#Kısa boylu köpek olmanın zorlukları

Osmanlıspor   Göztepe  0-2 (özet) 03:06

Osmanlıspor Göztepe 0-2 (özet)

Süper Lig'in 4. haftasında Göztepe deplasmanda Osmanlıspor'u 2-0 yendi ve milli aradan galibiyet ile dönmüş oldu. Osmanlıspor karşılaşmanın 5. dakikasında Serdar Gürler ile gole çok aklaştı. Umar Aminu'nun şık pasıyla c..

Rakip Antrenöre Minderde Evlenme Teklifi Yapmak! 01:19

Rakip Antrenöre Minderde Evlenme Teklifi Yapmak!

Manisa’da düzenlenen karate turnuvasında antrenör Dinçer Güngör, kendisi gibi antrenörlük yapan ve turnuvada rakip olduğu kız arkadaşı Özlem Akkoyun’a minderde sürpriz bir evlenme teklifi yaptı. 15 Temmuz Şehit ve Gazile..

  • JET TV tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
13 Milyon Kez İzlenen Bu Görüntü Sahte Çıktı! 00:27

13 Milyon Kez İzlenen Bu Görüntü Sahte Çıktı!

Facebook'ta “IRMA” kasırgası altında paylaşılan canlı yayın kısa sürede 5.8 milyon izlenmeye ulaştı. Birçok kişiyi etkileyen kasırganın bu kadar çok izlenmesi normal diyeceksiniz, ancak asıl ilgi çekici olay canlı yayını..

Kahveden Çaya Dönüşümün Öyküsü 01:09

Kahveden Çaya Dönüşümün Öyküsü

Yüzyıllar boyunca günlük hayatımızın vazgeçilmezi olan kahveden, Yemen'in elimizden çıkmasıyla çaya dönüşümüzün kısa öyküsü...

Ortaoyunu İle Fenomen Haline Geldi 02:42

Ortaoyunu İle Fenomen Haline Geldi

Nevşehir'de iki arkadaşıyla Mes dikme ortaoyunu oynarken çekilen görüntüsü internette yayınlanan ve milyonlarca kişi tarafından izlenen Rıdvan Göğüş, kısa sürede internet fenomeni haline geldi...

Nevşehir Ortaoyunu İle Fenomen Olmak 07:55

Nevşehir Ortaoyunu İle Fenomen Olmak

Nevşehir'de iki arkadaşıyla Mes Dikme ortaoyunu oynarken çekilen görüntüsü internette yayınlanan ve milyonlarca kişi tarafından izlenen Rıdvan Göğüş, kısa sürede internet fenomeni haline gelmiş...

  • JET TV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Flatliners  (Çizgi Ötesi) 3.Fragmanı 01:39

Flatliners (Çizgi Ötesi) 3.Fragmanı

Flatliners ( Çizgi Ötesi ) 3.Fragmanı Yayınlandı. Çizgi Ötesi - Flatliners / 3. Fragman Öldükten Sonra Bize Ne Olur? Çizgi Ötesi/Flatliners’da, ölümden sonra neler olduğunu merak eden beş tıp öğrencisi, çok tehlikeli ..

13 Yaşında Oyun Hazırladı, Hedef 1 Milyon Kişiye Ulaşmak 03:12

13 Yaşında Oyun Hazırladı, Hedef 1 Milyon Kişiye Ulaşmak

11 yaşında geliştirdiği TopLa adlı 3 boyutlu oyunu 10 binden fazla indirme sayısına ulaşan Ömür Efe Güçlü, şimdi de 2 boyutlu RunWall adını verdiği heyecan ve eğlence dolu yeni oyunu ile karşımıza çıktı. 2015 yılında..

Sibel Kekilli Instagram'da Tüm Türkiye'yi Engelledi! 01:13

Sibel Kekilli Instagram'da Tüm Türkiye'yi Engelledi!

Sibel Kekilli, Instagram’daki taciz mesajlarına ağır bir karşılık vermiş, sayfasında “Tehditlerinizi, istismarlarınızı ve iğrenç cinsel içerikli mesajlarınızı daha fazla tolere etmeyeceğim. Bağnaz, ikiyüzlü, nefret ve ha..

