#Kırmızı lahana turşusu

Süper İtalyan Sıfırdan İnanılmaz Arabalar Oluşturur 02:46

Süper İtalyan Sıfırdan İnanılmaz Arabalar Oluşturur

AN ITALIAN coachbuilder has designed and built two supercars from scratch without the use of a computer or sketches. Moreno Filandi relies solely on his skills as a mechanic to build handmade custom cars from metal work ..

  • BETA tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eskişehir'de Trafik Kazaları MOBESE'de 01:31

Eskişehir'de Trafik Kazaları MOBESE'de

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, MOBESE kameralarına yansıyan görüntüleri basın kuruluşları ile paylaşırken değerlendirme ve önerilerde de bulundu. Yapılan açıklamada, kazaları önlenerek, sürücü, yolcu ve yaya olarak için..

Mesut Döndü  Arsenal Coştu 01:52

Mesut Döndü Arsenal Coştu

Premier Lig'de bu sezon deplasmanlarda henüz galibiyet alamayan Arsenal, Everton'ı 5-2 yenerek bu şanssızlığını kırdı. Maça bu sezonun en çok eleştirilen ismi Mesut Özil damga vurdu. Goodison Park'taki mücadelede ilk ..

Patates Püresi Nasıl Yapılır 04:34

Patates Püresi Nasıl Yapılır

Malzemeler: 500 gram Taze Patates 60 ml Krema 150 gram Tereyağı Tuz Karabiber Kırmızı Biber Maydanoz/Frenk Soğanı..

5 Malzemeden Nefis Somon Tarifi 03:53

5 Malzemeden Nefis Somon Tarifi

Malzemeler: 400 gram Somon 1 tatlı kaşığı taneli hardal 1 tatlı kaşığı limon suyu 1 çay kaşığı zeytinyağı Karabiber Kırmızı biber..

Barbekü Soslu Pratik Hindi Tarifi 05:07

Barbekü Soslu Pratik Hindi Tarifi

Malzemeler: 1 adet Hindi But 4 yemek kaşığı Tereyağı 1/2 Soğan 1/2 bardak Sirke 1/2 bardak Esmer Şeker 1/2 bardak Hardal 1 adet Defne Yaprağı Kırmızı Biber Tuz Karabiber..

Misket Köfte Nasıl Yapılır 06:32

Misket Köfte Nasıl Yapılır

Malzemeler: 500 gram dana kıyma 1 adet Soğan 1 adet Yumurta 3 yemek kaşığı Galeta Unu 2 yemek kaşığı Ceviz 1 çay bardağı Un 1 su bardağı Sıvıyağ 1/2 çay kaşığı Kimyon Kırmızı biber Karabiber Tuz Yoğurtlu Naneli ..

Kinoa Pizza Nasıl Yapılır 06:09

Kinoa Pizza Nasıl Yapılır

Malzemeler: 2 su bardağı Haşlanmış Kinoa 1 adet Yumurta 1/2 su bardağı Mozzarella Peyniri 1/2 su bardağı Lor Peyniri 1/4 su bardağı Blue Cheese 1/4 su bardağı Parmesan Peyniri Kekik Kırmızı biber Fesleğen..

Hayatımız Boyunca Kandırıldığımızın Kanıtı 10 Büyük Yalan 06:58

Hayatımız Boyunca Kandırıldığımızın Kanıtı 10 Büyük Yalan

Doğru sandığımız ama yalan olan bilgilerle hayatımız boyunca yaşadık, hayatımız boyunca kandırıldığımız, gerçek değil yalan olduğu halde hala inandığımız bir çok şey var. Zararsız görülen bir yalan zaman içinde tekrarla..

  • PengoTV tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zehra Çi̇li̇ngi̇roğlu, Yaşadığı Olaylı Gece Hakkında Neler Söyledi̇? 01:10

Zehra Çi̇li̇ngi̇roğlu, Yaşadığı Olaylı Gece Hakkında Neler Söyledi̇?

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu’nun kızı Zehra Çilingiroğlu ilk trafik kazasını duran bir taksiye çarparak yaşadı. Çilingiroğlu, olay sonrası gaza basıp kaçarak herkesi şaşırttı. Genç şoför olayla ilgili, “Dikkatsizdim,..

