#Kırmızı lahana turşusu

Telefon'da YouTube Kanal Resmi Yapma | Banner Yapma | Make Banner | 3 Boyutlu Kanal Resmi Yap 13:55

Telefon'da YouTube Kanal Resmi Yapma | Banner Yapma | Make Banner | 3

Telefon da youtube kanal resmi, kapak resmi nasıl yapılır, 3 boyutlu kanal resmi yap, en kolay şekilde youtube kanal resmi nasıl yapılır, telefonda kapak resmi yap, pixelab uygulamadan kapak resmi yapnDaha fazla videolar..

  • POFUDUK TV tarafından
  • 178 görüntüleme
  • 5 yıl önce
DS X E-Tense Concept Car Geleceğin Arabası 02:01

DS X E-Tense Concept Car Geleceğin Arabası

otomobilin yarısı geleneksel direksiyon simidi ve pedallarla çalıştırılmak üzere tasarlanmıştır, ancak diğeri, sürmek istediğinizde, biraz katlanabilir koltuk sayesinde oturduğunuz ayrı bir kozadır. Kozada, kırmızı deri ..

  • PengoTV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sabah doktor, akşam zehir taciri! 01:49

Sabah doktor, akşam zehir taciri!

ANKARA'DA AKILLARA DURGUNLUK VEREN BİR OLAY YAŞANDI. NARKOTİK EKİPLERİNİN YAKALADIĞI BİR ZEHİR TACİRİNİN ÜZERİNDEN KIRMIZI REÇETE İLE SATILAN 5 BİN 180 ADET HAP ELE GEÇİRİLDİ. O TORBACININ İŞBİRLİKÇİSİ İSE BİR AİLE HEKİ..

Koronavirüs İstanbul'u sardı! 02:41

Koronavirüs İstanbul'u sardı!

TÜRKİYE'NİN YENİ KORONAVİRÜS HARİTASI BÖYLE... İSTANBUL İSE BU HAFTA DAHA DA KIRMIZI... ŞEHİRDEKİ VAKA SAYISI 2 AYDA 12 KAT ARTTI, 100 BİNDE 804'Ü GÖRDÜ...DURUM ENDİŞE VERİCİ AMA İSTANBULLULAR ENDİŞELİ Mİ? SHOW HABER YEN..

Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' teslim oldu! 01:10

Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' teslim oldu!

Kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, Brezilya Sao Paulo'da teslim oldu...

Hem taze hem hesaplı! 02:58

Hem taze hem hesaplı!

YAZ SEBZELERİNİ MEVSİMİNDE UCUZA ALIP KIŞIN DA TAPTAZE TÜKETMEK MÜMKÜN... BUNUN İÇİN YAPILMASI GEREKEN TEK ŞEY DOĞRU KOŞULLARDA SAKLAMAK... DOMATESTEN PATLICANA, MAYDANOZDAN KIRMIZI BİBERE DERİN DONDURUCUDA MUHAFAZA TÜYO..

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman 05:18

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman

Geçti Zaman şarkı sözleri ile Sokakta başı boş kalır Başı boş kalır, korkar titrer ölün Bi' bakarsın sokağa düşmüş, kaybolmuş dölün Sen de çaresiz, eli ayağı bağlı, kelepçeli Çok uzaklardasın Bir belada, bir zorda durma..

Amcamızın Eşine Olan Hasreti ve Özlemi 02:01

Amcamızın Eşine Olan Hasreti ve Özlemi

Eşini kaybettikten sonra , hergün tek tek sayan aşkın hikayesi. Nikahımı, ruhlar alemi nde kıymışlar… Orda, Haticemi bana vermişler… “51 Yıl” bize sınır koymuşlar… Günü gelincike gitti Haticem…. Mevsimimiz, “bahar” değ..

