#Kırmızı beyaz ceddin deden müzik dinle

Afrodit Canlı Yayında Gülşah Saraçoğlu'ndan Gelinlik İstedi 08:58

Afrodit Canlı Yayında Gülşah Saraçoğlu'ndan Gelinlik İstedi

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Magazin programına telefonla katılan Afrodit Banu Alkan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'ndan kendisine yakışacak bir gelinlik yapmasını istedi...

  • BETA tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gülşah Saraçoğlu'ndan Bülent Ersoy'a Övgü Dolu Sözler 10:21

Gülşah Saraçoğlu'ndan Bülent Ersoy'a Övgü Dolu Sözler

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Magazin programına konuk olan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu Diva Bülent Ersoy hakkında dikkat övgü dolu açıklamalarda bulundu...

  • BETA tarafından
  • 194 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Deniz Akkaya Canlı Yayına Bağlandı Eski Eşine Saydırdı 15:47

Deniz Akkaya Canlı Yayına Bağlandı Eski Eşine Saydırdı

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Magazin'e telefon ile bağlanan Deniz Akkaya, eski eşi Efe Önbilgin hakkında olay açıklamalarda bulundu...

  • BETA tarafından
  • 209 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi 01:43

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi

Gözleme nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Hazır yufkadan veya elde açarak ikisinin tarifinide videomuzun içindeki linkler yardımı ile ulaşabilirsiniz. Gözleme geleneksel bir türk lezzeti, içine koyu..

5 Dakika'da Katmer Gibi Acayip Lezzetli Ispanaklı Tava Böreği Börek tarifi 02:24

5 Dakika'da Katmer Gibi Acayip Lezzetli Ispanaklı Tava Böreği Börek ta

Tavada Kolay Ispanaklı Börek tarifi için Malzemeler 3 adet taze yufka İç Harcı için 250 gr kadar taze ıspanak biraz beyaz peynir Biraz pulbiber 1 adet kuru soğan damak tadınıza göre tuz Böreği ıslatmak için Bira..

Pamuk Gibi Yumuşacık Rulo Poğaça Tarifi 06:45

Pamuk Gibi Yumuşacık Rulo Poğaça Tarifi

1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1,5 tatlı kaşığı instant maya ..

Soğan Halkası Tarifi 05:58

Soğan Halkası Tarifi

Malzemeler: 2 adet orta boy beyaz soğan, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı mısır unu, 1 su bardağı sade maden suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı şeker, 1,5 su bardağı galeta unu, Kızartmak için sıvı yağ. Soğan Halkas..

El Açması Kıymalı Börek Tarifi 06:26

El Açması Kıymalı Börek Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin 2 su bardağı tam buğday unu 4 su bardağı beyaz un 1 tatlı kaşığı tuz İç Malzeme 400gram kıyma 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet büyük boy ince doğranmış soğan 1 tatlı kaşığı pulbiber Yarım çay kaşığ..

Kaza Sonrası Baba Oğulu Darp Eden Magandalar 03:06

Kaza Sonrası Baba Oğulu Darp Eden Magandalar

Balıkesir'in Edremit ilçesi yakınındaki karayolunda kaydedilen bir kavga görüntüleri izleyenleri dehşete düşürüyor. İddiaya göre olay, baba ve oğulun kullandığı bordo renkli otomobil ile içinde gençlerin bulunduğu beyaz ..

  • JET TV tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yoğurtlu Pamuk Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 07:03

Yoğurtlu Pamuk Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

√ Pamuk Poğaça için Malzemeler 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya..

AJDA PEKKAN MAHKEMELİK OLDU! 04:02

AJDA PEKKAN MAHKEMELİK OLDU!

Beyaz TV'de ekrana gelen Beyaz Magazin programında dile getirilen iddiaya göre Ajda Pekkan evini yaptırdığı müteahhite parasını ödemedi. Müteahhit Emre Düzel; parasını alamadığı gibi bir de tehdit edildiğini iddia etti..

Hamuru Yoğrulmadan Yumuşak Sünger Poğaça Tarifi Papatya Poğaça Nasıl Yapılır 05:30

Hamuru Yoğrulmadan Yumuşak Sünger Poğaça Tarifi Papatya Poğaça Nasıl Y

Pamuk Poğaça için Malzemeler 1 çay bardağı ılık süt 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 2 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya vey..

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle 1:57:49

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle

Tomb Raider Începutul 2018 Yılında Vizyona Girecek Tomb Raider Începutul filmi Amerikan aksiyon ve macera filmidir. Tomb Raider aslında hatırlanacağı üzere 2013 yılında Crystal Dynamics şirketinin yine aynı isimle piyasa..

Muz Salyangozu 03:07

Muz Salyangozu

Muz salyangozlar Kuzey Amerika karasal olan salyangozlar cins içeren Ariolimax . Onlar da, yeşilimsi kahverengi, ten rengi veya beyaz olabilir rağmen Genellikle (muz terminoloji gitmesine sebebiyet verir) sarı parlaktır...