  • ANKA tarafından
  • 1.469 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu 01:20

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu

Olay, Eyüp Defterdar Mahallesi Cebecibaşı Sokak’ta saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 yaşındaki Engin Güler, Mevlüt Ç.’ye ait kahvehanenin önündeki çöp kutusunu tekmeledi. Dışarı çıkan Mevlüt Ç., daha..

Maltepe'de Bir Güzellik Merkezinde Yangın Çıktı 02:08

Maltepe'de Bir Güzellik Merkezinde Yangın Çıktı

Maltepe'de bir güzellik merkezinde epilasyon makinesinin alev alması sonucu yangın çıktı. Yangın nedeniyle büyük panik yaşayan merkezin sahibi güçlükle sakinleştirildi. Olayda can kaybı yaşanmazken güzellik merkezi kulla..

Kim Kardashian Mert Alaş'a Çırılçıplak Poz Verdi 01:13

Kim Kardashian Mert Alaş'a Çırılçıplak Poz Verdi

Kim Kardashian yeni kitabının reklamını Instagram'a koyduğu olay fotoğrafla yaptı. Türk fotoğrafçı Mert Alaş'ın çektiği bu kare kısa sürede binlerce beğeni aldı. Mert Alaş da bu fotoğrafı 'Gece Kuşu' notuyla paylaştı...

  • ANKA tarafından
  • 2.488 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçakta Elden Ele Pilota Bilet Parası Gönderdiler 00:26

Uçakta Elden Ele Pilota Bilet Parası Gönderdiler

Rize’nin Ardeşen ilçesi Tunca Beldesinden yola çıkan, İstanbul Sarıyer’de düzenlenecek olan ’Formulaz Tahta Araba’ yarışlarında mücadele etmek için İstanbul’a gitmekte olan yarışmacıları taşıyan Trabzon - İstanbul uçağın..

Başakşehir-Trabzonspor Maçında Forma Skandalı! 00:16

Başakşehir-Trabzonspor Maçında Forma Skandalı!

Başakşehir Fatih Terim stadında bir güvenlik görevlisi Trabzonsporlu bir küçük çocuğun üzerinde ki formayı çıkarttırması büyük tepki çekti. Formanın çıkarılma anında çekilen video, sosyal medyada kısa sürede yayılırken T..

Anadolu Sigorta'nın Street Fighter Temalı Güzel Reklamı 00:50

Anadolu Sigorta'nın Street Fighter Temalı Güzel Reklamı

Anadolu Sigorta'nın Street Fighter temalı muzazzam kısa reklamı. Sitede aratmama rağmen bulamadım. İzlemeyen olabilir diye ekledim. Güzel bir zekanın ürünü olmuş..

  • JET TV tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geliştirdiği Makineyle Günde 1 Ton Çay Topluyor 02:15

Geliştirdiği Makineyle Günde 1 Ton Çay Topluyor

Rize’nin Fındıklı ilçesi Ihlamurlu köyünde yaşayan çay müstahsili Hayrettin Civelek, geliştirdiği makine sayesinde günde 1 ton çay topluyor. Doğu Karadeniz’de yaklaşık 200 bin ailenin geçim kaynağı olan çay tarımında ku..

Başkent'te Rehine Krizi 01:06

Başkent'te Rehine Krizi

Başkent'te bir şahıs, 2 kardeşini silahla rehin aldı. Özel harekat polislerinin devreye girdiği olayda, şahıs ikna edilerek gözaltına alındı. Olay, bu sabah saatlerinde Keçiören ilçesindeki Bağlarbaşı Mahallesi'nde meyd..

Hayata Hangi Çerçeveden Bakmak Önemlidir 01:19

Hayata Hangi Çerçeveden Bakmak Önemlidir

Hayata nasıl bakarsan öyle görürsün. İşte kısa bir anlatımı..

  • JET TV tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Silopi Habur Bölgesinde Barzani'ye İlk Mesaj 00:51

Silopi Habur Bölgesinde Barzani'ye İlk Mesaj

Irak'taki Bölgesel Kürt Yönetiminin 25 Eylül'de yapacağını açıkladığı bağımsızlık referandumuna kısa bir süre kalırken, Türk Silahlı Kuvvetleri bu sabah Irak sınırının sıfır noktasındaki Habur Sınır Kapısı yakınlarında t..

