#Kıymalı börek tarifi kıymalı börek nasıl yapılır kıymalı börek yapımı

Kıymalı Kuru Dolma Tarifi 03:15

Kıymalı Kuru Dolma Tarifi

20 adet Kuru biber, 20 adet Kuru patlıcan, 200 g yağsız Kıyma, 1 su bardağı pirinç, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1 adet domates rendesi, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaş..

Pratik Kıymalı Pide Tarifi 03:04

Pratik Kıymalı Pide Tarifi

Malzemeler: (4 dilim, yarım pide için) 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 200gr. kadar kıyma 1 adet soğan 2-3 adet sivribiber 1 kase rendelenmiş kaşar ayrıca tereyağı süslemek için domates dilimleri ve kıyılmış maydanoz..

Kıymalı Kat Kat Kümbet Tarifi 06:26

Kıymalı Kat Kat Kümbet Tarifi

Hamuru icin gerekli Malzemeler: 2,5 su bardagi ilik su 1 Su bardagi ilik süt 1 yemek kasigi sirke 1 yemek kasigi tozseker 1 yemek kasigi tuz 1 paket kurumaya Alabildigi kadar un ( Ben 1 Kilo kullandim) Ic malzemesi icin..

Sahur İçin Klasik Kıymalı Yumurta Tarifi 02:15

Sahur İçin Klasik Kıymalı Yumurta Tarifi

Gerekli Malzemeler: 300 gram kiyma 1-2 adet sogan 2 dis sarimsak 3-4 adet sivribiber Tuz, karabiber, pulbiberi Arzuya göre yumurta..

Beşamel Soslu Kıymalı Fırın Makarna Tarifi 08:05

Beşamel Soslu Kıymalı Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : Yarım paket haşlanmış makarna 350-400 gr. Dana yağsız kıyma 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ 1 tane kuru soğan 2 diş sarımsak Kırmızı yeşil varsa sarı biber 3 tane rendelenmiş domates 1 tatlı kaşığı biber salçası B..

Patatesli Kıymalı Mantı Tarifi 05:01

Patatesli Kıymalı Mantı Tarifi

10 tane kadar küçük patatesi haşlayalım (sayısını çoğaltabilirsiniz) 1 tatlı kaşığı tereyağı tuz 200 250 gr kadar dana kıyma 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ 1 tane yemeklik doğranmış kuru soğan Tuz karabiber toz biber 1 kâse sa..

Fırın Torbasında Kıymalı Biber ve Domates Dolması Tarifi 02:45

Fırın Torbasında Kıymalı Biber ve Domates Dolması Tarifi

Malzemeler 11 adet dolma biber 3 tane iri domates İçi için; 100g kıyma 1 çay bardağı pirinç 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ 2 adet Domates rendesi 1 adet soğan 1-2 diş sarımsak Bir tutam Maydanoz 1 çay kaşığı Pul biber 1 çay ..

Kıymalı Lahana Sarması Tarifi 02:32

Kıymalı Lahana Sarması Tarifi

Malzemeler; Beyaz lahana Yarım yemek kaşığı tuz İç harcı için; 200 g kıyma 2 adet soğan 2 su bardağı pirinç 1 yemek kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı domates salçası Tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pulbiber 2..

Kapalı Pide Tarifi (Kıymalı, Peynirli) 18:00

Kapalı Pide Tarifi (Kıymalı, Peynirli)

1 kilo un 1 tane yaş maya(isteyenler bir paket kuru maya da kullanabilir) 2 su bardağı ılık süt 3 yemek kaşığı sıvı yağ 2 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı şeker Ayriyeten bir su bardağı ılık su hamurumuza yavaş yavaş..

Kıymalı Tarhana Çorbası Tarifi 04:47

Kıymalı Tarhana Çorbası Tarifi

Malzemeler 200 gr dana kiyma 1 yemek kasigi domates salcasi 1 cay bardagi ev tarhanasi Yaklasik 1 litre su Kurunane isterseniz pulbiber ve yesil biberde dograyip koyabilirsiniz. Hazirlanisi Corbayi yapmadan 3 4 saat ön..

Lehim Nasıl Yapılır Parça Nasıl Sökülür 12:51

Lehim Nasıl Yapılır Parça Nasıl Sökülür

bu videoda lehim nasıl yapılır ve parça nasıl sökülür hakkında bazı bilgiler paylaştık..

  • BETA tarafından
  • 635 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Söğüş kelle, Tandır kelle; Nasıl Yapılır,Nasıl Yenir.. 13:06

Söğüş kelle, Tandır kelle; Nasıl Yapılır,Nasıl Yenir..

Beyoğlu Balık Pazarı’nın İstiklal Caddesi tarafından girip sahne sokak boyunca yürüdüğünüzde, söğüş kelle ve tandır kelle lezzetleriyle karşılaşacaksınız...

Makyaj Nasıl Silinir-Makyaj Nasıl Yapılır!!! 05:50

Makyaj Nasıl Silinir-Makyaj Nasıl Yapılır!!!

Hindistan cevizi yağını mükemmel makyaj temizleyicisi olarak kullanabilirsiniz.Profesyoneller tarafından makyaj temizlemenin ve yapmanın yolları nelerdir,videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.İyi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.584 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kişinin Şoka Girdiği Nasıl Anlaşılır Şok Durumunda İlk Yardım Nasıl Yapılır 02:16

Kişinin Şoka Girdiği Nasıl Anlaşılır Şok Durumunda İlk Yardım Nasıl Ya

Şok durumunda yaşamsal organlara yeterli kan gitmez ve yeterli oksijen taşınamaz...

