#Kısa boylu köpek olmanın zorlukları

Aleyna Tilki Şimdi De Yönetmen Ouyor 01:00

Aleyna Tilki Şimdi De Yönetmen Ouyor

Cevapsız Çınlama' adlı şarkısıyla kısa sürede milyonlarca izlenme oranına ulaşan Aleyna Tilki, sadece müzikal anlamda elde ettiği başarıyla değil 18 yaşından küçük sahneye çıktığı için de magazin gündeminin ilk sıraların..

  • ANKA tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor 03:40

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında ilerleyişini sürdüren Özgür Suriye Ordusu, stratejik öneme sahip olan aynı zamanda şehrin bütün mahalle ve caddelerini gören Şeyh El Cebeli Agil’i ele geçirdikten sonra şehirde ilerlemey..

1927'den Günümüze 'En İyi Kadın Oyuncu' Oscar'ını Kazanan İsimler 09:47

1927'den Günümüze 'En İyi Kadın Oyuncu' Oscar'ını Kazanan İsimler

En iyi kadın oyuncuların tarihine kısa bir yolculuk. Oscar için yarışan birbirinden iyi oyuncular arasından sıyrılıp ödülü kazanan isimlerin tamamının yer aldığı enfes video. Academy Award for Best Actress Oscar Winning ..

  • JokerS tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada 00:48

Polis Ekiplerinin TÜBİTAK’a Giriş Anı Kamerada

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY’nin Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Örgütün kriptolu haberleşme ar..

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar 04:14

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar

Adana'da telefonla aradıkları oto tamircisine polis olduğunu söyleyip, kimlik bilgilerinin FETÖ'cülerin eline geçtiğini belirterek 37 bin lira parasını dolandırdığı ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye gör..

Türk İşi Tsubasa 00:35

Türk İşi Tsubasa

Son haftalarda sitemizde bölümleri tek tek yayınlanmakta olan Tsubasa'nın Türk işi jeneriği. Biraz kısa olmasının dışında aslına sadık kalınarak çekilmiş. Video açıklaması yazmayı da hiç beceremem. Daha ne diyem? Mahmut ..

  • JET TV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsraf Adam Kalp Ameliyatı 01:18

İsraf Adam Kalp Ameliyatı

Adı; İsraf Soyadı; Yumurta Memleketi; Zaiyat Köyü; İsrafiye Medeni Hali; O.ç Bu kısa biyoğrafiden sonra Kalp operasyonumuzu izleyelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küçük Prenses 2 Yaşında 00:34

Küçük Prenses 2 Yaşında

İngiltere tahtının ikinci sıradaki varisi Prens William'ın küçük kızı Prenses Charlotte 2 yaşına bastı. Charlotte'un yeni bir fotoğrafı kamuoyuyla paylaşıldı. Küçük Charlotte'un objektife poz verirken giydiği sarı üzerin..

Hocalı Katliamında Ölenler 25. Yıldönümünde Azerbaycan'da Anıldı 03:56

Hocalı Katliamında Ölenler 25. Yıldönümünde Azerbaycan'da Anıldı

Bakü’de Hocalı katliamının 25. yıldönümü nedeniyle ölen 613 kişi düzenlenen törenle anıldı. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Hocalı katliamının 25. yıldönümü nedeniyle düzenlenen törende Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Al..

Dan Asks For Chris' Help To Start The American Revolution - Season 1 Ep. 1 - Making History 02:12

Dan Asks For Chris' Help To Start The American Revolution - Season 1 E

Birlikte iki şov, her ikisi de bir sürükleyici tarihsel macera ve sevgi, dostluk ve giderek karmaşık ve kişiliksiz bir dünyaya sığmaya çalışan çağdaş bir komedi. DAN CHAMBERS (Adam Pally, Mindy Projesi , Happy Endings ..

Meet John Hancock & Samuel Adams - Season 1 - MAKING HISTORY 01:06

Meet John Hancock & Samuel Adams - Season 1 - MAKING HISTORY

DAN CHAMBERS (Adam Pally, Mindy Projesi , Happy Endings ), küçük bir Massachusetts kolejindeki bilgisayar bilimi profesörü kısa süre önce zaman yolculuğu keşfetti ve düşen sömürge kadınla vakit geçirmek için kendisini ..

Araba? Arabamız Var Bizim 00:26

Araba? Arabamız Var Bizim

'Artiz ne arar la bazarda'' sözüyle kısa zaman içinde gönüllerde taht kuran Ordu'lu Katip amcamızdan sonra benzer bir diyalogla karşılaştık. Bu şeker amcamız 'argo' sözcüğüyle 'araba' sözcüğü arasında bir karışıklık yaşa..

  • JET TV tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Masa Tenisinde Rakip Tanımayan Şempanze 00:30

Masa Tenisinde Rakip Tanımayan Şempanze

Yetenekleriyle şaşırtan maymunların becerilerine bir yenisi daha eklendi. Sahibiyle ping pong oynayan maymunun görüntüleri sosyal medyada kısa zamanda büyük ilgi gördü...

  • JET TV tarafından
  • 631 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nusret İnşaat İşçilerine Baklava Dağıtırsa 01:00

Nusret İnşaat İşçilerine Baklava Dağıtırsa

Sosyal medya hesabından paylaştığı videolarla kısa sürede dünya çapında üne kavuşan et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe, şimdi de inşaat işçilerine baklava dağıtırken karşımızda...

