#Kırmızı beyaz ceddin deden müzik dinle

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..

Juventus 1-0 Porto (Uzun Özet - 14 Mart 2017) 09:06

Juventus 1-0 Porto (Uzun Özet - 14 Mart 2017)

Juve zorlanmadan turladı: 1-0 İlk maçta elde ettiği 2-0'lık galibiyetin verdiği rahatlıkla maça başlayan Juventus, ilk bölümde oyunun hakimiydi. Topa daha fazla sahip olarak rakibini üzerine çekmeye çalışan siyah-beyazlı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 637 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yaya Geçidinde Duran Arabayı Taşımak 00:26

Yaya Geçidinde Duran Arabayı Taşımak

Brezilya'da gerçekleşen olayda; kırmızı ışıkta genelde çoğu sürücünün yaptığı bir hata olan yaya geçidinin üzerinde durma olayını gerçekleştiren sürücüyü bir sürpriz beklemektedir. Bu olaydan oldukça rahatsız olan grup ı..

  • JET TV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamyonet Taksiyi Biçti  5 Ölü 01:48

Kamyonet Taksiyi Biçti 5 Ölü

Kamyonet çarptığı taksiyi metrelerce sürükledi, feci kazada 5 kişi hayatını kaybetti. Dehşete düşüren kaza Tayland'da meydana geldi. Kırmızı ışıkta bekleyen taksiye, hemen arkasından süratle gelen bir kamyonet çarptı. Ön..

Bir Arkadaşa Bakıp Çıkıcam 00:38

Bir Arkadaşa Bakıp Çıkıcam

İlk dakikada kırmızı kart yiyen futbolcu.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Çalhanoğlu Kızardı, Roma Kazandı 01:26

Hakan Çalhanoğlu Kızardı, Roma Kazandı

İtalya Serie A'da 7. haftanın önemli maçında Milan, kendi sahasında Roma'ya boyun eğdi. Maçta temsilcimiz Hakan Çalhanoğlu 80. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı...

Antalya'da Tur Minibüsü Kazası  4 Yaralı 02:15

Antalya'da Tur Minibüsü Kazası 4 Yaralı

Antalya'nın Alanya ilçesinde tur minibüsü kırmızı ışıkta duran otobüse arkadan çarptı. Kazada 3'ü Alman uyruklu 4 kişi yaralandı..

Can Ataklı Kimdir? 01:39

Can Ataklı Kimdir?

(d. 1956, Diyarbakır), Türk gazeteci, haber sunucusu. İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler'den mezun olan Ataklı, Gazeteciliğe Yeni Ortam gazetesinde başladı. Vatan, Günaydın, Dü..

Anderlecht 1-1 Manchester United Maç Özeti 10:15

Anderlecht 1-1 Manchester United Maç Özeti

Anderlecht 1-1 Manchester United (Maç Özeti - 13 Nisan 2017) 13.4.2017, Anderlecht 1 – 1 Manchester United UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final ilk maçında Belçika ekibi Anderlecht, İngiliz devi Manchester United’ı ağırladı. K..

Okan Bayülgen'e Mafya Traşı 01:28

Okan Bayülgen'e Mafya Traşı

Yapımcılığını Erler Film'in yaptığı, Nesli Çölgeçen imzalı Oyun Bozan filmi. Nişanlısı Semiha (Melda Arat Mutu) ile evlilik planları yapan taksi şoförü Metin (Okan Bayülgen) hasta ve çok az ömrü kalan şair Kemal'i (Zeki ..

Real Madrid 2-3 Barcelona Maç Özeti İzle 06:44

Real Madrid 2-3 Barcelona Maç Özeti İzle

Real Madrid 2-3 Barcelona (Maç Özeti - 23 Nisan 2017) 23.4.2017, Real Madrid 2 – 3 Barcelona İspanya La Liga’da El Clasico Rüzgarı esti. Kıran kırana geçen maçta top bir o kalede bir bu kaledeydi. Casemiro’nu golüyle Re..

