#Kırmızı lahana turşusu

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi 02:20

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi

Osmanlı zamanından günümüze kadar gelen nefis bir çorba tarifi. Adından da belli olduğu gibi Osmanlı zamanından gelen bu çorba tarifini çok beğeneceksiniz. Evde olan malzemelerle pratik bir şekilde hazırlanan çorba tari..

Son Kalan Film İzle 2:01:13

Son Kalan Film İzle

Filmin Konusu Sevilen oyuncu ve aynı zamanda gösterdiği oyunculuğu ile bir o kadarda başarılı olan Mark Wahlberg’in yeni filminde 2005 yılının Haziran ayında çok çok önemli bir olay anlatılıyor… “Kırmızı Kanat” isimli op..

  • Tv Series tarafından
  • 5.812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite 04:44

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Kuzu Kavurma Nasıl Yapılır 05:19

Kuzu Kavurma Nasıl Yapılır

Malzemeler: 500 gram Kuzu Kuşbaşı 1 adet Soğan 5 adet Köy Biberi 2 adet Kırmızı biber Taze Kekik Biberiye 1 adet Domates..

10 dakikada Tahin Soslu Kuzu Pirzola 04:21

10 dakikada Tahin Soslu Kuzu Pirzola

500 gram Kuzu Pirzola 1 yemek kaşığı Tahin 1 tatlı kaşığı Bal 2 diş Sarımsak Kırmızı biber Kimyon Toz Kişniş 1 tatlı kaşığı Limon Suyu Tuz, Karabiber..

Fuat Saka - Vira Vira 04:55

Fuat Saka - Vira Vira

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Fuat Saka - Hamsiye 03:41

Fuat Saka - Hamsiye

Kaptan dedi uşaklar Cıkayiriz hamsiye Yalandı ki felekler Kaysin takalar suya Toplayın kalamari Gidelum siya siya Yoroz açıklarında Edelum baştan viya Kaptan dedi uşaklar Yavaş salın ağlari Suyun gelinleridur..

Fırında Tavuk Çevirme ve Kestaneli Pilav Tarifi 06:34

Fırında Tavuk Çevirme ve Kestaneli Pilav Tarifi

Malzemeleri: 1 adet Tavuk Kekik Kırmızı Biber 2 bardak Basmati Pirinç 200 gram Kestane 3 su bardağı Su 2 yemek kaşığı Tereyağı 1 yemek kaşığı Zeytinyağı 2 yemek kaşığı Dolmalık Fıstık 2 yemek kaşığı Kuş üzümü Karabiber ..

Patlıcan Salatası Nasıl Yapılır 03:54

Patlıcan Salatası Nasıl Yapılır

6 adet patlıcan 1 adet Kırmızı Soğan 2 adet Domates 5 adet Köy Biber Zeytinyağı Limon Suyu Balzamik Sirke..

Mısır Ekmeği Nasıl Yapılır 05:39

Mısır Ekmeği Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1 adet yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı Zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı beyaz peynir 3 su bardağı mısır unu 1 su bardağı sıcak su 1 paket kabartma tozu Taze Kekik Kırmızı Biber Taze Fesleğen T..

Kıymalı Kabak Tarifi 03:51

Kıymalı Kabak Tarifi

Malzemeler: 4 adet kabak 300 gram kıyma 1 adet soğan 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı tereyağ 3 diş sarımsak 4 adet domates 1 yemek kaşığı salça Tuz Taze Kekik Kırmızı Biber..

Izgara Sebzeli Makarna Tarifi 03:45

Izgara Sebzeli Makarna Tarifi

Malzemeler: 1 kutu Barilla glutensiz Penne 1 bardak Çeri Domates 1 yemek kaşığı Taze Kekik Zeytinyağı Kırmızı biber 1 adet Kabak 1 adet Patlıcan 1 bardak Beyaz Peynir..

İki Yalancı 1.Bölüm - Yalancının Mumu Yatsıya Kadar! 03:26

İki Yalancı 1.Bölüm - Yalancının Mumu Yatsıya Kadar!

Serkan, Duygu'nun gözlerinde kayboluyor; araba kazası gerçekleri ortaya çıkarıyor! Duygu ile Serkan, birbirlerinden etkilendiklerini saklamazlar. Trafikte ilerlerken yanan kırmızı ışık, gözlerinin kenetlenmesine sebep ol..

  • ANKA tarafından
  • 583 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akıllara Durgunluk Veren Sokak Kavgası 02:07

Akıllara Durgunluk Veren Sokak Kavgası

Stockport şehir merkezindeki bir sokakta gerçekleşen kavga akıllara durgunluk verdi. Bıçaklanma, araçla adam ezme ve sandalyelerle acımasızca dövüşün görüldüğü kavga bir kişinin cep telefonu kamerasına saniye saniye yans..

  • JET TV tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devlerin Kapışmasında Gol Şov 02:36

Devlerin Kapışmasında Gol Şov

Avrupa'nın önemli futbol takımlarının mücadele ettiği hazırlık turnuvası 2017 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Tottenham, Paris Saint-Germain'i (PSG) 4-2 mağlup etti. Bu yıl 5. kez düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lens'in Vedası ( Gerçekler Acıtır ) 00:41

Lens'in Vedası ( Gerçekler Acıtır )

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de harika bir performans sergileyen ve dün gece Beşiktaş tarafından resmen kadroya katıldığı açıklanan Jeremain Lens'ten veda mesajı geldi. Instagram hesabından paylaşılan videoda Hollandalı ..

