#Kıymalı patatesli yufka böreği tarifi

Ali Nazik Kebabı Tarifi  Kebap Nasıl Yapılır 03:56

Ali Nazik Kebabı Tarifi Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere ali nazik kebabı nasıl yapılır ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştık. Ali nazik tarifi çok farklı şekillerde yapılabiliyor. Patlıcanlı kebap tarifi olduğu için her şekliyle harika bir tada sahip. Fak..

Bayatlamayan Mayasız 3 2 1 Poğaça Tarifi 06:23

Bayatlamayan Mayasız 3 2 1 Poğaça Tarifi

Bayatlamayan mayasız 3 2 1 poğaçası tarifi Malzemeler 2 su bardağı yoğurt 1 su bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 3 paket kabartma tozu yaklaşık üç buçuk su bardağı un iç harcı için ben peynir ve maydanoz kullandı..

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Hazır yufkadan kolay ve leziz tarifler hazırlamak isteyenler için güzel bir tavuklu şiş mantısı tarifi hazırladık ve sizlerle paylaşıyoruz. Soslanan tavuklar ile şişe sarılan kızarmış çıtır yufkaların üzerindeki baharatı..

Rulo Mantı ve Kasnak Mantı Tarifi 06:30

Rulo Mantı ve Kasnak Mantı Tarifi

4 su bardağı un 2 adet yumurta 2 çay kaşı tuz 1,5 çay bardağı su 1,5 tatlı kaşığı tuz İç harcı için 150 gr kıyma 1 çay kaşıgı tuz bir adet kuru soğan Yarım çay kaşığı kekik bir fiske karabiber bir fiske pulbiber Sosu ..

Cevizli Havuç Dilimi Baklava Tarifi 10:34

Cevizli Havuç Dilimi Baklava Tarifi

Havuç Dilimi Baklava Tarifi ve Malzemeler : 1 paket baklavalık yufka (ben BAKTAT markasını türk bakkalından alıyorum içinde 16 yufka var) 200 gr. tereyağı Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı iri çekilmiş ceviz (ister..

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi  Hazır Yufkayla Rulo Baklava Kurabiyesi 03:49

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi Hazır Yufkayla Rulo Baklava Kurab

Üzerine şerbet dökülmeden hazırlanan tahinli kuru baklava yapmayı denediniz mi ? Bu harika lezzete sahip baklavayı yapmak için hazır yufka kullanacağız. Aynı normal baklava yapar gibi hazır yufka katları arasına tereyağı..

Çay Demlenmeden Pişen Pide Börek Tarifi 06:56

Çay Demlenmeden Pişen Pide Börek Tarifi

Artan pideleri israf etmeden değerlendirmenin en nefis yoluyla tanışın: Çay demlenmeden pişen pide börek! Çok pratik bir tarif olan pide börek dilediğiniz malzemelerle zenginleşiyor, peynirli ve patatesli halleri çok can..

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi  Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği 03:21

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği

Sizlere bu videomuzda leziz bir patatesli soğanlı terbiyeli dana eti haşlama tarifi hazırladık. Yapımı hem çok basit hemde çok leziz olan bu harika et yemeği tarifi için tam zamanı olduğunu düşünüyoruz. Aynı zamanda çokt..

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

Gözleme Tarifi (Ispanaklı) 01:30

Gözleme Tarifi (Ispanaklı)

İnce, ince açılan yufkaların arasında iç harcı ile ocakta hızlıca pişen lezzetli gözleme tarifimizi sizlerle paylaşmak istedik. Türk mutfağında sıklıkla yapılan, bilinen bir börek tarifidir. İç harcını arzunuza göre peyn..

Sirkeli Kıyır Poğaça Ve Cevizli Topkek Tarifi 08:26

Sirkeli Kıyır Poğaça Ve Cevizli Topkek Tarifi

Poğaça İçin malzemeler: 2 yemek kaşığı dolusu tereyağı 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 4 yemek kaşığı yoğurt 4 yemek kaşığı sirke 2 yumurta (1 sarısı üste) 1 yemek kaşığı tozşeker 2 çay kaşığı tuz 1 paket kabart..

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi 01:51

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi

Kıbrıs Köftesi veya Patates köftesi olarak bilinen bu tarif aslında çok ekonomik bir köfte tarifi, çünkü çok az miktarda kıyma ile bu kadar çok köfte yapabileceğinize siz de inanamayacaksınız. Bu sebeple kesinlikle denem..

Menemen Tarifi  Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır 02:02

Menemen Tarifi Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda menemen tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu harika lezzeti herkes bilsede yinede adım adım menemen nasıl yapılır videolu tarifimizde göstermek istedik. Menemen tarifi için dikkat edec..

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi  Hindistan Cevizli Islak Kurabiye 03:40

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi Hindistan Cevizli Islak Kurabiye

Bu videoda sizlere damak tadınıza uygun üzerine şerbet dökülerek hazırlanan hindistan cevizi süslemeli ıslak kurabiye tarifi hazırladık. Yapımı gayet pratik olan bu tarifi izledikten sonra sizler için bu nefis kurabiyeyi..

