#Kısır tarifi kısır nasıl yapılır

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi 02:20

Çeşmi Nigar Çorbası Tarifi

Osmanlı zamanından günümüze kadar gelen nefis bir çorba tarifi. Adından da belli olduğu gibi Osmanlı zamanından gelen bu çorba tarifini çok beğeneceksiniz. Evde olan malzemelerle pratik bir şekilde hazırlanan çorba tari..

Tatlı Çörek Tarifi 11:31

Tatlı Çörek Tarifi

Tatlı Çörek Tarifi (Nusszopf) ve Malzemeler : Hamuru İçin Gerekenler : 1 Çay bardağı seker 1 Paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 Tane yumurta 1 Paket vanilya 1 Su bardağı ılık süt 1 Çay bardağı ılık su 2 Yeme..

Kavurma Tarifi 01:55

Kavurma Tarifi

Şimdiye kadar defalarca kavurma yaptım ama en lezzetlisi bu kavurma oldu diyebilirim,çünkü geceden tuzda dinlendiği için hiç su kullanmadan yapılıyor ve lokum gibi yumuşak ve çok lezzetli bir kavurma oluyor daha ne ols..

Üçgen Kek Tarifi 04:07

Üçgen Kek Tarifi

Sunumu ile çok dikkat çeken puf puf yumuşacık kek. Pandispanya keki yumuşaklığında az malzemeli kek yapmak isteyenler için güzel bir tarif olduğunu düşünüyorum. Kolay bir kek yapmak isteyenler ufak dokunuşlar ile bu ha..

Şekersiz Meyveli Diyet Kurabiye Tarifi 03:47

Şekersiz Meyveli Diyet Kurabiye Tarifi

Şekersiz hurmalı kurabiye tarifi için malzemeler: 10 adet yumuşak çekirdeği çıkarılmış hurma 1 yumurta yarım çay bardağı zeytinyağı (50ml kadar) 1 yemek kaşığı tahin 2 yemek kaşığı kuru üzüm 1 su bardağı un 1 çay kaşığı ..

Kuru Fasülye Tarifi 04:15

Kuru Fasülye Tarifi

Lezzetli Kuru Fasülye Tarifi İçin Malzemeler: 2 su bardağı kuru fasülye (5-6 kişilik) Akşamdan veya 5-6 saat önce bol suda ıslatılmış 300-400gr. arası kuşbaşı dana veya koyun eti 1 büyük boy soğan 4-5 yemek kaşığı zeytin..

Pratik Enfes Lahmacun Tarifi 11:34

Pratik Enfes Lahmacun Tarifi

Kolay Lahmacun Tarifi İçin Malzemeler: İç Harcı için: 300gr. kıyma 1 orta boy soğan mevsiminde ise 2 adet olgun domates 2 adet yeşil biber 1 adet kapya biberi 1 yemek kaşığı domates salçası yarım yemek kaşığı biber salça..

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi 07:44

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi İçin Malzemeler: 1 kilo (6 adet yufka) Yufkacılardaki yufkalar 1 kilo için genellikle 5 tane geliyor yufkaları ıslatmak için: 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı veya biraz daha ..

Kıymalı Sebzeli En Kolay Pide Tarifi 08:15

Kıymalı Sebzeli En Kolay Pide Tarifi

Kıymalı, Patlıcan ve Sebzeli Pide Tarifi İçin Malzemeler: Pide Hamuru İçin: yarım su bardağı süt yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta (sarısı üzerine) yaklaşık 4 buçuk su bardağı un (hepsini birden..

Altı Kat Poğaça Tarifi 02:59

Altı Kat Poğaça Tarifi

Altı kat poğaçası nasıl yapılır? şimdi tarife geçelim. 1.1 paket yaş maya, 1 yemek kaşığı toz şeker ve 1 su bardağı süt yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür. 2.1 adet yumurta akı, 2 çay kaşığı tuz ve 1 su bardağı sıvı..

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre 06:26

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre

Tahinli çörek gerçekten harika lezzetli ve tatlı bir tada sahip nefis şekerli bir çörektir. Tahinli tatlı çörek nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken detaylı videomuzu izlemek ve aşamalarıyla bu harika..