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta - Pita Ekmekli Sandviç 05:42

Evim Lokanta - Pita Ekmekli Sandviç

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 26. Bölüm'de Pita Ekmekli Sandviç tarifi verdi! Pita Ekmekli Sandviç MALZEMELER Pita Ekmeği: 5 Su Bardağı Un 1 Yemek Kaşığı Toz Şeker 2 Çay Kaşığı Tuz Yarım Paket Kuru Maya 2 Bardakt..

  • ANKA tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Etli Nohut Tarifi 04:56

Etli Nohut Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı nohut 500 gram Kemikli Kuzu Kol 5 adet Arpacık Soğan 1 yemek kaşığı Salça 1 tatlı kaşığı Kırmızı Biber 2 yemek kaşığı Sıvıyağ 1 yemek kaşığı Tereyağ Su Tuz..

Pizza Börek Tarifi 01:38

Pizza Börek Tarifi

Malzemeleri; 2 adet yufka Sucuk Konserve mısır Kırmızı biber Yeşil biber Siyah zeytin Domates sosu Kaşar peyniri rendesi Kekik Sosu için; 1 çay bardağı yoğurt Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt Yarım çay ..

Sinop Köftesi Nasıl Yapılır 05:25

Sinop Köftesi Nasıl Yapılır

Malzemeler: 500 gram Kıyma Tuz Karabiber 1/4 bardak Un Sıvıyağ 3 yemek kaşığı Süzme Yoğurt 1 yemek kaşığı Tereyağ 1 çay kaşığı Kırmızı biber 1 adet Yumurta 3 diş Sarımsak Maydanoz..

İzlerken Hipnotize Olacağınız Rube Goldberg Makinesi 02:42

İzlerken Hipnotize Olacağınız Rube Goldberg Makinesi

Rube Goldberg makinesinde kırmızı bir topun muhteşem bir maceraya çıktığı zincirleme reaksiyonları izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kardemir Karabükspor   Beşiktaş Maçı Özeti 04:22

Kardemir Karabükspor Beşiktaş Maçı Özeti

Süper Lig'in 4. haftasında Karabükspor'a konuk olan Beşiktaş, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Kara Kartal, milli ara dönüşü çıktığı Karabük deplasmanında, Tosic'in kırmızı kart görmesi ve Oğuzhan'ın penaltı kaçırmasıyla zor..

Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş Maç Özeti 07:01

Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 yendi. FENERBAHÇE: Kameni, Isla, Neto, Neustaedter, Hasan Ali Kaldırım (Dk. 75 İsmail Köybaşı), De Souza, Ozan Tufan, Giuliano, Mehmet Ekici (Dk. 46 Meh..

  • OFSAYT tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüzgar Erkoçlar Dünya Evine Girdi 02:01

Rüzgar Erkoçlar Dünya Evine Girdi

Oyuncu Rüzgar Erkoçlar, iki yıldır birlikte olduğu Tuğba Beyazoğlu ile Sarıyer’de yapılan görkemli düğünle dünya evine girdi.Tiyatro ve sinema oyuncusu Rüzgar Erkoçlar (31), iki yıldır nişanlı olduğu Tuğba Beyazoğlu (24)..

  • ANKA tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe'nin 11'i Bu Haberle Netleşti 01:03

Fenerbahçe'nin 11'i Bu Haberle Netleşti

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman, Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi Hasan Ali Kaldırım'dan gelen müjdeli haberle rahat bir nefes aldı. Adale ağrısı şikayetinde bulunan Hasan antrenmanın tamamında takımla bir..

Migren Ataklarını Tetikleyen Faktörler Nelerdir 01:33

Migren Ataklarını Tetikleyen Faktörler Nelerdir

Migren ataklarını en çok stres tetikler. Ağrı stres anında gelmez, aradan saatler ve günler geçtikten sonra başlayabilir. Bazı yiyecek ve içecekler de migreni tetikler. Bira ve kırmızı şarap gibi mayalı içkiler, bazı pey..

  • NABIZ tarafından
  • 527 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köri Soslu Tavuk Tarifi 01:38

Köri Soslu Tavuk Tarifi

Malzemeler 1 parça tavuk göğsü yarım kutu sıvı krema (100 ml) 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 1 tatlı kaşığı kekik yarım çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı köri 1 çay kaşığı tuz 1 yemek kaşığı..

Cafe de Paris Soslu Bonfile Nasıl Yapılır 05:19

Cafe de Paris Soslu Bonfile Nasıl Yapılır

Malzemeler: 500 gram Bonfile 50 gram Tereyağı 1/2 paket Krema 1 tatlı kaşığı Hardal 1 çay kaşığı Sarımsak Tozu 1 çay kaşığı Soğan Tozu 1/2 çay kaşığı Kekik 1/2 çay kaşığı Kırmızı Biber 1/2 çay kaşığı Köri 1 yemek kaşığı..

Sebzeli ve Peynirli Kahvaltı Kek Tarifi 01:45

Sebzeli ve Peynirli Kahvaltı Kek Tarifi

Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı yoğurt 1 adet kırmızı biber 1 adet yeşil biber 5 dal taze yeşil soğan Dereotu 1 su bardağı lor peynir 1.5 su bardağı un Yarım su bardağı mısır unu 2 yemek kaşığ..

Antalyaspor  Göztepe  1-3 Maç Özeti 03:49

Antalyaspor Göztepe 1-3 Maç Özeti

Süper Lig'in 8. haftasında Göztepe deplasmanda Antalyaspor'u 3-1 yendi. Göztepe, 8. dakikada Antalyaspor deplasmanında Adis Jahovic'in golüyle 1-0 öne geçti. Antalyaspor'da Jeremey Menez'in orta sahadan savunmasına attı..