  • PengoTV tarafından
  • 208 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Vinçten savrulan cam aracına düştü 01:42

Vinçten savrulan cam aracına düştü

İHMAL BAZEN AKILALMAZ KAZALARA YOL AÇABİLİYOR... OTOMOBİLİYLE KIRMIZI IŞIKTA BEKLEYEN KADIN, O BİRKAÇ SANİYEDE HAYATININ KABUSUNU YAŞANDI... DEV İNŞAAT VİNCİNDEN SAVRULAN CAM BLOK, ARACIN ÜSTÜNE DÜŞTÜ.....

Hızlı ve Aptal 01:25

Hızlı ve Aptal

Kırmızı ışıkta yan yana gelen spor araba sürücüleri yeşil ışık yandığında yarışa başlamış. Ancak araçlardan birinin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince kaza yapmış...

  • PengoTV tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 2 yıl önce
 Kamyon Leo Ve Robotlar Seçkin Bölümler Vinç Ve Karusel 12:54

Kamyon Leo Ve Robotlar Seçkin Bölümler Vinç Ve Karusel

Küçük kamyon Leo ile eğitici çizgi film ve araba videoları - seçkin bölümler - Türkçe izle! Leo ve Robotlar vinç ve karusel yapacaklar! Oyuncak arabalar Lifty ve Scoop robotlarla eski arabaların hurdalığında saklambaç o..

  • ÇocukTV tarafından
  • 137 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Babasının otomobilini kaçıran 16 yaşındaki gencin kız arkadaşıyla kaçamağı hastanede bitti - 02:43

Babasının otomobilini kaçıran 16 yaşındaki gencin kız arkadaşıyla kaça

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 16 yaşındaki gencin, babasına ait otomobili izinsiz alıp kız arkadaşıyla yaptığı kaçamak, kırmızı ışık ihlali sonucu meydana gelen trafik kazasıyla hastanede bitti. Kazada 2 kişi yaralanırk..

Bir Küçük Fare , Çizgi Filmler - HeyKids - Bebek Şarkıları 29:30

Bir Küçük Fare , Çizgi Filmler - HeyKids - Bebek Şarkıları

0:00 Bir Küçük Fare 2:07 Patates Adam: 3:57 Köpek Uçmak İstemiş: 5:24 Kırmızı Balık: 7:49 Baş Omuzlar Diz Ve Parmak: 9:14 Mavi̇ Traktör: 11:52 Dans Et Eğlen Alkışla: 13:05 Köpek Bingo: 15:47 Elma ve Muz: 18:22 A Ram..

  • ÇocukTV tarafından
  • 470 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İsmail YK - Ayvayı Yemiş ft. TaneryMusix 03:49

İsmail YK - Ayvayı Yemiş ft. TaneryMusix

Ayvayı Yemiş Duydum ki ayrılmışsın oh oldu sana Biraz güldüm de buna kusura bakma Sırf bana inat olsun diye Başkasına gitmek niye Kazasız başına ne işler açtın N`oldu Taş mı düştü kafana Aklın başa gelmiş Tuz mu bastım..

Mavi Vatan Marşı 05:07

Mavi Vatan Marşı

MAVİ VATAN MARŞI Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktırdı sulara Lâ gâlibe..

Dönerin fiyatı durmuyor! 01:41

Dönerin fiyatı durmuyor!

KIRMIZI ETE GELEN ZAMLAR DÖNERİ DE VURDU... ÖYLE Kİ, FİYAT TARİFESİ NEREDEYSE HER HAFTA DEĞİŞİYOR... GELİN, 'DÖNER BORSASI'NA BAKALIM BİR ŞİMDİ... ALANLAR, SATANLAR NE DÜŞÜNÜYOR.....

Adana’da otomobil işçi servisine arkadan çarptı- 6 yaralı 02:55

Adana’da otomobil işçi servisine arkadan çarptı- 6 yaralı

Adana'da bir otomobil kırmızı ışıkta bekleyen işçi servisine arkadan çarptı. Kazada 1'i ağır, 6 kişi yaralandı. Yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı...