  • BETA tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye 2 - 3 Arnavutluk Hazırlık Maçı Özet İzle 02:10

Türkiye 2 - 3 Arnavutluk Hazırlık Maçı Özet İzle

A Milli Takımımız, hazırlık maçında Arnavutluk'a 3-2 mağlup oldu. Konuk ekip, maçın yaklaşık 50 dakikasını 10 kişi oynadı. Mircea Lucescu, Arnavutluk maçının kadrosunda, Romanya mücadelesine göre dört değişiklik yaptı. ..

  • OFSAYT tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cadı Parmağı Kurabiye Nasıl Yapılır 07:29

Cadı Parmağı Kurabiye Nasıl Yapılır

Malzemeler: Kırmızı Gıda Boyası 30 adet Badem 2 Yumurta Vanilya Özütü 110 gram Tereyağı 240 gram Un 1/2 bardak Pudra Şekeri 5 yemek kaşığı Toz Şeker..

Yaya Geçidinden Geçen Amcanın Aklını Alan Motorcu 00:10

Yaya Geçidinden Geçen Amcanın Aklını Alan Motorcu

Kırmızı ışıkta bekleyen motosikletli eleman istemsiz de olsa motosikletine verdiği gaz ile yay geçidinden o an geçmekte olan amcayı korkutmuş..

  • JET TV tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rektum Kanserinden Korunmak İçin Nelere Dikkat Edilmeli 02:07

Rektum Kanserinden Korunmak İçin Nelere Dikkat Edilmeli

Rektum kanserinden korunmak için, kırmızı et ve yağlı yiyeceklerden uzak durulmalı. Alkol ve sigara kullanılmamalı. Cinsel yolla bulaşan hastalıkların tedavi edilmesi ve 50 yaş üstü erkeklerin düzenli kolonoskopi yaptırm..

  • NABIZ tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rektum Kanserinde Risk Faktörleri Nelerdir 02:22

Rektum Kanserinde Risk Faktörleri Nelerdir

Rektum kanserinde çeşitli risk faktörleri bulunur. Bunlar; kırmızı etle beslenmek, yağlı beslenme, alkol, sigara, genital siğiller ve poliplerdir. Ayrıca birinci derece akrabalarda kanser hastalığı görünen kişiler risk g..

  • NABIZ tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşçileri Taşıyan Servis İle Tır Çarpıştı 7 Yaralı  02:01

İşçileri Taşıyan Servis İle Tır Çarpıştı 7 Yaralı

Kaza, 23.45 sularında Denizli Ankara karayolu Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine seyir halinde olan ve kırmızı ışıkta geçtiği ileri sürülen Ali Yıldız yönetimind..

ABD’ye Tepkiler Büyüyor 02:25

ABD’ye Tepkiler Büyüyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını protesto eden yaklaşık 500 kişilik grup, akşam saatlerinde ABD Büyükelçiliği önüne toplandı. Grup “Kudüs evimiz, kırmızı çizgimiz”, “Katil İs..

Danla Bilic - Canım Eniştem Diyen Kız Makyajı 13:34

Danla Bilic - Canım Eniştem Diyen Kız Makyajı

Selaaam :) bu videomda en yakın arkadaşının sevgilisi AŞIRI GEREKSİZ seven kızlar için parıl parıl abartılı bi makyaj yaptım ee enişteler böyle sever :) Yüzünüzü sime bulamayı sakın unutmayın! Kanalıma abone olmayı unutm..

Tavuklu Kaşarlı Krep Sarma Tarifi 08:39

Tavuklu Kaşarlı Krep Sarma Tarifi

Malzemeler: Yarım kilo kuşbaşı doğranmış tavuk göğsü Yemeklik doğranmış 1 tane büyük Kuru soğan birer tane kırmızı yeşil sarı biber doğradım Yarım yemek kaşığı domates salçası 1 Çay bardağı su Tuz karabiber toz biber (i..

Tavuklu Avokado Salatası Tarifi 04:34

Tavuklu Avokado Salatası Tarifi

Malzemeler: 1 adet Avokado 150 gram Tavuk 1 adet Limon Maydanoz Frenk Soğanı Sarımsak 1/4 Kırmızı Soğan 2 yemek kaşığı Süzme Yoğurt..

