#Kısır tarifi

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi 04:33

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 750 g dilimlenmiş bal kabağı, 1 su bardağı şeker, 2 paket (400 g) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı tarçın, Üzeri için hindistan cevizi. ******..

Çörek Otlu Mini Kurabiye Tarifi 01:58

Çörek Otlu Mini Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 gr oda sıcaklığında tereyağ, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yumurta (sarısı üzeri için), 2,5 su bardağı un, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 yemek kaşığı şeker, 1 çay kaşığı tuz, 3/4 çay bardağı çöreotu. ****..

Kakaolu Bol Sütlü Kolay Puding Tarifi Çikolatalı Muhallebi Yapımı 02:32

Kakaolu Bol Sütlü Kolay Puding Tarifi Çikolatalı Muhallebi Yapımı

Sizlere bu tarifimizde leziz bir kakaolu çikolatalı puding yani muhallebi tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen puding nasıl yapılır sorularına karşın hazırladığımız bu detaylı anlatım sayesinde muhallebi nasıl yapılır adım ..

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı 07:51

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı

Sizlere bu videomuz da vanilyalı puding ile dolgulu kek veya pasta nasıl yapılır yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Yapımı gayet kolay olan bu leziz pasta tarifini denedikten sonra hep yapmak isteyeceksiniz. Hem çocukl..

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi 02:47

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi

MALZEMELER 3 adet elde açılmış ince yufka, 300 g beyaz peynir veya lor peyniri, 2 avuç kıyılmış dereotu/maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ. *************** Geçtiğimiz hafta paz..

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi  Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır 03:12

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır

Sizlere bu tarifimizde fırında kadınbudu köfte nasıl yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Aslında akla kadınbudu köfte dendiğinde yağda kızartılan bir tarif geliyor. Fakat biz bu tarifimizde biraz değişiklik yaparak sizl..

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi 05:10

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi

2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, 2 su bardağı cornflakes. *************************** Çıtır parça tavuklar bir nevi çerez ..

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır 05:33

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere nefis bir patates püreli hasanpaşa köfte tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu kaşarlı köfte nasıl yapılır öğrenmek için sadece videomuzu izleminiz yeterli. Videomuzda yüksek görüntü ka..

Köfteli İslim Kebabı Tarifi Patlıcan Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır 05:23

Köfteli İslim Kebabı Tarifi Patlıcan Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda islim kebabı tarifi vereceğiz bu yemek tarifinin diğer bir ismide kürdan kebabı eğer bu patlıcanlı kebap nasıl yapılır öğrenmek istiyorsunuz videomuzu izlemelisiniz. İslim kebabı en ünlü kebap tarif..

Fırın Sütlaç Tarifi 04:29

Fırın Sütlaç Tarifi

MALZEMELER 1 lt + 2 su bardağı süt, 1/2 çay bardağı pirinç, 1 su bardağı şeker, 2 yemek kaşığı pirinç unu, 1 adet yumurta sarısı. ******************* Son günlerimiz siteyi yeni bir yüze kavuşturmaya uğraşmakla geçiyor..

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu 03:07

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu

Sizlere bu videoda nefis bir kandil simidi tarifi vereceğiz. Artık kandil simidinizi pastanelerden ve fırınlardan hangi yağlarla yapıldığını bilmediğiniz kandil simitlerini almanıza gerek kalmayacak bir tarif vereceğiz. ..

Kolay Şekerpare Tarifi Şekerpare Tatlısı Nasıl Yapılır 04:04

Kolay Şekerpare Tarifi Şekerpare Tatlısı Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda leziz bir şekerpare tarifi vereceğiz hem anlatımı çok kolay hemde harika bir tada sahip olan bu şekerpare nasıl yapılır kolaylıkla öğreneceksiniz. Aslında şekerpare yapımı hiçte düşünüldüğü kadar zo..

Kıymalı Börek Tarifi 03:49

Kıymalı Börek Tarifi

MALZEMELER 4 adet yufka. Sosu için; 3 adet yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ. İç harcı için; 300 gr Kıyma, 1 adet soğan, 1/2 su bardağı çekilmiş ceviz içi, 3 yem..

Pastane Açması Tarifi 05:18

Pastane Açması Tarifi

5-6 su bardağı un, 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 adet 42 g’lık yaş maya, 2 yemek kaşığı şeker, 2 tatlı kaşığı tuz, 100 gr oda sıcaklığında olduğundan daha yumuşak tereyağ, Üzeri ..

Tavuk Kalamar Tarifi 02:25

Tavuk Kalamar Tarifi

MALZEMELER 2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 çay kaşığı salça, 1 çay kaşığı yoğurt, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı pul biber, 1 çay kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, Galeta unu. ********************** En sev..

Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır 03:41

Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir kadınbudu köfte nasıl yapılır ayrıntılı videolu tarifini vereceğiz. Aslında kadınbudu köfte tarifi düşündüğünüz kadar zor değil. Bu leziz köftenin tarifinin sırrı kavrulmuş kıymayla çiğ k..