  • JET TV tarafından
  • 1.610 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız İsim Korkuttu İzle 00:21

Yıldız İsim Korkuttu İzle

Galatasaray, Süper Lig'in 30. haftasında evinde oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmanda Eren Derdiyok, Koray'la girdiği mücadelede yerde kald..

Gölete Düşen 4 Yaşındaki Otistik Çocuğu Kurtaran Kahraman Polis 01:39

Gölete Düşen 4 Yaşındaki Otistik Çocuğu Kurtaran Kahraman Polis

Kansas'ta 4 yaşındaki otistik bir çocuk tek başına gezindiği sırada gölete düştü. O sırada bölgede bulunan polis memuru Aaron Bulmer anında çocuğu fark ederek gölete doğru koştu. Kahraman polisin kısa sürede müdahale ett..

  • JET TV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Ayı 04:40

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Çok Çikolatalı Pasta 00:55

Çok Çikolatalı Pasta

Çok çikolatalı pastanın tadı müthiş. Özellikle kremasını her yerde kullanıyorum, kremalı tatlılarda, cupcake'lerde Malzemeler; 150 gram tereyağı 1,5 su bardağı tozşeker 3 yumurta 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 1 çay..

Porsiyonluk Köstebek Pasta 06:47

Porsiyonluk Köstebek Pasta

Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vanilya Yarım paket kabartmatozu 2 su barda..

Kız Mahmut Çay Getir 00:16

Kız Mahmut Çay Getir

Kısa ama etkili. 15 saniyede Maximum Yeşilçam keyfi...

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversite İzle 02:18

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversite İzle

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ -ÇOMÜ'DE SPOR-KISA TANITIM FİLMİ PROJEMİZ..

Yaz Alışverişi (2017) 07:59

Yaz Alışverişi (2017)

Şortlar Özellikle Yaz Aylarında Mucizevi Bir Rahatlık Sunuyor. Şimdiden Söyleyelim; Kısa Şortlarınızı Kışın da Opak Çoraplarla Giyerek Değerlendirebilirsiniz.Gün Boyu Ayakkabıların İçinde Kalan Ayaklarımızın da En Az bi..

Erkan Güleryüz - Yegane 04:34

Erkan Güleryüz - Yegane

YEGANE Akşam Olunca İnceden Bastırır Sancı Bitirdi Beni Bu Hesaplaşma Herkes Yalancı Tam Ortasında Rüyaların Uyandırır Bir His Azaldı Git Gide Uykularım Her Gece Nöbetçiyiz Ah Etmem Gönül Koymam Tabiatıma Uymaz Peki..

New Girl - Preview- Coping With Change - Season 6 Ep. 19 00:30

New Girl - Preview- Coping With Change - Season 6 Ep. 19

Topluluk komedisi New Girl'ın Altıncı Sezonu, evlilikten kariyer gelişimine kadar yetişkinlik sorumluluklarını gönülden kabul ederken, Jess'i (Çooe Deschanel) ve çeteyi dünyadaki kendi yerlerini bulmaya çalışırken devam ..

Browni Tadında Islak Kek Tarifi 09:16

Browni Tadında Islak Kek Tarifi

Çikolatalı Islak Kek Malzemeleri - Kakaolu Islak Kek Tarifi nasıl yapılır? Çay saati tarifleri, Kek tarifleri Kakaolu Islak Kek Browni tadında ıslak kek tarifi Brovni ISLAK KEK MALZEMELER 3 tane yumurta (oda sicakligin..

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın! 03:22

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın!

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. İbibikler Cambazhanesi'nde calışan Fadime ( Filiz Akin ) neseli bir kızdır. Yatacak yeri olmayan gariban Memo ( Ediz..

Vatansızlıkla Mücadele Avrupa Ağı'ndan Birlik ülkelerine çağrı 01:27

Vatansızlıkla Mücadele Avrupa Ağı'ndan Birlik ülkelerine çağrı

Vatansızlıkla Mücadele Avrupa Ağı Budapeşte'de düzenledikleri konferansta, Avrupa hükümetlerini göçmenlik sistemini mümkün olan en kısa sürede değiştirmeye çağırdı...

Yılmaz Vural'ın Sevinci Olay Oldu 00:06

Yılmaz Vural'ın Sevinci Olay Oldu

Göztepe teknik direktörü Yılmaz Vural, galibiyet sonrası böyle sevindi. Tribünden çekilen bir görüntü sosyal medyada kısa sürede dikkatleri üzerinde topladı...

Yaban Domuzu Hastanenin Acil Servisine Girdi 00:26

Yaban Domuzu Hastanenin Acil Servisine Girdi

Konya'da şehir merkezine inen bir yaban domuzu, özel bir hastanenin acil servis camını kırıp içeriye girdi. Kısa süre sonra açık kapıdan çıkan domuzu belediye ekipleri bir okulun bahçesinde yakaladı. Vatandaşların panik ..

Hande Erçel Instagram'ı Karıştıran Paylaşım! 01:15

Hande Erçel Instagram'ı Karıştıran Paylaşım!

Son olarak Burak Deniz'le Aşk Laftan Anlamaz dizisinde rol alan Hande Erçel bir dergi röportajı için çektirdiği bir kareyi Instagram hesabından paylaştı. Büyük ilgi toplayan fotoğrafı yarım saat gibi kısa bir süre için..

  • ANKA tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 7 yıl önce