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır 04:23

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır

Bugünkü videomuzda sizlere nefis bir peynirli poğaça tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen gül poğaça nasıl yapılır sorularına kayıtsız kalamadık ve sizler için bu lezizmi leziz poğaça tarifini hazırladık. Hem çok az miktard..

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi 03:05

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi

Bugün sizlerle yapımı kolay kurabiye tarifi paylaşacağız. Çatlak kurabiye çikolata, tereyağı ve kakao ile yapılıyor. İçinde tereyağı ve çikolata bol olduğundan top haline getirdiğimiz kurabiyeler fırına atınca çatlıyor b..

Baklava Yufkasından Çıtır Rulo Börek Tarifi 04:17

Baklava Yufkasından Çıtır Rulo Börek Tarifi

Malzemeler Baklavalık yufka yarım bardak sıvıyağ yarım bardak süt istediğiniz bir çeşit börek içi (Bem peynir ve patatesli kullandım )..

Kolay Fellah Köftesi Tarifi 06:33

Kolay Fellah Köftesi Tarifi

Kıymalı Bulgur Köftesi İçin Malzemeler: 1 su bardağı ince bulgur 1 su bardağı kaynamış sıcak su 1 yumurta 2 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı kimyon 1 su bardağına yakın un gerekirse ayarlamak için 1-2 yemek kaşığı ekstra su..

Lahmacun Tarifi 04:36

Lahmacun Tarifi

Malzemeler Kıymalı Harcı İçin Gerekenler : Yarım kilo kadar orta yağlı dana kıyması kullandım. 1 Tane kırmızı biber 1 Tane yeşil biber ve sarı biberden (paprika) 2 Tane orta boy kuru soğan 2-3 Diş sarımsak Maydanoz 1 Ta..

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 02:53

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Yufkadan hazırlanan lezzetli bir kebap tarifi paylaşıyoruz. Hazırlanışı oldukça pratik olan sultan kebabını çay saatlerinde ve akşam yemeklerinde sizlerde hazırlayabilirsiniz. Yufkanın arasında bezelyeli, patlıcan ile ..

Sosyete Mantısı Tarifi 02:20

Sosyete Mantısı Tarifi

Sosyete Mantısı Hazırlanışı Malzemeler 1 kilo yufka 1 bardak su yarım bardak sıvı yağ 1 yumurta sarısı içi için yeteri kadar kıyma (ben bir kase kullandım siz istediğiniz kadar kullanabilirsiniz) 1 kuru soğan 1 çay barda..

Kozalak Mantının Tarifi 08:12

Kozalak Mantının Tarifi

Malzemeler 1 paket ücgen yufka 1 tane pipet Kizartmak icin bolca siviyag Kiymali sos icin gerekenler 300 gr dana kiyma 3 yk siviyag 2 tane yemeklik dogranmis kuru sogan Birer tane minik minik dogranmis yesil ve kirmiz..

Baklava Tarifi 06:44

Baklava Tarifi

EREKENLER 3 su bardagi seker 2 bucuk su bardagi su ince bir dilim limon hazirlanisi Ilk önce serbeti icin,ocaga sekeri suyu ve limonu koyun.Kaynamaya baslayinca süreyi tutun tam 10 dk kaynatin ve ocaktan cekin sogutun..

Hazır Baklavalık Yufkadan Kolay Burma Baklava Tarifi 07:26

Hazır Baklavalık Yufkadan Kolay Burma Baklava Tarifi

Malzemeler 1 paket 480 gram baklavalık yufka 200 gram çekilmiş ceviz 250 gram tereyağı (isteyenler yarım paket kullansın yarim çay bardağı sıvı yağ eklesin) Şerbeti için gerekenler Su bardagimin ölcüsü 250ml 3 su ba..

Evde Hızlı Lahmacun Tarifi 04:31

Evde Hızlı Lahmacun Tarifi

(4 kişi için) 150 gram kıyma (50 gr kuzu – 100 gr dana döş) 1 adet küçük soğan 10 dal maydanoz 1 dolu çay kaşığı tuz ½ çay kaşığı karabiber 70 gr sucuk ( tüm baharat ve sarımsak ihtiyacı buradan gelecek) 1 tepeleme çay k..

 Çıtır Börek Tarifi  Kolay Sodalı Börek 06:42

Çıtır Börek Tarifi Kolay Sodalı Börek

Çıtır börek için malzemeler 16 adet hazır Baklavalık yufka İki adet taze böreklik yufka Sosu için malzemeler 1 su bardağı soda (Maden suyu) 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta Bir çay kaşığı kadar t..

Sodalı Rulo Börek Tarifi 02:31

Sodalı Rulo Börek Tarifi

Bugün sizlere yumuşacık Sodalı rulo börek tarifini sizlerle paylaşıyoruz. Peynirli börek tarifini kahvaltılarda, çay saatlerinizde kolayca hazırlayabileceğiniz bir tarif. Biz peynirli olarak hazırlasak da sizler damak ze..

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi 01:16

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi

Pastanelerdeki gibi nefis pasta kremaları yapmak düşündüğünüzden daha kolay. Çikolatalı pasta kremasının yapılışı için ihtiyacınız olan malzemeleri yazımızın sonunda sizler ile paylaşacağız bundan önce sizlere pasta krem..