Nicki Minaj Üzerinde Tam 4 Milyon Dolar Taşıdı 01:29

Nicki Minaj Üzerinde Tam 4 Milyon Dolar Taşıdı

Ünlü şarkıcı Nicki Minaj, önceki akşam konuk olduğu TV programına giderken üzerinde tam 4 milyon dolar taşıdı. The Tonight Show adlı programa konuk olan 34 yaşındaki Minaj, üzerinde dolar baskısı olan derin göğüs dekolte..

  • ANKA tarafından
  • 1.294 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsimsizlerin Tufanı Mert Öcalla Özel Röportaj 02:59

İsimsizlerin Tufanı Mert Öcalla Özel Röportaj

İsimsizler'e bu sezon katılan ve kısa sürede sevilen bir karakter olmayı başaran Mert Öcal, canladırdığı Tufan rolüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu!..

  • ANKA tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dostları Çoğalt Düşmanı Azalt 01:43

Dostları Çoğalt Düşmanı Azalt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Küresel İş Formu'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya ile ilşkiler hakkında 'Her şeyden önce bizim siyasetteki tezimiz şu: 'Dostları çoğalt; düşmanı azalt.' Rusya'yla bir olumsuzluk..

Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı 00:43

Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı

Başkent'te geri giden otomobilin çarptığı kadın yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, Keçiören ilçesi 23 Nisan Pazar Yeri'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, geri geri giden otomobil, yolda yürüyen k..

İstanbul'da Yağmur Başladı 01:20

İstanbul'da Yağmur Başladı

Aniden bastıran yağmur nedeniyle bazı vatandaşlara köprü altına sığınırken, yollarda su birikintileri meydana geldi, kanalizasyonlar taştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının adından İstanbul’da öğle saatlerinde..

Köksal Baba Kırmızı Kamyonet (Belgesel Film Tanıtımı) 01:20

Köksal Baba Kırmızı Kamyonet (Belgesel Film Tanıtımı)

Yönetmenliğini Koray Söğüt'ün yaptığı, Köksal Baba'nın kısa metraj biyografi belgeseli Köksal Baba: Kırmızı Kamyonet tanıtım videosudur...

  • JET TV tarafından
  • 1.220 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Yanan Uçaktan İlk Görüntüler 00:26

İşte Yanan Uçaktan İlk Görüntüler

Atatürk Havalimanı'na iniş yapmak isteyen bir özel jet iniş sırasında düştü. Uçak düştükten kısa bir süre sonra alev alarak yanmaya başladı...

Bölük - Fragman (20 Ekim'de Sinemalarda) 01:46

Bölük - Fragman (20 Ekim'de Sinemalarda)

TAFF Pictures (Tam Aile Filmleri Fabrikası), 2013 yılında Timur Savcı ve Cemal Okan tarafından kuruldu. Kurucularının ve ekibinin, sinema televizyon sektöründeki tecrübesiyle kısa zamanda adından bahsettiren filmlere imz..

Telgraf Bitkisi-Sesle Hareket Eden Bitki 02:21

Telgraf Bitkisi-Sesle Hareket Eden Bitki

Sesle hareket eden bitki konulu kısa belgeselimiz. Telgraf bitkisi ve Semafor olarak bilinen Desmodiom gyrans, dış çevredeki değişimlere ani tepkiler verebilen bir bitki türüdür.Telgraf bitkisinin bu kadar ünlenmesinin s..

  • JET TV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'yi Keşfet 01:13

Türkiye'yi Keşfet

Her kısa keşif rotası ayrı bir macera...

  • JET TV tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
72 Yaşında Lise Mezunu Oldu 04:12

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu

Antalya’da okuma yazma bilmeyen 72 yaşındaki Emine Güler, azmiyle ilköğretim ve ortaöğretimi tamamladı. 12 senelik zorunlu eğitimi sınıf tekrarı yapmadan tamamlayan Güler, şuanda ise geçen sene kıl payı kaçırdığı ünivers..