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar 06:06

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar

Ordu'da Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi’nde görevli öğretmenler tarafından koronavirüs salgınına karşı ateş ölçümü yapan, dezenfekten sıkan ve maske veren 'koronasavar' robot tasarlandı. Dış kapıya bağlı ol..

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı 05:07

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı

Mavi Vatan Marşı şarkı sözleri ile Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktır..

Betonda Domates 02:00

Betonda Domates

Balıkesir’in Kepsut ilçesi yakınlarında faaliyet gösteren et entegre tesisinde 30 santimetrelik betonda yetişen fide görenleri şaşırtıyor. Et entegre tesisinde üzerinde toprak bulunmayan betonda işçilerin yedikleri organ..

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması 04:37

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması

Adana Kasaplar Odası tarafından ‘askıda et’ uygulaması başlatıldı. Uygulama kapsamında kasaplar tarafından haftanın 7 günü maddi durumu iyi olmayan 7 farklı aileye 1'er kilo et dağıtılıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı ..

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurtardı 02:58

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurta

Kars’ta tarlada kargaların saldırısına uğrayan ve yaralanan Benekli Su Yelvesi’ni köylü kurtardı. Kargaların yaraladığı Su Yelvesi tedavisi yapılmak üzere Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim edildi..

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin 04:17

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin

Oruç tutmanın bağışıklık sistemine iyi gelip kuvvetlendirdiğini belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Kübra Tekay, basit şeker ve karbonhidratlardan uzak durulması gerektiğine dikkat çekerek, sebze, meyve gibi bol lifli ve p..

Eltisinin evini bastı baş köşeye oturdu! 02:51

Eltisinin evini bastı baş köşeye oturdu!

Antalya’da bir kadın, boşanma aşamasında olduğu eşiyle önceden yaşadıkları eve, içeride yaklaşık 3 aydır kiracı olarak yaşayan hamile eltisinin olduğunu bilerek çilingir zoruyla girince ortalık karıştı. Her iki tarafın d..

Heyss - Jargon 02:26

Heyss - Jargon

Jargon şarkı sözleri ile Denedim denedim olmuyo diye bişey yok şansımı zorluyom Çevrem çok hepsi boş Ailem dışında inanan yok Çekilin önümden artık yapicak bu işi Kalmadı sabrım yok Tikadim kulakları bak olsada engel t..

YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı 02:38

YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı

Hatem Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Nur Seda Güler hafta sonu yapılacak YKS öncesinde öğrencilere beslenme önerilerinde bulundu. Yüksek öğretim kurumları sınavı için geri sayım başladı. Bu hafta sonu yüz binler üniv..

Lara Çayan & Cem Adrian - Sevme Beni 03:20

Lara Çayan & Cem Adrian - Sevme Beni

Sevme Beni şarkı sözleri ile Sevgilim sevme beni Söyleme tut kalbini Kırmızı bir ormanım ben Dur, girme, sevme beni Kuş olup git sen Yaşamak kolayken Sevgilim sevme beni Özleme tut kalbini Masmavi bir gökyüzüm var Du..

Ender AYAN - GÖKYÜZÜ 02:49

Ender AYAN - GÖKYÜZÜ

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; MASKENİ ÇEK SURATA ..

  • Ender AYAN tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor 01:50

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor

Tek doz aşılama oranları yüzde 75'e ulaştı. Uzmanlar, vatandaşların rehavete kapılmaması gerektiğini belirterek, tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranlarının yüzde 93 oranında azaldığını söylüyor. Türkiye'nin koronav..

BÜYÜK YALANLAR! Ramazanda Bari Yapmayın, Haramdır! 57:52

BÜYÜK YALANLAR! Ramazanda Bari Yapmayın, Haramdır!

02:01 Herkesin bu kadar güvenmesinin sırrı ne? 04:04 Türkiye'nin işgal altında olduğunu düşünüyor mu? 06:11 Ekmek neden vücudumuzun en büyük düşmanı? 12:05 Ramazan'da pide tüketimine dikkat! 19:52 Kırmızı et tüketiminde ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 7 ay önce