  • PengoTV tarafından
  • 275 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Trump Konuştu: Nefes Alamayınca ABD Karıştı! 00:56

Trump Konuştu: Nefes Alamayınca ABD Karıştı!

Koronavirüs olan Trump Beyaz Saray'a döndü... Maskesini çıkardığı ve nefes alırken zorlandığı anlar gündeme bomba gibi düştü!Koronavirüse yakalanan ABD Başkanı Donald Trump günlerdir dünya gündeminin bir numaralı maddesi..

Doğu Karadeniz'de yaylalar beyaza büründü 01:55

Doğu Karadeniz'de yaylalar beyaza büründü

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde havaların soğumasıyla birlikte yüksek rakımlı yaylalar beyaza büründü. Doğu Karadeniz Bölgesi soğuk hava dalgasının etkisine girdi. Sahil kesimlerde sağanak etkili olurken yüksek kesimlerdeki ..

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

3 Deyince - Bakırköy 04:15

3 Deyince - Bakırköy

3 Deyince - Bakırköy Dinle Bakırköy şarkı sözleri ile Kilitli kaldığım odalar Kapılarında yoktu kollar Ellerimi bağlayıp uyuttular Yerle bir oldum yardım edin Güneşi görmeden geçer zaman Kabullendim dedim , tamam İ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.811 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman 05:18

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman

Geçti Zaman şarkı sözleri ile Sokakta başı boş kalır Başı boş kalır, korkar titrer ölün Bi' bakarsın sokağa düşmüş, kaybolmuş dölün Sen de çaresiz, eli ayağı bağlı, kelepçeli Çok uzaklardasın Bir belada, bir zorda durma..

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite 04:44

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Fuat Saka - Vira Vira 04:55

Fuat Saka - Vira Vira

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Fuat Saka - Hamsiye 03:41

Fuat Saka - Hamsiye

Kaptan dedi uşaklar Cıkayiriz hamsiye Yalandı ki felekler Kaysin takalar suya Toplayın kalamari Gidelum siya siya Yoroz açıklarında Edelum baştan viya Kaptan dedi uşaklar Yavaş salın ağlari Suyun gelinleridur..

Samida - Adjaruli 01:42

Samida - Adjaruli

Samida - Adjaruli Dinle “Gandagana Potpuri” Patsiav medat lamazikhar Mgoni gulshi chimivardi Khatskhan tcevel shenzevpikrob Nenev raprat shimiyvardi Hidai nanida hidai nano Hidai nanida hidai no Hidai nanida hidai nan..

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:07

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jennifer Lopez, 1980'li yılların sonlarında filmlerde görünmeye başlayan Amerikalı dansçı, aktris ve müzisyen olan J.Lo ya da Jenny (Yaşı 48, 24 Temmuz 1969, Bronx, New York, ABD doğumlu) Hollywood tarihinde Latina (Espa..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yener Çevik - Duvar 03:26

Yener Çevik - Duvar

Arıyom bi olanak, eksi bir zemin kat bi oda da Kalıyo biton sokak, kırmızı mavili lambalara Tamam git işi bırak, müdür olmak istiyo hemen çırak Olcak etcekle yalanı bırak, zengin çalar biz kemeri sıkak Haydeeeeeeee, bre ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.273 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güney Marlen -  Et Bu Dünyayı 03:16

Güney Marlen - Et Bu Dünyayı

… Et Bu Dünyayı (Boş Lunapark) şarkı sözleri ile Bi’ balık gibi unutursan O güzel günleri Bi’ fil gibi hatırlarsın Tüm zor geceleri İşte aşk böyle sarsar Çift kişilik bir mezar Toprağı ağırken Şıktır mermerleri S*ktir..

Evo & Gama - Tony Montana 03:20

Evo & Gama - Tony Montana

Şarkı Sözleri: Kendini kandırmaya devam mı? Neden olmadı ya Evinde bağırın dışarda gözle Bak bakalım bize nasılmış işler Para altın Roleks like Godfather Gucci Prada Çete evo faça tezgah kasa (ra ra ra) bura Cerrahpa..

Merve Yavuz - Başımın Belası 03:48

Merve Yavuz - Başımın Belası

Ay batıyor batıyor, tepenin gerisine Yar babanın evine duruyorsun nesine Dert oldu yüreğime gözlerinin elası Nedir senden çektiğim yar başımın belası Ah yarim güzel yarim Belalım, sevdalım Ayarımsın ayarım Sen benim o..

Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

GELİN HAVASI - Eser Eyüboğlu & Mesut Köse 03:40

GELİN HAVASI - Eser Eyüboğlu & Mesut Köse

GELİN HAVASI - Eser Eyüboğlu & Mesut Köse Dinle Söz & Müzik: Anonim Geyindun gideyisun Güzelum mendil salla Aldiler mi sevdani Ağla gözlerum ağla Oy oy oy oy Ağla gözlerum ağla O siyah saçlaruni Ördun güzelum ördün Gel..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 6 yıl önce