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi 02:03

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi

MALZEMELER 3 su bardağı süt 4 tatlı kaşığı sade instant kahve Damak zevkinize göre şeker 4 küp buz *************************** Bu hafta kendime tatil ilan etme kararı almıştım aslında. Günlük menüler dışında yazı yayı..

Güllaç Tarifi Sütlü Ramazan Tatlısı Güllaç Nasıl Yapılır 04:30

Güllaç Tarifi Sütlü Ramazan Tatlısı Güllaç Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir güllaç tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan ramazana özel bir hafif sütlü tatlıyı yapmak için pekte uğraşmanıza gerek yok. Zaten güllaç yufkası marketten hazır alındı..

Yumurtalı Ramazan Pidesi Tarifi 03:51

Yumurtalı Ramazan Pidesi Tarifi

Öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar! :) Bu tarifimizde sizlere en az fırından satın alınan ramazan pideleri kadar lezzetli bir yumurtalı pide tarifi vereceğiz. Malzeme listesinde ölçülerini verdiğimiz unları geniş bir ..

Ali Nazik Kebabı Tarifi 03:52

Ali Nazik Kebabı Tarifi

Ali Nazik Kebabı Tarifi MALZEMELER 7 adet patlıcan, 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 500 g yoğurt, 2 diş sarımsak, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı..

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi 02:03

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi

Dilimlenmiş 1 adet ekmek (yaklaşık 10-12 dilim), 2 Yumurta, 1 su bardağı süt, Tuz, 1 su bardağı ince rendelenmiş kaşar peyniri. *************************** Yumurtalı Ekmek direkt çocukluğumdur benim. Annem evde yaptığı ..

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi 02:51

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi

Bu kurabiye tarifimizde sizlere çok kolay ve nefis bir damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır detayları ile anlatacağız. Aslında çikolatalı kurabiye tarifi dendiğinde ilk olarak akla üzerine damla çikolatalar dökülmüş n..

Tas Kebabı Tarifi Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri 02:28

Tas Kebabı Tarifi Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri

Gelelim tas kebabının yapımına. İlk olarak dana etimizi pişirmek için tenceremize sıvı yağımızı alıyoruz ve parça dana etlerimizi tencereye ilave ediyoruz. Etlerimizi tencerenin kapağı açık bir biçimde kavuruyoruz ve ren..

Acılı Ezme Tarifi 01:50

Acılı Ezme Tarifi

1 adet soğan, 2 adet olgun domates, 2 adet yeşil Acı biber, 2 diş sarımsak, 1 avuç maydanoz, 1 avuç dereotu, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1/2 çay bardağı çekilmiş ceviz içi, 1/2 çay kaşığ..

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi 01:40

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi

1 adet lavaş, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 avuç kıyılmış maydanoz. **************** Böyle pratik tarifler genellikle öğle yemeğinde ne yesem diye düşünürken aklıma geliyor. Dolapt..

Kayısı Kompostosu Tarifi 02:25

Kayısı Kompostosu Tarifi

500 g taze Kayısı, 3/4 su bardağı şeker, 2 lt su, 1 çubuk tarçın, 4 diş karanfil. ************************ Sahurda geleneğimiz önce akşamdan kalan yemeği yemek, ardından da kahvaltılık yiyecekler tüketmektir. O kahval..

Limonlu Barlar Tarifi 04:40

Limonlu Barlar Tarifi

Tabanı İçin 2 su bardağı un 175 g küçük doğranmış tereyağ donmuş halde 2 yemek kaşığı şeker 1 limonun rendelenmiş kabukları Üst Harcı İçin 4 yumurta 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı un 3 limonun suyu 2 limonun rendele..

İstiridye Mantar Sote Tarifi  Sote Nasıl Yapılır 02:24

İstiridye Mantar Sote Tarifi Sote Nasıl Yapılır

Mantar sote nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay ve nefis bir tada sahip olan istiridye mantarları zeytinyağı ile soteliyoruz. Genellikle mantar sote tavukla yapılıyor. Fakat bizim tar..

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır  Kakaolu Pasta Keki Tarifi 02:45

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır Kakaolu Pasta Keki Tarifi

Bu tarifimizde sizler için çikolatalı pandispanya tarifi hazırladık. Yani diğer isimleriyle pasta keki veya pasta tabanı olarak adlandırdığımız pasta yapımının en önemli parçası olan pandispanyanın kabarmış olması ve lez..

En Ucuz ve En Kolay bir O Kadarda Lezzetli Kazandibi Tarifi 02:27

En Ucuz ve En Kolay bir O Kadarda Lezzetli Kazandibi Tarifi

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Kazandibi Tarifi için Malzemeler 1 litre süt (5 su bardagi sut 3 corba kasigi tepeleme un 1 yumurtanin sarisi 1,5 su bardagi seker 1 paket şekerli vanilin Tavaya Sürmek icin Biraz..