Zeytinyağlı Kabak Yemeği | Bereketli Tarifler NET 01:35

Zeytinyağlı Kabak Yemeği | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Malzeme Listesi -4..

Bir Maçta Forma Renkleri Aynı Olursa 00:53

Bir Maçta Forma Renkleri Aynı Olursa

Tanzanya Premier Ligi'nde Stand United ile Simba SC arasındaki maçta iki takımda forma renkleri kırmızı olunca oyuncular birbirlerini ayırt etmekte zorlandı...

Milyonlarca Yavru Yengeç İstilası 01:42

Milyonlarca Yavru Yengeç İstilası

Avustralya'ya bağlı Noel Adası'nda (Kırmızı Yengeç Adası), her yıl yengeçler karadan denize göç ederler. Yine bir göç anında çekilen bu görüntülerde 50 milyonun üzerinde yengeç denize ulaşmak için hareket halinde...

  • JET TV tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Işıklarda Duran Sürücüye Yumruklu Saldırı! 00:57

Işıklarda Duran Sürücüye Yumruklu Saldırı!

Gaziosmanpaşa'da kırmızı ışıkta duran bir aracın sürücüsü 3 kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Trafikte yaşanan yumruklu kavga , yoldan geçen bir motosiklet sürücüsünün kask kamerasına saniye saniye yansıdı...

  • ANKA tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalyaspor   Kasımpaşa Maçının Özeti 02:43

Antalyaspor Kasımpaşa Maçının Özeti

Antalyaspor, Leonardo yönetiminde ilk galibiyetini Kasımpaşa karşısında 2-1'lik skorla aldı. Üstün göründüğü ilk yarının 23. dakikasında Murillo'nun golüyle yenik duruma düşen kırmızı beyazlılar, 44'te Eto'nun Ramazan'..

Manu Unvanı 5 Dakikada Kaybetti  Mourinho'ya Soğuk Duş 03:08

Manu Unvanı 5 Dakikada Kaybetti Mourinho'ya Soğuk Duş

Premier Lig'de şu ana kadar yediği 2 golü, Huddersfield deplasmanında sadece 5 dakikada kalesinde gören ManU bu sezon ilk kez yıkıldı. Premier Lig'de 9. hafta mücadelesinde Huddersfield Town, Manchester United'ı 2-1 mağ..

Jennifer Lopez'den Süper Dekolte!! 01:46

Jennifer Lopez'den Süper Dekolte!!

Ünlü oyuncu Jennifer Lopez, öyle bir kıyafet giydi ki kıyafeti gören Adeta hiçbir şey giymemiş yorumunda bulundu. Lopez, Latin Bilboard ödül töreninden rüzgar gibi geçti. 47 YAŞINDA OLMASINA RAĞMEN FİZİĞİNİ YİNE KONUŞ..

  • ANKA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe 2 - 1 Ç.Rizespor Maç Özeti İzle 03:30

Fenerbahçe 2 - 1 Ç.Rizespor Maç Özeti İzle

Fenerbahçe 2-1 Rizespor 30 Nisan 2017 Maç Özeti Türkiye Süper Ligi Maç Özetleri33 dakika önceYorum yok 622 izlenme 00Favorilerime EkleGeniş Ekran Fenerbahçe 2-1 Rizespor 30 Nisan 2017 Maç Özeti,Türkiye Süper Lig de 29...

Ümraniyespor 1 1 Denizlispor Maç Özeti Hd İzle 03:15

Ümraniyespor 1 1 Denizlispor Maç Özeti Hd İzle

02.05.2017 TFF 1. Lig 31. hafta mücadelesinde Ümraniyespor, sahasında Denizlispor'u ağırladı. 12. dakikada kakem Mustafa Öğretmenoğlu, kaleci Zeki Ayvaz'a kırmızı kartını gösterdi ve Denizlispor 10 kişi kaldı. 17. dak..

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi 03:05

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi

Patlıcan ve köftenin müthiş uyumu ile şık bir akşam yemeğine ne dersiniz? İçi köfte dolgulu, dışı nefis patlıcan kaplamalı bu ana yemeği davet sofralarınızda da misafirlerinize gönül rahatlığı ile ikram edebilirsiniz. ..

