#Kıymalı börek tarifi kıymalı börek nasıl yapılır kıymalı börek yapımı

Patlıcanlı Börek Tarifi 04:40

Patlıcanlı Börek Tarifi

Malzemeler: 2 adet Patlıcan 2 adet Domates 250 gram Kıyma 1 adet Soğan 4 adet Yufka 1 adet Yumurta Sarısı Su Zeytinyağı..

Ramazan Pidesinden Börek Tarifi 04:33

Ramazan Pidesinden Börek Tarifi

Malzemeler: 1 adet Pide 3 adet Yumurta 1,5 bardak Süt 1 paket Kabartma Tozu 1,5 bardak Peynir (Kaşar & Dil Peyniri) Pastırma..

Tavada Kolay Peynirli Börek Tarifi 06:19

Tavada Kolay Peynirli Börek Tarifi

malzemeler 1 paket hazir satilan ücgen yufka icine koymak icin az tuzlu az yagli olan beyaz peynir isterseniz maydonozda dograyin.ben tercih etmedim. sosu icin gerekenler yarim cay bardagi siviyag 2 tane yumurta 2 cay ba..

Pizza Börek Tarifi 01:38

Pizza Börek Tarifi

Malzemeleri; 2 adet yufka Sucuk Konserve mısır Kırmızı biber Yeşil biber Siyah zeytin Domates sosu Kaşar peyniri rendesi Kekik Sosu için; 1 çay bardağı yoğurt Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt Yarım çay ..

Patatesli Rulo Börek Tarifi 03:07

Patatesli Rulo Börek Tarifi

Malzemeler 3 adet yufka Sos için: 1 su bardağı su 1 su bardağı süt 1 yumurta yarım su bardağı sıvı yağ tuz Harcı için: 4 adet patates 1 küçük soğan 1 kase lor ve kaşar rendesi Pulbiber, karabiber, maydanoz,tuz..

Pastırmalı Börek Tarifi 04:38

Pastırmalı Börek Tarifi

Malzemeler: 1/2 su bardağı Süt 1 su bardağı Mozzarella 1 adet Yumurta Sarısı 2 yemek kaşığı Tereyağı 1 adet Yufka 50 gram pastırma Tuz, Karabiber..

Baton Kalıpta Peynirli Börek Tarifi 01:44

Baton Kalıpta Peynirli Börek Tarifi

Malzemeler; 3 tane hazır yufka içi için; 150 gr beyaz peynir ve maydanoz karışımı 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 1 tane yumurta üzeri için; 1 tatlı kaşığı yoğurt çörek otu..

Ispanaklı Börek Tarifi 09:57

Ispanaklı Börek Tarifi

2 bağ ıspanak Biraz taze kekik 1 yumurta sarısı 1 tane soğan 200 gr beyaz peynir 1 çay bardağı süt 1 yemek kaşığı pekmez 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı çörek otu, susam ve kırmızı biber Hazır yufka..

Çıtır Çıtır Sucuklu Börek Tarifi 04:37

Çıtır Çıtır Sucuklu Börek Tarifi

Malzemeler: 1/2 Yufka 5-6 dilim Sucuk 20 gram Peynir 1 kaşık Tereyağı..

Çok Pratik Patatesli Börek Tarifi 05:30

Çok Pratik Patatesli Börek Tarifi

1 adet Yufka 1 adet Patates 2 yemek kaşığı Beyaz Peynir 1 dal Taze Soğan 4-5 yaprak Maydanoz 1 yumurtanın sarısı Tuz, Karabiber Sıvıyağ Susam..

Dünyanın En Kolay Börek Tarifi (Su Böreği Tadında!) 04:57

Dünyanın En Kolay Börek Tarifi (Su Böreği Tadında!)

1 su bardağı Süt 2 su bardağı Lor Peyniri 2 adet Yumurta Sarısı 4 yemek kaşığı Tereyağı 2 adet Yufka Tuz, Karabiber..

Çiğ Börek Tarifi 03:34

Çiğ Börek Tarifi

MALZEMELER Tuz 3 Su bardağı Un 200 Gram Kuzu kıyma Su Sıvı yağ..

Gazozlu Börek Tarifi 04:35

Gazozlu Börek Tarifi

MALZEMELER 1 Kase Lor peyniri Yarım su bardağı Süt 3 Yufka 3 Yumurta 1 Çay bardağı Eritilmiş Tereyağ 2 Yemek kaşığı Yoğurt Yarım çay bardağı Sıvı yağ 1 Şişe gazoz..

Kürt Böreği Tarifi Börek Tarifleri 09:06

Kürt Böreği Tarifi Börek Tarifleri

MALZEMELER 3 Su bardağı Un Yarım çay kaşığı Tuz Aldığı kadar Su Yarım paket kabartma tozu 1 Yumurta 1 Yemek kaşığı Yoğurt Yarım çay bardağı Sıvıyağ 150 gram Tereyağ Pudra şekeri..