  • NABIZ tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

Çiğ Börek Tarifi 02:35

Çiğ Börek Tarifi

Çiğ börek başka bir değişle çi börek nasıl yapılır? İnternet'te çok farklı çiğ börek tarifleri mevcut, biz hakiki çiğ böreğin videosunu çekmek istedik, ustasından alınma tarifi ile orijinal çiğ börek nasıl yapılır göster..

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek 03:49

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek

Yine farklı bir börek tarifi ile karşınızdayız! Yapımı gayet pratik olan bu bohça şeklindeki talaş böreği için bilmeniz gereken herşeyi sizlerle ev yemeği tarifleri olarak videomuzda detaylı olarak paylaştık. Genelde mil..

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek 03:16

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek

Son zamanlarda sizlerden de gelen talep üzerine tavada pratik bir şekilde yapabileceğiniz tarifler paylaşmaya dikkat ediyoruz. Bu videomuz da da kış mevsiminin en sevilen sebzelerinden olan ıspanağı kullanarak güzel bir ..

Patatesli Rulo Börek Tarifi  Börek Tarifleri 04:50

Patatesli Rulo Börek Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri sevenler için nefis bir patatesli rulo börek tarifi videosu hazırladık sizler için. Görüntüsü ve katlar arasındaki nefis malzemesi ile çok lezzetli bir börek tarifi dir, mutlaka tavsiye ederiz. Patatesli..

El Açması Tadında Ispanaklı Börek Tarifi 02:22

El Açması Tadında Ispanaklı Börek Tarifi

Hanımlar bugün sizlere el açması tadında lezzetli bir börek tarifi paylaşıyoruz. Hazır yufkadan kolayca hazırlayabileceğiniz sirkeli ıspanaklı börek tarifimizi sizlerde çok beğeneceksiniz. Çıtır çıtır, yufkanın arasındak..

Patatesli Büzgü Börek Tarifi 03:15

Patatesli Büzgü Börek Tarifi

Çabucak yapılan lezzetli patatesli büzgü börek tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık sunumuyla lezzetli patates harcı ile damak lezzeti uygun börek tarifini denemenizi tavsiye ediyoruz. Hazır yufkadan kolayca hazırlayab..

Milföylü Tepsi Böreği Tarifi ( Çıtır çıtır nefiss bir börek ) 05:02

Milföylü Tepsi Böreği Tarifi ( Çıtır çıtır nefiss bir börek )

Milföylü Tepsi Böreği Tarifi ( Çıtır çıtır nefiss bir börek ) En pratik ve lezzetli börek tariflerinden birisi.Çay sofralarınızın vazgeçilmezi olacak bir tarif...

  • Kadınca tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lorlu Üçgen Börek Tarifi  Börek Tarifleri 03:52

Lorlu Üçgen Börek Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri sevenler için minik üçgenler şeklindeki lorlu üçgen börek tarifi videosu hazırladık. Nefis lezzeti ile çok beğeneceğinizi düşündüğümüz bu tarifimizi yapmak oldukça kolaydır. Lorlu üçgen börek nasıl yapı..

Sodalı Rulo Börek Tarifi 02:31

Sodalı Rulo Börek Tarifi

Bugün sizlere yumuşacık Sodalı rulo börek tarifini sizlerle paylaşıyoruz. Peynirli börek tarifini kahvaltılarda, çay saatlerinizde kolayca hazırlayabileceğiniz bir tarif. Biz peynirli olarak hazırlasak da sizler damak ze..

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek Tarifi 04:33

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek Tarifi

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek İçin Malzemeler: 12 kare milföy hamuru 2 adet yufka Börek sosu için: 2 yumurta Yarım şişe soda 1 çay bardağı (100ml kadar) zeytinyağı veya başka bir çeşit sıvıyağ Peynirli b..

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek 06:15

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek

Sizlere bu videomuzda yufkalı su böreği tarifi hazırladık. Yalancı su böreği nasıl yapılır dendiğinde herkesin aklına farklı tarifler geliyordur. Çünkü bu leziz peynirli böreği kimisi makarna ile yapıyor kimisi yufka ile..

En Pratik Rulo Börek Tarifi 03:02

En Pratik Rulo Börek Tarifi

Pratik Rulo Börek İçin Malzemeler: 2 adet yufka ıslatmak için: yaklaşık çeyrek su bardağı (60-70ml) zeytinyağı veya sıvıyağ ve aynı ölçüde su börek harcını istediğiniz gibi peynirli kıymalı börek olarak hazırlayabilirsin..

Mercimekli Haşhaşlı Börek Tarifi 05:05

Mercimekli Haşhaşlı Börek Tarifi

Mercimekli Haşhaş Ezmeli Börek için malzemeler: İç dolgu için: 1 su bardağı yeşil mercimek 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet orta boy soğan 1 adet orta boy patates tuz, karabiber, kırmızı pul biber veya kır..

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi 01:52

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi İçin Malzemeler 1 paket yufka (6 adet) 1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek 1 adet soğan 1 tatlı kaşığı biber salçası Karabiber, pul biber, tuz Sosu için; 1 su bardağı süt Yarım su bardağı ..

Ispanaklı Börek Tarifi 04:24

Ispanaklı Börek Tarifi

MALZEMELER 4 adet yufka, 1 baş soğan, 500 g ıspanak, 1 su bardağı lor peyniri veya ezilmiş beyaz peynir, 1 çay bardağı+4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 yumurta sarısı, Tuz, Susam. **..