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Hazır yufkadan kolay ve leziz tarifler hazırlamak isteyenler için güzel bir tavuklu şiş mantısı tarifi hazırladık ve sizlerle paylaşıyoruz. Soslanan tavuklar ile şişe sarılan kızarmış çıtır yufkaların üzerindeki baharatı..

Alişan Hangi Yabancı Güzellere Gönlünü Kaptırdı 04:35

Alişan Hangi Yabancı Güzellere Gönlünü Kaptırdı

Alişan Bakın Hangi Yabancı Güzellere Gönlünü Kaptırdı.Mahsun Kırmızıgüle neden kırmızı ışık yaktı...

  • ANKA tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arkadaşları İçin Yakışıklı Dedi, Beklentiyi Arttırdı O Ses Türkiye 02:05

Arkadaşları İçin Yakışıklı Dedi, Beklentiyi Arttırdı O Ses Türkiye

Acun Ilıcalı, başarılı yarışmacı Yasir Mir'in kırmızı odadaki arkadaşlarıyla sohbet etti. İşte o keyifli anlar. Artık bu kanalda her şey olacak ve iddia ediyoruz ilk önce biz atıyoruz! Mutlaka Abone Olarak ilk önce siz i..

  • BETA tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 7 yıl önce
30 Günlük Kız Herkesin İlgi Odağı Oldu O Ses Türkiye 02:07

30 Günlük Kız Herkesin İlgi Odağı Oldu O Ses Türkiye

O Ses Türkiye sahnesine çıkan Kerim Davullar'ın kırmızı odada bulunan 30 günlük bebeği stüdyoda bulunan herkesin ilgi odağı oldu. Artık bu kanalda her şey olacak ve iddia ediyoruz ilk önce biz atıyoruz! Mutlaka Abone Ola..

  • BETA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küçük Panda Karıncadan Korkunca Ellerini Yukarıya Kaldırdı 00:15

Küçük Panda Karıncadan Korkunca Ellerini Yukarıya Kaldırdı

panda, Böyle korkunç bir canavar olurmu Küçük Panda Karıncadan Korkunca Elleri Yukarıya Kaldırdı izle. karınca sen ne kadar büyükmüssün diyen kırmızı küçük panda :-D..

  • Cowboy tarafından
  • 1.417 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maç Sonrası Terör Esti 4 Yaralı 01:11

Maç Sonrası Terör Esti 4 Yaralı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 13. hafta maçında AFJET Afyonspor ile Bucaspor arasında oynanan maç sonrası olaylar çıktı. Bucasporluların koltukları söküp tribün boşluklarından atması üzerine Afyonspor taraftarı da Bucasporlula..

Şeref Madalyası Film İzle 1:50:16

Şeref Madalyası Film İzle

Şeref Madalyası izle, Şeref Madalyası türkçe dublaj izle, Şeref Madalyası full izle, Şeref Madalyası hd izle, Bir CIA ajanının kaçırılması ile ajanın kurtarılması için kurulan ekibin verdiği zorlu mücadeleyi konu alan bi..

  • Tv Series tarafından
  • 5.590 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır Tarifi 01:42

Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır Tarifi

Bugün sizlere muhteşem bir kış çorbası tarifi paylaşıyoruz. Kırmızı mercimek ile domates salçası ile lezzetli görünüşüyle ezogelin çorba tarifinin o leziz tadını bilmeyen varsa diye sizlerle paylaşmak istedik. Gaziantep'..

Taraftara Sinirlenip Forması İle Tribüne Çıkan Futbolcu 00:52

Taraftara Sinirlenip Forması İle Tribüne Çıkan Futbolcu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde amatör maçta kırmızı kart gören oyuncu kendisine küfür ettiğini iddia ettiği taraftarla tribünde tartışma yaşadı Yaşanan tartışma ve arbede araya giren diğer taraftarlar ve polis tarafından ..

  • JET TV tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 7 yıl önce