Fırında Ispanaklı Köfte Tarifi  Köfte Tarifleri 01:30

Fırında Ispanaklı Köfte Tarifi Köfte Tarifleri

Gelelim fırında köfte nasıl yapılır? 1.400 gr kıyma, 1 adet rendelenmiş soğan, yarım su bardağı haşlanmış doğranmış ıspanak, 1 adet yumurta, 2 yemek kaşığı galeta unu, Tuz, karabiber, pulbiber güzelce yoğrulur. 2.Yağla..

5 Dakika Kurabiyesi  Az Malzemeli Kurabiye Tarifi 01:48

5 Dakika Kurabiyesi Az Malzemeli Kurabiye Tarifi

1.Yoğurma kabına, oda sıcaklığında yumuşamış 250 gr margarin, 1 paket kabartma tozu, 1 adet yumurta sarısı, 1 su bardağı pudra şekeri ve 3,5 - 4 su bardağı un yavaş yavaş eklenerek hamur yoğrulur. 2.Ele yapışmayan bir ..

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi 02:51

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi

Bu kurabiye tarifimizde sizlere çok kolay ve nefis bir damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır detayları ile anlatacağız. Aslında çikolatalı kurabiye tarifi dendiğinde ilk olarak akla üzerine damla çikolatalar dökülmüş n..

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek 03:49

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek

Yine farklı bir börek tarifi ile karşınızdayız! Yapımı gayet pratik olan bu bohça şeklindeki talaş böreği için bilmeniz gereken herşeyi sizlerle ev yemeği tarifleri olarak videomuzda detaylı olarak paylaştık. Genelde mil..

En Ucuz ve En Kolay bir O Kadarda Lezzetli Kazandibi Tarifi 02:27

En Ucuz ve En Kolay bir O Kadarda Lezzetli Kazandibi Tarifi

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Kazandibi Tarifi için Malzemeler 1 litre süt (5 su bardagi sut 3 corba kasigi tepeleme un 1 yumurtanin sarisi 1,5 su bardagi seker 1 paket şekerli vanilin Tavaya Sürmek icin Biraz..

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi 02:12

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi

Pek çok çeşit muhallebi bulunduğundan biz muhallebi tarifimize sade diyoruz. Çünkü artık bu harika sütlü tatlının tepsilerde bisküvili halleri bile yapılıyor. İçine kattığımız bol bol damla sakızı sayesinde harika bir le..

Gevrek Kandil Simidi Tarifi 04:36

Gevrek Kandil Simidi Tarifi

Malzemeler: 150 g soğuk tereyağı 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak) 1/2 çay bardağı sirke 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı mahlep 1 çay kaşığı kabartma tozu 2-2,5 su bardağı un Bolca susam (çiğ veya..

Patates Püreli Sandal Köfte Yemek Tarifi 06:01

Patates Püreli Sandal Köfte Yemek Tarifi

Sandal Köfte Tarifi için Malzemeler 600 gr Kıyma 1 çay bardağı galeta unu 1 adet kuru soğan 1 adet yumurta 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı kekik 2 diş sarımsak ve tuz P..

Kavala Kurabiyesi Tarifi  Bademli Ay Kurabiye 01:47

Kavala Kurabiyesi Tarifi Bademli Ay Kurabiye

Bu tarfimizde sizlere içinde leziz bademler olan ay şeklindeki kavala kurabiyesi nasıl yapılır anlattık. Gayet basit bir şekilde hazırlanan bu nefis kurabiyeler için tek ihtiyacınız olan. Ay şeklini verebileceğiniz bir k..

5 Dakika'da Katmer Gibi Acayip Lezzetli Ispanaklı Tava Böreği Börek tarifi 02:24

5 Dakika'da Katmer Gibi Acayip Lezzetli Ispanaklı Tava Böreği Börek ta

Tavada Kolay Ispanaklı Börek tarifi için Malzemeler 3 adet taze yufka İç Harcı için 250 gr kadar taze ıspanak biraz beyaz peynir Biraz pulbiber 1 adet kuru soğan damak tadınıza göre tuz Böreği ıslatmak için Bira..