Çıtır Çıtır Peynirli Börek Tarifi 05:57

Çıtır Çıtır Peynirli Börek Tarifi

Çıtır Çıtır Peynirli Börek için Malzemeler: 2 adet Baklavalık Yufka 200 gram Beyaz Peynir 1/4 demet Maydanoz 1 adet Yumurta Kırmızı Biber Kekik Sıvıyağ..

Tereyağında Patates Tarifi 03:51

Tereyağında Patates Tarifi

Maydanozlu Patates için Malzemeler: 6-7 adet patates 5 diş Sarımsak 2 yemek kaşığı Tereyağı 1/4 demet Maydanoz Kırmızı Biber Tuz Karabiber..

Sebzeli Çin Pilavı Tarifi (Fried Rice) 03:23

Sebzeli Çin Pilavı Tarifi (Fried Rice)

Çin Pilavı Malzemeleri: 2 bardak Pilav 1/2 bardak Havuç 1/2 bardak Bezelye 2 adet Yumurta Soya Sos Taze Soğan Paprika Kırmızı biber Sarımsak Tozu Zencefil Susam Yağı..

Yunan Salatası Nasıl Yapılır 04:50

Yunan Salatası Nasıl Yapılır

Yunan Salatası için Malzemeler: 1 adet Marul 1,5 su bardağı Cherry Domates 1,5 su bardağı Beyaz Peynir 1/2 Kırmızı Soğan 2 adet Salatalık 1/2 su bardağı Siyah Zeytin 3 yemek kaşığı Zeytinyağı 3 yemek kaşığı Sirke 1 çay k..

Ayşe Dinçer - Tik Tak Tak 04:27

Ayşe Dinçer - Tik Tak Tak

Kızların hepsini çatlatıcam, Yeni bir bomba patlatıcam, Birileri beni sallasın, Yoksa, kafayı tırlatıcam. Beyaz ata binmiş, Kalbime girmiş, Bizim eve gelmiş, Şuna bak bak. Aşkım buyur burdan yak, Kalbim vuruyor tik tak..

Dokumacı Kızlar Yalelli +18 Küfürlü 03:48

Dokumacı Kızlar Yalelli +18 Küfürlü

Dokumacı Kızlar Yalelli +18 Küfürlü dinle aydarpasa garinda anasi da yaninda istedim de vermedi ciban da ciksin aminda, yalelli yar yar. dokumaci kizlar yalelli yar yar.. hamam tasi gümüsten yeni ciktim gibisten bunu ..

  • PengoTV tarafından
  • 13.862 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brokoli Salatası Tarifi 06:09

Brokoli Salatası Tarifi

Brokoli salatası ve Diyet yemekleri. Brokoli benim en sevdiğim kış sebzelerinden bir tanesi, diyet yemekleri için de muhteşem bir sebze.Arada Diyet yemekleri tarifleri paylaşmaya devam ediyorum.Daha önce Brokoli Çorbası ..

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır 08:34

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır

Püreli Et Sote Tarifi ve Malzemeler : Et Sote İçin Gerekenler : Yaklaşık 600 gr. kuşbaşı doğranmış dana eti 1 Tane büyük kuru soğan 2 Tane kırmızı biber (yeşil biber varsa bir tanede ondan doğrayın) 1 Tane havuç 3 Diş ..

Domatesli Nefis Graten Tarifi 05:11

Domatesli Nefis Graten Tarifi

Malzemeler: 200 gram Cherry Domates 80 gram eritilmiş Tereyağı 125 ml Süt 4 Yumurta 100 gram Parmesan Peyniri 100 gram Un 1/2 demet Fesleğen Tuz Karabiber Kırmızı Biber..

Karnabahar Sebze Salatası Tarifi 04:44

Karnabahar Sebze Salatası Tarifi

Malzemeler: 1 orta boy karnabahar 2 adet kırmızı biber Yarım demet dereotu Yarım demet maydanoz Zeytinyağı Limon suyu Tuz - İsteğe göre baharatlar..