Sodalı Börek Tarifi Su Böreği Lezzetinde 05:11

Sodalı Börek Tarifi Su Böreği Lezzetinde

MALZEMELER 300 Gram beyaz Peynir Yarım demet Maydanoz 1 Yumurta sarısı 1 Yumurta beyazı 1 Yumurta 1 Çay bardağı Sıvı yağ 1 Su bardağı Süt 1 Şişe Soda 4 Yufka..

Lavaştan Pratik Börek Tarifi 02:34

Lavaştan Pratik Börek Tarifi

Malzemeler: 4 adet lavaş yaklaşık 1 çay bardağı süt 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağı veya tereyağı 1 yumurta tuz arasına beyaz peynir maydanoz karışımı veya istediğiniz bir iç..

Tek Yufka İle Pratik Börek Tarifi 03:33

Tek Yufka İle Pratik Börek Tarifi

Malzemeler: 1 adet yufka (tercihen hafif kurumuş) 2 adet yumurta yarım su bardağı süt 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 büyük tutam kıyılmış maydanoz yarım su bardağı kadar beyaz p..

Üç Renkli Börek Tarifi 02:51

Üç Renkli Börek Tarifi

Malzemeler: 4 yufka yarım su bardağı sıvıyağ yarım su bardağı su 1 yumurta susam çörekotu iç harçlar için: 1 bağ doğranmış tuzla karıştırıp hafif beklemiş pazı veya iki bağ kadar ıspanak yarım kase peyaz peynir veya kaş..

Mantarlı Börek Tarifi 05:37

Mantarlı Börek Tarifi

MALZEMELER 2 Yemek kaşığı Zeytinyağı Tuz 1 Kase Tavuk 1 Kase İstridye Mantarı Yarım paket Makarna..

Pratik Börek Tarifi 05:24

Pratik Börek Tarifi

Malzemeler 6 adet güllaç 3 adet yumurta 2 su bardağı süt / ılık 1 su bardağı maden suyu 1/2 su bardağı Ayçiçek yağı 1 tutam tuz 1 tutam karabiber İç Harcı İçin; 8-10 dilim pastırma 3 su bardağı rende kaşar peyniri 7..

Pırasalı Börek Tarifi 01:43

Pırasalı Börek Tarifi

Malzemeler 4 adet yufka İçi için 1 kilo pırasa 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 kaşık salça 1 fincan su Biraz tuz Sosu için; 1 bardak süt 1 yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ Üzeri için; 1 adet yumurta 3 yemek kaşığı sıvı yağ Ha..

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi 08:31

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi

Malzemeler 5 yada 6 tane taze yufka sosu için gerekenler 1 su bardağı süt 1 şişe maden suyu 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı eritilmiş tereyağı 1 çay kaşığı tuz(kullanacaginiz peynir tuzluysa..

Ağlayan Kek Tarifi Ağlayan Pasta Tarifi  Islak Kek Tarifi 03:20

Ağlayan Kek Tarifi Ağlayan Pasta Tarifi Islak Kek Tarifi

Ağlayan Kek Tarifi Ağlayan Pasta Tarifi - Islak Kek Tarifi..

Kuru Pasta Tarifi  Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Tarifi 05:11

Kuru Pasta Tarifi Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 110 gr tereyağı 150 gr un (1 su bardağı ) 70 gr pudra şekeri (Yarım su bardağı) 1 adet yumurta 1 paket vanilya Yarım çay kaşığı tuz 3-4 yemek kaşığı marmelat 80 gr çikolata 1 su bardağı(150 gr) TARİFİ Oda ı..

Et Yahni Tarifi  Et Sote Tarifi  Et Yemeği  Et Nasıl Pişirilir 02:02

Et Yahni Tarifi Et Sote Tarifi Et Yemeği Et Nasıl Pişirilir

500 gr. dana eti 200 gr. Arpacık soğan (20 adet) 4 yemek kaşığı mısırözü yağı 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber Taze kekik TARİFİ Et yıkanıp süzdürülür, tencereye alınarak suyunu salıp çekene kadar kısık ateş..

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi  Coco Top Yapımı 01:33

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Coco Top Yapımı

Videomuzu izleyerek hindistan cevizli kurabiye nasıl yapılır detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Pek çok ismi olan bu lezzetli ve kolay kurabiye tarifi pek çok kişinin favori kurabiyelerinden birisi olsa gerek. Pek çok..

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı 02:33

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı

Ekler tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı pekte zor olmayan ekler yapımı videomuzda aşama aşama anlatıldı. İlk olarak soğuması için ekler kremasını hazırlıyoruz. Hazırladıktan sonra daha iyi ..

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi  İrmik Tatlısı Yapımı 02:26

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi İrmik Tatlısı Yapımı

Bu tarifimizde sizlere dondurmalı irmik helvası nasıl nasıl yapılır adım adım anlattık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu helvalı tatlı tarifi bir yerde yediğinizde size yapılışı kolay olmayan bir tatlı tarifi gibi gele..

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı 07:51

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı

Sizlere bu videomuz da vanilyalı puding ile dolgulu kek veya pasta nasıl yapılır yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Yapımı gayet kolay olan bu leziz pasta tarifini denedikten sonra hep yapmak isteyeceksiniz. Hem çocukl..