Çikolatalı Muzlu Yaş Pasta Tarifi 05:46

Çikolatalı Muzlu Yaş Pasta Tarifi

Sizler için çikolatalı muzlu yaş pasta tarifi hazırladık. İzleyip kolay şekilde pasta nasıl yapılır öğrenebilirsiniz. İlk olarak pandispanyamızı yaparak başlıyoruz. Yumurtaların beyazlarını ve sarılarını ayırıyoruz beyaz..

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:07

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için içinde parça parça bulunan damla çikolatalı kurabiye tarifi videosu hazırladık. Ağızda dağılan kıvamı ile damla çikolatalı kurabiyemiz nefis bir tad, mutlaka denemenizi tavsiye ederiz. Ay..

Çikolatalı Sufle Tarifi 02:27

Çikolatalı Sufle Tarifi

Bugün sizler için çikolatalı sufle tarifi hazırladık. Videomuzu izleyin ve çikolatalı sufle nasıl yapılır.Kolaylıkla öğrenin. Malzemeler 2 yemek kaşığı şeker 80gr bitter çikolata 2 adet yumurta 50gr tereyağı Tepeleme 1 y..

Denemeyen Kalmasın Sadece 2 Malzemeli Çok Hafif İncir Uyutması Tarifi 04:21

Denemeyen Kalmasın Sadece 2 Malzemeli Çok Hafif İncir Uyutması Tarifi

Not: Ben şeker kullanmadım isteyen 2 yemek kaşığı şeker kulanabilir :) Yoğurt mayalar gibi yapılan bir tariftir :) İncir uyutması Tarifi 16 adet kuru incir 1 lt süt İncir uyutması Nasıl Yapılır İncirlerin üzeri..

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği  Rulo Pasta Tarifi  Kakolu Muzlu Rulo Pasta 07:57

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği Rulo Pasta Tarifi Kakolu Muzlu Rul

Kakaolu rulo pasta için malzemeler 4 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (videoda çay bardağı dediğime bakmayın sizin de gördüğünüz gibi su bardağı kullandım ????) 3 yemek kaşığı kaynar su 1 su bard..

Mangal Tadında Fırında Nar Gibi Kızarmış Enfes Tavuk Kanat Tarifi Ve Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı 06:57

Mangal Tadında Fırında Nar Gibi Kızarmış Enfes Tavuk Kanat Tarifi Ve A

Fırında kızarmış ballı kanat tarifi 1 kg tavuk kanat 1 yemek kaşığı bal (İsterseniz bir tatlı kaşığı da kullanabilirsiniz) 1 yemek kaşığı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı karabiber 1 Çay kaşığı ..

Muhteşem Waffle Tarifi  06:53

Muhteşem Waffle Tarifi

Waffle tarifi için Malzemeler 2 su bardağı süt 1 su bardağı soda ( soda ilk başta çıtır olmasını sağlıyor durdukça yumuşar ama çok yumuşak seviyorsanız soda yerine 1 bardak süt kullanın ) 4 çorba kaşığı şeker Çeyrek..

Bazlamadan Pizza Tarifi 4 çeşit Peynirli ve Ton Balıklı Sebzeli Karışık Pizza 05:58

Bazlamadan Pizza Tarifi 4 çeşit Peynirli ve Ton Balıklı Sebzeli Karışı

Bazlama ekmekten pizza tarifi için malzemeler İki adet bazlama Üzeri için Yarım adet domates yarım adet yeşil biber Yarım adet kurusoğan Yeşil veya siyah zeytin Ton balığı Pırasa Ve rendelenmiş kaşar peyniri (Malz..

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz  Şifon Zebra Kek Tarifi 09:06

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz Şifon Zebra Kek Tarifi

Zebra kek tarifi için malzemeler 5 adet yumurtanın sarısı +1 yumurta 5 adet yumurtanın beyazı +1 fiske tuz 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (130gr ) 1 su bardağı un ( 128 gr ) Yarım çay bardağı sıvıyağ ( 60..