operasyonu- 15 Kişi Gözaltında

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ Operasyonu- 15 Kişi Gözaltında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan ve FETÖ'nün kriptolu haberleşme sistemi 'ByLock' kullandıkları belirlenen 15 kişi, düzenlenen operasyonla gözalt..

Megavac  Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerinize İnanamayacaksınız. 01:42

Megavac Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerin

Megavac Mekanik Trombektomi Yakalama Sistemi Sadece Capture MegaVac vücudun her kap içinde pıhtı için kapsamlı bir tedavi çözüm sağlar. Teknoloji aynı zamanda trombektomi, damar tıkanıklığı, emboli koruma ve ankraj ger..

  • PengoTV tarafından
  • 3.924 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

Pembe Panter & Big Nose Mischief içine alır!| 35 Dakika Onun En Kaotik Kaparisi 35:25

Pembe Panter & Big Nose Mischief içine alır!| 35 Dakika Onun En Kaotik

Pembe Panter ve yaramazlıklarını seyredelim! (1) Pinkular Mekaniği - Pink Panther scooter ayırır. Pembe Panter tamir çalıştığında, o şehre tehdit haline içindeki canavarları bulur. (2) Talimatlar için Durdur-Pembe - Pe..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pencere Balkona Dönüşüyor... Çok Yeni Sistem 00:35

Pencere Balkona Dönüşüyor... Çok Yeni Sistem

Daha fazla gün ışığı ve panoramik manzara .VELUX CABRIO® balkon sistemi dış mekanı evinizin içine taşırken, doğal ışığın ve harika manzaranın keyfini sürmenize olanak tanır. Üst menteşeleriyle dışa doğru açılan pencere d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Volvo XC60 Crash Testing Testi 07:29

Volvo XC60 Crash Testing Testi

Şimdiye kadar yapılan en güvenli otomobillerden biri olan yeni XC60, yeni teknoloji ile dolu. Steer Assist, çığır açan City Safety sistemine eklendi. Oncoming Lane Mitigation adlı yeni bir güvenlik sistemi, Volvo'nun Kör..

  • BETA tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Okuma Azmiyle Örnek Oluyor 03:36

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor İzmir’de yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Şener Atayiğit’in eğitim aşkı gelecek nesillere örnek oluyor. Ege Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliğinin yanı sıra merkezi Eskişehir'de bulunan Anadol..

Polis Memuru SEGBİS Üzerinden Tutuklandı 00:56

Polis Memuru SEGBİS Üzerinden Tutuklandı

Erzincan'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) soruşturması kapmasında yargılanan polis memuru, Samsun'da SEGBİS ile katıldığı duruşmada tutuklanarak cezaevine gönderildi Erzincan Ağır Ceza Ma..

2018 İnfiniti QX80 İç Dış Ve Sürücü İncelemesi 10:09

2018 İnfiniti QX80 İç Dış Ve Sürücü İncelemesi

Motor: 5.6 litre VVEL V8 benzin Tip: Doğal olarak aspirated V8 Yerinden Olma: 5,552 cc Delik ve strok: 98.0 x 92.0 mm Sıkıştırma oranı: 11.2: 1 Maksimum güç: 400 bg, 5.800 rpm Maks tork: 4.000 dev / dak'da 413 lb ft Valf..

  • BETA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AÖF’te Devrim Gibi Uygulama 05:37

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama

Yaklaşık 1,5 milyon, öğrencisi bulunan, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi’nde ,devrim niteliğinde, bir uygulamaya ,geçildi 18 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisa..

Panik Atak Tedavisinde Akupunkturdan Nasıl Faydalanılır 01:28

Panik Atak Tedavisinde Akupunkturdan Nasıl Faydalanılır

Bir insan gerçekten bir tehlike karşısındaysa insan beynindeki limbik sistem onu o tehlikeye karşı korumak için organ fonksiyonlarını düzenler. Kalp hızlı atmaya, solunum sıklaşmaya, göz bebekleri büyümeye, damarlar geni..

  • NABIZ tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Çift Taraflı Mı Ücret Alınacak 02:26

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Çift Taraflı Mı Ücret Alınacak

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün ücret toplama istasyonlarına kurulacak Serbest Geçiş Sistemi için çalışmalar bugün itibarıyla başlatıldı. A Haber'e konuk olan Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 15 Temmuz Şehitle..

Kutsal Mısır Böceğinin Dönüşümü 01:22

Kutsal Mısır Böceğinin Dönüşümü

Skarabe Eski Mısır'daki en yaygın sembollerden biridir. Mısır tradisyonunda farklı bağlamlarda üç değişik anlamda kullanılmış olan sembolün simgelediği anlamlar şöyle açıklanır: Ra'nın “khepre” şeklini temsil eden kulla..

  • JET TV tarafından
  • 1.256 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Note 8 VS Galaxy S8+ Karşılaştırması Hangisi Daha İyi 05:16

Note 8 VS Galaxy S8+ Karşılaştırması Hangisi Daha İyi

Bu videomuzda çıkan ilk Galaxy S'i Note 8 ve S8+ ile yanyana getiriyoruz. Tabiki de bir teknik özellik kıyaslama söz konusu değil. Note 8 Teknik Özellikleri: Ekran: 6.3 inç, QHD+, 2960 x 1440 piksel, Super AMOLED, Gori..

  • BETA tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mecliste'ki Yemin Konuşması 02:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mecliste'ki Yemin Konuşması

Cumhurbaşkanı Erdoğan yemin etti Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Cumhurbaşkan Erdoğan TBMM Genel Kurulunda yemin etti. Erdoğan'ın yeminiyle birlikte, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi resmen başladı...